Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-06, 18:35   #4981
kitkulka
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII

Bunny jeśli się mnie nie brzydzisz to ja mogę Ci wysłać moje 3 różowe szminki, bo użyłam dosłownie ze 3 razy każdej i leżą

mam Manhattan 57D, Rimmel Kate Moss 16 to taki mocniejszy róż i Wibo taką delikatną
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 18:59   #4982
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anias2 Pokaż wiadomość
Blond Bunny a zobacz sobie jeszcze szminke rimel 006 moze Ci podpasuje
ale rimmel to takie kryjace nie? jak standardowe szminki?

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Essence jest jeszcze w niektórych douglasach i hebe Ja jutro jade moje 40 zl z kredytowki w bonach w essence przebimbac

Ok ok zostawiam je w spokoju juz Moze mi sie faktycznie wydaje ze mi sie gryzie z twarza i rozem Juz sie nie czepiam
To rozumiem robic c10 Tak jest panie kapitanie

Kurcze kusisz tym szamponem Ja mam jeszcze timoteia moc i blask do zuzycia, i kupie jakis dzieciecy moze potem. Póki co mam odzywek zapas bo mi wtedy TŻ z pracy poprzynosił. Szampony dopiero co pozużywałam, przysiegam ze chyba z rok nie kupiłam szamponu bo tyle tego miałam
tez bym chciala zeby mi tz przynosil kosmetyki wlosowe a on przynosi- mydlo w plynie i duze reczniki raz na pol roku ale reczniki bierze rozowe pode mnie

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Bunny jeśli się mnie nie brzydzisz to ja mogę Ci wysłać moje 3 różowe szminki, bo użyłam dosłownie ze 3 razy każdej i leżą

mam Manhattan 57D, Rimmel Kate Moss 16 to taki mocniejszy róż i Wibo taką delikatną
kiteczko a zrobilabys fotki ich maznietych na dloni? bo szukam konkretnego koloru... jakby to okreslic lepiej... jak barbi roz ale nie taki najjasniejszy i nie ciemny, musi miec chlodna tonacje lekkiej fuksji
wszelkie inne odpadaja... bo mam jeszcze typowe fuksje ale ost cos mi sie dzieje i wygrzecznialam makijaz oczu robie lzejszy- smokey poszlo w odstawke teraz tylko tusz i czarna kredka, no i szminki te mocniejsze tez odstawilam bo jakos zle sie czuje
za to wszelkie rozowiutkie blyszczyki i pomadko-blyszczyki sa w łaskach
Stary 2013-05-06, 19:10   #4983
Leae
Rozeznanie

Cytat:
weź pod uwagę fakt, że on wystarczy na co najmniej pół roku True match miał 10g produktu i używałam go 8 miesięcy. Ten ma 13g

True match, ale zwykły, nie mineralny
Mineralne są wycofane wszędzie

Dokładnie, podkłady mineralne są meega wydajne. Ja używam próbki 1 g od ok. miesiąca 4-7 razy w tygodniu i nawet połowy nie zużyłam, a nakładam dość sporo

Mogłabyś napisać coś więcej o tym podkładzie? Używałam próbek z Anabelle Minerals, ale nie ma dla mnie idealnego koloru, każdy był albo za różowy albo za żółty :/

Leae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 19:18   #4984
exclusivee
Zakorzenienie

Kupiłam odżywkę kauflandowską za zawrotną cenę 2,59zł/300ml Z tego co widziałam w składzie ma olejek makadamia i pantenol, zobaczymy jak się sprawdzi Zamierzam stosować ją na zmianę z żółtym gliss kurem.

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
Czeko
bo był ładny

Bunny
http://lublin.jakdojade.pl/ polecam tę stronkę wszystko ładnie opisane, aktualne rozkłady, mapka, czas przejścia.

Pofarbowałam!! Teraz siedzę z maską na łbie :3 omm
No nareszcie

Cytat:
ja do frynia idę chyba w środę. Piszę chyba, bo zadzwonię dopiero jutro rano, ale kurna, co by nie było pójdę w środę, nie ma bata - wymuszę i się wproszę
najgorsze jest to, że teraz denerwować się nie mogę, więc jak mi jakieś g***o nałoży na łeb to będę się uśmiechać
Kitka good luck I czekamy na foty po fryniu

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
wloski schna mi po myciu garnierem lawenda + roza
powiem wam ze bajer mieciutkie, tuz po splukaniu byly pol-tępe ale podczas schniecia sie to niweluje...lekki push up.
zapach narkotyczno-orgazmiczny- wacham te wlosy jak szalona
Mraaau Ale reklamę temu szamponowi zrobiłaś

Btw- widziałam że w stonce mają szampony fruity passion z fructisa za 7zł z groszami

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 19:21   #4985
anioleczek22
Raczkowanie

Bunny, dziękuję za opinię. Tylko teraz zastanawiam się, czy farbą z 12% wodą nie zniszczę bardziej włosów niż rozjaśniaczem z 9% wodą. Do tej pory robiłam włosy rozjaśniaczem Joanny z 9% wodą.
anioleczek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 19:23   #4986
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Kupiłam odżywkę kauflandowską za zawrotną cenę 2,59zł/300ml Z tego co widziałam w składzie ma olejek makadamia i pantenol, zobaczymy jak się sprawdzi Zamierzam stosować ją na zmianę z żółtym gliss kurem.

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

No nareszcie

Kitka good luck I czekamy na foty po fryniu

Mraaau Ale reklamę temu szamponowi zrobiłaś

Btw- widziałam że w stonce mają szampony fruity passion z fructisa za 7zł z groszami
tzn jak ktos nie lubi lawendy to orgazmu nie bedzie

Cytat:
Napisane przez anioleczek22 Pokaż wiadomość
Bunny, dziękuję za opinię. Tylko teraz zastanawiam się, czy farbą z 12% wodą nie zniszczę bardziej włosów niż rozjaśniaczem z 9% wodą. Do tej pory robiłam włosy rozjaśniaczem Joanny z 9% wodą.
farba zawsze mniej niszczy niz rozjasniacz
Stary 2013-05-06, 19:27   #4987
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Eee to ja chyba lawendę lubię

Jak już mówimy o orgazmach to u mnie w kwiaciarni są takie za☠☠☠iste kadzidełka o nazwie erotic czy coś takiego, zawsze jak je palę rozpływam się Zapach mają boskiii

Jasny popielaty brąz

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-06, 19:28   #4988
anioleczek22
Raczkowanie

farba zawsze mniej niszczy niz rozjasniacz [/QUOTE]

Jakoś zawsze przerażała mnie ta 12% woda... Przeglądałam Twojego bloga i pomyślałam, ze może farba alfaparf 11.21 lub 11.0 lub Wella professionals koleston 12/1 nadałaby się na mój szkaradny odrost??

Edytowane przez anioleczek22
Czas edycji: 2013-05-06 o 19:32
anioleczek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 19:33   #4989
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:

tez bym chciala zeby mi tz przynosil kosmetyki wlosowe a on przynosi- mydlo w plynie i duze reczniki raz na pol roku ale reczniki bierze rozowe pode mnie

kiteczko a zrobilabys fotki ich maznietych na dloni? bo szukam konkretnego koloru... jakby to okreslic lepiej... jak barbi roz ale nie taki najjasniejszy i nie ciemny, musi miec chlodna tonacje lekkiej fuksji
wszelkie inne odpadaja... bo mam jeszcze typowe fuksje ale ost cos mi sie dzieje i wygrzecznialam makijaz oczu robie lzejszy- smokey poszlo w odstawke teraz tylko tusz i czarna kredka, no i szminki te mocniejsze tez odstawilam bo jakos zle sie czuje
Ja mam tak dobrze bo TŻ pracuje w Unileverze wiec np jak cos na swieta dostaja to mi przynosi, tak samo ze sklepiku pracowniczego moze korzystac i dajmy na to za szampon timoteia czy maske dove'a placi 3 zł Bo oni tam produkuja wszystko, na różne kraje wszystko idzie. No i czasem sprowadzaja cos.

Mi wlasnie tez cos mocniejsze szminki ostatnio nie graja, ale to nie to ze za mocne, ale wydaja mi sie jakby mi sie gryzło z włosami Ze twarz, usta zimne a wlosy za ciepłe
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 19:37   #4990
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Eee to ja chyba lawendę lubię

Jak już mówimy o orgazmach to u mnie w kwiaciarni są takie za☠☠☠iste kadzidełka o nazwie erotic czy coś takiego, zawsze jak je palę rozpływam się Zapach mają boskiii
nie wiem czemu ale ja kadzidelek nigdy nie lubilam dla mnie za mocne, wole swieczki zapachowe kwiatowe: roza, bez, frezja itp

Cytat:
Napisane przez anioleczek22 Pokaż wiadomość
farba zawsze mniej niszczy niz rozjasniacz
Jakoś zawsze przerażała mnie ta 12% woda... Przeglądałam Twojego bloga i pomyślałam, ze może farba alfaparf 11.21 lub 11.0 lub Wella professionals koleston 12/1 nadałaby się na mój szkaradny odrost??[/QUOTE]
probuj alfa 11.21 albo koleston 12/1.
Cytat:
Ja mam tak dobrze bo TŻ pracuje w Unileverze wiec np jak cos na swieta dostaja to mi przynosi, tak samo ze sklepiku pracowniczego moze korzystac i dajmy na to za szampon timoteia czy maske dove'a placi 3 zł Bo oni tam produkuja wszystko, na różne kraje wszystko idzie. No i czasem sprowadzaja cos.

Mi wlasnie tez cos mocniejsze szminki ostatnio nie graja, ale to nie to ze za mocne, ale wydaja mi sie jakby mi sie gryzło z włosami Ze twarz, usta zimne a wlosy za ciepłe
i wszystko jasne, zazdraszczam dojscia
a ja czuje ze wygladam za wulgarnie w "biały dzien" chyba sie starzeje
Stary 2013-05-06, 19:43   #4991
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
dużo osób zachwala, ja schodziłam całe miasto moje i nie znalazłam tylko w naturze jest ten szampon? a fitomed gdzie mogę kupić? bo też nigdzie nie znalazłam

Kylie patrzyłam dziś na te odcienie Max factora LP i tragedia, na mnie jeden robi się róż a drugi pomarańcz, rezygnuje z niego, znalazłam też w jednej drogeri w cały.m mieście Pierre Renne ale kolory też do dupy
Natue Vital tylko w Naturzekolo 17-18 zl kosztuje.
Co do Fitomedu to najpredzej na dozie zamowisz, bo stacjonarnie to tylko sklepy zielarskie albo takie eko
Podklady mowilam...ciezki orzech do zgryzienia.
Ja mojego LP mieszam z podkladem oriflame i jest fajnie
Cytat:
weź pod uwagę fakt, że on wystarczy na co najmniej pół roku True match miał 10g produktu i używałam go 8 miesięcy. Ten ma 13g

True match, ale zwykły, nie mineralny
Mineralne są wycofane wszędzie
Nie przepadam z mineralkami, wole "maź" na pyska polozyc, wsmarowac i poszla...

Cytat:
Ja kurcze nie wiem co mi nie pasuje... w pomieszczeniu jest wszystko ok. A jak wyjde na słońce to mi sie ten kolor taki słoneczno-żółty robi i mi sie wtedy od twarzy odcina jakby... a jak jeszcze sobie walne różową szmine to wogóle Twarz sobie a włosy sobie
Ale nie kombinuje.... zrobie c10 teraz, a potem sie na londy wrazie co przerzuce tak jak z Bunny ustaliłam.
Chciałabym chłodniej ale jakby mi sie znowu szarosc wżarła we włosy to by była dupa

Bunny myślisz że da rade u mnie zrobić taki popielaty blond ale zeby mi ta szarosc nie wyłaziła? Bo to mnie zawsze wnerwiało Czy popiel+perła sprawe załatwi ostatecznie?

O zobaczcie, 1 zdjecie na dworzu, drugie w środku
Albo sie czepiam znów

Musze od TŻ'a telefon wydebic bo on ma dobry aparat u siebie, a na moim to kolory ciagle przekłamuje...
Na prawde nie wiem co Ci tam ni pauje, no powaznie nie mam pojecia
Cytat:
ja do frynia idę chyba w środę. Piszę chyba, bo zadzwonię dopiero jutro rano, ale kurna, co by nie było pójdę w środę, nie ma bata - wymuszę i się wproszę
najgorsze jest to, że teraz denerwować się nie mogę, więc jak mi jakieś g***o nałoży na łeb to będę się uśmiechać
błahahahahah
tylko powiedz ,że to g**** ma sie ladnie komponować i wygladac naturalnie

Cytat:
to probuj ta perla, woz albo przewoz

muahaha

glupia jestes strasznie, nie wiem czego sie czepiasz wlosow- kolor masz przepiekny i gladkosc i dlugosc znajdz inne zajecie wlosy zostaw w spokoju
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

wloski schna mi po myciu garnierem lawenda + roza
powiem wam ze bajer mieciutkie, tuz po splukaniu byly pol-tępe ale podczas schniecia sie to niweluje...lekki push up.
zapach narkotyczno-orgazmiczny- wacham te wlosy jak szalona
a masz jakies zdanie na temat tej szlachetnej perły?
juz Czeko molestowalam w tym temacie ale im wiecej opinii tym lepiej i spokojniej
u mnie w miescie ta farba jest na kazdym kroku i jeszcze za ta cene to na prawde
Koniecznie zdaj relacje po tym Garnierze, bo ja wlasnie komponuje nowy zestaw wlosowy

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 19:46   #4992
Leae
Rozeznanie

Kitkulka chodzi mi głównie o trwałość, krycie, czy matuje, po jakim czasie twarz zaczyna się świecić. Dzięki

Stary 2013-05-06, 19:49   #4993
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Natue Vital tylko w Naturzekolo 17-18 zl kosztuje.
Co do Fitomedu to najpredzej na dozie zamowisz, bo stacjonarnie to tylko sklepy zielarskie albo takie eko
Podklady mowilam...ciezki orzech do zgryzienia.
Ja mojego LP mieszam z podkladem oriflame i jest fajnie

Nie przepadam z mineralkami, wole "maź" na pyska polozyc, wsmarowac i poszla...

Na prawde nie wiem co Ci tam ni pauje, no powaznie nie mam pojecia

błahahahahah
tylko powiedz ,że to g**** ma sie ladnie komponować i wygladac naturalnie

a masz jakies zdanie na temat tej szlachetnej perły?
juz Czeko molestowalam w tym temacie ale im wiecej opinii tym lepiej i spokojniej
u mnie w miescie ta farba jest na kazdym kroku i jeszcze za ta cene to na prawde
Koniecznie zdaj relacje po tym Garnierze, bo ja wlasnie komponuje nowy zestaw wlosowy

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

ja uwazam ze szlachetna perla i srebrny pyl to najlepsze blondy sklepowej joanny- ale to tylko moje zdanie jak cos
co do jakosci wlosow po farbie- bez szalu ale i bez tragedii- leciutko tępe- na tych ludziach co robilam po tygodniu wracaja do normy.
Stary 2013-05-06, 19:57   #4994
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Dziewczyny nowa moda! Fryzura na pomidora!
http://lov3.pl/Nowa-moda-Fryzura-na-...iedronke-s3343
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 20:01   #4995
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czemu ale ja kadzidelek nigdy nie lubilam dla mnie za mocne, wole swieczki zapachowe kwiatowe: roza, bez, frezja itp
Ja świeczki zapachowe też uwielbiam, szczególnie jakieś cytrusy, truskawki, pomarańcze, róże, ale to kadzidełkami się narkotyzuję

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Leżę i się podnieść nie mogę : hahaha:

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Coraz bardziej zaczynam bać się chińczyków, japończyków i wszystkich ludzi tego pokroju- mają takie poryte pomysły że nie ogarniam

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-05-06, 20:04   #4996
anias2
Zadomowienie

Cytat:

hm..no tak, raczej kryjaca jest ta rimmela.
anias2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 20:06   #4997
exclusivee
Zakorzenienie

W życiu by mi nie przyszło do głowy żeby się obciąć "na pomidora" W sumie na grzybka się ludzie ścinają, no ale żeby za pomidora robić?

http://lov3.pl/MAKE-UP-DAY-162-Rozow...cie-oczy-a3330 już się widzę w takim makijażu

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-05-06, 20:07   #4998
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Ja świeczki zapachowe też uwielbiam, szczególnie jakieś cytrusy, truskawki, pomarańcze, róże, ale to kadzidełkami się narkotyzuję

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Leżę i się podnieść nie mogę : hahaha:

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Coraz bardziej zaczynam bać się chińczyków, japończyków i wszystkich ludzi tego pokroju- mają takie poryte pomysły że nie ogarniam
na następnej stronie jest jeszcze biedronka
Stary 2013-05-06, 20:10   #4999
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
ja uwazam ze szlachetna perla i srebrny pyl to najlepsze blondy sklepowej joanny- ale to tylko moje zdanie jak cos
co do jakosci wlosow po farbie- bez szalu ale i bez tragedii- leciutko tępe- na tych ludziach co robilam po tygodniu wracaja do normy.
w takim razie kupuje szlachetna perle
jedno opakowanie mi starczy nie?
jeszcze musze utleniacz kupic, a raczej zamowic Scndica
mam nadzieje,że faktycznie ładna perla mi wyjdzie

Cytat:
błahahahahahaha
ale łach
Stary 2013-05-06, 20:12   #5000
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
na następnej stronie jest jeszcze biedronka
Widziałam

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-05-06, 20:12   #5001
asiabb1983
Zakorzenienie

hej!

Bunny jasne fotki możesz brać podeslę Ci jak chcesz jeszcze dzisiejsze
kurcze szkoda że te paletki wycofali muszę teraz pomysleć czym zrobić na następny raz mam na mysli kilka kolorów, więc jak coś będę się radzić Ciebie

nove specjalnie dla Ciebie dodaje do albumu fotkę z buźką

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 20:19   #5002
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Asia świetnie wyglądasz, kolor i fryzurka na plus ja bym dodała jeszcze tylko taką delikatną grzyweczkę na bok
Stary 2013-05-06, 20:27   #5003
exclusivee
Zakorzenienie

Asia wg. mnie jest super, podobasz mi się bardziej niż w jasnym blondzie

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-05-06, 20:30   #5004
Leae
Rozeznanie

Cytat:
Niee, błagam...

Stary 2013-05-06, 20:35   #5005
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Ej zakochalam sie i w kolorze i w cieciu
powiedzcie mi cos, bo po 10 pojde i sie opitole
http://styl.fm/item/1808562

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Ej...nowy wątek!!!
Stary 2013-05-06, 20:35   #5006
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Ej zakochalam sie i w kolorze i w cieciu
powiedzcie mi cos, bo po 10 pojde i sie opitole
http://styl.fm/item/1808562
*Czeko co mam Ci powiedzieć? Za☠☠☠ista fryzurka jak i kolor, kiedyś jedna dziewczyna z mojej klasy w gim walnęła sobie taką platynę białawą i boba, wyglądała super Z tym że ona ma niebieskie oczy i naturalna ciemna blondynka z tego co pamiętam

A toooo Kylie sorka

Jasny popielaty brąz

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-05-06 o 20:37
Stary 2013-05-06, 20:36   #5007
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
jasne, jutro rano cyknę
Cytat:
Napisane przez Leae Pokaż wiadomość
Dokładnie, podkłady mineralne są meega wydajne. Ja używam próbki 1 g od ok. miesiąca 4-7 razy w tygodniu i nawet połowy nie zużyłam, a nakładam dość sporo

Mogłabyś napisać coś więcej o tym podkładzie? Używałam próbek z Anabelle Minerals, ale nie ma dla mnie idealnego koloru, każdy był albo za różowy albo za żółty :/
Cytat:
Napisane przez Leae Pokaż wiadomość
Kitkulka chodzi mi głównie o trwałość, krycie, czy matuje, po jakim czasie twarz zaczyna się świecić. Dzięki
użyłam póki co dwa razy, więc nie wiem czy już się o nim wypowiadać?
Cytat:
zabieram fotę do frynia!
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-06, 20:36   #5008
exclusivee
Zakorzenienie

Mogę założyć nowy wątek? Lubię robić takie rzeczy

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-05-06, 20:37   #5009
infatuated
Zakorzenienie

hej Dziewczyny

Asia-super włoski nowy kolor mega mega na plus!!! i cięcie idealne..

Skarb-bardzo ładnie ta londa Ci wyszła

Czeko-mi się podoba po Nutrisse

po cichu kombinuję i ja, żeby nim robić. 3 tyg zrobiłam londą 18 i wyszła fajnie, dość jasno, chłodno..ale za długo się tym kolorem nie nacieszyłam, bo się sprał i już jest bardziej złocisty niż perłowy może od chloru basenowego, bo ostatnio chodzę często..;/
robię akcję rozjaśnianie jestem w stanie nawet wytoczyć arsenał 12 %
waham się też nad a10
infatuated jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 20:40   #5010
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
*Czeko co mam Ci powiedzieć? Za☠☠☠ista fryzurka jak i kolor, kiedyś jedna dziewczyna z mojej klasy w gim walnęła sobie taką platynę białawą i boba, wyglądała super Z tym że ona ma niebieskie oczy i naturalna ciemna blondynka z tego co pamiętam

A toooo Kylie sorka
Kylie

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Mogę założyć nowy wątek? Lubię robić takie rzeczy
to zakladaj
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości