Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-06, 19:39   #91
forssiczka
Rozeznanie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

bondziorno!
super tytuł

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Antyperspirant z bawełną to dno.
buuu! jako, że kocham żel bawełna, chciałam sobie do kompletu domówić kulkę bawełna, a Ty powiadasz, ze to dno? w sumie nie wiem na co liczyłam, bo sama psioczyłam wcześniej na deo lotosowe - dla mnie zbyt lejący, zapach tzryma dość krótko, no słowem niezbyt chroni. bawełna też tak?

forssiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 19:43   #92
mamaAmelka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część

Cytat:
Witam
Antyperspirant z bawełną to dno. Najgorzej, że YR uszczęśliwiło mnie kolejnym opakowaniem.
Testuję balsam opóźniający odrastanie włosków - jedną nogę smaruję, drugą nie. Ciekawa jestem, czy będą jakiekolwiek efekty. Śmiem wątpić, ale nie będę mówiła hop, dopóki nie przeskoczę.

Czekam na szminki Grand Rouge, nie mogę się ich doczekać
Balsam opóźniający odrastanie włosków właśnie skończyłam , głównie służył mi jako nawilżacz suchej skóry po stosowaniu depilatora; i tu się sprawdził choć bardzo długo się wchłaniał. Z odrastaniem włosków nie wiem, ponieważ skończył się zanim odrosły mi włoski ( starczył na ok dwa tygodnie przy stosowaniu rano i wieczorem). Ten gratis nie zachęcił mnie do ponownego nabycia tego produktu :thumbdown:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-05-06, 19:49   #93
Damroka_
Raczkowanie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Cytat:
Testuję balsam opóźniający odrastanie włosków - jedną nogę smaruję, drugą nie. Ciekawa jestem, czy będą jakiekolwiek efekty. Śmiem wątpić, ale nie będę mówiła hop, dopóki nie przeskoczę.
Zoila ciekawa jestem wyniku Twojego testu. A jak zapach, nawilżanie?

O! mamaAmelka właśnie o tym napisała

Edytowane przez Damroka_
Czas edycji: 2013-05-06 o 19:51
Damroka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 19:54   #94
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez forssiczka Pokaż wiadomość
bondziorno!
super tytuł

buuu! jako, że kocham żel bawełna, chciałam sobie do kompletu domówić kulkę bawełna, a Ty powiadasz, ze to dno? w sumie nie wiem na co liczyłam, bo sama psioczyłam wcześniej na deo lotosowe - dla mnie zbyt lejący, zapach tzryma dość krótko, no słowem niezbyt chroni. bawełna też tak?
Dokładnie tak. Zapach piękny, ale cała reszta do kitu. Lejące to, niewydajne, rozbiela skórę i ciuchy, kiepsko chroni. Nieee, wracam do Garniera w sprayu.

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Damroka_ Pokaż wiadomość
Zoila ciekawa jestem wyniku Twojego testu. A jak zapach, nawilżanie?

O! mamaAmelka właśnie o tym napisała
Nawilża całkiem nieźle (u mnie się szybko wchłania, bo moja skóra pije chętnie), smarowana noga jest wyraźnie w lepszej kondycji . Zapach jest z gatunku tych melonowo-ogórkowych

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 19:56   #95
Juneczka20
Raczkowanie

Dziewczyny miałabym prośbę
Czy mogłaby któraś z was poszukać mi kodu na mini zestaw tusz + błyszczyk SP? Powinien być na liście produktów z otrzymanej paczki, jeżeli zamawiałyście
Chciałabym zamówić go w ofercie z Naturelle, ale w ofercie dla nowych nie ma kodu (jest znaczek)
Juneczka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 20:10   #96
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez Juneczka20 Pokaż wiadomość
Czy mogłaby któraś z was poszukać mi kodu na mini zestaw tusz + błyszczyk SP? Powinien być na liście produktów z otrzymanej paczki, jeżeli zamawiałyście
Chciałabym zamówić go w ofercie z Naturelle, ale w ofercie dla nowych nie ma kodu (jest znaczek)
a to wtedy nie wpisuje sie nr znaczka?

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 20:14   #97
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:

Nawilża całkiem nieźle (u mnie się szybko wchłania, bo moja skóra pije chętnie), smarowana noga jest wyraźnie w lepszej kondycji . Zapach jest z gatunku tych melonowo-ogórkowych
Chwalę sobie natomiast mleczko http://www.yves-rocher.com.pl/cialo/...o_suchej_skory, u mnie bardzo szybko się wchłania, jest wydajny i pozostawia delikatny zapach na skórze (choć przy smarowaniu czuję mocny aromat olejku migdałowego do ciasta )
mamaAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-06, 20:17   #98
Myszkaa222
Rozeznanie

Cytat:
Witam
Antyperspirant z bawełną to dno. Najgorzej, że YR uszczęśliwiło mnie kolejnym opakowaniem.

Czekam na szminki Grand Rouge, nie mogę się ich doczekać
Ja też i jestem niecierpliwa
Myszkaa222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 20:21   #99
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Chwalę sobie natomiast mleczko http://www.yves-rocher.com.pl/cialo/...o_suchej_skory, u mnie bardzo szybko się wchłania, jest wydajny i pozostawia delikatny zapach na skórze (choć przy smarowaniu czuję mocny aromat olejku migdałowego do ciasta )

Na pewno się skuszę

Cytat:
Napisane przez Myszkaa222 Pokaż wiadomość
Ja też i jestem niecierpliwa
Miałam właśnie cię pytać . Na pewno dojdzie

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 20:38   #100
forssiczka
Rozeznanie

może już padło kiedyś takie pytanie, mimo to proszę o odp. jak któraś się orientuje - czy w ofercie dla przyjaciółki, gdzie wybieram dowolny kosmetyk z katalogu (a mam do wyboru hoggar, transat, evidence green), a chcę zwykły evidence (dla facetów) spoza katalogu, to jak zamówię telefonicznie albo wpiszę na blankiecie kod (np. z esklepu/cu), to zrealizują mi? miał może ktoś taką sytuację?

forssiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 20:45   #101
201604131205
Konto usunięte

Wiecie co, opiszę swoją historię z zamówieniem FP, dla potomności, bo to historia trochę jak z kafki a trochę jak z komedii Barei. Może trafię przez to na czarną listę klientek, ale trudno, poświęcę się dla sprawy

Dla niezorientowanych, krótki wstęp:
W poniedziałek była zmiana oferty, i na stronach Interii, nk i ofeminin, była informacja o darmowej wodzie FP przy zamówieniu za 99zł, nawet niektórzy zrobili zrzuty ekranu.

Woda wskakiwała do koszyka, ale system naliczał dodatkowo do zapłaty 59zł -w potwierdzeniu FP była wymieniona jako prezent ale całościowo kwota za zamówienie była wyższa

Napisałam mejla do bok, żeby skorygowano mi kwotę do zapłaty z 168zł na 109zł.

odp z bok
W odpowiedzi na Pani wiadomość, bardzo proszę o wiadomosć zwrotną czy zamawiała Pani Wodę toaletowę Flowerparty 50 ml.

Jednocześnie informuję, iż zamówienie na kwotę 168 zł zostało wstrzymane, w celu wyjaśnienia kwoty zamówienia.

Odpisałam, że woda FP miała być prezentem

odp z bok
Uprzejmie informuję, iż woda Flower Party była w cenie promocyjnej 59 zł przy zakupie produktów za 99 zł, taka informacja widniała na stronie a to, że w potwierdzeniu widnieje jako prezent jest to błąd techniczny, który został już przekazany do działu kampanii internetewych, więc proszę o informację czy jest Pani zainteresowana kupnem tej wody czy usunąć ją z zamówienia.

Moja odp
Dziękuję za odpowiedź, jednak to się nie zgadza z informacjami ze strony sklepu - na stronie interii jest informacja o prezencie:
http://yves-rocher.interia.pl/cart

Złóż zamówienie za 99.00 zł a otrzymasz kolejny prezent!
Woda toaletowa Flowerparty 50 ml
prezent za zamówienie powyżej 99.00 zł

Skoro woda w koszyku i na potwierdzeniu to błąd techniczny to dlaczego na stronie też piszą Państwo o prezencie?

BOK
Ponownie uprzejmie informuję, iż było to sprawdzane i na stronie jest wyraźna informacja, że woda Flower Party jest w cenie promocyjnej 59 zł przy zakupie produktów za 99 zł więc proszę o informację czy jest Pani zainteresowana kupnem tej wody czy usunąć ją z zamówienia.

JA
Przyznam, że nie rozumiem Państwa postawy w tej sprawie, i ta wymiana wiadomości na ten temat jest dla mnie żenująca.

Zgadzam się, że na dzień dzisiejszy, na stronie jest wyraźna informacja o cenie. Tydzień temu, gdy składałam swoje zamówienie ze strony interii, na stronie sklepu Yves Rocher mowa o prezencie w postaci wody Flowerparty przy zamówieniu za 99zł, co zresztą Państwu skopiowałam w poprzednim emailu, i jestem pewna, że Państwo są tego faktu świadomi.Taka informacja widniała od poniedziałku, i w ubiegły czwartek została zmodyfikowana.

Z racji tego, że na stronie internetowej Flowerparty wypisane była jako gratis i w potwierdzeniu widnieje jako prezent to oczekuję, że to zamówienie będzie zrealizowane na kwotę 109zł, która wynika z sumy cen kupionych produktów, kosztów dostawy i rabatów, i znajdą się w nim wszystkie produkty, które miały być prezentami.

A kosztami błedów technicznych nie powinni Państwo obarczać klientów - sami Państwo układają oferty, proszę brać za nie odpowiedzialność.

BOK
Za zaistniałe nieporozumienie serdecznie przepraszamy, mam nadzieję, że podobna sytuacja nie będzie miała miejsca.

Czyli mam rozumieć, że zamówienie z wodą toaletową 'Flowerpary' na kwotę 168zł zrealizować? Po otrzymaniu informacji zwrotnej, paczkę z produktami dostarczymy od 4 do 15 dni roboczych.

Czy to są kpiny z ich strony? Po tej ostatniej odp z boku opadły mi ręce.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg flower int.jpg (54,1 KB, 79 załadowań)

Edytowane przez 201604131205
Czas edycji: 2013-05-06 o 20:49
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-06, 20:57   #102
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
uwielbiam super nawilża i wygładza. Boski zapach, świetna wydajność i wchłanianie. Ideał
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 21:13   #103
kaasia_a
Rozeznanie

astray
szczęka mi opadła po tej ostatniej odpowiedzi... i jeszcze do tego "paczkę z produktami dostarczymy od 4 do 15 dni roboczych". Mogliby się przyznać i już wysłać tą wodę a nie robić z siebie kretynów, takim zachowaniem zniechęcają do siebie klientki. Niby taka duża firma a jak przychodzi co do czego...
kaasia_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 21:13   #104
myboyismine
Zakorzenienie

astray, brak słów...
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 21:22   #105
Hejnarka
Rozeznanie

Astray już nie raz pisząc do BOK miałam wrażenie, że rozmawiam z idiotami. Ciekawe czy zdają sobie sprawę do czego takie działanie doprowadzi!
Hejnarka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-06, 21:23   #106
trisse
Rozeznanie

moja korespondencja z BOKiem wyglądała bardzo podobnie, zupełnie jakby ktoś jaja sobie z nas robił, dwa razy mi napisali że na stronie jest informacja że woda jest do kupienia za 59zł a nie gratis mimo że w momencie kiedy korespondowaliśmy nadal na stronie było że jest gratis , wysyłałam link do strony, zrzut ekranu, ale cały czas ta sama śpiewka, no czułam się jakby to była ukryta kamera - chyba umiem czytać.
no ale trudno, odpuściłam, anulowałam zamówienie i na razie nic nie biorę.
trisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 21:41   #107
joawoj
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stenka30 Pokaż wiadomość
Melduję się w nowej części, czekam na zamówienie z evidence i wzięłam tę niespodziankę za 14,90 to dam znać co to jest jak dojdzie
Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
O fajnie Też myślałam o tym prezencie przy zamówieniu - ale to składam dopiero za tydzień - to już będę wiedziała co to
Ja też zamówiłam niespodziankę z tej oferty - dam znać co dostałam. Ciekawam czy wszystkie dostaniemy to samo czy może prezenty będą losowe?
Cytat:
Witam

Fajny test . Czekam na przemyślenia po zakończeniu testowania .
joawoj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 21:41   #108
201604131205
Konto usunięte

Ja już też poprosiłam o anulowanie, bo nie mam sił i chęci na dalsze kontakty.
Mam szczere postanowienie nie robić więcej zakupów w sklepie, który traktuje klientów jak idiotów
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 21:41   #109
magdulenka
Zakorzenienie

Hallo w nowej czesci

Jesli tak bardzo czekacie na zdjecia - pierwsza chwalipieta wklei nowozamowiona wode

Retropical.jpg

i moje wrazenia po testach:
Retropical jest dziwnym zapachem.
Na poczatku pachnie jak jakas niezidentyfikowana owocowa pulpa - tak jakby cytrusowe owoce wymieszac z mango, dolac troche olekju kokosowego i olejku do opalania.
Po kilku chwilach, kiedy zapach juz sie ulezy, kiedy troche przycichnie, pachnie po prostu jak skora po opalaniu, posmarowana egzotycznym olejkiem.
Dla mnie jest zbyt jednolity, wrecz mdly. Bylby fajny, gdyby byl przelamany jakims ostrzejszym tonem, czyms co dodaloby pieprzyku

Ale jest jak jest - pewnie powedruje do mamy
magdulenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-06, 21:53   #110
aante_e
Miss Pudernica

Chyba większość firm ma taki poziom BOKu...nastawiony na postawienie na swoim i zarobienie. Niestety, ale teraz trzeba być naprawdę stanowczym i wręcz upierdliwym, żeby dostać to co się nam należy. Ja już to przerabiałam z operatorem komórkowym.
Stary 2013-05-06, 21:54   #111
kaasia_a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdulenka Pokaż wiadomość
Hallo w nowej czesci

Jesli tak bardzo czekacie na zdjecia - pierwsza chwalipieta wklei nowozamowiona wode

Załącznik 5239037

i moje wrazenia po testach:
Retropical jest dziwnym zapachem.
Na poczatku pachnie jak jakas niezidentyfikowana owocowa pulpa - tak jakby cytrusowe owoce wymieszac z mango, dolac troche olekju kokosowego i olejku do opalania.
Po kilku chwilach, kiedy zapach juz sie ulezy, kiedy troche przycichnie, pachnie po prostu jak skora po opalaniu, posmarowana egzotycznym olejkiem.
Dla mnie jest zbyt jednolity, wrecz mdly. Bylby fajny, gdyby byl przelamany jakims ostrzejszym tonem, czyms co dodaloby pieprzyku

Ale jest jak jest - pewnie powedruje do mamy
Oooo, a takie ciekawe kolorowe opakowanie... spodziewałam się, że pierwsza opinia będzie mniej więcej taka "świetny, owocowy zapach, długo się utrzymuje się na skórze i na ubraniach, jest piękny" a tu widzę że szału nie ma W każdym razie dziękuję Ci bardzo za opinie, dzięki niej nie będę już wyczekiwać na Retropical tylko będę się cieszyć tym co mam
kaasia_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 22:04   #112
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
Napisane przez Juneczka20 Pokaż wiadomość
Wyszperałam moją fakturę i zestaw mini produktów do makijażu (tusz, błyszczyk, płyn do demakijażu) ma kod A74365.

astray, miałam nadzieję na historię z happy endem, a tu...

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 22:21   #113
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość

przyznaj się gdzie byłaś jak cię nie było tutaj...
Przyznalam sie juz :P Zarabialam na YR Dalej zarabiam, ale juz wygospodarowuje czas zeby do Was zajrzec

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 22:36   #114
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87

Witam w Nowym Wątku lecicie z postami oj lecicie.. a nie wiem kiedy nadrobię czytanie bo w pracy mam młyn totalny..

Astray
Bok się nie postarał tym razem...żenua..

wciąż myślę nad zamówieniem, może "rzucą" jakiś mega kod

Dobranoc

irlandia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 22:40   #115
pannawiosna
Zadomowienie

Witam po długiej przerwie...obrażona byłam na YR

ale z racji fajnego prezentu sie odbraziłam

2 x mleczko nawilżająco-ujędrniające - 39 zł
woda zielona herbata - gratis
woda hoggar - gratis
wysyłka - 9,95

no jak tu sie nie skusić na tyle dobra za niecałe 50zł?? i juz jest w toku..czekam...
pannawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 05:25   #116
basia296
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość
Ja już też poprosiłam o anulowanie, bo nie mam sił i chęci na dalsze kontakty.
Mam szczere postanowienie nie robić więcej zakupów w sklepie, który traktuje klientów jak idiotów
Farsa jakaś. A tak z ciekawości zapytam, Czy ktoś z osób składających zamówienie z tym nieszczesnym FP dostał go w gratisie?
basia296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 06:30   #117
aSHa85
Zadomowienie

właśnie otrzymałam newsleter z możliwością zrobienia sobie makijażu w YR

kod: WODAPB gratis w postaci delikatnej wody do demakijażu z bławatkiem
http://www.yves-rocher.com.pl/woda_d...czu_pur_bleuet

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-07, 06:35   #118
kamea87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aSHa85 Pokaż wiadomość
właśnie otrzymałam newsleter z możliwością zrobienia sobie makijażu w YR

kod: WODAPB gratis w postaci delikatnej wody do demakijażu z bławatkiem
http://www.yves-rocher.com.pl/woda_d...czu_pur_bleuet
Też dostałam. I z pewnością nie skorzystam, bo ta woda jest w mojej opinii badziewna i z demakijażem radzi sobie naprawdę średnio
kamea87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 06:50   #119
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Dzień dobry!

Nowy mailing, bez szału... http://mail.freshmail.pl/p/ywr77ta48w/j7gg8qqxa2/

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 07:17   #120
maggie82
Zakorzenienie

Astray co za ..... tam pracują Chyba nie potrafią czytać ze zrozumieniem proponując na koniec wysłanie zamówienia w kwocie 168 zł Ja tylko raz korespondowałam z BOKiem bo miałam problemy z zapłatą - tzn, ja zapłaciłam, ale oni twierdzili, że pieniądze nie dotarły itd. Na szczęście udało się to wyjaśnić na moją korzyść (przecież miałam na koncie bankowym wszystkie operacje zapisane ), ale odniosłam wrażenie, że Pani Natalia która odpisuje na moje maile to po prostu robot
Powinni przyznać się do błędu, przeprosić i wysłać tą wodę FP gratis

Moje zamówienie z oferty urodzinowej z VN jest już w toku Wczoraj cały dzień oczekiwało i myślałam, że nie ma produktów. Mam nadzieję, że wszystko dotrze, bez pomyłki, bo czekam już na truskawkową wodę z ogromną nadzieją

Newletter do bani Mam tą wodę bławatkową i szczerze mówiąc używam jej jako tonik - do twarzy się sprawdza, ma fajną żelową konsystencję, ale żeby brać ją jako prezent To raczej nie
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości