|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6541 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
[QUOTE=przedpo;40614945]Anula, wybierz się na 21.00 na Podzamcze dziś. O 21.100 odpalają fontanny. Muzyka, światło, woda, jak nie będzie lało - ja też się wybiorę
![]() Och wiem że te tańczące fontanny są prześliczne . W Wawie mieszkałam w mieszkaniu mojego brata, a moje dzieciaki przyzwyczajone do przestrzeni, więc stąd ten wcześniejszy powrót, bo bym z nimi tam się wykończyła. , a ja Was nadrabiam.Ale wyjazd naprawdę miałam udany . Jutro natomiast organizuję grilla i czarno to widzę w taką aurę. ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
Ty to akurat powinnaś się cieszyć , że taki weekend do du.. ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
Lekarz pozwolił mi wcześnie spać na boku, ale ja dałam radę dopiero około 3 m-cy. Ciało Ci samo podpowie.
|
|
#6542 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
[QUOTE=ania2003;40617959]
Cytat:
|
|
|
#6543 |
|
Raczkowanie
|
hej Dziewczynki, dziękuję za uspokojenie mnie w/s tych antykoncepcyjnych. A czy każda z Was robiła szczepionke p-ko żółtaczce? Jaki to koszt tak mniej wiecej? tej "przyspieszonej"?
pozdrowionka |
|
|
|
#6544 |
|
Zadomowienie
|
Przedpo a koniecznie chcesz bez fiżbinek? Jeśli tak to faktycznie może być problem. Możesz wygooglać sobie "stanikowa mapa świata" i tam znajdziesz adresy sklepów z pełną rozmiarówką w Twoim rejonie. Tylko raczej większość z fiżbinkami, ale jak dobrze dobierzesz rozmiarek to one nie zaszkodzą piersiątkom i również będą bardzo wygodne
![]() Kejterin ta szczepionka nie jest obowiązkowa i przypuszczam, że spora część dziewczyn jej nie robiła. Ja nie robiłam i w cenie też się nie orientuję, ale jak chcesz czuć się pewniej i bezpieczniej to się zaszczep
|
#6545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale wiem że się różnią cenami w aptekach
|
|
|
#6546 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kobietki!
kicia jak Cię daawno nie było podobnie jak przedpo! Trzymajcie się tam dziewczyny, nie wiem jak inne, ale ja też o Was pamiętam U mnie zakupy staników jakoś się nie zdarzają Może to dziwne, ale w ogóle nie mam na to ochoty i śmigam cały czas w 3 na zmianę. Ale może za tym push upem, co Kicia mówiła bym się rozejrzala hmmmmOlivko a ja Ciebie rozumiem i życzę Ci, aby kolejne żelki spełniły Twoje marzenia ![]() Buziaki dziewcznyny!!!! ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- A ninko, moje piersi na początku też były po nocy bardzo twarde i nabrzmiałe, to normalne, po kilku miesiącach mija ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
Zdjęć na stronie nie ma, ale na konsultacji Ci pokaże swoje prace bez problemu. Lokalizacja jest tak jak piszesz, domowa. Klinika jest w domku, ale wszystko jest czysto, ładnie i tak jak powinno być. Ale jest to kameralne miejsce. Zależy czego oczekujesz. Idź na konsultacje i oceń, bo każdy ma inne potrzeby i inne wyobrażenia. Klinika S. to nie jest na pewno, choćby dlatego, że tylko MW tam operuje
|
|
#6547 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki kochane powysyłałam do was wszystkich zaproszenia do znajomych coby oglądać wasze skarby
