|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Cytat:
a tu nie Dziady patrzę, Gloria, spoko patrzę dalej, wiersz, bardzo nie spoko patrzę jeszcze dalej, Przedwiośnie, nie czytałam, średnio spoko Co pisałaś ? ej, ja tam zawsze lecę na okolicach 70%, nie szalej choć tu chyba potraciłam na czytaniu niech się cieszą, że nie napisałam CYBORG ![]() I pytania po egzaminie: human: to co to miało być w tym rodzaju tego tekstu matfiz: popularnonaukowy h: ale na pewno nie naukowy, nie ? mf: jakby to był tekst naukowy, to byście go nie zrozumieli jakie pytanie taka odpowiedź ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
wczoraj na klasowego fb wrzuciłam filmik: http://www.youtube.com/watch?v=ejrHp...e_gdata_player
Edytowane przez XminorXlosX Czas edycji: 2013-05-07 o 13:56 |
||
|
|
|
#332 |
|
Spaceroholiczka
|
Aj em Gad. Czwóreczka za egzamin pisemny i egzamin ustny. Moja mini-matura
|
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chemia?
|
|
#334 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#335 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A teraz dokąd masz?Cytat:
Miałam podobne dylematy więc machnęłam wszystko na rudo. Twoje ombre wygląda spoko, może co najwyżej machnij kilka pasemek na wierzchu żeby przejście było płynniejsze? W sumie to i ja rozjaśniam 6% i jakoś włosomaniaczo żyję, na ciemne bym się nie zdecydowała. Miałam kupić tę Joannę z arganem ale jak zobaczyłam w lustrze w Kappahlu swój przyklap i tłuste strączki to zwątpiłam. Wzięłam tylko jakiś losowy ciuch i pognałam do przymierzalni się uczesać ![]() Nic sobie nie kupiłam, ani włosowego, ani ciuchowego, za to dziecku dwie pary butów. |
||
|
|
|
#336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 'Przedwiośnie' właśnie czytam po raz drugi, bo mi do matury ustnej potrzebne Dalej nie wiem co tam trzeba było właściwie napisać o tych głupich autorytetach (daawaać klucz, bo mnie rozniesie!!).Mi na czytaniu poszło aż za dobrze. Ale poczekajmy na prawdziwe odpowiedzi ![]() Cytat:
pisze się razem ! Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu, gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago! Edytowane przez versatille Czas edycji: 2013-05-07 o 14:15 |
||
|
|
|
#337 |
|
Zadomowienie
|
Ok, dziś na 10000000000000% wrzucam
Są do pasa Ogólnie coraz trudniej czesać mi się w koński ogon , bolą mnie ręce
|
|
#338 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam Wam maturzystki napisać, że trzymam kciuki, ale trzymałam i myślałam o Was
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uwaga kuszę: zakupiłam dzisiaj dla siebie i Mooonka odżywkę Chantal Prosalon nawilżającą, którą SoBitterSoSweet zachwalała. Cena mnie zabiła...9,72 zł za 275 g Dlatego Blackberry i inne dziewczyny z Katowic i okolic, jakbyście chciały to ona jest w sklepie fryzjerskim na Moniuszki FaleLokiKoki ![]() Cytat:
Kupiłam sobie pierwszy od 5 lat lakier do paznokci, przez Was kusicielki ![]() O ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-paznokci.html ale paradise pink 101. W butelczce wygląda pięknie ten kolor, taki przygaszony róż, ale na paznokciu (na razie testowo) intensywniejszy, no cóż ![]() I jakiego komplementa dzisiaj dostałam od mamy: masz ładną buzię (nie chodzi o rysy, tylko o cerę ) Kwasy jednak działają wreszcie.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
||||
|
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#341 |
|
Spaceroholiczka
|
Wieczorem muszę uzupełnić chciejlistę, obejrzę gazetki z Natury i Rossmana i może w końcu zdecyduję się, co chcę
|
|
|
|
#342 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dodajesz olej do odżywki/maski pomyciowej? Jeśli tak, to ile? Bo nie mogę wykminić ilości. Ciągle było mało, aż się w końcu przetłuściłam i o. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I trafiłam na wątek czerwonowłosych. I nie żałuję ni chu chu.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
#343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawo ![]() Cytat:
- bingo ghassoul - biovax z olejkami |
||
|
|
|
#344 |
|
Rozeznanie
|
Spróbuje tego hippo
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
A czy tego glutka z siemienia lnianego daje się samego na włosy czy dodaje do maski/odżywki i dopiero wtedy? Na umyte go dać i wystarczy wodą spłukać ?
pluskotka mam ten lakier i lubię
|
#346 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
![]() Mi spokojnie wystarczy spłukać, nie zostają sklejone włosy ani nic.
|
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli nakładam na skalp to oczywista bez oleju, ale na długość dodaję tak na oko tyle co się w zagłębieniu dłni mieści, czyli pewnie okolo łyżeczkę, a może i troszkę więcej, na Twoje wlosy to by mi pewnie ze dwie łyżeczki co najmniej pasowały, bo masz dużo dłuższe ode mnie ![]() ostanio dodawałam do bingo drożdżowej, a dziś do tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...szczonych.html i jeszcze nie wyschłam calkiem, ale puchu nie zaobserwowałam
|
|
#348 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
co z olejami? wpisowe zdjęcie włosów prosimy ![]() Cytat:
unikaj protein na razie może kup jakąś garniera? Avocado i Karite, Oleo Repair, Friut passion? Aletrra z granatem też dobra jest, ale właśnie ma alkohol który nie wszystkim pasuje nie bardzo się orientuje w tych odżywkach maiona ale z tego co pamiętam one zbyt odżywcze nie są... Cytat:
![]()
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
ja glutka lubię solo na twarz i na to kremik, na to olej i rano cera mięciusia
|
#350 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Kaveri, brawo
![]() oby mnie we wtorek też tak śpiewająco poszło ![]() a w temacie, to rozdziewiczyłam wczoraj Biovaxa olejowego i podoba mi się zobaczymy co dalej
|
|
|
|
#351 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja się oparłam pokusie lakierowej miałam w łapce wczoraj jeden i dzisiaj dwa nie wzięłam
|
|
#352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poza tym kolejne pytanie, tym razem do ogółu zgromadzonych: Czy olej z migdałów (ale nie słodkich, przynajmniej nic o tym nie napisali, że słodkie ) jest wnikający?
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Chciałam kupić siemię a tu mama mówi, że ma prawie całe opakowanie i ptakom daje, chciała wyrzucić także jutro sobie strzelę, mam nadzieję, że efekty będą takie jak po laminowaniu żelatyną
|
#355 |
|
Wtajemniczenie
|
Say mam dla ciebie już bingo z ghassoul
![]() i jeszcze odlewkę z zieloną glinką dostaniesz, bo sobie kupiłam ![]() i jeszcze kupiłam sobie z mariona taką saszetkę 7 efektów czy coś w tym stylu, ciekawe jak będzie a no i mam gencjanę dzisiaj spróbuje płukanki ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- z tego co wiem to nie
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie ten kolor?
![]() Ja musze dopiero nauczyć się malować lakierami. Jeszcze widzi mi się kolor fioletowego jasnego bzu ![]() W ogóle to Wam też po nałożeniu dwóch warstw prześwitują te białe brzegi?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|
|
|
#359 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki.
Cytat:
Ja próbowałam tylko oliwy - u mnie chyba najbezpieczniejszy olej ogólnie, poza sezamem, którego nie miałam jakiś czas - ale jakoś nie mogłam dobrać ilości...poza jednym razem, kiedy dobrała mi się zupełnie przypadkowo nie domywając się.
|
|
|
#360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie coś dobrego dla ludzi, którzy chcą maseczkę działającą tak, jakby jej nie było. Tylko po co wtedy nakładać? ![]() Malinowa też kiepska, leciutkie efekty, marne. Cytat:
?Ogółem, jeśli jest kryjący to dwie spokojnie starczają, gorzej, jak rzadki.
Edytowane przez EdizA Czas edycji: 2013-05-07 o 15:38 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

a tu nie Dziady
patrzę, Gloria, spoko
ej, ja tam zawsze lecę na okolicach 70%, nie szalej
niech się cieszą, że nie napisałam CYBORG 

chemia?
No może za jakiś czas 2 cm, jak już dojdą do pożądanej długości (za pośladki).
(daawaać klucz, bo mnie rozniesie!!).

,a już je całkiem ładnie zapuściłam.Do tego plączą się i bez odżywki po myciu(używam od miesiąca long repair)nie da się ich rozczesać.Chce kupić jantar,może zmienić odżywkę bo chyba za dużo alkoholu w niej i szamponie.Bardzo proszę o rady