|
|
#3181 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLIX
części garderoby?
![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- jesssuuuu, jak ja nie chcę wracać |
|
|
|
#3182 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
hmmm, wklejany wyżej cuff czy tam mankiet nie będzie chyba częścią garderoby? a galanteria jakoś mi do całości nie pasuje... ale chyba na razie to najlepsze słowo.... dzieki, Katty. i co z tym fashion, o ile wiem przymiotnik modowy jeszcze oficjalnie nie istnieje.... ja początkowo wymyśliłam artykuły odzieżowe ale to chyba nie do końca to samo
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2013-05-06 o 11:47 |
|
|
|
#3183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3184 | ||||
|
Panaroja
|
Znad cherbaty ale spod ogólnego
![]() Cytat:
Cytat:
?![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.dodatki ? Jeeeżuuu , jak mi się nie chce nic
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3185 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
O! chyba tak zrobię
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3186 | |
|
Nindżopesz
|
Zakładasz modowego bloga!?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3187 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
tylko czy to odda właściwe znaczenie? czy w kontekście chodzi o modne dodatki czy rzeczywiście jakiekolwiek pozostałe artykuły odzieżowe/części garderoby?
edit: odda odda
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-06 o 14:59 |
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3191 |
|
Nindżopesz
|
"Modne akcenty". |
|
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
zachciało mi się wczoraj w nocy wejść do fontanny na rynku
![]() i mi baletki do teraz nie chcą wyschnąć, za karę muszę iść w szpilkach
|
#3193 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
niby też dodatek ale istnieje samoistnie ,wszak można nie mieć na sobie odzieży ani modnych dodatków a mieć biżuterię ![]() 2. Chyba całkiem niefcący stałam się faszynwiktimem , mam albowiem spodnie pod kolor paznokci co właśnie zauważyłam po kilku godzinach noszenia ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
co piłaś
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
Piwo z sokiem imbirowym, najgorsze cuba libre w życiu i próbowałam jakiegos słodkiego egzotycznego drina
|
#3195 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
dobrze że to tylko fontanna była a nie większy ciek wodny z mostem na przykład ![]() Czy w związku z wiosna macie jakieś chciejstwa zapachowe ? Bo mnie się zachciało czegoś oszałamiająco pięknego i powalającego urodą na kolana albo wręcz na pysk , ale nie mam pojęcia co by to mogło być , to raz , dwa - nie może być kadzilano-przyprawowo-drzewne , trzy - nie może to być śfierzak , cztery - i tak nic nie kupię
|
|
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Mam dwa nowo nareperowane ząbki, za jednym zamachem ![]() Dentystka sie ze mnie dziś śmiała ![]() Boi znowu miała być kanalowka, a nie było bo sie okazało,ze jednak nie tzreba ![]() Mam dziwne zęby
|
|
|
|
|
#3197 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
2.
|
||
|
|
|
#3198 |
|
Nindżopesz
|
Nooo w sumieee... Ckni mi się za czymś mocno ziołowym ale nie wiem dokładnie jakim. I jeszcze za czymś orientalno-kadzidlano-cynamonowym jak Cinnabar z opisu.
|
|
|
|
#3199 | |
|
Mother of Cats
|
Dzień dobry Baru
Cytat:
![]() Red, co z adresikiem?
|
|
|
|
|
#3200 |
|
Nindżopesz
|
A jużci, jużci piszę na PW, myślałam, że nie pytasz bo masz
|
|
|
|
#3201 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się jednak nie znam - myślałam że to jak akcesoria - typu pasek, kapelusik, apaszka ![]() Cytat:
mnie się chce wszystkiego, poznawania, testowania tego z czym mi rzadko było po drodze - kfiaty ![]() ale najbardziej figowych zapachów i jakiś takich zesty - limonkowo/gorzko pomarańczowych - cierpkich Cytat:
wszak fashion items nie muszą być wyłącznie dodatkami, i tu elementy garderoby oddają lepiej znaczenie ale określenie modne dodatki jest najbardziej ludzkie w odbiorze Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-06 o 18:33 |
|||
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
Red, Mić i inne rudo/czerwono wlose. Czego używacie do brwi?
Henna sklepowa i samodzielne farbowanie? Kosmetyczka i farbowanie? Czy paletki jakieś? Kończy mi sie moj EDMowy proszek i musze na coś sie zdecydować...myślałam,żeb y iść do kosmetyczki ale sama nie wiem, czy jest sens...może i jest ![]() Albo samemu tymi malymi sklepowymi hennami zacząć farbować, ale jak mi krzywo wyjdzie? |
|
|
|
#3203 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wolałabym,żebyś farbowała i coś poleciła ![]() Nudzi mnie już to codzienne malowanie sobie brwi...bym chciała raz na miesiąc czy tam 3 tygodnie i mieć spokój...ale jak sie nie da ( znaczy koloru odpowiedniego nie bedzie ) to będe mazać codziennie... Co to za kredka? Ona taka brązowo rudawa jest? Przynajmniej na moim monitorze..dobrze wygląda, naturalnie
|
|
|
|
|
#3205 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() http://1.bp.blogspot.com/-G7_zaugyKX...2520swatch.jpg http://images.asos-media.com/inv/med...4/image3xl.jpg http://static.weloveshopping.com/sho...immel00003.jpg O dziwo chyba mi pasuje. Próbowałam czegoś bardziej pomarańczowego i było sztucznie. |
|
|
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam Rossmana pod nosem, to testnę jutro, tylko czy będe umiała kredką namalować, po tylu latach z proszkiem ![]() Wcale nie taka sraczkowata ![]() Pasuje Ci |
|
|
|
|
#3207 |
|
Nindżopesz
|
Jak sobie namazałam na ręku i patrzę w słońcu to sraczkowata
Ale się komponuje ![]() Essence bodajże ma jakieś fajne, chyba Rejcz kiedyś wklejała. EDIT: to było Catrice 010 http://www.ladymakeup.pl/sklep/catri...tylizacji.html http://www.pinkmelon.de/test/make-up...but-browd.html Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-05-06 o 19:08 |
|
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam dużo chciejstw, głównie zbyt drogich ![]()
|
|
|
|
|
#3209 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
takie to chyba w haemie
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- no ofkorz mnie ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
otóż do tej pory kredek, a okazało się, że refectocil chycił z wodą profesjonalną 6% na czerwony amen (kolor 4); oczywiscie bez udziału osób trzecich, zwłaszcza płatnych i nie wyjdzie krzywo - zasuwasz cienkim pędzelkiem, a potem poprawiasz na już zrobionym pęsetą
|
||
|
|
|
#3210 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Napad na Bingo dokonany, idę spać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ja się jednak nie znam - myślałam że to jak akcesoria - typu pasek, kapelusik, apaszka