Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19. - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-06, 14:25   #1891
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość

Maleństwo,
mnie się nie podoba ale polecam loft designe system - panele dekoracyjne zrobione z gipsu. SUper sprawa, montuje sie na kleju montażowym albo szpachlowym(jak sciany nierowne) mozna malowac jak sie chce, łączyć elementy w wybrane wzory i bardzo trwały element dekoracyjny. Ceny za jeden taki element 60*60cm jest od 60-80zł ale na lata, efekt super no i malo gdzie to jeszcze jest wiec napewno będzie przyciagac wzrok.

a jak nie to zamiast takich mitacji płyta mdf- sklejka drewniana. Cena wyższa niż te gipsowe lofty ale można zamówić foliowany elementy to znaczy że w różnych wzorach, np właśnie kamień, beton architektoniczny czy nawet zebre wkleje potem w załaczniku przykłady jeśi chcesz.
.
Chętnie zobaczę przykłady Tylko nie bardzo wiem, czym się różni tapeta od płyty mdf z folią wzorowaną na kamień?

Edytowane przez Malensstfo
Czas edycji: 2013-05-06 o 14:31
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 14:26   #1892
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.

Strong ja akurat na obrączkach bym nie oszczędzała bo to pamiątka na całe życie może na czymś innym da się przyciąć koszty? albo macie jakieś swoje złoto?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 14:56   #1893
Ana***
Zakorzenienie

Moje drogie jak robiłyście badania i podliczałyście to % podawałyście z miejscami po przecinku??? proszę o zaznaczenie poprawnej odpowiedzi 50%, 50,6% czy 50,57% ???

Edit: i chyba jednak wykasuje to "Razem" w wierszu na dole, bo się źle sumują % i wychodzi np. 99% albo 99,75%...

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2013-05-06 o 15:05
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 14:57   #1894
gochaa_p
Zakorzenienie

STRONG chrzest robimy 16,06
tak,mój mąż dalej pracuje w Belgii
a obrączki wyglądają extra

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

a co do wczorajszych 4 min ćwiczeń z Chodakowską - to mam teraz zakwasy :/
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 15:03   #1895
Ana***
Zakorzenienie

Strong ja bym wzięła obrączki z białego złota jak nie lubisz srebra - myślę podobnie jak Kaśka. Obrączka to taka rzecz, którą nosi się całe życie na palcu i warto zapłacić ciut więcej...
Stary 2013-05-06, 15:09   #1896
agnusek22
Wtajemniczenie

Kasiu, no jak wyrośnie, to będę się musiała przestawić i przeprosić za mówienie do maleństwa jak do dziewczynki

Strong, wzór fajny, ale nigdy nie słyszałam o połączeniu srebra ze zlotem w obrączkach, więc się nie wypowiem. Znajomi zdecydowali się np. na tytanowe obrączki, bo są ponad połowę tańsze niż ten sam model z złocie. Może warto o takie rozwiązanie popytać? A humorek faktycznie mi dopisuje, choć z upływem dnia w pracy coraz gorzej...

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 15:15   #1897
Malensstfo
Zakorzenienie

Strong ja nie lubię z kolei żółtego złota...ale srebrne obrączki to jednak nie to samo Dlatego my mamy łączone białe złoto z żółtym, ale więcej białego... I podobnie jak dziewczyny jednak kupiłabym ze złota...już nie pamiętam czy białe jest tańsze czy taką samą mają cenę...

Edytowane przez Malensstfo
Czas edycji: 2013-05-06 o 15:22
Stary 2013-05-06, 15:26   #1898
metkaa
Zakorzenienie

agnusek to czekamy na info

strong dziękuję
bardzo ładne obrączki
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 15:27   #1899
malamaluczka87
Zadomowienie

Strong- ja lubię akurat złoto i nic innego nie toleruję. Ale te ze zdjęcia wyglądają ładnie

Wstawiłam wam zdjęcia do profilu;D mała w 6 miesiącu;D tylko nie śmiać się z moich min;P

