Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-07, 16:15   #3061
d0tkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

http://www.youtube.com/watch?v=S9NDrC2B0GI

na tym filmiku ladny fioletowy jest.. :P

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 16:15   #3062
DamiankaKamilka
Raczkowanie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
a ja to jeszcze nic nie mam do torby szpitalnej, a wyprawkę będę kompletować w 37 tygodniu hahahahah ekstra niech lepiej ten mój Bez siedzi na d*psku jak mu dobrze
Witam w klubieA najgorsze jest to ze nie wiem. Od ktorej strony sie do tego zabrac tyle tego jest...
Cytat:
ja to najwięcej przytyłam w II trymestrze... oj tam to jak zaczęłam tyć to nie mogłam skonczyc.. a odkąd jestem w III trymestrze to może mi waga więcej o 0,5 kg pokazała..
Mam nadzieje, ze u mnie tendencja do tycia tez zakonczy sie w II trymestrze, bo jak tak dalej pojdzie to bede wygladala jak hipopotam...

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Oli- takim 'prezentom' mówimy NIE!
krysiaa- takim uczuleniom mówimy NIE!

Rocky- i Tobie dziękuję

Co do gazetki z Biedrony, to mnie oczarowała..że w jednym małym sklepiku można znaleźć tyle przydatnych rzeczy Nie wiem skąd, ale koniecznie muszę wytrzasnąć trochę kasiorki..chciałabym jedną z koszul, balerinki kapciowe do szpitala.. dla maluszka kocyk i ręczniczek z myjką.. może tunikę dla siebie.. i jeszcze jakieś bodziaki.. to chyba tyle o jak dobrze, że na zwolnieniu jestem, rzucę się tam od otwarcia i na pewno coś upoluję
Tez dzisiaj ogladalam gazetke i bylam w szoku ze sa tam takie fajne rzeczy, musze wyciagnac TZ i cos upolujemy dla Malego
Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Który wziąć?
Pierwszy to wiskoza+lycra, a drugi 100% bawełna.
Zdecydowanie nr 2

DamiankaKamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 16:18   #3063
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Szwagierka wczoraj kupila i baaaardzo chwalila, ( teraz maly na niej spi tzn na materacu i kolderce bo on lubi jak jest miekko) i raz zapomnial sie obudzic na mleko tak mu sie dobrze spało,ja bym kupila ale po co mi na lato kolderka jak bede miec materac dobry eh..
Lato w końcu się skończy, a kołderka posłuży jeszcze długo..przez jesień i zimę na pewno

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 16:22   #3064
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Lato w końcu się skończy, a kołderka posłuży jeszcze długo..przez jesień i zimę na pewno
no wlasnie wiec moze kupię?

Wogole to gadalam z ta Pania z hurtowni i mowila ze naprawde dobry materac jest za ok 80 zł .. ile wy dawalyscie za swoje oczywiscie do lozeczka jak ktoras kupila i jaki wkoncu ???? prosze powiedzcie mi bo zwariowalam

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

od 28 maja beda jeszcze jakies rzeczy dla dzieci i rodzacej typu wkladki laktacyjne itp. Ale dokladnie jeszcze niewiem jakie.

Zuza

Razem
Stary 2013-05-07, 16:28   #3065
enlevee
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40688114]A tak serio Wam napiszę, że to jest coś, o czym wolę nie myśleć. Nie wiem, jak inni, zawsze mam wrażenie, że wszystkie kobiety to lubią, tylko ja jestem dziwna, ale ja nie znoszę dotykania po sutkach i u nas to w ogóle odpada, po prostu jest to takie miejsce zapalne (ale w negatywnym znaczeniu) i jak sobie myślę, że dzidzia będzie je dewastować, to naprawdę mnie paraliżuje. Mam nadzieję, że jakoś to przetrwam, bo bardzo bym chciała karmić piersią, ale zwyczajnie mnie to przeraża....[/QUOTE]

Witaj w klubie- jestem kobietą, która nienawidzi dotykania po sutkach.. też myślałam, że jestem dziwolągiem, ale widzę, że jednak nie
Tylko ja z tego powodu i panicznego strachu o swój biust nie decyduję się na kp..może trochę egoistycznie, ale mam blokadę i już, koniec, Amen.. tak samo miała moja mama podobno

Cytat:
Ależ zrobiłam pyszny obiadek Filety z kurczaka z serem żółtym w środku, młode ziemniaczki z masełkiem i koperkiem i sałata masłowa z pomidorem, rzodkiewką i szczypiorkiem.. A teraz mąż sprząta kuchnię, bo trochę nabrudziłam
daj trochę

Cytat:
Napisane przez DamiankaKamilka Pokaż wiadomość
Witam w klubieA najgorsze jest to ze nie wiem. Od ktorej strony sie do tego zabrac tyle tego jest...

Mam nadzieje, ze u mnie tendencja do tycia tez zakonczy sie w II trymestrze, bo jak tak dalej pojdzie to bede wygladala jak hipopotam...
Nie przejmuj się, ja też nie wiem jak i czym w ogóle to chwycić..w sensie że z której strony i od czego zacząć

Odnośnie wagi...zrzucimy i będziemy sexy mamy
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 16:33   #3066
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:

Wogole to gadalam z ta Pania z hurtowni i mowila ze naprawde dobry materac jest za ok 80 zł .. ile wy dawalyscie za swoje oczywiscie do lozeczka jak ktoras kupila i jaki wkoncu ???? prosze powiedzcie mi bo zwariowalam

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

od 28 maja beda jeszcze jakies rzeczy dla dzieci i rodzacej typu wkladki laktacyjne itp. Ale dokladnie jeszcze niewiem jakie.
80zł to wydaje się tanio choć ja jeszcze nie kupiłam, będę się przymierzać jak tylko łóżeczko rodzice mi odbiorą, nie wiem wciąż na jaki wymiar materaca szukać..
podłączam się do pytania

A właśnie jeszcze raz przejrzałam gazetkę i przypomniało mi się, że chciałam jeszcze pieluchy tetrowe i flanelowe i teraz pytanie:
czy za flanelowe 5szt za 23,99zł (4,80/szt)
i tetrowe 10szt za 23,99zł (2,39/szt)
to dobre ceny??

Stary 2013-05-07, 16:35   #3067
misiaczka555
Wtajemniczenie

Chciałam poodpisywac wam ale wyszło mi tyle postów ze zrezygnowalam..wybaczycie ? strasznie dużo dzis napisalyscie. Ale moze was udobrucham jak powiem ze nadrobilam każda strone

Myślałam ze wiecej uda mi sie napisać ale wlasnie TZ wrócił z pracy. Także znowu będę w plecy z wątkiem, ech...

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 16:39   #3068
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
daj trochę
Wszystko się zeżarło

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Chciałam poodpisywac wam ale wyszło mi tyle postów ze zrezygnowalam..wybaczycie ? strasznie dużo dzis napisalyscie. Ale moze was udobrucham jak powiem ze nadrobilam każda strone

Myślałam ze wiecej uda mi sie napisać ale wlasnie TZ wrócił z pracy. Także znowu będę w plecy z wątkiem, ech...
Faceci.. gdy potrzebni, to ich nie ma. Gdy niepotrzebni, zawracają gitarę

Stary 2013-05-07, 17:09   #3069
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
80zł to wydaje się tanio choć ja jeszcze nie kupiłam, będę się przymierzać jak tylko łóżeczko rodzice mi odbiorą, nie wiem wciąż na jaki wymiar materaca szukać..
podłączam się do pytania

A właśnie jeszcze raz przejrzałam gazetkę i przypomniało mi się, że chciałam jeszcze pieluchy tetrowe i flanelowe i teraz pytanie:
to dobre ceny??
u mnie jest jedna wada ze moje wyrko tzn młodej ma nieewymiarowe wymiary lol jak to brzmi i za rada tej Pani z hurtowni ktora mowila cyt " materac na wymiar do zrobienia ( u nich) jest strasznie drogi bo sobie licza bardzo za to,wiec lepiej kupic wiekszy zaniesc do krawcowej i poprosic o skrocenie na wymiar" przy czym ona mowila o jakims jednostronnym.. wiec niewiem

Ja flanelowe na all placilam ok 2,30 ( w misie itp) a tetrowe 1,99 placilam.
Wiec wydaje mi sie ze niezbyt sie opłaca..

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

co tu taka cisza?

Zuza

Razem
Stary 2013-05-07, 17:15   #3070
ita83
Wtajemniczenie

ja sie wlasnie zastanawiam nad kolorem scian w salonie - co prawda wynajmujemy ale chcialabym odswierzyc przed przyjsciem maluszka na swiat i troszke zaszalec
Stary 2013-05-07, 17:16   #3071
idzia111
Zakorzenienie

Dziewczyny te co maja tablety, jestescie nie zadowolone? ja chcialam sobie kupic, ale nie wiem czy warto.

Próbuję rozkminic temat łóżeczek i już nie wiem co kupić. Na Klupś narzekają, Drewex tez nie bardzo. O losie, osiwieje zanim kupie co trzeba
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 17:17   #3072
surka
Zakorzenienie

Nadrabiam 1 stronę, wy dorabiacie kolejną

Cytat:
to dobre ceny??
Jak dla mnie wydaje mi sie, że te flanelowe się opłaca bo są one kolorowe z rysunkami. Tetrowe białe zwykłe nie bo ja na aukcjie na której będę chyba kupować są po 0,69 zł za sztukę.

Edytowane przez surka
Czas edycji: 2013-05-07 o 17:20
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 17:19   #3073
ita83
Wtajemniczenie

a tak nie w temacie widze ze jutro ruszamy z wymyslaniem tytulu dla nowego watku
Stary 2013-05-07, 17:19   #3074
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz

Też patrzyłam, że pieluch się nie opłaca kupować w biedrze. Retyy... Ale korki... Jedziemy po kibel do Wawy, a pozniej na nasze pobojowisko.
A wieczorem idziemy na kurs fotografii do znajomych może naucze się obsługiwać nasz aparat, bo na razie tryb auto jest grany XD
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 17:19   #3075
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:

a ja jakoś nic konstruktywnego nie mam do napisania.. oprócz tego, że mam zgag ę dalej, męczę się... i sikać mi się chce..ale nie chce mi się wstać do łazienki coś jak Neni mam

Wróciłam
Ja tego nie ogarniam-w domu czuję się ok-latam z mopem, odkurzaczem itp, a jak wyjdę na spacer to słabo mi się robi, a najgorsze są zawroty głowy
Nic nie rozumiem. Wyniki mam ok

No ale dobrze, że się wybrałam, bo kupiłam w Tescowym F&F dwie koszulki do szpitala. Bardzo fajne, bawełniane w paseczki, za 29 zł każda.
A w Camaieu kupiłam 4 topy i dostałam zniżkę 30 zł
I pani w aptece pytała kiedy rodzę Ale PONOĆ bardzo ładnie wyglądam

A mój kot oszalał i tuli się do brzucha i nie idzie go odgonić Dupę wypiął a do brzucha łepek tuli
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 17:19   #3076
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
ja sie wlasnie zastanawiam nad kolorem scian w salonie - co prawda wynajmujemy ale chcialabym odswierzyc przed przyjsciem maluszka na swiat i troszke zaszalec
ja juz mam dosc myslenia nad kolorem scian.. najpierw chcialam bez pozniej chcialam zółto-szary pozniej chcialam ta tapete plus zółte sciany a teraz stwierdzilam ze zrobie beżowe sciany (ew kawa z mlekiem) i chce do tego jakies dodatki lozko mam wsumie takie troche szare panele beda jasne w kolorze podobnym do komody tej z ikei bejcowana na biało czy cos takiego ... no i mysle nad dodatkami teraz wsumie moge szalec i kupic jakies fioletowo jakies tam zaslony moze maly fioletowy dywanik tylko chcialam zrobic "cieply"Kącik dla maluszka ale... chyba zostane przy naklejkach na scianie tylko.. i mam glowe jak niewiem,niedosc ze ciaza pol mozgu odbiera to drugie pol wogole nie funkcjonuje..

Zuza

Razem
Stary 2013-05-07, 17:23   #3077
idzia111
Zakorzenienie

Zauważcie też dziewczyny, że różne są jakościowo te tetrowe pieluszki. Sa ponizej 1zł i do 3 nawet. Macałam w sklepie stacjonarnym (tam w przedziale 1,50-4,00) i jest kolosalna różnica. Wg mnie jak sie uzywa pampersow to tetry duzo nie trzeba i lepiej kupic 10 lepszych, bo to w zupełności wystarczy.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 17:23   #3078
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość

Wróciłam
Ja tego nie ogarniam-w domu czuję się ok-latam z mopem, odkurzaczem itp, a jak wyjdę na spacer to słabo mi się robi, a najgorsze są zawroty głowy
Nic nie rozumiem. Wyniki mam ok

No ale dobrze, że się wybrałam, bo kupiłam w Tescowym F&F dwie koszulki do szpitala. Bardzo fajne, bawełniane w paseczki, za 29 zł każda.
A w Camaieu kupiłam 4 topy i dostałam zniżkę 30 zł
I pani w aptece pytała kiedy rodzę Ale PONOĆ bardzo ładnie wyglądam

A mój kot oszalał i tuli się do brzucha i nie idzie go odgonić Dupę wypiął a do brzucha łepek tuli
a ktore wzielas zrobisz zdjecie? takie na ramiaczkach czy ze zwyklym rekawem? I z guziczkami na srodku? tez wlasnie nad nimi myslalam )

Zuza

Razem
Stary 2013-05-07, 17:25   #3079
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/posciel-2-el-posze...210545531.html
mam dylemat, ktora posciel
zastanawiam sie nad zwiwrzaczki lub misiek polarny niebieski
zwierzaczki

Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość
nie chciałam się chwalić, polecieliśmy na Gran Canarię,żeby spędzić ostatnie wakacje bez Szkodnika(jak słodko nazywam naszego Malucha
super! wakacje wypas, jak teraz pogoda na Kanarach?

Cytat:

ja kupiłam dokładnie ten: http://allegro.pl/dwustronny-materac...188624775.html

Cytat:
to dobre ceny??
troszkę drożej niż na allegro, ale może przebiją je jakością

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 17:27   #3080
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Próbuję rozkminic temat łóżeczek i już nie wiem co kupić. Na Klupś narzekają, Drewex tez nie bardzo. O losie, osiwieje zanim kupie co trzeba
Ja kupuję te i nic już o nim nie zamierzam czytać

http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflad...219939744.html
Stary 2013-05-07, 17:29   #3081
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Zauważcie też dziewczyny, że różne są jakościowo te tetrowe pieluszki. Sa ponizej 1zł i do 3 nawet. Macałam w sklepie stacjonarnym (tam w przedziale 1,50-4,00) i jest kolosalna różnica. Wg mnie jak sie uzywa pampersow to tetry duzo nie trzeba i lepiej kupic 10 lepszych, bo to w zupełności wystarczy.
ja te swoje co zamawialam sa fajne jakosciowo a nie jakies szmatki ( bo niektore to wogole sie sypią ze tak powiem nitki odstaja itp) a te naprawde polecam.

Zuza

Razem
Stary 2013-05-07, 17:33   #3082
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
a tak nie w temacie widze ze jutro ruszamy z wymyslaniem tytulu dla nowego watku
"Choć już duże nasze brzuszki, to nie spieszcie się maluszki"

"Lecą tygodnie, czas prędko ucieka, za kilka tygodni porodówka czeka"

"Na Twoim pęcherzu jak na bębnie gram, poczekaj, aż wyjdę, to Ci wycisk dam"

"W prawo, w lewo "lata" brzuszek - to nie samba, to maluszek"

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 17:34   #3083
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie jest jedna wada ze moje wyrko tzn młodej ma nieewymiarowe wymiary lol jak to brzmi i za rada tej Pani z hurtowni ktora mowila cyt " materac na wymiar do zrobienia ( u nich) jest strasznie drogi bo sobie licza bardzo za to,wiec lepiej kupic wiekszy zaniesc do krawcowej i poprosic o skrocenie na wymiar" przy czym ona mowila o jakims jednostronnym.. wiec niewiem

Ja flanelowe na all placilam ok 2,30 ( w misie itp) a tetrowe 1,99 placilam.
Wiec wydaje mi sie ze niezbyt sie opłaca..

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

co tu taka cisza?
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Nadrabiam 1 stronę, wy dorabiacie kolejną

Jak dla mnie wydaje mi sie, że te flanelowe się opłaca bo są one kolorowe z rysunkami. Tetrowe białe zwykłe nie bo ja na aukcjie na której będę chyba kupować są po 0,69 zł za sztukę.
a jak z kosztami przesyłki?

Ja wychodzę na razie z mężem..do Biedrony.. mały spacerek..

Stary 2013-05-07, 17:39   #3084
fiazo
Zakorzenienie

Mam l4 do 20maja.gin dał do wizyty.trochę mnie gardło boli,ale to początek jakbym jutro poszła do pracy to pewnie był by placz przez chorobe

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 17:40   #3085
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Kupilam pizamke na ramiaczkach bede w niej teraz spac ale wsumie moze do szpitala tez ja wezme ale wsumie ona jest dosc krotka.. jakby ktoras chciala to sa tez fajne takie do kolana za 29 zł dobre na porod czy do szpitala...
Czyżbyś kupiła taką jak ja?
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40688114]
A tak serio Wam napiszę, że to jest coś, o czym wolę nie myśleć. Nie wiem, jak inni, zawsze mam wrażenie, że wszystkie kobiety to lubią, tylko ja jestem dziwna, ale ja nie znoszę dotykania po sutkach i u nas to w ogóle odpada, po prostu jest to takie miejsce zapalne (ale w negatywnym znaczeniu) i jak sobie myślę, że dzidzia będzie je dewastować, to naprawdę mnie paraliżuje. Mam nadzieję, że jakoś to przetrwam, bo bardzo bym chciała karmić piersią, ale zwyczajnie mnie to przeraża....[/QUOTE]
Też tak mam
Cytat:

Neni chyba kiedyś taki wałeczek pokazywała? Ciekawe czy go kupiła
Nie kupiła Ale dumam nad nim ponownie skoro Oliath kupiła
Cytat:
Ja kupiłam lateksowy Hevea Medica.
Ten: http://allegro.pl/materac-lateksowy-...184265989.html
Cytat:
ja juz mam dosc myslenia nad kolorem scian.. najpierw chcialam bez pozniej chcialam zółto-szary pozniej chcialam ta tapete plus zółte sciany a teraz stwierdzilam ze zrobie beżowe sciany (ew kawa z mlekiem) i chce do tego jakies dodatki lozko mam wsumie takie troche szare panele beda jasne w kolorze podobnym do komody tej z ikei bejcowana na biało czy cos takiego ... no i mysle nad dodatkami teraz wsumie moge szalec i kupic jakies fioletowo jakies tam zaslony moze maly fioletowy dywanik tylko chcialam zrobic "cieply"Kącik dla maluszka ale... chyba zostane przy naklejkach na scianie tylko.. i mam glowe jak niewiem,niedosc ze ciaza pol mozgu odbiera to drugie pol wogole nie funkcjonuje..
Jeśli masz szare łóżko i komodę tę co ja () to pomalowałabym ściany na biało i postawiła na fioletowe dodatki. Ale ja to zboczona jestem na punkcie białych ścian
Cytat:
a ktore wzielas zrobisz zdjecie? takie na ramiaczkach czy ze zwyklym rekawem? I z guziczkami na srodku? tez wlasnie nad nimi myslalam )
Taką wzięłam a drugą w miętowo-białe paseczki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjecie013.jpg (47,6 KB, 17 załadowań)
Stary 2013-05-07, 17:42   #3086
fiazo
Zakorzenienie

Ktoraś pisała o poscieli w biedrze-ja nie widziałam jak byłam.jak dorwę się do kompa to napisze o tesciowej-ma pomysły ze s9ok

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 17:44   #3087
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość

Aaaaa wszystkie super
Stary 2013-05-07, 17:46   #3088
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też go zamierzam kupić Fajny jest?

Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość
Hej Brzuchatki wróciłam z urlopu,było cudownie Nie dam rady nadrobić tysięcy postów jakie wyprodukowałyście,ale postaram się być na bieżąco od teraz U mnie słoneczny dzień i pełne lenistwo dziś,bo mam jeszcze kilka dni urlopu przed powrotem do pracy. u mnie już 26 tydzień jak zgram fotki,to wrzucę coś ładnego z urlopu. Pozdrawiam Was słonecznie i życzę udanego dzionka dzisiaj
Za tc

Cytat:

Wszystkie fajne Mój faworyt pogrubuiony

Cytat:
a jak z kosztami przesyłki?
15 zł ale ja u tego użytkownika duże zakupy będę raczej robiła
Stary 2013-05-07, 17:50   #3089
d0tkaaa
Zakorzenienie

http://allegro.pl/literki-3d-prezent...219740473.html

Ale sliczniusie

Zuza

Razem
Stary 2013-05-07, 17:52   #3090
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
kurcze jak ten czas zleciał Juz niedługo sie kochana wypakowujesz

Roxi-zdrówkaaaa

Kaliiisto moja tesciowa po raz kolejny mi wspomniała historie z zycia-z pierwszym dzieckiem cały dzien pracowała przy tytoniu(mieli uprawe) a na drugi dzien poszła rodzic.
Z najmlodszym synem pracowała w sklepie az do dnia porodu.Po dniowce wrociła do domu,dała dzieciom obiad i o 19 (w dniu porodu) chwyciły ją bóle...
Nie wiem czy to jakis kontekst do tego ze ja siedze w domu i sie oszczedzam????????
Tz mowi ze oona poprostu mi to opowiedziala ale ja odbieram to inaczej.......
To tez nie raz od niej slyszalam moja mama tez pracowala cala ciaze ale co do mnie ma inne podejscie i jak z jajkiem sie obchodzi

Cytat:
o Boze...jaka ja mam zgagę dzisiaj, masakra chce mi wypalić wnętrzności i przełyk

Ja dzisiaj tez nie moge sobie z tym poradzic bleee

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40688114]Ja też, w sumie to tak planowałam zrobić już dawno, a teraz wiem, że zrobię na pewno - obczaję wcześniej rodzaje, zapiszę TŻowi DOKŁADNIE wraz ze zdjęciem jaki ma być i on w razie czego pojedzie i kupi. Bo kupić coś za tyle kasy, a potem to sprzedawać jakby się okazało nieprzydatne jest trochę bez sensu. No i ja pewnie postawię na Medelę...

A tak serio Wam napiszę, że to jest coś, o czym wolę nie myśleć. Nie wiem, jak inni, zawsze mam wrażenie, że wszystkie kobiety to lubią, tylko ja jestem dziwna, ale ja nie znoszę dotykania po sutkach i u nas to w ogóle odpada, po prostu jest to takie miejsce zapalne (ale w negatywnym znaczeniu) i jak sobie myślę, że dzidzia będzie je dewastować, to naprawdę mnie paraliżuje. Mam nadzieję, że jakoś to przetrwam, bo bardzo bym chciała karmić piersią, ale zwyczajnie mnie to przeraża....[/QUOTE]

Mam dokladnie to samo, nawet moj maz wie ze nie moze zapuszczac sie w te rejony a na mysk o karmieniu jestem przerazona:banghead:

Cytat:

Mi sie podobaja 2 i 4

Chcialam duzo wiecej popisac ale taka jakas zmeczona sie zrobilam i oczy mi sie kleja...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości