Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19. - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-05, 10:58   #1831
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Bao a to od jutra niania przychodzi? Rosną nam dziewuszki, rosną

Pogoda cudna. Wczoraj cały dzień byłam z małą na dworze, więc nawet nie wpadłam do was. Dziś też będę wychodziła.
tak od jutra my po obiedzie też na spacerek ruszamy
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego
Niania się spisze, nie ma wyjścia

Cześć!
dziękuję
Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Hej

U nas wreszcie słońce i 20 stopni, więc wyłązimy dziś na spacer!!

Wczoraj byliśmy u męża rodziny na trochę,...a wieczorem wielki krzyk i darcie Asi Masakra po prostu, a to już grubo po jedzeniu było...heh...dostała kropelki...w końcu położyłam ja na poduszce, położyłam pieluchę na brzuch i włączyłam suszarkę...ogrzewałam trochę i masowałam...uspokoiła się, aż w końcu zasnęła...ale nie wiem co jej pomogło...chyba ta suszarka ją uspokoiła Nie wiem co jej jest...nawet prutków nie próbowała robić, ani nie robiła, kupy też...Dominika też wczoraj marudziła trochę, ale nie tak jak Asia...

A dziś znowu póki co spokój..o 3 zjadła normalnie i zasnęła...przed 7 tak samo...jeszcze obie się śmiały co chwila i gadały...no i o co kaman?
może faktycznie ma kolki kurcze,biedna jesteś, mała sie meczy, Ty sie denerwujesz, bo nie wiesz jak jej pomóc oby w poradni coś konkretnego zaproponowali
Cytat:
Strong o to zdolniacha z Ciebie (chodzi o tort boisko). Super. Tez bym chciała umieć takie piec. Choć w sumie to nigdy nie próbowałam

Od 8 moje dziecko ma tesciowa Ja mam troszkę rzeczy papierkowych + ogarniam mieszkanie Ale na 13.30 ma mi ją dać, bo jadę do rodziców na obiad.

Ostatnio jakieś przesilenie mnie dopadło, non stop bym spała. Wczoraj miałam usypiać Maję o 10 (w dzień). ale tak mi się oczy kleiły, ze położyłam się z nią do łóżka naszego. W efekcie ja od razu zasnęłam a Maja sobie poszła (bawić się). Po godzinie mnie obudziła jak mnie nawalała rączką w głowę
nie bałaś się, ze coś sobie zrobi??ja bym sie bała, ze gdzieś wejdzie, spadnie, pociagnie coś na siebie no ale ja to panikara jestem

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 11:02   #1832
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Bao u nas jest bezpiecznie. Zawsze wszystkie drzwi od pokoi zamykam więc może iść tylko na hol, salon, jadalnia. Ale tam nic nie zrzuci na siebie. Poza tym zasnęłam a nie miałam tego w planach Całe szczęście sama schodzi z łóżka, nie spadnie.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 11:05   #1833
malamaluczka87
Zadomowienie

Szlak mnie trafi ostatnio z tym wizażem, znów piszę wszystko od początku;-)

Mabi- owocnego kolejnego cyklu, będzie dobrze;-) Takiego ciepłego, majowego;-)

Bao- rozbroiła mnie ta twoja opowieść o glizdeczkach;D super, że Isia tak rośnie, choć wiem że byś ją chciała jeszcze taką malutką...gdzie ten czas tak leci...A stresujesz się jutro pierwszym razem opiekunki, czy szkołą?

Madzia- ale rozrywkowa dziewczynka się z ciebie zrobiła;D

Żabcia- no to faktycznie poszalałaś;D zdjęcia prosimy;D

Onyksik- co z tobą zapracowana kobieto?;-)

Ana- wiem, wiem i nic na pewno nie będę robiła, żeby mu przyspieszyć. Ale pomarzyć można by go szybciej mieć. Boję się o tyle, że Adaś tak mi strasznie szybko rośnie, bardziej niż na swój tydzień - ma dużego tatusia i mamusię też nie małą, więc ma prawo...albo jest po prostu trochę starszy...dlatego tak spekuluję. I będę się bała urodzić takiego olbrzyma...

Maleństwo - mnie to właśnie na mleko wygląda. Powodzenia dzisiaj

A po mnie dziś przyjeżdżają rodzice i biorą do siebie (dalej nie mam auta) - i idziemy na ostatni dzień majówki na amfiteatr;-) wezmę aparat;-) Buziaki!