Ale oczywiście zrozumiem jeśli jeszcze mnie nie znacie i za mało napisałam, żeby się tak spoufalać.Powiedzcie mi, czy możecie podlinkować staniki sportowe, wpisując w google wyskakują różne głupoty a ja chcę porządne staniki zakupić i nie po 300 zł z narzutem mojej kliniki a np po 180-200 po ile stoją w necie
|
|
|
|
#6548 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- [QUOTE=Saba08;40624355]Witajcie kobietki! kicia jak Cię daawno nie było podobnie jak przedpo! Trzymajcie się tam dziewczyny, nie wiem jak inne, ale ja też o Was pamiętam U mnie zakupy staników jakoś się nie zdarzają Może to dziwne, ale w ogóle nie mam na to ochoty i śmigam cały czas w 3 na zmianę. Ale może za tym push upem, co Kicia mówiła bym się rozejrzala hmmmmCześć Sabcia
|
|
#6549 |
|
Raczkowanie
|
dzięki za odpowiedzi Dziewczyny
![]() Saba08 dziekuję Ci za opinię. Nie zalezy mi absolutnie na salonach, tylko wiesz jak to jest z tymi wyobrazeniami czlowieczymi Czyli MW sam tam operuje. Przynajmniej wiadomo, ze idac do niego na pewno sie bedzie przez niego operowanym A czy bylas jeszcze na konsultacjach u innych lekarzy i MW zrobil najlepsze wrazenie czy po prostu slyszalas dobre o nim opinie i zdecydowalas sie na tego doktora od razu? Kurcze, ale super ze masz juz nowe cycuchy jaaa Gratulacje! Wszystko dobrze sie goi, czujesz czasem ze jest to jakies cialo obce czy zupelnie nie? Aha, a naciecie doktor robi tak na Twoje oko jakie? Jakie blizny zostaja? Pozdrowionka
|
|
|
|
#6550 | |
|
Zadomowienie
|
kejtrin odpisałam na priv
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
|
|
#6551 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny w ten słoneczny dzień
wczoraj sobie oglądałam staniki ale nie mogę sobie zamówić bo nawet nie wiem jaki mam rozmiar teraz i chyba muszę się wybrać do jakiegoś sklepu z bielizną żeby mi dobrze rozmiar dobrali
|
|
#6552 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nasza wyliczanka na sobotę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [COLOR="Silver"]Madlen od dziś już bez jedynki na przodzie ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
Cytat:
Zresztą do innych staników na prawdę mnie nie ciągnie do dziś . Na wyjście , okazjonalnie jak najbardziej - ale na co dzień staniczki z tych sportowych są najwygodniejsze i tylko w takich zapominam że mam żelki ![]() Cytat:
- tak by implant trzymał anatomiczny kształt. I temu są droższe. A które są lepsze dla danej pacjentki oceni lekarz. Najlepsza sytuacja jest wtedy gdy możemy sobie wybrać kształt wg naszych upodobań bo nasz budowa na to pozwala. Ale niestety nie zawsze jest tak dobrze i po pomiarach i ocenie lekarza okazuje się że lepsze będą anatomy lub okrąglaski. I na prawdę w tej kwestii lepiej się zdać na lekarza.---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
Ja za pierwszym razem też miałam ogromny niedosyt - ale dojrzałam i zrozumiałam, że jest zbyt duże ryzyko by tylko dla wielkości ciąć się drugi raz. I wiem, że tylko z tego powody w życiu bym drugi raz operacji nie zrobiła. Może to moje przejścia sprawiły, że mam takie a nie inne poglądy na temat operacji plastycznych. Ja uważam, że każda taka operacja to ruletka.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#6553 |
|
Raczkowanie
|
dobry wieczór
|
|
#6554 |
|
Raczkowanie
|
dzień doberek
o mamo nikt tu nie zagląda
|
|
#6555 |
|
Raczkowanie
|
Wszyscy korzystają z ostatniego dnia majówki. Pięknie dziś
Szkoda, że tak późno się ta pogoda nam wyklarowała.Miłego popołudnia!!!
|
#6556 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Jestem tu nowa. Termin operacji mam już 10-06-2013. Zadatek już wpłacony, czyli wszystko postanowione... Teraz dopiero zaczęłam się bać... chyba najbardziej znieczulenia i bólu po... Dodajcie otuchy, bo taki nerw mnie zaczął męczyć, że nie mogę
|
|
|
|
#6557 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszyscy korzystają z ostatnich wolnych chwil , szkoda że dopiero teraz jest pogoda. Na ale lepiej troszkę niż wcale
milej się wszystkim z majówki wraca---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
więc spokojnie , nie z nią wiążą się ewentualne późniejsze problemy. Zapewniam Cię że uśniesz z uśmiechem na ustach- personel o to zadba a potem lekarz obudzi Cię bez najmniejszych problemów. Po to są badania przed operacją żeby wykluczyć kłopoty i ewentualne powikłania - żaden anestezjolog nie weźmie sobie kłopotu na głowę jeśli będzie miał jakieś wątpliwości że pacjentkę można bezpiecznie uśpić i obudzić. Dlatego podczas wywiadu z lekarzem anestezjologiem należy wyznać wszystkie grzechy (choroby, leki, używki, uzależnienia ) dla własnego bezpieczeństwa Co do bólu po operacji- nikt nie da Ci cierpieć i zwijać się z bólu. To jest prywatna operacja za którą płacisz. Wiadomo że całkiem różowo nie będzie i parę ciężkich chwil przed Tobą. Ale bez przesady będą to chwile które da się przeżyć- decydujesz się na nie świadomie z jakiegoś powodu, nie ma lekko powiedziało się A trzeba powiedzieć i B. Ja akurat dość lekko przeszłam czas po obu operacjach- miałam ten luksusu że mogłam spokojnie dochodzić do siebie i zająć się tylko sobą przez ten czas. Mamy z małymi dziećmi, osoby które muszą wrócić do pracy nie mają tak lekko - ale też dzielnie sobie radzą. Więc wszystko jest do przeżycia
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#6558 |
|
Raczkowanie
|
Hey Dziewuszki
znalazlam wolna chwilke zeby zobaczyc co slychac na cycolinkowym forum .Bimbalki pozwole dodac sobie Ciebie do wyliczanki jak masz juz ustalony termin Tak od siebie ,moge Ci powiedziec , ze znalazlas sie w dobrym miejscu . Jestem - moze nie az tak bardzo aktywnie - na tym forum od kilku miesiecy i dowiedzialam sie wielu istotnych rzeczy od Dziewczyn ktore pomogly mi w podjeciu decyzji oraz podzielily sie ze mna wiedza jaka posiadaja na temat operacji i nie tylko Sa z Toba do konca ,jak rowniez po operacji - wnioskuje po innych posiadaczkach nowych cycuchow. Operacje mam w tym samym miesiacu co Ty i termin coraz blizej - zleci szybko! Wiem co czujesz ja mam coraz wieksze wachania, mam obawy ale z tego co widze kazda z dziewczyn "przezyla" operacje to czemu z nami nie mialo by byc tak samo ?Jezeli nie masz zadnych problemow zdrowotnych to uwazam , ze raczej nie powinnas sie bac . Dla swietego spokoju rowniez wykonam badanie krwi oraz usg w tym miesiacu by upewnic sie , ze zdrowie nie szwankuje![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#6559 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny! mnie na majówkę wywiało do Egiptu, nie ma jak się zrelaksować przed op
przynajmniej nie myślałam o niej jakoś bardzo intensywnie, a i pierwszy raz chyba nie było na plaży czy basenie samych pięknych piersi wcześniej je wszędzie widziałam, a tym razem jakoś nie ![]() starałam się maksymalnie chronić dekolt przed opalaniem aby nie mieć wielkiej różnicy, ale i tak piersi są białe pewnie wrzucę dziś jakieś zdjęcia urlopowej wyjściówki..pozdrawiam wszystkie cieplutko
|
#6560 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Martika gdzieś znikła, a jutro jej wielki dzień.
|
|
#6561 |
|
BAN stały
|
Martika25300 - jutro Twój wielki dzień. Będę trzymać kciuki za Ciebie!!
Bimbałki - witaj u nas! podtrzymamy Cię z pewnością na duchu..nic się nie martw!! Ostatnio mało się udzielam na forum bo lekkie zawirowania w moim życiu ale obiecuję poprawę i będę wspierała nowe koleżanki!! Korolowa - zazdroszczę Egiptu! żeby ktoś mnie kiedyś zabrał na taki wyjazd!!
|
|
|
|
#6562 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny u mnie przeprowadzka trwa
![]() kupiliśmy auto jestesmy spłukani ale szczęsliwi hehe ten m-c będzie bardzo ciężki finansowy bynajmniej dla mnie ;/ musiałam młodego obkupic spodnie buty i pociągło mnie to finansowo więc oszcżedność totalna będzie co za kraj żeby człowiek musiał każdy grosz liczyć by mu starczyło do końca m0ca ;(buziam was wszystkie a cycuchy maja sie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- martika powodzenia jutro kochana trzymam kciukaski
|
#6563 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczynki
juz majowka sie skonczyla to trzeba brac sie za robote chociaz pogoda taka piekna ze na nauke checi zero...cycolinki gdzie jestescie??ostatnio cos tu pustki Mya Saba tylko chciala mi dobrze ) i tak te szkraby wymienie na wiekszy model![]() oby tylko nie byl gorszy niz ten co teraz mam ryzyko jest zawsze
|
#6564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana mi nie tylko wyskoczyły w okolicach piersi ale naet na twarzy , smarowalam juz wszytskim czym mogłam (acne derm , benzacne , kremy apteczne) nic nie pomagało . Jestem juz grubo ponad miesiac od operacji na piersiach wszystko ładnie poznikało a na twarzy dalej taka masakra . martika25300 Trzymam kciuki , to juz jutro ! ![]() Ja też do Was rzadziej zaglądam , nie jestem nawet w stanie nadrobić tego co napisałyscie . Obiecuje poprawę , tylko musze troszku sie uporac z praca i egzaminami na studiach . Moje piersi coraz lepiej się czują , ostatnio kupiłam biustonosz ale nie jest to łatwe bo nigdzie nie mogłam znalezc 65 w obwdzie , wkońcu kupiłam 75 ale troszku sama go przerobiłam i na jakies wieksze okazje zamieniam sportoweiec na ten Po jakim czasie zaczełyscie chodzić na siłownie, bo zapomniałam sie mojego lekarza zapytac na konsultacji
|
|
|
#6565 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki w ten słoneczny dzionek
Pogodna piękna tylko szkoda ze dopiero teraz ![]() Dziewczynki Martika coś pisała o nowym terminie operacji we wrześniu. Korolowa ty następna w kolejce , fajnie ze odpoczełaś i wygrzałaś się w słoneczku
|
#6566 |
|
Zadomowienie
|
WItajcie
![]() Martika przełożyła operację z tego co kojarzę, więc ten termin jest nieaktualny Tak Olivko, chciałam dobrze fajnie, że to zrozumiałaś![]() KOrolowa zrób koniecznie badania i nie zaniedbuj też usg. Nieważne, że lekarz nie zleca, to jest podstawowe badanie. Ja bym nie poddała się operacji nie wiedząc, czy na pewno mogę.
|
#6567 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem kochana
![]()
|
#6568 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki dodałam zdjęcia swoich woreczkow z piaskiem czyli wyjsciówkę
jak ktoś z moich przyjaciół chętny zapraszam do obejrzenia i skomentowania czy coś z tego wogole będzie :/ ogólnie proszę nie patrzeć na moja nadwagę
|
|
|
|
#6569 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczynki za słowa otuchy
![]() Mam pytanko do dziewczyn, które robily u T.K. - czy piersi wychodzą takie jak w tym śmiesznym próbnym staniku z bluzeczką? W tym staniku wydawały mi się duże, ale z tego co widzę to dosyć mały rozmiar mam zaplanowany... 325 - 315cc anatomy. Wiem, że to indywidualna sprawa, welkość klaty itp ale już sama nie wiem...Mam 1,70 i ok. 59kg. |
|
|
|
#6570 |
|
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny
![]() powiedziałam mamie o tym, że planuję operację, minę miała nietęgą, ogólnie mi odradza. I mówi mi, że ona sobie wypychala kiedyś watą stanik. No super Ale rada Moja mama ma teraz C, twierdzi, ze to po ciąży i twierdzi, ze miała taki sam rozmiar jak ja kiedyś, ale jakoś patrząc na jej zdjęcia z młodości to nie wydaje mi się. Nie raz zastanawiałam sie, dlaczego mam takie małe cyce, skoro u mnie w rodzinie żadna kobieta az takich mikro nie ma. Od czego to właściwe zalezy?:/ W środę mam konsultację, zobaczymy, co doktor powie, mam w planie zapisywac odpowiedzi pozdrowionka i miłego wieczoru dla Was!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

. W Wawie mieszkałam w mieszkaniu mojego brata, a moje dzieciaki przyzwyczajone do przestrzeni, więc stąd ten wcześniejszy powrót, bo bym z nimi tam się wykończyła.

Za to zaczelam juz marzyc o normalnym staniku :P Kazali mi nosic przez 6tyg po op. ten formujacy. Powiedzcie mi czy wy nosilyscie je tez tyle czy dluzej? I pozniej to juz taki normalny z fiszbinami od razu kupowałyście?

chociaz pogoda taka piekna ze na nauke checi zero...