![]() |
#1051 |
Rozeznanie
|
Dot.: Gra o tron
![]() |
#1052 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Rozeznanie
|
Jeżeli któraś czyta książkę to niech podczas czytania krwawych godów sobie słucha tego
http://www.youtube.com/watch?v=2l7wzOaODYQ Jak ja przypadkiem tego słuchałem podczas czytania krwawych godów to myślałem, że się rozpłaczę. Dosłownie. ![]()
![]() |
#1054 |
Zadomowienie
|
A ja własnie nic nie zrozumiałam z tej rozmowy, napisy sie spóxniały, wiec probowalam sie skupiac na tym co mowia, i w koncu nie zrozumialam ani jednego ani drugiego..
![]() btw tez ją lubiłam :C |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1055 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1056 |
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=8pO2KTnLPaI ja mam sentyment do Maluki
![]() Jak ja nie znoszę tego ich memorial day, przerwa we wszystkim jakby kataklizm nadszedł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1057 | |
Zadomowienie
|
Lubiłam Rose , ale była durna sądząc , że Littlefinger się nie dowie .
Wydaje mi się , że Krwawe Gody mogą być już w przyszłym odc. chociaż dla mnie to absurdalne , przecież Freyowie są chorążymi Tullych , gdzie im do Starków ! No ale Martin tak sobie wymyślił ![]() Jak myślicie kiedy będzie ślub Joffreya ? Nie mogę się doczekać jak się go pozbędą ,bo Joffreya nie znoszę :P ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1058 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Konto usunięte
|
Something good, znalazłam info, że w przyszłym nie będzie. Na to z Joffem też poczekamy. Pisałam o tym wcześniej.
Edytowane przez 201604190949 Czas edycji: 2013-05-06 o 23:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Przyczajenie
|
Bez sensu ten regulamin
Edytowane przez Mangekyo Czas edycji: 2015-04-24 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1061 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
No i to trochę nie fair , bo True Blood i Dexter dostali 12 odc w serii, dlaczego gra o tron tylko 10 . Jak już siedzą w jakiejś Chorwacji i Alasce , czy gdzie tam kręcą , myślę , że te 2 odc. by ich nie zbawiły a serial i tak bije ich wszystkie rankingi oglądalności . |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1062 |
Konto usunięte
|
Przypuszczam, że jest bardzo kosztowy, mimo że każdy bohater od I sezonu nosi ten sam strój dzień w dzień praktycznie. Poza tym tych bohaterów zbyt wielu nie ma, zwykle jest max 5 osób w scenie, wojsko to tam się pojawia raz na serię. Nie ogarniam trochę bo HBO kręciło mega drogie produkcje typu kleopatra i nie było problemu.
Ja nie rozumiem dlaczeo np. Pretty Little Liars rozbili na zasadzie pol sezonu od wrzesnia, drugie pol od czerwca. Duzo seriali tak ma. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1064 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Rains of a Castamere trochę gorzej jej wyszły, chociaż w piosence ze Skyrima nikt jej nie przebije. ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() Ja czekam na walkę Góry ze Żmiją. I hbo ominęło scenę walki Samwella z Innym. Mam nadzieje, że nie ominą opowieści Meery o Tajemniczym Rycerzu i turnieju w Harrenhall tak jak ominęli sen Neda gdy dostał w nogę. http://www.youtube.com/watch?v=v9Mp8MzAjAY ( jedna pomyłka tylko w tym video odnośnie liczby)
"You and me We’ll all go down in history With a sad Statue of Liberty And a generation that didn't agree" Edytowane przez MasterOfPupets Czas edycji: 2013-05-07 o 09:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1065 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Z kolei Lindsey Stirling mnie jakoś nie porywa w większości przeróbek, zwłaszcza z GOT Main Theme. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Zakorzenienie
|
Obejrzałam odcinek dopiero teraz. W zasadzie podobał mi się i nawet nie zauważylam, kiedy obejrzałam cały. Akcja z Gendrym mnie zaskoczyła, w sumie fajnie, że odchodzą od książki, bo dzięki temu mogę czasem miec jakąś niespodziankę
![]() Sansy mi żal strasznie, aczkolwiek Tyrion nie powinien aż tak narzekać, w końcu dostanie doskonałą partię i na dodatek lachona. I to z Shae w zestawie. Wiadomo, nie to planował, ale mógł trafić duzo gorzej. Littlefinger mnie wkurzył, natomiast Varys z każdym odcinkiem sprawia wrażenie coraz bardziej zagubionego. Początkowo ci dwaj byli równorzędnymi manipulatorami, teraz mam wrażenie, że Paluszek jest coraz lepszy, a Varys przygasa - w książce nie miałam takiego wrażenia. Szkoda Rose... ta scena też była dla mnie dużym zaskoczeniem. Lubiłam jej postać. Niezmiennie, jak my wszystkie, czekam na TO i czekam na ślub ![]()
![]() |
![]() |
#1067 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1068 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Będąc w skórze Tyriona nie chciałbym się z nią żenić... Co innego będąc w swojej ![]()
![]() |
![]() |
#1069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też jest jej żal, niemniej jednak według mnie Tyrion przesadza mówiąc że on wyszedł na tym wszystkim najgorzej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1070 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Konto usunięte
|
"Ciężko powiedzieć, które z całej czwórki wyjdzie na tym układzie najgorzej. Zapewne będzie to Sansa. Chociaż Loras z pewnością pozna głębię niespotykanego cierpienia. "
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Konto usunięte
|
Łehehee że niby zwiazku z Cersei? Jak mi jej żal, nie dość że tyle osiągnęła to nadal ją tatuś jak idiotke traktuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1073 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest idiotką, udowadnia to co chwilę.
![]() |
![]() |
#1074 |
Konto usunięte
|
Jakoś ją lubię, nie poradzę nic na to XD Znacznie bardziej niż taką Dany. Ale ja zawsze lubiłam nie tych co trzeba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1076 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dany też jest, zresztą niebawem to udowodni. Najmądrzejsza jest Melisandre i siostra Theona.
"You and me We’ll all go down in history With a sad Statue of Liberty And a generation that didn't agree" Edytowane przez MasterOfPupets Czas edycji: 2013-05-07 o 14:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Konto usunięte
|
Właśnie tak coś podczytuję i słyszę, że Dany już pokazała szczyt swoich możliwości i nic ciekawego już się nie stanie. Niby trochę szkoda, ale jakoś ona mi tam nie pasuje na królową kontynentu, którego na oczy nie widziała.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1078 |
Raczkowanie
|
Nie wiem, w sumie Dany to babka najbardziej nieprzewidywalna. Ona jedna pragnie spokoju na świecie ale jest mądrzejsza niż Starkowie. Chociaż kto wie - Starkowie potrafia zabijać dla zasady (jak senior Stark ściął tego chłopaka w pierwszym odcinku) a dany za to, co nie przejdzie się po pustyni, to zostawia za sobą spalone miasta.
![]() Tylko od dwóch odcinków jej praktycznie nie ma. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Konto usunięte
|
Bedzie w nastepnym, zapuka grzecznie do kolejnego miasta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Rozeznanie
|
o prostytutce ale też chyba o tym służącym Tyriona co sobie używał w burdelu i co wyjawił, przynajmniej ja tak zrozumiałam
TEGO nie było za to kolejny sadysta obok Joffrey'a, tym bardziej torturujący Theona, ale spoiler nieeeeeeeeeeeeee, a ja jeszcze tańca nie przeczytałam a buuu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.