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 11:08   #1834
gochaa_p
Zakorzenienie

My już po spacerku Wojtek szaleje dalej po podwórku a my wróciłyśmy do domu bo czas sie za jakiś obiad brać :/

MALENSTFO idź jutro bo faktycznie nieciekawie to wygląda.
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 11:09   #1835
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mała dlaczego rozrywkowa? Na temat samochodu nic mi nie mów. Ostatnio co tłumik przywalił w męża poszło 650 zł, potem szyba (otworzyła się i nie zamknęła, do wymiany jakiś mechanizm) i 150 zl a wczoraj znowu to samo, ale z drugą szybą I to wszystko w ciągu ostatniego miesiąca . Załamać się można.

Stary 2013-05-05, 11:21   #1836
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Ana- wiem, wiem i nic na pewno nie będę robiła, żeby mu przyspieszyć. Ale pomarzyć można by go szybciej mieć. Boję się o tyle, że Adaś tak mi strasznie szybko rośnie, bardziej niż na swój tydzień - ma dużego tatusia i mamusię też nie małą, więc ma prawo...albo jest po prostu trochę starszy...dlatego tak spekuluję. I będę się bała urodzić takiego olbrzyma...
Może rzeczywiście jest starszy i sam wyjdzie wcześniej
Będzie dobrze

Zjedliśmy tosty z szynką i serem - mąż robił Dzisiaj to mam takie zakwasy, ze ledwo chodzę - po tym sprzątaniu na działce. Już 2 dni ogarniamy, zamiatamy, wymiatamy, wynosimy gruz... a jeszcze ze 2 by się przydały - hol, garaż i kotłownia nadal rozpiernicz na całego
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 12:02   #1837
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

DSCN9984.jpg spodoba się?

jakieś misztrzostwo to to nie jest :/
Stary 2013-05-05, 12:09   #1838
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mniami

Ana fajnie, ładnie wam ta budowa idzie.

Ja to trzymam kciuki aby u nas jak najbardziej się to opóźniło. Bo mąż pojedzie w czerwcu na te terenowe i zostane sama ze wszystkim.

Stary 2013-05-05, 12:25   #1839
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Załącznik 5236416 spodoba się?

Fajny torcik

Cytat:
Ana fajnie, ładnie wam ta budowa idzie.

Ja to trzymam kciuki aby u nas jak najbardziej się to opóźniło. Bo mąż pojedzie w czerwcu na te terenowe i zostane sama ze wszystkim.
Powoli do przodu... już się stresują zakładaniem parapetów, bo firma średnia, a mieli akurat takie jak chciałam... (choć ostatecznie i tak ciemniejsze, no ale na kamień nikt gwarancji nie da) no i tynkami się cholernie stresuje... ;/
Akurat się tak złożyło, że mieliśmy kiedy sprzątać, w innej sytuacji to nie wiem...
Ten rok to masakra, a jeszcze praca magisterska , egzaminy, praca zawodowa

A na kiedy macie umówiony termin? z murarzem tak? w tym roku co planujecie?
Stary 2013-05-05, 12:30   #1840
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana miał byc koniec maja, ale przez długą zimę ma być czerwiec (oby pod koniec). Przed nami ma jeden dom i jak go skończą to biorą się za nasz. W tym roku stan surowy otwarty. Nie wiem jeszcze czy dach czy nie. Zobaczymy jeszcze.

Stary 2013-05-05, 13:14   #1841
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:

no BA pewnie że sie spodoba

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Może rzeczywiście jest starszy i sam wyjdzie wcześniej
Będzie dobrze

Zjedliśmy tosty z szynką i serem - mąż robił Dzisiaj to mam takie zakwasy, ze ledwo chodzę - po tym sprzątaniu na działce. Już 2 dni ogarniamy, zamiatamy, wymiatamy, wynosimy gruz... a jeszcze ze 2 by się przydały - hol, garaż i kotłownia nadal rozpiernicz na całego
oj u mnie też porządek by sie przydał. pełno cegłówek, gruzu, kamieni, itp dziadostwa, bali, rur :/ Nie ma si tym kto zająć ( bo ja oczywiście na takie rzeczy czasu nie mam :P)
Stary 2013-05-05, 13:57   #1842
metkaa
Zakorzenienie

cześć

aaby

kaska dasz rade

mala ja masaz zrobilam kilka razy tylko, nie mogłam sie jakoś zrbrac, liści nie piłam,

blonde super ze dzien sie udał

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Malenstfo, jeśli mam być szczera, to kompletnie nie podoba mi się taka tapeta
A jeśli chodzi o dobre specyfiki na brzuszkowe problemy, to polecam Sab Simplex - z tym że on nie jest dostępny w polskich aptekach, ale może da się go zamówić w necie. My kupowaliśmy te kropelki w Niemczech.