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 15:48   #1900
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cześć, dziewczyny. Witam się po długim weekendzie Trochę ponadrabiam...
Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Jutro po pracy jedziemy do spa
Miłego dnia.
Mysiu, zazdroszczę Ci tego spa Ja jeszcze nigdy nie byłam z mężem, zawsze tylko z pracy jeździmy z koleżankami.
Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Czekoladowa...powiem ci tyle, a zrobisz jak uważasz. Gdy są jakieś poważniejsze problemy i przez dwa lata nie udaje się zajść w ciażę, to jak dla mnie trzeba szukać porady u konkretnych specjalistów. Czasami chodzenie tylko na NFZ czy opieranie się na usg szpitalnym to za mało.
Niekoniecznie trzeba od razu do kliniki leczenia niepłodności, ale na pewno do lekarza, który się na tym zna i zleci jakieś badania Zresztą też to już Czekoladowej pisałam w innym wątku. Dla mnie to bardzo dziwne, że po takim czasie praktycznie żadnej diagnostyki nie było
Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
zmieńcie mnie na liście z planujących na oczekującą udało się w 1 cyklu starań, II 01.05.2013
Gratuluję
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
mabi, gratuluję
Ciągle mnie nie przestaje dziwić, jak można zajść w ciążę nie starając się...baaa..dziwi mnie, jak można zajść starając się
Mam podobne odczucia U mnie właśnie się wczoraj 30. cykl zaczął
Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
No nasz wyjazd powoli się kończy, bo jutro już wracamy. Ale było super. Zwiedziliśmy zamek w Ogrodzieńcu (łydki mnie już 3 dzień bolą z wchodzenia po schodkach). Dużo spacerowaliśmy - dziś chyba z 12km zrobiliśmy, popluskalismy się na basenie Ale też często leniuchowaliśmy do 12 w łóżeczku - także urlop pełną parą.
Zamek piękny, chętnie bym tam kiedyś wróciła, bo byłam dość dawno.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 16:06   #1901
Ana***
Zakorzenienie

Dzisiaj jest naprawdę śpiący dzień... podliczam te % i usypiam
Stary 2013-05-06, 16:08   #1902
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
jak już kiedyś mówiłam, im dłużej się starasz, im więcej 'przykrości' Ci sie przytrafi na drodze do zostania mamą, tym trudniej wyluzować, nie przejmować się itp. I z tym jest tak samo, jak z tym o czym pisała Kaśka, że dziewczyny, którym udało się od razu nie muszą wiedzieć kiedy owu, kiedy jaki hormon itp...a po pewnym czasie już zaczyna się takie rzeczy sprawdzać.
I tak samo z nakręcaniem się - jak się uda w pierwszym, czy drugim cyklu, człowiek się aż tak nie wkręca, jak trwa to już ileś miesięcy i po drodze napotyka się na przeszkody - wtedy też jest inaczej...
Zgadzam się, że przy dłuższych staraniach ciężko o wyluzowanie... Nie da się nie przejmować, bo człowiek myśli i zastanawia się, co jest nie tak
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Czyli rzeczywiście takie mówienie "Wyluzuj" jest nie od parady. A potwierdzeniem niech będą też moim znajomi, którzy po ponad 2 latach prób w końcu wyjechali na wakacje. Wrócili z Robakiem w brzuchu, a dziś Robak ma prawie 2 lata
Fajnie by było, gdyby wyluzowanie było lekiem na niepłodność Znajomym się udało, fakt, ale to tak chyba nie u wszystkich działa
Cytat:
Dziewczęta..... nie lubię złota, białe złoto jest drogie a tym bardziej jakiś ładniejszy wzór (wiadomo że budżet mamy teraz malusi) i nie wiem czy się nie zdecyduję na srebro, tyle że srebrne obrączki wcale nie wyglądają na ślubne i znalazłam obrączki srebrne ze złotem, wyglądają jak te z białego złota a są taniutkie. Wiadomo, kwestia tego że srebro jest mnie trwałe ale to jakoś do mnie nie dociera.
Ja bym jednak zainwestowała w białe złoto. Srebro rzeczywiście jest mniej trwałe. My wybraliśmy łączone białe i różowe złoto.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 16:14   #1903
metkaa
Zakorzenienie

mala piękny brzuszek,

ogólnie ja nie lubie białego złota, ale te obrączki sa ładne
Stary 2013-05-06, 17:17   #1904
Ana***
Zakorzenienie

Mała fajny brzuszek
Stary 2013-05-06, 17:29   #1905
metkaa
Zakorzenienie

zostało mi jeszcze poł godziny,
siedzenie w pracy w takim stanie to jakis koszmar
Stary 2013-05-06, 18:13   #1906
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Dodaja, nie bo stwierdzila że sie seksu o 10tej rano nie spodziewała

Dodajko, jak humor?

Humor trochę lepszy
Zaczął się bardzo intensywny miesiąc, także nie ma czasu na zamartwianie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Witajcie Piękne

Melduje się tylko szybciutko, że jestem i żyję i mam się dobrze, ale znów na nic czasu Weekend długi przeleciał w mgnieniu oka i znów praca...

Ale wypoczęłam i bawiłam się super przez te wolne dni To najważniejsze i byle do następnego weekendu

Dziś po pracy jedziemy obejrzeć wózek i mam wizytę Także mam nadzieję, że już się potwierdzi, że Lidka to Lidka, a nie Lidek

Wczoraj zaczęłam 20 tydzień

Postaram się Was szybciutko nadrobić...

Brawa za 20 tydzień
Kciuki za wizytę i oglądanie wózków

Cytat:

Dziewczęta..... nie lubię złota, białe złoto jest drogie a tym bardziej jakiś ładniejszy wzór (wiadomo że budżet mamy teraz malusi) i nie wiem czy się nie zdecyduję na srebro, tyle że srebrne obrączki wcale nie wyglądają na ślubne i znalazłam obrączki srebrne ze złotem, wyglądają jak te z białego złota a są taniutkie. Wiadomo, kwestia tego że srebro jest mnie trwałe ale to jakoś do mnie nie dociera.

Załącznik 5238020

Te są z srebra- próba 925
I złoto próby 585
cyrkonia jest svaworskiego.

Dzwoniłam do naszego jubilera ale oni wcale nie mają połaczenia srebra ze złotem. Pan zaproponował żeby wydrukować co nas interesuje i przyjść porozmawiać to może da się je wykonać.

Co o tym myśicie?
Hmm ja mam srebrne obrączki i po kilku latach nie wyglądają dobrze...
O tym, że białe złoto jest droższe od żółtego to pierwsze słyszę. Ostatnio tż interesował się tematem i powiedział, że gdzie nie był to mówili mu, że gram złota kosztuje niezależnie od 'koloru'. U mnie w mieście to ok. 220 pln.

Wzór, który wkleiłaś ładny, ale srebro w tym przypadku do mnie nie przemawia.

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Moje drogie jak robiłyście badania i podliczałyście to % podawałyście z miejscami po przecinku??? proszę o zaznaczenie poprawnej odpowiedzi 50%, 50,6% czy 50,57% ???

Edit: i chyba jednak wykasuje to "Razem" w wierszu na dole, bo się źle sumują % i wychodzi np. 99% albo 99,75%...
Jak się źle sumuje, to znaczy, że gdzieś masz błąd- pewnie źle zaokrągliłaś. Dlatego ja nie dawałam nic po przecinku. Mam nadzieje, że mojej promotorce to będzie odpowiadało.

Aaby
cieszę się, że plamienia ustały

Blonde super, że tak dobrze wykorzystujesz czas w Polsce
Przepis się przydał, jeszcze raz dziękuję
Tort też wyszedł, dzieciaki szalały z radości
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 18:30   #1907
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Strong- ja lubię akurat złoto i nic innego nie toleruję. Ale te ze zdjęcia wyglądają ładnie

Wstawiłam wam zdjęcia do profilu;D mała w 6 miesiącu;D tylko nie śmiać się z moich min;P
Mała, ale z Ciebie szczuplak. Brzuszek fajny
Najbardziej podoba mi się zdjęcie, na którym masz włosy trochę jakby zmierzwione, najlepiej tak wyglądasz moim zdaniem

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;40667678]
Mam podobne odczucia U mnie właśnie się wczoraj 30. cykl zaczął
[/QUOTE]

O kurcze, już 30...
Ja nawet nie wiem, który mój. Pogubiłam się, nie wiem, czy liczyć od początku, czy dalej... z resztą, to nie do końca ma znaczenie chyba

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;40668027]Zgadzam się, że przy dłuższych staraniach ciężko o wyluzowanie... Nie da się nie przejmować, bo człowiek myśli i zastanawia się, co jest nie tak

Fajnie by było, gdyby wyluzowanie było lekiem na niepłodność Znajomym się udało, fakt, ale to tak chyba nie u wszystkich działa
[/QUOTE]

No nie u wszystkich. U niektórych tak - znam kilka takich par...u niektórych jednak trudno zdiagnozować, co jest nie tak. Niestety. Nie jest to takie proste wszystko.

Ja też teraz myślę. Z jednej strony, tak jak mi gin powiedział 'przynajmniej pani wie, że może pani zajść w ciążę', z drugiej myślę dlaczego tak się stało, czy to kwestia jakichś niedopasowań, spraw genetycznych? Wiadomo, nie warto się wkręcać, ale w dobie internetu, gdzie można przeczytać o wszystkim, jakoś człowiek czyta i drąży, mimo, że nie powinien

Dodaja, kiedy się bronisz?

Strong, a nie macie jakiegoś złota w domu?
Ja np. nie lubię żółtego złota, pierścionek zaręczynowy mam z białego. Ale dostaliśmy przed ślubem od mojego taty obrączkę z żółtego złota po jego dziadku, pamiątka rodzinna, i przetopiliśmy ją na nasze obrączki. Troszkę złota trzeba było dołożyć, ale i tak wyszło dość tanio. Poza tym ma wartość sentymentalną

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 18:39   #1908
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
blonde kciuki za wizyte,

Cytat:
Agnusku, widze że jesteś w świetnym nastroju bardzo się cieszę

Załącznik 5238020

I złoto próby 585

Dzwoniłam do naszego jubilera ale oni wcale nie mają połaczenia srebra ze złotem. Pan zaproponował żeby wydrukować co nas interesuje i przyjść porozmawiać to może da się je wykonać.

Co o tym myśicie?
ja jestem za złotem- balego zlota nie lubie, ale tak jak dziewczyny to jest na lata i warto zapłacic wiecej
A z takim polaczeniem złota ze sreebrem to to srebro moze sie zrobic brzydkie po kilku/nastu latach...nie ryzykowalabym takich mieszanek

Cytat:
[

sliczny brzuszek

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Blonde super, że tak dobrze wykorzystujesz czas w Polsce
Przepis się przydał, jeszcze raz dziękuję
Tort też wyszedł, dzieciaki szalały z radości [/FONT]

Ciesze sie, ja uwielbiam to ciasto

Czesc

Byłam u gina. Wszystko dobrze, nawet wyniki lepsze od zeszłorocznych, ale mała nadzerka nadal jest.
Seba u tesciów, zaraz musze po niego isc. Tesciowa dała mi dzis 200 zł na firanki do salonu, wiec byłam poogldac ale nie kupiłam jeszcze nic.
Stary 2013-05-06, 18:42   #1909
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Dodaja, kiedy się bronisz?
Podobno koło 9 lipca Pracę za chwilę będę oprawiać, egzaminy też do końca maja powinnam ogarnąć, a potem tyle czekania. Inni już będą pracować, a ja czekać na obronę

Mala
ślicznie wyglądasz i kompletnie nie widać tych kilogramów!
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 19:01   #1910
tomalinka
Wtajemniczenie

Aaby dobrze, że plamienia ustały kiedy masz wizytę?

Stokrotko co tam słychać? Jak się czujesz?

Malenstfo dobrze, że jest poprawa z Asią. Fajny avatarek

Mrowinko czeeeeeść

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
co do snu ja codziennie jak w zegarku- budzę się o 3:00 i do 5:00 nie śpię a dzisiaj jeszcze o 6:30 miałam taki skurcz w nodze, że ja jako ich weteranka zwijałam się na łóżku jak opętana masakra jakaś więc jak to się tak powtarzać będzie to chyba dla mnie poród to pikuś będzie
Też mam ze snem problemy. I to właściwie bez powodu budzę się w nocy i potrafię nie spać przez 1-2h, a potem jestem nie do życia.
Skurcze też mam.. mimo, że biorę magnez. Także nie pomogę..
I nawet zbadałam sobie poziom magnezu teraz i w sumie jest w normie (w dolnej granicy), a skurcze dalej są.

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Witajcie Piękne

Melduje się tylko szybciutko, że jestem i żyję i mam się dobrze, ale znów na nic czasu Weekend długi przeleciał w mgnieniu oka i znów praca...

Ale wypoczęłam i bawiłam się super przez te wolne dni To najważniejsze i byle do następnego weekendu

Dziś po pracy jedziemy obejrzeć wózek i mam wizytę Także mam nadzieję, że już się potwierdzi, że Lidka to Lidka, a nie Lidek

Wczoraj zaczęłam 20 tydzień

Postaram się Was szybciutko nadrobić...
Heeej Daj znać jak wizyta i jak wózek wybraliście ostatecznie

Coś z wyprawki już zaczęliście kupować?

za 20tydzień.

Cytat:

Załącznik 5238020

I złoto próby 585

Co o tym myśicie?
A ja powiem Ci, że nie wiem.. na zdjęciu mi się podobają tylko nie wiem jak z trwałością.

Chociaż my przetopiliśmy obrączki po moich rodzicach (mieli zrobione z tej wyższej próby) i to jednak jest bardzo delikatne złoto i już po 3 latach nie wygląda jakoś najlepiej..

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Mała ale laseczka z Ciebie! Coś nas chyba z tymi kg cyganisz

Blonde niestety wszystko co fajne szybko mija ale jeszcze cieszcie się z tych kilku dni urlopu

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

No a ja dziś miałam wizytę Hania waży 1 725g Ogólnie to dzisiaj strzeliła wielkiego focha i nie chciała pokazać ani buźki ani się pomierzyć na spokojnie Za to całe usg miała czkawkę - także zabójczo to wyglądało Niestety mieli problem z graniem filmu na płytkę ale mam ją dostać na następnej wizycie to Wam postaram się jakoś wrzucić, zebyście zobaczyły, bo to dość zabawne było Mam brać dalej no-spę i magnez, a dodatkowo żelazo spowodu znowu gorszych wyników i cyclo3forte na te moje nieszczęsne pajęczynki.
Najważniejsze, że szyjka zamknięta także te twardnienia póki co nie są groźne. Ale muszę troszkę więcej odpoczywać
Stary 2013-05-06, 20:15   #1911
malamaluczka87
Zadomowienie

Metko, Ana, Butter, Dodajo, Tomalinko- dziękujemy ;-***

Butterku - ja tam nie wiem na którym mam zmierzwione włosy, bo mnie mama na spontanie dorwała i zdjęcia cykała akurat jak wtramoliłam czekoladę i nie zdążyłam jej przełknąć;D Ja mam akurat takie rysy, że na ogół wychodzę jak mumin;P i nie jest to fałszywa skromność;-)

I z tymi moimi kg to kupiłam sobie dwie tuniki (jedna to ta, w której mam zdjęcia) i w nich tak wyglądam "twarzowo", a tak mi się osadziło, na udach na górze, pupie i głównie brzuch. I mama się ze mnie śmieje, że ubieram się tak, by wystawały moje dawne chude fragmenty tj. piszczele i ręce;D Nie zapominajcie, że jestem "kosmetyczką" = "mistrzyni kamuflażu" ;D

A teraz mykam na romantic z moim kochanym tż-tem;-)

Tomalinko- to czekamy na film! Super, że z Hanią w porządku i te skurcze nie takie groźne;-);-*

Stęskniłam się za wami przez ten długi weekend;-)

Stary 2013-05-06, 20:16   #1912
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:

Malenstfo dobrze, że jest poprawa z Asią. Fajny avatarek

Brawo za wizytę To proszę więcej teraz odpoczywać i pilnować się
Stary 2013-05-06, 20:23   #1913
ButterBear
Zakorzenienie

Mala, mam na myśli to w drzwiach balkonowych jak stoisz.
Wydaje mi się, ale to tylko moje prywatne zdanie, że fajniej wyglądasz, jak masz te włosy takie właśnie 'poczochrane', a nie takie 'przylizane' Może pomyślałabyś nad jakimś cieniowaniem?

Tomalinko, fajnie, że na wizycie ok! Pamiętaj, żeby się oszczędzać

Hania

Stary 2013-05-06, 20:39   #1914
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Strong śliczne. Tak fotelik już zamówiony. Najpierw chcieliśmy taki do 25 kg ale naczytaliśmy się , ze te z mniejszym przedziałem wagowym są bezpieczniejsze.
aaby cieszę, że się jest lepiej Oby się to już nie powtórzyło.
Gosiu ale w jakim sensie gorszy jest ten drugi połóg?
Blonde jeszcze tylko tydzień?
tomalinko, Agnusek super, ze wizyty udane

Byłam dziś kupić Mai kolejne buty tym razem sandałki, bo taki upał, to bez sensu zakryte.

Mam jakieś przesilenie . Non stop bym spała a dziś w pracy tak mi było duszno, ze prawie zemdlałam. Aż mnie koleżanka przytrzymała.

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Mała bardzo zgrabnie wyglądasz, super.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 20:54   #1915
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Gosiu ale w jakim sensie gorszy jest ten drugi połóg?
[.
w takim sensie że dłużej dochodziłąm do siebie, za równo krocze się dłużej goiło jak i kręgosłup o wiele dłużej dawał mi się w e znaki. no ale wiesz - też starsza o 3 lata jestem
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 21:01   #1916
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
[

Blonde niestety wszystko co fajne szybko mija ale jeszcze cieszcie się z tych kilku dni urlopu

No a ja dziś miałam wizytę Hania waży 1 725g Ogólnie to dzisiaj strzeliła wielkiego focha i nie chciała pokazać ani buźki ani się pomierzyć na spokojnie Za to całe usg miała czkawkę - także zabójczo to wyglądało Niestety mieli problem z graniem filmu na płytkę ale mam ją dostać na następnej wizycie to Wam postaram się jakoś wrzucić, zebyście zobaczyły, bo to dość zabawne było Mam brać dalej no-spę i magnez, a dodatkowo żelazo spowodu znowu gorszych wyników i cyclo3forte na te moje nieszczęsne pajęczynki.
Najważniejsze, że szyjka zamknięta także te twardnienia póki co nie są groźne. Ale muszę troszkę więcej odpoczywać

za wizyte i bierz leki i odpoczywaj jak najwiecej

Cytat:
Blonde jeszcze tylko tydzień?

Byłam dziś kupić Mai kolejne buty tym razem sandałki, bo taki upał, to bez sensu zakryte.
tak, niesty za tydz o tej porze bedziemy w samolocie

Jakie sandałki kupiłas?
Ja planuje kupic jeszcze tu dla Seby bo bardzo lubie elefanteny albo baren schuhe z deichmanna.
Ale ja dla niego wole bardziej zabudowane sandały, bo stopa tak nie lata i wygodniej sie chodzi

Seba zasnałTo ja moge isc pod pruysznic i poczekam na mame
Stary 2013-05-06, 21:05   #1917
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blonde zaraz poszukam, mozę znajdę je w necie. też chciałam kupić z elefanten, ale w sandałkach w tym rozmiarze nie było nic fajnego.
Gosiu ja, zanim sie na 2 ciążę zdecyduje to pewnie i z 5 lat minie, więc wiesz

Stary 2013-05-06, 21:09   #1918
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Blonde zaraz poszukam, mozę znajdę je w necie. też chciałam kupić z elefanten, ale w sandałkach w tym rozmiarze nie było nic fajnego.
Gosiu ja, zanim sie na 2 ciążę zdecyduje to pewnie i z 5 lat minie, więc wiesz
A Ty wiesz, że te Twoje objawy, które opisujesz, wyglądają, jakbyś się już zdecydowała?

Hania

Stary 2013-05-06, 21:09   #1919
malamaluczka87
Zadomowienie

Butterku - masz 100% rację kochana. Tylko ja mam takie liche włosy, są cieniutkie i strasznie miękkie bez żadnych odżywek i co bym nie zrobiła to po połowie dnia robią się takie ulizane. Na szczęście na żywo trochę lepiej to wygląda, ale niestety. Dlatego modlę się by nasz synek miał czuprynę po Tż-cie, bo on ma czarną grubą strzechę;D Cieniowałam wiele razy, tyłu nie mogę, bo to wygląda jeszcze gorzej.

MAdziu- dzięki;D

Stary 2013-05-06, 21:13   #1920
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter o nie, nie. 2 dziecko na razie mi nie w głowie. Od września zaczynam awans w pracy, który trwa 3 lata. Jak skończę, to wtedy pewnie pomyślimy.

blonde http://www.ccc.com.pl/pl/kids/catalog/all/310624

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości