|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marcheweczka, butla soczku, zaraz stuknie nam pół roczku. Mamusie XI-XII 2012
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Marcheweczka, butla soczku, zaraz stuknie nam pół roczku. Mamusie XI-XII 2012
Jezu...ale mi się dzisiaj nic nie chce
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- http://allegro.pl/hit-zjawiskowe-bia...214216665.html ooooooooooo kuutfaaaaaaaaaaaaa....... ........
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ma_majka!!ale na te pewnie też jesteś za stara |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
IIiii jeeeeeeeeeeee...
usunęły mnie ![]() Kurde ja nie wiem kiedy Wy czas znajdujecie na wizażowanie ![]() Ps. Fajny tytuł wątku, ale fajny też był Wszystkie zgrabne pupcie mamy, bo się często bungamy |
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wlasnie jak staranka? laski wrzucilam 2 kiecki z szafy na sobie aaa i nogi moze mam niedogolone ale pod pachami to nie wiem skad te cienie
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Dzika - te Twoje leśne przygody są zaraźliwe
W moim parku byłam milion razy. Dzisiaj byłam milion pierwszy, wzięłam psa i w związku z tym poszłam w bardziej ustronne miejsce w którym byłam też z milion razy. Usiadłam sobie na ławeczce, zaczęłam podziwiać piękno przyrody, Iza piękno swych stóp Po jakimś czasie na ławce obok usiadł facet koło 50tki. Na pierwszy rzut oka taki zadbany, ale coś mi się w nim nie spodobało i chciałam odejść - nie wiem czy macie czasem takie przeczucia - ktoś Wam się z mordy nie podoba i nie wiecie dlaczego. Ale że Iza właśnie jadła butlę, miałam psa "obronnego", dalej byli ludzie, a jeszcze dalej ochrona to stwierdziłam, że nie będę iść gdzie indziej, bo raczej nic mi nie zrobi. Ten zaczął coś gadać o moim psie, że jest fajny i pewnie mnie obroni. Potem zaczął coś gadać, że jakiś pies go ugryzł i potem że lizał jego ranę. A potem od tej rany przeszedł do tego, że ma dewiacje seksualne i zaczął mi o nich opowiadać Ale nie chciało mi się tego słuchać, za tozachciało mi się śmiać, bo przypomniałam sobie przygody Dzikiej. Powiedziałam mu, że nie jestem w nastroju i nie mam ochoty wysłuchiwać jego problemów. On mnie zaczął przepraszać. A ja na to ok i dalej karmię Młodą. Ale ten znowu wraca do swoich problemów. Iza dokończyła butlę i stwierdziłam, że idę sobie stamtąd, bo nie mam ochoty go słuchać. On do mnie, że przeprasza, że mnie wystraszył. A ja do niego, że mnie nie wystraszył, bo ja nie takie rzeczy słyszałam. Biedak nie wiedział co ma mi na to odpowiedzieć. Jak mnie wku... tacy ludzie.
Edytowane przez Sola1 Czas edycji: 2013-05-06 o 13:32 |
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze wystraszylas kolesiaale dobrze mu tak ![]() pamietam, jak mialam gdzies z 18 lat i szlam kolo parku wyszedl koles zatrzymal mnie i pyta bardzo kulturalnie Przepraszam Panią bardzo, czy mógłbym wylizać Pani c.i.p.k.ę na co ja, że nie dziękuję a on, że przeprasza i rozumie i poszedl sobie do parku tylko ja stalam jak wryta, mine mialam pewnie bezcenna |
|
|
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o matkoo................ az nie iwem co powiedziec ja jeszcze nigdy nie spotkałam takiej osoby, ale jakby ktos mi takie rzeczy zaczal opowiadac, to chyba bym sie na niego .... hahaha a Ty dobra, jeszcze mu powiedziałas, ze nie takie rzeczy słyszałaś
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej.. i ja się witam w nowym wątku
Przyznaję się, zawaliłam, zaniedbałam, nie miałam czasu na pisanie (ale czytałam! I znam odpowiedzi na wszystkie pytania testowe! ) samo-się-linczuję... Mieliśmy na głowie milion rzeczy, remont trzytygodniowy, którego mam po uszy (ale przynajmniej mam prysznic), chorobę Franka (zapalenie oskrzeli, antybiotyk, paskudny katar i gorączka) i moje zmęczenie zupełne. Nie wiem czemu tak, ale dopadło mnie wyczerpanie kompletne, nie miałam siły napisać posta, generalnie taki brak ochoty na cokolwiek. U nas postępy rozwojowe typu przekręcanie się na macie o 360 stopni, powolne zauważanie stópek i dźwiganie się do siedzenia. Ząbków jeszcze nie mamy niestety, za to krzesełko do karmienia czeka już aż się pierwszy pojawi i Franek będzie siedział stabilnie, bo póki to nie nastąpi to mleko nam zostaje ![]() Glutenu też jeszcze nie dostaje bo to koliduje z moją wizją tylko karmienia piersią przez pół roku. Za to mamy tego całego Oballa wspomnianego dzisiaj Takie przyjemne, giętkie, Mały się wkurza że mu się do buzi nie mieści. Ale żeby jakoś to sobie upodobał szczególnie, to niekoniecznie. Woli się bawić pieluszką
|
|
|
|
#40 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#41 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr Cytat:
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
dobra laski szczerze az tak zle wygadam w tych kieckach?
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Kurde... chciałabym sobie coś kupić, ale nie wiem co..........
no ale nie umiem nic ciekawego znalezc
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#45 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#47 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() dobra, ja też pójdę popołudniu do lasku ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
![]()
|
|||||||
|
|
|
#48 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
że też ten Twój Tż wytrzymuje juz ponad rok Edytowane przez goba Czas edycji: 2013-05-06 o 14:28 |
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za postepyczyli moge sie w nich publicznie okazywac? bo sie zastanawiam, czy moge na komunie w ktorejs z nich isc albo na chrzciny ![]() szpile bym chetnie zalozyla, ale stare wyrzucilam ![]() a poza tym osic mala i biegac za Tomkiem w szpilach to tak srednio
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#51 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwsza do szpilek, a w drugiej wyglądasz jakby była troche za ciasna w biuście ![]() Cytat:
![]() jestes magnesem dla przypałów ![]() Cytat:
ale kulturalna konwersacja ![]() Cytat:
![]() za gimnastyki Franka
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Witam się
![]() Jaka ja jestem happy!!! chyba Nina nie jest chora bo od tamtej pory przestała kaszleć wizja pobytu w szpitalu strasznie mnie przytłoczyła...jeżeli chodzi o karmienie to chyba już pokarmu mam mało... bo dokarmiam z butelki po cycku wypija 100ml i chce jeszcze jak myślicie?? chyba brakuje mi już go??? ps. cudowny tytuł |
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
jagnna nie jest za ciasna w biuscie o dziwo
jako jedna z niewielu![]() no wlasnie to o co chodzilo z ta rozowa kredka? swarovska jak tak robisz to bedziesz miec coraz mniej pokarmu im mniej ssie mala, tym mniej pokarmu, a pewnie latwiej jej z butli wiec moze jej sie juz nie chciec ssac piers i tyle takie bledne kolo to jest ale najwazniejsze, ze Ninka zdrowa |
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
fajne obydwie, ale ta pierwsza ma taka niefajna długość... musiałabyś ją skrocic ale super wygladasz ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- oo znalazłam torbe ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- oo albo ta http://www.zara.com/webapp/wcs/store...OPPER+EVERYDAY
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my zaliczyliśmy spacer ![]() i hmm mata miała posłużyć żebym miała trochę spokoju i przestała spełniać swoje zadanie ![]() kładę Jaśka, pół minuty i jest na brzuchu, kolejne 5-10 i się irytuje ![]() więc ja go na plecy a ten znów bach na brzuch i w kółko to samo |
|
|
|
|
#56 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
może być że pokarmu coraz mniej skoro dokarmiasz mm ale jeszcze nic straconego ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
Ano fajne torby, superowe. Od kilku sezonów są w Zarze też takie wielkie shopper bag z rudej skóry, no piękne. Ale 5 stów
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...LECIONĄ+RĄCZKĄ Powzdychać można :/ |
|
|
|
#58 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł teść, wziął młodą na spacer a ta ryczy jak opętana. Już raz do nich na dół schodziłam na ratunek. Kręci się tu dookoła domu a ja słyszę jak młoda drze japę z sąsiedniej ulicy. Chyba niedługo wrócą bo nie wiem na ile chłopu starczy cierpliwości. Ja dzisiaj na koniec spaceru też miałam taką jazdę. K.u.r.w.a co jest z tym moim dzieckiem nie tak?! Weź se idz na spacer dla relaksu, ja pie.rd.ol.ę
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swoją drogą ja wczasach młodości pracowałam jakieś 3 miesiące na 0-700 także nie dziwi mnie, że tacy ludzie chodzą po ziemi. Mało tego - chodzą jeszcze gorsi ![]() U nas jest z tego powodu dramat na każdą zabawkę ![]() Cytat:
![]() Kuźwa myślałam, że jak teść weźmie młodą na spacer to sobie odsapnę a teraz się będę cały czas denerwować bo ciągle słyszę jak ona się drze, a są chyba już kilka ulic od domu |
|||||
|
|
|
#59 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Marcheweczka, butla soczku, zaraz stuknie nam pół roczku. Mamusie XI-XII 2
Cytat:
ale za drogie... Za te 5 stow wolałabym kupic sobie cos tańszego ale wiecej ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
ino nie wje kiero
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Nic sensownego nie zrobię jak ich nie ma to Wam chociaż fotki wrzucę.
1. zabawka do koleżanki, o której wspominałam. Zainteresowanie czasem jest, rodzice natomiast mają już dość melodyjek, które jak na taką zabawkę, są stosunkowo długie ![]() 2. Czill na dzisiejszym spacerze. Uwieczniona chwilka, w której moje dziecko się nie drze. 3. Wczasy pod palmą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.

najlepiej na sobie

Ale nie chciało mi się tego słuchać, za to

az nie iwem co powiedziec
....