Metko, proszę o zmianę: Asiuk: 3. c.s., OM 1.05, nast. @ 1.06
a ja bym nie szukala na siłę Sab Simplex bo bobotic ma dokładnie ten sam skład tylko tego pierwszego daje się więcej

zmieniłam,

Baobabek będzie dobrze,

strong ładny tort, a z czego zrobiłaś trawę?
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 14:19   #1843
Malensstfo
Zakorzenienie

Po spacerze!

Jest cudnie Szkoda tylko, że na koniec majówki...

Asia dwa razy mi zapłakała na spacerze, ale wzięłam ją na ręce i szybko zasnęła...i narazie dalej śpi...zobaczymy co po jedzeniu będzie...

Strong super tort!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 15:00   #1844
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

aaby trzymaj się i niech nic tak stresującego się już nie powtórzy

co do okularów to ja byłam na kontroli w czwartek i jest nawet niewielka poprawa a nie badałam się 2 lata bo w tamtym roku przez to wesele jakoś mi to umknęło ja mam -1,5 i niewielki astygmatyzm-właśnie z nim jest mała poprawa, a okulary noszę od...27 lat...czyli od 2.roku życia

myślałam że mąż spędzi ze mną jeszcze tydzień wolnego ale niestety już wczoraj za nim dzwonili z pracy no i we wtorek musi wyjechac
a ja od 3 dni nic tylko bym spała i spała, czuje masakryczne zmęczenie,nie chce mi się zupełnie nic-apetytu zero(mimo że narazie nie mdli mnie zbytnio), libido spadło na łeb na szyję (a dla męża nagle z dnia na dzień stałam się megasexi-czego nie pojmuję) i jakoś nagle wszystko mnie przestało interesowac-czuję się jakbym przeszła jakieś pranie mózgu miała któraś podobnie?
Stary 2013-05-05, 16:43   #1845
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

No i dodałam trochę espumisanu do mleka...i znów zjadła prawie całą butelkę i zaczęła się wyginać...wzięłam ją do góry...szybko sie nawet uspokoiła...położyłam ją na podwyższonym kocu i jeszcze trochę dojadła..teraz mąż jej daje i też je...no i o co kaman???
Aaa i dodam, że po rumianku chyba zrobiła kupę...
Więc już nie wiem co jej jest...
a może to skok rozwojowy, tylko Asia znowu go gorzej??

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Mała ja sie tak przygotowywałam zwłaszcza jeśli o liście malin chodzi- piłam herbatke z nich nawet 3 razy dziennie ale chyba dopiero od 38 tygodnia czy jakoś tak... z masażem to juz gorzej, kilka razy zrobiłam.... jak wiadomo urodziłam bez problemów, bez nacięcia, błyskawicznie doszłam do formy po porodzie. Ale czy to zasługa liści malin na pewno nie zaszkodzi.... Chociaż mnie tu dziewczyny opieprzały ze to spowoduje wcześniejszy poród- urodziłam tydzień po terminie. Polozna ze SR mi liście malin poleciła. Jak sie spotkamy to moge ci je dac bo mi trochę zostało.
ja też piłam i łykałam wiesiołek, poród 45min, zero nacięcia i pęknięcia
po godzinie już chodziłam normalnie, doszłam do siebie szybko, choć połóg był gorszy niż z Julią (ale za 2 razem jest gorzej)

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
włączyłam sobie 6 min trening z Ewką - wymiękłam po 4 :/ koszmar !!! moja forma jesr gorzej niż zerowa !!!!
też ćwiczę 4 razy w tygodniu robię Skalpel

Cytat:

wow!! super!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-05, 16:47   #1846
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

też ćwiczę 4 razy w tygodniu robię Skalpel

i:
szacun
ja wymiekląm na tych 6 min
do skalpela chyba nigdy nie dojdę
i co - jakie efekty ?
Stary 2013-05-05, 17:00   #1847
zaaaabcia
Zakorzenienie

Hej

aaby - i jak się czujesz?

mala - postaram się jutro wrzucić fotki zakupow

Padam na twarz wrocilismy o 2 z baru , ale było super A dzisiaj jedziemy na pierwsze urodziny dziewczyny Domino
Prezent spakowany jeszcze musimy kupic balony i kwiaty

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 18:45   #1848
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana miał byc koniec maja, ale przez długą zimę ma być czerwiec (oby pod koniec). Przed nami ma jeden dom i jak go skończą to biorą się za nasz. W tym roku stan surowy otwarty. Nie wiem jeszcze czy dach czy nie. Zobaczymy jeszcze.
To kciuki za to aby było jak chcecie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość

oj u mnie też porządek by sie przydał. pełno cegłówek, gruzu, kamieni, itp dziadostwa, bali, rur :/ Nie ma si tym kto zająć ( bo ja oczywiście na takie rzeczy czasu nie mam :P)
no ale my sprzątaliśmy w domu, więc nie było wyjścia

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Padam na twarz wrocilismy o 2 z baru , ale było super A dzisiaj jedziemy na pierwsze urodziny dziewczyny Domino
Miłej zabawy

Aaby jak tam?
Stary 2013-05-05, 19:16   #1849
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
[

No ja się w tym utwierdziłam wczoraj... I wróciłyśmy narazie na mleko z H.A. ...a jutro i tak podjadę do poradni...
a czemu Ty zmieniałas mleko?, bo nie bardzo jestem w temacie

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Boję się o tyle, że Adaś tak mi strasznie szybko rośnie, bardziej niż na swój tydzień - ma dużego tatusia i mamusię też nie małą, więc ma prawo...albo jest po prostu trochę starszy...dlatego tak spekuluję. I będę się bała urodzić takiego olbrzyma...
to, ze wymiarami jest troche starszy nie oznacza ze urodzi sie olbrzymem

Cytat:

ekstra

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
c

blonde super ze dzien sie udał

Cytat:

super

Czesc

Dzis cały dzien spedzilismy nad jeziorem
Ale odpoczełam i sie troche opaliłamPogoda boska

Niedawno wrócilismy, ide pod prysznic i sie troche ogarnac bo jutro mam wizyte u gina
Stary 2013-05-05, 19:33   #1850
Czekollladowa
Raczkowanie

Miałabym do was ogramna prośbę kupiłam sobie sukienkę jak w załączniku mam do tego czarne sandały na obcasie. Sukienka jest przed kolano . Jaki makijaż mógłby byc ? Wlosy wyprostowane czy jakieś upiecie? Biżuteria jakaś? Proszę o rady
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1367761019720.jpg (46,3 KB, 15 załadowań)
Czekollladowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 20:52   #1851
ButterBear
Zakorzenienie

Dobry wieczór, wróciłam... widzę, że było aktywnie na wątku, więc mnie nie brakowało

Pogoda była paskudna... ale hotel fajny, basen, sauny, jacuzzi spoko

Aaby, co to się stało? Nie dziwię się, że taki stres. Jak się masz teraz?

Żabciu, fajnie, że wyszliście Czasem trzeba odetchnąć

Malenstfo, kurcze, oby się w końcu okazało co Asi jest

Czekoladowa, sukienka jest nie w moim stylu kompletnie. Ale powiedz - jaka okazja? włosy masz długie? Makijaż chyba musi być przede wszystkim dopasowany do Twojej urody, a żadna z nas nie wie, jak wyglądasz

I powiedzcie: czemu, czeeemu, czeeemuuuuu ten długi weekend musiał być taki krótki????

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 21:00   #1852
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
a czemu Ty zmieniałas mleko?, bo nie bardzo jestem w temacie
Dlatego, że kosztuje 2 razy tyle co normalne, a one miały H.A. asekuracyjnie, więc pediatra powiedział, że możemy spróbować zmienić...

I wydaje mi się, że mleko nie ma znaczenia...

Dziś było ok, po południu lekko marudziła, po kąpieli znów było trochę krzyku, ale w miarę szybko się uspokoiła...dostała przy poprzednim karmieniu kropelki, więc powinny jeszcze działać...czyli jak dla mnie to nie żadna kolka...ale mogę się mylić...może to faktycznie skok...

Jutro miałyśmy jechać, ale mąż zawalił jakimiś rzeczami samochód i chyba gucio z tego...wrrr

Była u nas dzisiaj rodzinka...dziewczynki dostały kubeczki niekapki z Lovi

Czekoladowa ja miałam podobną sukienkę...i miałam do niej włosy spięte...makijaż to jaki mi się zrobił...ale tak naprawdę, to nie wiemy w czym ci dobrze...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-05, 21:44   #1853
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter też zadaję sobie to samo pytanie. Ale za 3,5 tyg kolejny długi weekend

Strippi dlaczego drugi połóg jest gorszy?

Jutro do pracy bleeeeee

Stary 2013-05-05, 21:52   #1854
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter też zadaję sobie to samo pytanie. Ale za 3,5 tyg kolejny długi weekend
....

Jutro do pracy bleeeeee
O taaak

Hania

Stary 2013-05-05, 21:54   #1855
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

I powiedzcie: czemu, czeeemu, czeeemuuuuu ten długi weekend musiał być taki krótki????
Aaby miała krwawienie/plamienie mam nadzieję, że już dobrze...

Oj tak za krótki ten długi weekend.
Stary 2013-05-05, 21:57   #1856
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Aaby miała krwawienie/plamienie mam nadzieję, że już dobrze...

Oj tak za krótki ten długi weekend.
Tak, wiem, czytałam

Hania

Stary 2013-05-05, 22:06   #1857
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

już nie mogę się doczekac jutra, nawet nie wiem czy ten lekarz mnie przyjmie, mam nadzieje że tak i że będzie miał dla mnie same dobre wieści do mnie wciąż to nie dociera i różne myśli chodzą mi po głowie, niestety większośc czarnych zaczynam żałowac że powiedziałam o tym fakcie, teraz myślę że to za wcześnie, że jeszcze nie ma się co cieszyc bo różnie może byc..., nikomu "nowemu" już nie powiedziałam, czuję irracjonalny strach, do tego boję się tego że tam gdzie wyjeżdżamy do pracy nie znamy żadnego lekarza "w razie czego", no i wogóle zrobiłam się jakaś taka nie do życia że sama ze sobą nie mogę wytrzymac
do tego ta sytuacja z mieszkaniem i pracą mnie dobija, nie wyobrażam sobie mieszkania z dzidzią i rodzicami oboje z mężem bardzo chcieliśmy SAMI wszystkim się zajmowac, także dzieckiem od pierwszych dni, nie wyobrażamy sobie tego że rodzice będą się do wszystkiego wtrącac, niestety perspektywa kupna mieszkania w chwili obecnej oddaliła się na czas bliżej nieokreślony
do tego moja praca "na czarno"-chociaż tu jest jakieś światełko w tunelu otóż mąż pochwalił się swojemu dobremu znajomemu i on obiecał pomoc, ma małą firmę i zaproponował że mnie fikcyjnie zatrudni, tak żebym chociaż macierzyński miała, tylko że ja się kompletnie na tym nie znam i nie wiem jak to trzeba załatwic?
Stary 2013-05-05, 22:10   #1858
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mabi będzie dobrze. Super, że kolega może Wam tak pomóc, to sporo kasy będzie z macierzyńskiego.

Stary 2013-05-05, 23:04   #1859
malamaluczka87
Zadomowienie

Ja chciałam powiedzieć tylko dobranoc bo pisze i czytam z komórki i ja tam się cieszę że długi weekend się konczy bo gdy inni odpoczywają to ją najintensywniej pracuje mój tz znowu dziś dostał podwyżkę...
Strippi a wiesiolka można w ciąży ?

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Aha i porobilam dziś trochę zdjęć jutro wam wstawie

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 07:22   #1860
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Aaby oby tylko maluszek sie upominał o to by mamusia odpoczęła
Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
mam nadzieje, ze jes wszystko w porzadku
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Aaby, trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było ok
Cytat:
aaby - na pewno wszystko będzie wporzadku
Cytat:
aaby trzymaj się, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Cytat:
Jeju Aaby odpoczywaj przede wszystkim! Wyleguj dupinkę cały dzień!
Cytat:
Aaby odpoczywaj
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
aaby
Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
aaby trzymaj się i niech nic tak stresującego się już nie powtórzy
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za troskę Nie wiem, czy wszystko mi zacytowało, ale wszystkim dziękuję
U mnie jako tako. Krwawienia ani plamienia później nie było i oby już się nie powtórzyło Ale ostatnie dwa dni weekendu miałam masakryczne i oby już nigdy takie się nie przytrafiły. W dodatku co jakiś czas myślę, co tam u Jr, każde kłucie czy ból, które jeszcze niedawno mnie cieszyły, teraz stresują okrutnie, w nocy się budzę i nie mogę spać. Ech...
Muszę dziś zadzwonić do gina zapytać, co z rehab. (miałam zacząć dziś), czy może w tej sytuacji lepiej nie przełożyć o kilka tygodni...

Wczoraj mieliśmy jechać do Leny (jest od tygodnia w szpitalu ), ale przywieźli na oddział dwójkę maluchów z rota, więc nie ryzykowałam. Mąż zabrał mnie na spacer i lody, pogoda cudna, choć chwila relaksu.

I dołączam się do pytania Butter: czemu ten długi weekend był długi tylko z nazwy?!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości