Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-05, 21:13   #2311
surka
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
widzisz, moj zasnal w przedpokoju, w butach i kurtce zimowej, na krzesle a ja mialam zlosliwy ubaw, ze pies, skadinad zachwycony jego przystepnoscia, mu morde lizal pol nocy

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
aaa jeszcze mam pytanko czy u was jest taka siec Degustatornia? Z piwkami z różnych stron świata? Bo muszę powiedzieć ze tan w ciąży lubię chodzić bo jak zamawiam herbatę to dostaje w wielkim kuflu i czuje się prawie jakbym browara pila)) a kosztuje tyle co mala filiżanka gdzie indziej
Ja pierwszę słyszę

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość

Ej a ja wczoraj chciałam zapłacić zbliżeniowo w sklepie i wyciągam, przykładam ten plastik a tu nic.. znowu i znowu i znowu i nic.. okazało się, że dowodem osobistym świeciłam babce przed oczami zamiast kartą, a ona do mnie: w tym stanie da się to wybaczyć

A teraz uciekam na przepis na życie i zamierzam się dzisiaj wcześniej położyć. Do jutra dwupaczki
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 21:14   #2312
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Hej brzucholki
Widze ze nie tylko mi dzis dzien zlecial na spacerkach i lodzikach Pogoda wreszcie dopisala, pieknie dzis bylo

Gratuluje mamuski kolejnych tc!

Niestety nie laduja mi sie zdjecia na tel wiec nie widze ani kocyka Dotki, ani wozka Domci, ani nawet urodzinowego lodzika Perse a tak sie napalilam na niego

Ja bede rodzic w szpitalu w ktorym pracuje moja gin, podobno jej pacjentki maja tam dobrze Na oplacenie poloznej nie mam kaski wiec nie mam tez dylematu

Cos jeszcze mialam napisac ale mi wylecialo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
choincia ja też nie widziałąm na telefonie lodzika Perse....na której stronie go machnęłaś?:

Cytat:

Ej a ja wczoraj chciałam zapłacić zbliżeniowo w sklepie i wyciągam, przykładam ten plastik a tu nic.. znowu i znowu i znowu i nic.. okazało się, że dowodem osobistym świeciłam babce przed oczami zamiast kartą, a ona do mnie: w tym stanie da się to wybaczyć
jesteś boska hehehehe

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Dobry wieczorek żabcie

Ale jestem padnięta.Wczoraj a w sumie dzis po 24 wsadziłam przyjaciolke w autobus.Az lezke uroniłam bo bd tesknic ale w sierpniu przyjedzie znow dzis byłam w kosciólku -nawet juz nie probowałam klęczec bo mi nogi drętwieją...A potem z Tzem na pieskowym spacerku,zrobilismy sobie ognicho......I ciesze sie bo udało mi sie w ciagu dnia kimnąć godzinke i bede sobie te kimanie pilnowac bo od razu mi siły wróciły
Rocky jesteś wreszcie

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 21:15   #2313
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy

Cytat:

Powiedziałam mu, ale jakoś go to nie rozbawiło hahahahahah
No my mamy ogródek, ale za to 4 piętra ludzi nad nami więc intymności to tam za kij.. ale planujemy rozłożyć taki namiot jakby i pod tym na krzeselku bede siedziała ja i Bez

:
My mamy dookoła pola wiec nikt nas podglądac nie bedzie.Spokojnie po porodzie bd mogła sobie na swiezym powietrzu wietrzyc krocze
Stary 2013-05-05, 21:16   #2314
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się malu

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Ja juz chyba ostatni raz jem w Macu
przeżarłam sie zjadłam mcroyala, duże fryty i dopchalam mcflury magnum
Misiaczka masz zakaz wstępu na ten wątek jeśli chcesz pisać o lodzikach..:coje st:

Cytat:
Napisane przez krysiaa2608 Pokaż wiadomość
Idę, chyba jednak te spacery mnie zmęczyły - dobrej!

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Jak zaczniesz chodzić wcześniej w tych sexi majteczkach Seni to zlapiesz go w siateczke i nie zgubisz
I jaki lajtowy poród p
przerażają mnie te majciochy Seni, jak Boga kocham
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 21:17   #2315
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek!

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
ale Ci zazdroszczę tego ogrodu!!!!
Brawa dla Tż
Powiedz, ze niektózy myślą, ze kobieta w ciązy fajny łup bo można poprawki nanosić bez konsekwencji:/ W pracy tak niektórzy koledzy sobei
Cytat:

Ej nie bo co bedzie jak go zgubię gdzieś na korytarzu w drodze na porodówkę i nie zauważę?

Padlam i wstac nie moge

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 21:17   #2316
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy

Cytat:
My mamy dookoła pola wiec nikt nas podglądac nie bedzie.Spokojnie po porodzie bd mogła sobie na swiezym powietrzu wietrzyc krocze
a kto powiedział, ze ja nie bede wietrzyła mojego, tylko nieco bardziej publicznie? hahahaahahahaha

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-05, 21:17   #2317
Sofina
Raczkowanie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

[QUOTE=elaine-blath;40654030]sofina: witamy ponownie! Przypomnij jaki masz tp?

11.08. ale wg gin urodzę szybciej, na przełomie lipca/sierpnia.

madi82 płci jeszcze nie znam na 100% ale raczej dziewczynka. Nie chce się ujawnić, na każdym usg zaciska nogi i niewiele widać, a gin powiedziała,że nie da nam pewności dopóki nie rozchyli nógna kolejne idę za 3 tyg i mam nadzieję, że tym razem się uda, bo im wyższa ciąża tym trudniej potwierdzić, dziecko może się zasłonić. W związku z czym nie wybraliśmy jeszcze imienia, bo ja boję się nastawić (do 19 tyg miał być chłopak po czym szala przechyliła się na korzyść córeczki więc raczej Stasia nie będzie).

Obecnie jestem na zwolnieniu, za około 2 tyg się bronię ale niestety to nie koniec nauki bo we wrześniu czeka mnie kolejny trudny egzamin, tak więc będę starała się Was podczytywać w przerwie od książek.

I zaczynam dopiero być w temacie wyprawek, potrzebnych rzeczy do szpitala itd. więc liczę na Wasze rady.

Aaa i chodzimy z Tż na szkołę rodzenia, świetna sprawa
Sofina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 21:17   #2318
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się

Cytat:

przerażają mnie te majciochy Seni, jak Boga kocham
Ale jakie praktyczne
Stary 2013-05-05, 21:17   #2319
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20

Cytat:

Rocky jesteś wreszcie
Powróciłam po majówce Ale juz urlopu od wizażu nie planuje Za duzo zaległośco potem a poza tym tylko tu dobre dusze zrozumieją mój bolący kręgol,ciągnący baniak itp. trudne sprawy
Stary 2013-05-05, 21:18   #2320
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
NO NIECH KTOS TE LISCIE ZE MNA ZACZNIE PIC!!!

Bo jak nie to sie poczuje jak krolik doswiadczalny
Hmm ja to tak średnio z eksperymentami i przy moich obecnych wskazaniach chyba nie powinnam nic kombinować
Cytat:
Hej brzucholki
Widze ze nie tylko mi dzis dzien zlecial na spacerkach i lodzikach Pogoda wreszcie dopisala, pieknie dzis bylo

Gratuluje mamuski kolejnych tc!

Niestety nie laduja mi sie zdjecia na tel wiec nie widze ani kocyka Dotki, ani wozka Domci, ani nawet urodzinowego lodzika Perse a tak sie napalilam na niego

Ja bede rodzic w szpitalu w ktorym pracuje moja gin, podobno jej pacjentki maja tam dobrze Na oplacenie poloznej nie mam kaski wiec nie mam tez dylematu

Cos jeszcze mialam napisac ale mi wylecialo

A gdzie będziesz rodzić??
Cytat:

Jesteś boska
Cytat:
Z tym gapieniem to serio przeginaja ludzie! Myslalam ze to ja jakas przewrazliwiona jestem ale te spojrzenia sa tak nachalne ze masakra! Najczesciej leci kolejnosc: brzuch, moja twarz, TŻ i znowu brzuch. A najbardziej sie te stare mochery gapia, jakby co najmniej usg w oczach mialy
Co Ty stare mochery to zazdroszczą Ci tego od czego Ci się zrobił ten brzuch bo one pewnie już milion lat temu pajęczyną zarosły
Cytat:
No ogóle She odzywa się od jakiegoś czasu do nas tylko wtedy jak wstawi jakies zdjecie do klubu.. zero odpowiedzi na nasze pytania- nie chodzi tu o odpowiadanie na nie, bo moze nie miec takiej ochoty, ale o samo udawanie greka, ze tych pytan nie widzi..Z racji tego, ze w klubie teraz sa kontakty osobiste i coraz intymniej zaczyna sie robic chcemy aby były tam osoby, które rzeczywiście na codzien się udzielają i są stałymi bywalczyniami

Ejjj.. wczoraj kupiłam w lidlu KILOGRAM żelek.. i co? rzygam już nimi ale je jem.. i jakoś tak PEWNIEJ SIĘ CZUJĘ JAK SIEDZĄ RAZEM ZE MNĄ NA KANAPIE

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Madi obawiam się, że dobre masz skojarzenia
To dawaj te żelki pokaż czy aby nie mdłe, coś Ty taka niekoleżeńska ??
Stary 2013-05-05, 21:19   #2321
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
A co do gapienia sie na brzuch to ostatnio strasznie to czuje...Ludzie idą i wlepiają gały w mój baniak tak jakby ciężarnej nie widzieli................. ..... Niektórzy az bezczelnie tak sie patrzą ze mało czasem brakuje zebym sie nie odezwała ..........Nie czaje tego

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Kobitki a o co chodzi z Shestiger?Nie wiem co jest grane a nie mam siły sie przegrzebywac przez zaległości.............St resci ktosik?
ja też najpierw nie wiedziałam o co chodzi dopóki nie zauważyłąm, ze bywa na wątku wkleja zdjęcia i znika.....

Cytat:
bezczelne babsko nie? ciąże mi będzie wypominać
pozazdrościła

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Przynajmniej pies skorzystał.
A i zapomniałam jeszcze dodać, że jak poszłam do sypialni sprawdzić co zbił, bo było słychać dzwięk tłuczonego szkła. To nie dość, że widokiem pościeli mnie załamał to jeszcze zwrócił na koszule i rękaw od koszuli i mówi bezczelnie : "Zobacz co mi sie stało!!!"

Wstyd jak diabli
A stanik..hmmm...szczerze to powiem, że nie znam się zbytnio na tym. Jest u nas jeden sklep z bielizną różnych firm. Tam mnie zmierzyli, zobaczyli, dobrali stanik i w końcu moje piersi są na miejscu a w portfelu ubyło grubo ponad 100zł. TŻ zachwycony do granic możliwości. Tylko do ceny się nie przyznałam, haha...

Zawsze szkoda mi było kasy zainwestować w dobry stanik i kupowałam trochę tańsze.Ale TŻ doprowadził mnie do takiego stanu, że musiałam się odchamić. Alkoholem nie mogłam to padło na bielizne i super. Cieszę się.
Normalnie aż Ci

28.07.2013r.
Stary 2013-05-05, 21:20   #2322
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
a kto powiedział, ze ja nie bede wietrzyła mojego, tylko nieco bardziej publicznie? hahahaahahahaha
Stary 2013-05-05, 21:22   #2323
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrze

Cytat:
Ale jakie praktyczne
no jakbym chciała zeby nasze życie łóżkowe umarło raz na zawsze to bym je pokazała Tżtowi on jest z tych co nie rozumieją, że po porodzie to jeszcze połóg

Ostatnio czytał jakis artykuł o zmianach w ciele kobiety w ciąży, wyszłam na chwilę z pokoju i wracam za chwilę, a ten mina jakby miał zaraz zwymiotować..pytam się go co mu jest, a on na to z miną wykrzywioną :wygooglowałem w grafice co to jest łożysko"

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość

To dawaj te żelki pokaż czy aby nie mdłe, coś Ty taka niekoleżeńska ??
dam Ci, ale nie te o smaku coli bo one są pychotka..

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-05, 21:22   #2324
misiaczka555
Wtajemniczenie

mam rozkmine
Jutro mam wizytę u gina, ale......
Moj TZ moze iść ze mną dopiero po 17 a ja..najlepiejby było żebym do 17 wróciła bo po tygodniu wolnego to będę miała mega dużo pracy do zrobienia.

Moge tez przemówić wizytę na środę, która nam bardziej pasuje obojgu, bo przyznam ze nie wyobrażam sobie nie wziąć TZ, bo on uwielbia patrzeć na nasza córeczkę i tęskni do każdego USG tak jak ja....

Z drugiej strony tak czekałam na ten poniedzialek

Co robić???

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 21:22   #2325
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milka_krk Pokaż wiadomość
Hej, wlasnie Was nadrabiam
Jesli Margosia jestes chetna to w Krakowie 18.05 w Plazie jest akcja USG 4D. Ja bylam na akcji w Bonarce pod koniec kwietnia wiec tam juz nie ide.
Właśnie o tym piszę
Dobrze, że się nie wybierasz- kolejka będzie mniejsza
Cytat:
margosia: no wiesz podobne bardzo pożywne) wprawdzie miałam na myśli Twoich rodziców no ale ..) tak też może byc
ale wtopa
Cytat:
Nie dziwię się Glutowi- mnie też by nie wzruszyło

Może uda mi się go wyciągnąć na tego lodzika żebym sama się nie szlajała.. co by było jakby kto mnie jeszcze zgwałcił
Mnie i Babci się bardzo podobało

Ja bym sie martwiła, żebyś Ty kogoś po drodze nie zgwałciła
Cytat:
Powiem Ci jedno
Jesteście jedyni w swoim rodzaju!!!!
Dwa Gluciątka

Cytat:

Miła Pani

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 21:24   #2326
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
mam rozkmine
Moj TZ moze iść ze mną dopiero po 17 a ja..najlepiejby było żebym do 17 wróciła bo po tygodniu wolnego to będę miała mega dużo pracy do zrobienia.

Moge tez przemówić wizytę na środę, która nam bardziej pasuje obojgu, bo przyznam ze nie wyobrażam sobie nie wziąć TZ, bo on uwielbia patrzeć na nasza córeczkę i tęskni do każdego USG tak jak ja....

Co robić???
Jeżeli Mężowi tak na tym zależy to ja bym przełożyła na środę wizytę..
Dwa dni szybko miną, a oboje będziecie mogli popatrzeć na Niunię

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-05, 21:24   #2327
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz

Madi nie da rady zebym przypomniala sobie na ktorej stronie, no i z apki na tel pisze a tu strony jakoi inaczej sa liczone. Moze Perse pamieta

Ghia na czarnowie a ty?

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 21:25   #2328
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech

Cytat:
no jakbym chciała zeby nasze życie łóżkowe umarło raz na zawsze to bym je pokazała Tżtowi on jest z tych co nie rozumieją, że po porodzie to jeszcze połóg

Ostatnio czytał jakis artykuł o zmianach w ciele kobiety w ciąży, wyszłam na chwilę z pokoju i wracam za chwilę, a ten mina jakby miał zaraz zwymiotować..pytam się go co mu jest, a on na to z miną wykrzywioną :wygooglowałem w grafice co to jest łozysko
niezły
Mój na szczęście wyrozumialy. Z porodu najbardziej boi się tego, że go obrzygam
Stary 2013-05-05, 21:26   #2329
idzia111
Zakorzenienie

hej,

gratki za nowe tygodnie

dzis miałam mega fajny dzień,

pojechałam z tż na działkę do znajomych na grilla, ja sobie lezalam na lezaczku w cieniu (ale o dziwo dekolt lekko opalony), dla mnie taki wypad to mega wydarzenie teraz

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
no wiec przedstawiam Wam moj kocyk ..tzn kocyk Amelki

zd.1
rozowy kocyk (troche zdjecie nie oddaje uroku i koloru no ale nie mialam jak zrobic lepszego) milusi piekniusi na drugiej stronie miał jakies chyba zółte kwiatuszki z szarymi kropkami czy coś nie pamietam :P ale byl ladny chodziaz tu powiedzialam tz "szary czy rozowy" a on mowi ze i tak ma duzo rozowych rzeczy wiec szary ( a uwielbiam ten kolor tez:P) wiec wzielismy szary..
zd,2 Szary kocyk na wieszaku.
zd,3 juz w domu szary i druga strona szarego ...
zd.4 druga strona w przyblizeniu( te zólte gwiazdki w rzeczywistosci widac o wiele bardziej ) ( wlasnie sie skaplam ze to sa kolory ktore bym chciala miec na scianie lol )
wymiary mniej wiecej 97/77cm wiec wsumie jest spory ale dobrze bo posłuży na dlugo bardzo

tylko znowu jak go prac zeby cały czas był taki ladniutki i mieciutki..

(widzialam ten z h&m z helo kity ale nie zrobil na mnie takiego wrazenia pewnie dlatego ze najpierw widzialam ten z mothercare..
śliczny jest
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 21:27   #2330
misiaczka555
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się malu

Cytat:
Misiaczka masz zakaz wstępu na ten wątek jeśli chcesz pisać o lodzikach..:coje st:
a co jesteś na odwyku?

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 21:27   #2331
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek,

Cytat:
Madi nie da rady zebym przypomniala sobie na ktorej stronie, no i z apki na tel pisze a tu strony jakoi inaczej sa liczone. Moze Perse pamieta
Jak to na LODZIKA przystało lodzik Tżta Perse jest na 69

Cytat:
niezły
Mój na szczęście wyrozumialy. Z porodu najbardziej boi się tego, że go obrzygam
Mój to stwierdził ostatnio, że najlepiej jakbym po południu- między obiadem, a kolacją żebym zdążyła bo inaczej będzie głodny biedaczek

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-05, 21:28   #2332
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krysiaa2608 Pokaż wiadomość
Idę, chyba jednak te spacery mnie zmęczyły - dobrej!
Dobrej )
Cytat:
Powróciłam po majówce Ale juz urlopu od wizażu nie planuje Za duzo zaległośco potem a poza tym tylko tu dobre dusze zrozumieją mój bolący kręgol,ciągnący baniak itp. trudne sprawy
E... nie wszystkie

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 21:28   #2333
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
a co jesteś na odwyku?
nie, chciałam lodzika, ale nie poszłam do sklepu bo się bałam, że mnie zgwałcą

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-05, 21:28   #2334
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
mam rozkmine

Co robić???
Ja bym Tza zabrała Juz niedaleko do wypakunku -niech korzysta ze moze córeczke w brzuszku ogladac
Stary 2013-05-05, 21:29   #2335
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzus

Cytat:

Mój to stwierdził ostatnio, że najlepiej jakbym po południu- między obiadem, a kolacją żebym zdążyła bo inaczej będzie głodny biedaczek
Myśli praktycznie chłopak
Stary 2013-05-05, 21:30   #2336
madi82
Zakorzenienie

heheheeh ale tu teraz teksty idą hhihihi

28.07.2013r.
Stary 2013-05-05, 21:31   #2337
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw

ej dobra, idę się legnąć moim wielkim d*pskiem na kanapie, bo jak siedzę to mi trochę nie wygodnie, a we dwójkę z laptopem się już średnio mieścimy

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-05, 21:31   #2338
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

[QUOTE=Sofina;40655483]
Cytat:
sofina: witamy ponownie! Przypomnij jaki masz tp?

Obecnie jestem na zwolnieniu, za około 2 tyg się bronię ale niestety to nie koniec nauki bo we wrześniu czeka mnie kolejny trudny egzamin, tak więc będę starała się Was podczytywać w przerwie od książek.

I zaczynam dopiero być w temacie wyprawek, potrzebnych rzeczy do szpitala itd. więc liczę na Wasze rady.

Aaa i chodzimy z Tż na szkołę rodzenia, świetna sprawa
A co studiowałaś?? I co to za egzamin masz we wrześniu??
Cytat:

Ostatnio czytał jakis artykuł o zmianach w ciele kobiety w ciąży, wyszłam na chwilę z pokoju i wracam za chwilę, a ten mina jakby miał zaraz zwymiotować..pytam się go co mu jest, a on na to z miną wykrzywioną :wygooglowałem w grafice co to jest łożysko"

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

dam Ci, ale nie te o smaku coli bo one są pychotka..
Eeee ale z Ciebie sknera dam Ci chipsa jak chcesz w zamian żeby nie było że sępię
Cytat:
mam rozkmine

Co robić???
eeee poczekaj na TZta
Cytat:

Ghia na czarnowie a ty?

Kościuszki.
Stary 2013-05-05, 21:32   #2339
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:

Oczywiscie znowu ulubiona liczba Margosi
Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Dobrej )

E... nie wszystkie
Nooo sooorrrryyyyyy,jestes wyjątkiem Ciebie takie rzeczy nie dotycza
Stary 2013-05-05, 21:32   #2340
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na słoneczko w

Cytat:
ej dobra, idę się legnąć moim wielkim d*pskiem na kanapie, bo jak siedzę to mi trochę nie wygodnie, a we dwójkę z laptopem się już średnio mieścimy
Ja muszę leżeć, bo Tż się na mnie wydarl
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości