wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-06, 08:59   #181
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

Cześć

No co Wy z tymi szczurami? Ja się nie boję, nie brzydzę
Mieliśmy raz myszkę wyżerała nam orzechy i zamieszkała pod zlewem złapaliśmy ją do żywołapki i wypuściliśmy na łące

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 09:22   #182
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Betti, mi okulary pasują. Wybrałam któreś z Ray Banów, w kolorze lila-szarym, nie wiem, jaki model. Być może jutro już je odbiorę.

Nic mi się nie chce. T. znowu pojechał w cholerę, tym razem do Kielc

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 09:51   #183
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć

No co Wy z tymi szczurami? Ja się nie boję, nie brzydzę
Mieliśmy raz myszkę wyżerała nam orzechy i zamieszkała pod zlewem złapaliśmy ją do żywołapki i wypuściliśmy na łące
E no myszki to bym się nie bala, innych gryzonie też mnie nie obrzydzaja - szczur tylko

Asiuk, to jak odbierzesz to się pokaz ja jak dostałam okulary do czytania dwa lata temu tak do tej pory nie zmieniałam, a wzrok mi się zdecydowanie pogorszył

Nienawidzę jak ktoś w ostatniej chwili mi zmienia plany. Mam teraz przerwę do 13.30. Przelozylabym następnego pacjenta na teraz to nie moge, bo jest na badaniach. No nie pozostaje mi nic innego jak połazić po sklepach

Highway to Hell
mademoiselle betti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 14:22   #184
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Biia, badanie miałam bez zakraplania oczu.
no to już wiadomo czemu wada nie wyszła
Dziwne, ze nie zakraplali. Ponoć dorosłym się nie zakrapla, ale jak widzą moje wyniki bez to od razu krople i czekanie...

Cytat:
Napisane przez mademoiselle betti;40660411

Nie mogłam dzis wstać :D

Nie znam się, ale czy takie srebro będzie trwale?

Przeczytałam, też nie wiem skąd te zachwyty, bo fabuła to taka średnia. Mimo to czytało mi sie ja szybk, lekko, nie wymagała zbyt wiele myślenia :D

Niektórzy tak codziennie wstają hehe :p: daleko masz od rodziców do pracy?

[B
Asiuk[/B], jakie oprawki wybrałaś? ja lubię chodzić w okularach

Mamy szczura na klatce rano koło drzwi miałam wywalona ziemie z doniczek. Sąsiad ma wystawiona szafkę w której trzyma stare firanki, wszystko leżało na podłodze bałam sie zejść na dół, a do piwnicy to juz na pewno nie pójdę
Ja też nie mogłam wstać! ale jestem chora od dzisiaj właściwie. znowu jakieś g... się przyplątało i ledwo siedzę
Fabuła niby ok, ale strasznie naiwna. dla mnie za dużo opisów sexu. miałam wrażenie że się powtarza.

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 14:57   #185
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez mademoiselle betti Pokaż wiadomość
Czesc

Ja dziś wygrzebałam stare sandalki

Po weekendzie majowym jesteśmy biedniejsi o 6tys., trzeba było zapłacić plytkarzowi ostatnie trzy dni upłynęły mi na nicnierobieniu nadrobilam serialowo-filmowo-książkowe zaległości

Nie mogłam dzis wstać

Nie znam się, ale czy takie srebro będzie trwale?

Przeczytałam, też nie wiem skąd te zachwyty, bo fabuła to taka średnia. Mimo to czytało mi sie ja szybk, lekko, nie wymagała zbyt wiele myślenia
Niektórzy tak codziennie wstają hehe daleko masz od rodziców do pracy?

Asiuk, jakie oprawki wybrałaś? ja lubię chodzić w okularach

Mamy szczura na klatce rano koło drzwi miałam wywalona ziemie z doniczek. Sąsiad ma wystawiona szafkę w której trzyma stare firanki, wszystko leżało na podłodze bałam sie zejść na dół, a do piwnicy to juz na pewno nie pójdę
Współczucia ja panicznie boję się szczurów i myszy. Paraliżuje mnie na ich widok

Piękny dzień dzisiaj
Stary 2013-05-06, 15:03   #186
emi_lka
Zakorzenienie

Hej
Po weekendzie majowym wypoczęłam, choć zaczęło się od wizyty teściów i raczej męczącego czasu. Później jednak wybyliśmy do innego miasta i było cudnie. Piękna pogoda, widoki, spacery, jedzenie, bezkarne byczenie się w hotelowym łóżku rano i wieczorem

Dziś powrót do rzeczywistości i nie idzie mi w pracy - muszę zacisnąć zęby i jakoś przebrnąć.

Co do badania komputerowego bez atropiny lub pochodnych: jest niemiarodajne samo w sobie, jednak jeżeli jest tylko punktem wyjścia do dobrania szkieł poprzez nakładanie ich i sprawdzanie funkcjonalnego widzenia, to ok., bo na recepcie pojawia się wskazanie szkieł właściwych, a nie tego, co wyszło w badaniu komputerowym.

Asiuk, fajnie, że wyniki teściowej są rokujące
Dobra wiadomość.

Miśku, współczuję chaosu (a propos przeprowadzki, dojazdów i innych niedogodności) - zapomnisz szybko, jak już się wszystko unormuje.

Nigdy nie zapomnę stanu bezdomności, gdy wywieźliśmy rzeczy z wynajmowanego mieszkania a do własnego nie mogliśmy się jeszcze wprowadzić i z tobołkami zmierzaliśmy do mieszkania przyjaciół na kilka nocy. Oraz tego, jak przez pewien czas moim biurkiem i stołem była deska do prasowania

Jodie, gratuluję maluszka
Wczoraj w klubie czytałam opinie dziewczyn, było to zabawne, bo najpierw były stwierdzenia "nie widzę... ja też nie" a później zachwyty
Nie widziałam, ale jestem skłonna uwierzyć na słowo, że maleństwo jest słodkie.

Edytowane przez emi_lka
Czas edycji: 2013-05-06 o 15:05
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 18:26   #187
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość

Miśku, współczuję chaosu (a propos przeprowadzki, dojazdów i innych niedogodności) - zapomnisz szybko, jak już się wszystko unormuje.

Nigdy nie zapomnę stanu bezdomności, gdy wywieźliśmy rzeczy z wynajmowanego mieszkania a do własnego nie mogliśmy się jeszcze wprowadzić i z tobołkami zmierzaliśmy do mieszkania przyjaciół na kilka nocy. Oraz tego, jak przez pewien czas moim biurkiem i stołem była deska do prasowania
No tak, u mnie podobnie. Na razie jestem u mojego wujka, u którego nocuję (bardzo nie lubię cioci, więc jestem tu niechętnie, ale lokalizacja jest dla mnie najwygodniejsza), jutro jedziemy na budowę. Tam będziemy nocować u siostry tż (bo mamy do niej jakieś 15km). W weekend wrócę do rodziców nad morze, przepakować torbę i kolejny tydzień to samo. Mam kilku znajomych, którzy się zaoferowali jeszcze ze spaniem, ale większość ma dzieci, chodzi do pracy. Wiem, jak czyjaś obecność burzy funkcjonowanie, jeśli to normalny dzień pracy, więc będę się starała nie narzucać i ograniczać jednak to spanie po ludziach. Na szczęście mam sporo urlopu jeszcze. A za 2 tyg. będzie już łazienka gotowa, to będzie można zawsze już się przespać na budowie w razie czego.
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 22:21   #188
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Asiuk, to jak odbierzesz to się pokaz ja jak dostałam okulary do czytania dwa lata temu tak do tej pory nie zmieniałam, a wzrok mi się zdecydowanie pogorszył
Dobra, wrzucę fotę do klubu Już je mam w domu - szwagierka mi odebrała. Muszę jednak do nich pojechać, bo mam krzywą gębę i trochę mi opadają na lewą stronę
Model to ten w załączniku, w tym kolorze.

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
no to już wiadomo czemu wada nie wyszła
Dziwne, ze nie zakraplali. Ponoć dorosłym się nie zakrapla, ale jak widzą moje wyniki bez to od razu krople i czekanie...
Ani za pierwszym, ani za drugim razem nie zakrapiano mi oczu, ale właśnie po badaniu komputerowym dobierano mi soczewki "ręcznie"

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Hej
Asiuk, fajnie, że wyniki teściowej są rokujące
Dobra wiadomość.
Wizyta u lekarza dopiero 14.05., ale samopoczucie jest ok. Czeka ją immunoterapia BCG.

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
No tak, u mnie podobnie. Na razie jestem u mojego wujka, u którego nocuję (bardzo nie lubię cioci, więc jestem tu niechętnie, ale lokalizacja jest dla mnie najwygodniejsza), jutro jedziemy na budowę. Tam będziemy nocować u siostry tż (bo mamy do niej jakieś 15km). W weekend wrócę do rodziców nad morze, przepakować torbę i kolejny tydzień to samo. Mam kilku znajomych, którzy się zaoferowali jeszcze ze spaniem, ale większość ma dzieci, chodzi do pracy. Wiem, jak czyjaś obecność burzy funkcjonowanie, jeśli to normalny dzień pracy, więc będę się starała nie narzucać i ograniczać jednak to spanie po ludziach. Na szczęście mam sporo urlopu jeszcze. A za 2 tyg. będzie już łazienka gotowa, to będzie można zawsze już się przespać na budowie w razie czego.
Podczas remontu w naszym mieszkaniu koczowaliśmy u moich rodziców. Wspominam ten czas jako niezwykle stresujący.
Jeszcze troszkę!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg RX5234_Brown on Pink.jpg (14,4 KB, 20 załadowań)

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2013-05-07, 08:21   #189
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Czesc

Cytat:
Ja też nie mogłam wstać! ale jestem chora od dzisiaj właściwie. znowu jakieś g... się przyplątało i ledwo siedzę
Fabuła niby ok, ale strasznie naiwna. dla mnie za dużo opisów sexu. miałam wrażenie że się powtarza.
Masz racje, zbyt dużo sexu. W ogóle to historia przewidywalna, po skończeniu pierwszej części można się domyśleć jak skończy się trzecia co nie zniechęciło mnie do przeczytania całości taki zmierzch dla dorosłych

Zdrowiej szybko

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Cześć

Współczucia ja panicznie boję się szczurów i myszy. Paraliżuje mnie na ich widok

Piękny dzień dzisiaj
Ten wczorajszy juz nie żyje (siedział w szafce). Jednak dziś wychodząc z klatki stanęłam oko w oko z jego kolega zaczęłam piszczeć jak głupia, wystraszył się i zwiał. Między czasie sąsiad zdazyl przybiec z misja ratunkowa

Problem jest duży, latają po podwórku i po klatkach jak widać jakas plaga czy coś.
Ja juz sobie wyobrażam, ze to dziadostwo wchodzi do domu masakra, zaraz się poplacze

Cytat:
Dobra, wrzucę fotę do klubu Już je mam w domu - szwagierka mi odebrała. Muszę jednak do nich pojechać, bo mam krzywą gębę i trochę mi opadają na lewą stronę

Wizyta u lekarza dopiero 14.05., ale samopoczucie jest ok. Czeka ją immunoterapia BCG.

Podczas remontu w naszym mieszkaniu koczowaliśmy u moich rodziców. Wspominam ten czas jako niezwykle stresujący.
Jeszcze troszkę!
Fajne okulary, mam taki sam kształt tylko czarne i nie RB czekamy na zdjęcia

Oby leczenie szybko przyniosło oczekiwane rezultaty.

Highway to Hell
Stary 2013-05-07, 08:45   #190
miskowa
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
ja kiedyś też chciałam raybany, ale w końcu stwierdziłam, że wszyscy je mają i kupiłam sobie ostatecznie zupełnie inne oksy. Ze mną jest taki problem, że ja lubię mieć kilka par i często zmieniać, a to niestety dość droga zabawa jest.

Cytat:

Ten wczorajszy juz nie żyje (siedział w szafce). Jednak dziś wychodząc z klatki stanęłam oko w oko z jego kolega zaczęłam piszczeć jak głupia, wystraszył się i zwiał. Między czasie sąsiad zdazyl przybiec z misja ratunkowa

Problem jest duży, latają po podwórku i po klatkach jak widać jakas plaga czy coś.
Ja juz sobie wyobrażam, ze to dziadostwo wchodzi do domu masakra, zaraz się poplacze
ja oglądałam kiedyś jakiś film i tam była masa szczurów, pokazywali jak wchodziły po ścianie - to jest dla mnie najbardziej obrzydliwe, że one mogą wszędzie wejść
Stary 2013-05-07, 12:17   #191
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:

Fajne okulary, mam taki sam kształt tylko czarne i nie RB czekamy na zdjęcia

Oby leczenie szybko przyniosło oczekiwane rezultaty.
Ja nie rozumiem paniki na widok szczura Wiadomo, brzydzą mnie te dzikie ze względu na ewentualny syf, jaki roznoszą, ale tak ogólnie to się ich nie boję .

Fotki w klubie.

Dzięki. Akurat w przypadku raka pęcherza immunoterapia daje najlepsze rezultaty, więc jesteśmy dobrej myśli.

Cytat:
ja kiedyś też chciałam raybany, ale w końcu stwierdziłam, że wszyscy je mają i kupiłam sobie ostatecznie zupełnie inne oksy. Ze mną jest taki problem, że ja lubię mieć kilka par i często zmieniać, a to niestety dość droga zabawa jest.
Myślę, że też do tego będę dążyć, żeby mieć kilka par okularów, bo też lubię się zmieniać. Ja bym sobie nie kupiła Ray Banów klasycznych, "typowych", czarnych właśnie ze względu na zbyt duży szpan, ale wydaje mi się, że taki kolor jest dość oryginalny i nie oklepany.
Następne już pewnie będą inne
Widziałam w necie okulary za ok. 70 zł razem ze szkłami - ciekawe, jaka jest ich jakość

Nie wyspałam się strasznie, a wieczorem znowu mam robotę, więc też późno się położę

Dziewczyny, czy macie jakąś sprawdzoną, dobrą odżywkę do włosów? Najlepiej nawilżającą, ale nie obciążającą, bo mam cienkie włosy.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2013-05-07, 12:22   #192
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny, czy macie jakąś sprawdzoną, dobrą odżywkę do włosów? Najlepiej nawilżającą, ale nie obciążającą, bo mam cienkie włosy.
Na mnie bardzo dobrze działają olejki. Nakładam przed myciem na dłużej i po prostu trzymam na włosach.
Wszystkie odżywki do spłukiwania czy jakieś spraye w ogóle nie dawały u mnie efektów
Stary 2013-05-07, 12:26   #193
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Na mnie bardzo dobrze działają olejki. Nakładam przed myciem na dłużej i po prostu trzymam na włosach.
Wszystkie odżywki do spłukiwania czy jakieś spraye w ogóle nie dawały u mnie efektów
A to są jakieś specjalne olejki do włosów? Czyli nakładasz na suche włosy przed ich umyciem, chwilę trzymasz i myjesz normalnie szamponem?

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2013-05-07, 13:18   #194
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
A to są jakieś specjalne olejki do włosów? Czyli nakładasz na suche włosy przed ich umyciem, chwilę trzymasz i myjesz normalnie szamponem?
albo nakładam na końcówki, na mokre włosy po prysznicu wieczornym, jaki mi się zmoczą (ja rano myję codziennie głowę)

albo nakładam na suche na dłużej, jak jestem w domu (im dłużej pochodzisz, tym pewnie lepiej) a potem myję

A co do samych olejków, to jest teraz moda i szał na to, więc można kupić je praktycznie wszędzie. Niektórzy stosują nawet zwykłą oliwę, czy np. jadalny olej kokosowy. ja wolę jednak bardziej pachnące. Wiele firm ma w ofercie olejki, nie ma na nich nic o tym, że są stricte do włosów (chociaż takie też się pewnie znajdą, ale to raczej chwyt marketingowy), tylko są do ciała, do masażu czy po prostu do stosowania kosmetycznego.
Stary 2013-05-07, 15:55   #195
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
też się przerzuciłam na oleje chociaż to strasznie czasochłonna zabawa. mój nr 1 to rycyna na skórę głowy i olej lniany na resztę.
no i mieszanka z żółtkiem, miodem, oliwą.
Albo jakaś zwykła prosta maska + półprodukty (proteiny, aloes, l-cysteina)
moje włosy to naprawde lubia

Do ślubu zamierzam poświęcać włosom dużo czasu i troski

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-07, 17:16   #196
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Cytat:
1. Ja nie rozumiem paniki na widok szczura Wiadomo, brzydzą mnie te dzikie ze względu na ewentualny syf, jaki roznoszą, ale tak ogólnie to się ich nie boję .

Fotki w klubie.

2. Dzięki. Akurat w przypadku raka pęcherza immunoterapia daje najlepsze rezultaty, więc jesteśmy dobrej myśli.

3. Myślę, że też do tego będę dążyć, żeby mieć kilka par okularów, bo też lubię się zmieniać. Ja bym sobie nie kupiła Ray Banów klasycznych, "typowych", czarnych właśnie ze względu na zbyt duży szpan, ale wydaje mi się, że taki kolor jest dość oryginalny i nie oklepany.
Następne już pewnie będą inne
Widziałam w necie okulary za ok. 70 zł razem ze szkłami - ciekawe, jaka jest ich jakość

Nie wyspałam się strasznie, a wieczorem znowu mam robotę, więc też późno się położę

4. Dziewczyny, czy macie jakąś sprawdzoną, dobrą odżywkę do włosów? Najlepiej nawilżającą, ale nie obciążającą, bo mam cienkie włosy.
1. Nie wiem skąd mój lęk przed szczurami, boję się i już

2. Czytałam nie tak dawno o tym :yes:

3. Ja też bym chciała teraz coś innego nie czarnego no zobaczymy, wybieram się do okulisty w przyszłym tygodniu

4. Ja mam dużo włosów, ale są one właśnie cienkie i delikatne. Tak samo jak dziewczyny polecam olejowanie. Moim włosom najbardziej służy olej arganowy (zazwyczaj używam na końcówki), olejek sesa i olej kokosowy - pięknie nawilża, zostawiam zawsze na noc (zawsze rano myję włosy)

Moją przygodę z olejami rozpoczęłam od tego, tylko jeśli nie lubisz mocnych zapachów orientalnych to nie polecam, zostaje na włosach na długo

Poza tym lubię też olejki gotowe, ładnie pachnące Moimi faworytami są: klik, klik, klik - pachnie ooooooobłędnie mój Tż przywiózł mi zapas jak pracował w Niemczech.

Z odżywek. Lubię tą budyniową, dodaję do niej tak jak Biia różne rzeczy Moje ostatnie odkrycie to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ktycznego.html, absolutne moje KWC, włosy są miękkie i milutkie

Cytat:
też się przerzuciłam na oleje chociaż to strasznie czasochłonna zabawa. mój nr 1 to rycyna na skórę głowy i olej lniany na resztę.
no i mieszanka z żółtkiem, miodem, oliwą.
Albo jakaś zwykła prosta maska + półprodukty (proteiny, aloes, l-cysteina)
moje włosy to naprawde lubia

Do ślubu zamierzam poświęcać włosom dużo czasu i troski
Olej lniany bardzo obciążał mi włosy, nawet po dwukrotnym myciu czułam, że włosy są oklapnięte

Highway to Hell

Edytowane przez mademoiselle betti
Czas edycji: 2013-05-07 o 17:26
Stary 2013-05-07, 21:45   #197
biia
Wtajemniczenie

z tego co piszesz to mamy zupełnie inne włosy. ja mam dość grube i puszące się. więc wszystko co je ujarzmia jest pożądane.
Ta odżywka co wkleiłaś wydaje się super. gdzie można takie cudo zdobyć?

zazdroszczę kolekcji alterry. odżywki też mają fajne

Stary 2013-05-08, 05:52   #198
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Cytat:
z tego co piszesz to mamy zupełnie inne włosy. ja mam dość grube i puszące się. więc wszystko co je ujarzmia jest pożądane.
Ta odżywka co wkleiłaś wydaje się super. gdzie można takie cudo zdobyć?

zazdroszczę kolekcji alterry. odżywki też mają fajne
Tak myślałam właśnie

Odżywkę można kupić w sklepie kalina-sklep.pl

Alterra to moja ukochana firma, zapachy tych kosmetyków są uzależniające właśnie tesciowi zrobiłam chciejliste, bo został mi tylko zapas olejków, a coś bym też potestowala nowego a najbardziej to bym chciała pojechać i sama sobie kupić

Highway to Hell
Stary 2013-05-08, 13:34   #199
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak myślałam właśnie

Odżywkę można kupić w sklepie kalina-sklep.pl

Alterra to moja ukochana firma, zapachy tych kosmetyków są uzależniające właśnie tesciowi zrobiłam chciejliste, bo został mi tylko zapas olejków, a coś bym też potestowala nowego a najbardziej to bym chciała pojechać i sama sobie kupić
Też bym nie wzgardziła możliwością poprzebierania w kosmetykach alterry

dziewczyny, gdzie wy wszystkie jesteście? piękna pogoda i nikt już nie siedzi na forum

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-08, 13:36   #200
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć..

O jakiej alterze Wy mówicie? O tej dostępnej w rossmannie, czy to całkiem coś innego?

Hania

Stary 2013-05-08, 15:05   #201
biia
Wtajemniczenie

o tej rossmanowej

Stary 2013-05-08, 19:59   #202
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Cytat:
Też bym nie wzgardziła możliwością poprzebierania w kosmetykach alterry
Cytat:
Cześć..

O jakiej alterze Wy mówicie? O tej dostępnej w rossmannie, czy to całkiem coś innego?
Cytat:
o tej rossmanowej
Człowiek rozkojarzony przez to słońce przecie ja cały czas mam na myśli kosmetyki ALVERDE - z niemieckiej drogerii DM-Markt

Highway to Hell
Stary 2013-05-08, 20:01   #203
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Człowiek rozkojarzony przez to słońce przecie ja cały czas mam na myśli kosmetyki ALVERDE - z niemieckiej drogerii DM-Markt
No właśnie się zdziwiłam, że się tak rozpływacie nad kosmetykami z sieciówki na każdym rogu

Hania

Stary 2013-05-08, 21:33   #204
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Mnie dzisiaj z Wami nie było, bo miałam kupę roboty i nie siedziałam przy swoim komputerze

Pod wpływem impulsu kupiłam sobie to: http://www.magiczne-indie.pl/odzywki...496101363.html
Zobaczymy, co to za ustrojstwo.

Dzwonili dzisiaj do mnie z optyka - okulista, który przejrzał moje wyniki tomografu OCT, kazał mi przyjść na wizytę i zrobić badanie pola widzenia.
Nie wiem, czemu, ale mam wrażenie, że to lekko naciągane

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2013-05-08, 23:05   #205
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie się zdziwiłam, że się tak rozpływacie nad kosmetykami z sieciówki na każdym rogu
ja się właśnie nad nimi rozpływam. szampon i odżywka przetestowana i na pewno zostaniemy razem na dłużej . o olejkach dużo dobrego się naczytałam i wypróbuję.
krem po oczy też ma na KWC bardzo dobre opinie, ale nie mogłam go w najbliższym rossmanie znaleźć.
to ja namieszałam z nazwami.

Stary 2013-05-09, 07:15   #206
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Czesc

Cytat:
Na KWC maja ddobre opinie, wlosomaniaczki wychwalają, skład maja całkiem fajny i do tego nie są drogie ale jakos nie podeszły mi ale wiadomo, co włos to opinia

Highway to Hell
Stary 2013-05-09, 07:22   #207
ButterBear
Zakorzenienie

Nie no, Dziewczyny, rozumiem rozpływanie, też lubię te kosmetyki, ale zdziwiło mnie, że sobie na wzajem zazdrościcie No nieważne

Cześć tak w ogóle.

Hania

Stary 2013-05-09, 08:04   #208
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Dziś mam zamiar skończyć wcześniej. Wieczorem wybieram się na koncert Domowych Melodii, mam dwa bilety, bo planowałam wyprawę z T., ale go nie ma, więc muszę jechać sama. Moja przyjaciółka też jedzie, razem ze swoją koleżanką, więc po prostu do nich dołączę, drugi bilet może uda mi się sprzedać przed wejściem?

Ostatnio obżeram się drożdżówkami Już od kilku dni chodzi za mną Skalpel Chodakowskiej, na rozgrzewkę, ale teraz całe wieczory mam zajęte sprzątaniem i robotą. Jak TŻ wróci z targów, to nie ma zmiłuj

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2013-05-09, 09:38   #209
hania811
Zakorzenienie

helo,

Ja jestem zawalona robotą totalnie. Ale dobrze mi z tym..lubie zarządzać, organizować

Jest fajnie.

Na szczęście mam na tyle powera że wieczorami trzaskam Zwowy. Do wyjazdu coraz bliżej- trzeba się odtłuścić jak najwięcej
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 14:14   #210
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć!

Mnie dzisiaj z Wami nie było, bo miałam kupę roboty i nie siedziałam przy swoim komputerze

Dzwonili dzisiaj do mnie z optyka - okulista, który przejrzał moje wyniki tomografu OCT, kazał mi przyjść na wizytę i zrobić badanie pola widzenia.
Nie wiem, czemu, ale mam wrażenie, że to lekko naciągane
Czujność tu jest bardzo ważna - OCT o ile dobrze kojarzę dotyczy badania siatkówki oka i okolic nerwu wzrokowego, uszkodzenia, czy niepokojące symptomy w tym obszarze mogą prowadzić do ubytków w polu widzenia, więc lepiej to sprawdzić. Zwłaszcza, że mózg sprytnie sobie wypełnia drobne luki (drobne rozsiane ubytki), można ich nie zauważyć w życiu codziennym.
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości