|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
http://www.youtube.com/watch?v=S9NDrC2B0GI
na tym filmiku ladny fioletowy jest.. :P |
|
|
|
#3062 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
A najgorsze jest to ze nie wiem. Od ktorej strony sie do tego zabrac tyle tego jest...Cytat:
Cytat:
![]() Zdecydowanie nr 2
|
|||
|
|
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wogole to gadalam z ta Pania z hurtowni i mowila ze naprawde dobry materac jest za ok 80 zł .. ile wy dawalyscie za swoje oczywiscie do lozeczka jak ktoras kupila i jaki wkoncu ???? prosze powiedzcie mi bo zwariowalam ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- od 28 maja beda jeszcze jakies rzeczy dla dzieci i rodzacej typu wkladki laktacyjne itp. Ale dokladnie jeszcze niewiem jakie. |
|
|
|
|
#3065 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40688114]A tak serio Wam napiszę, że to jest coś, o czym wolę nie myśleć. Nie wiem, jak inni, zawsze mam wrażenie, że wszystkie kobiety to lubią, tylko ja jestem dziwna, ale ja nie znoszę dotykania po sutkach i u nas to w ogóle odpada, po prostu jest to takie miejsce zapalne (ale w negatywnym znaczeniu) i jak sobie myślę, że dzidzia będzie je dewastować, to naprawdę mnie paraliżuje. Mam nadzieję, że jakoś to przetrwam, bo bardzo bym chciała karmić piersią, ale zwyczajnie mnie to przeraża....[/QUOTE]
Witaj w klubie- jestem kobietą, która nienawidzi dotykania po sutkach.. też myślałam, że jestem dziwolągiem, ale widzę, że jednak nie Tylko ja z tego powodu i panicznego strachu o swój biust nie decyduję się na kp..może trochę egoistycznie, ale mam blokadę i już, koniec, Amen.. tak samo miała moja mama podobno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Odnośnie wagi...zrzucimy i będziemy sexy mamy
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
||
|
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć ja jeszcze nie kupiłam, będę się przymierzać jak tylko łóżeczko rodzice mi odbiorą, nie wiem wciąż na jaki wymiar materaca szukać..podłączam się do pytania ![]() A właśnie jeszcze raz przejrzałam gazetkę i przypomniało mi się, że chciałam jeszcze pieluchy tetrowe i flanelowe i teraz pytanie: czy za flanelowe 5szt za 23,99zł (4,80/szt) i tetrowe 10szt za 23,99zł (2,39/szt) to dobre ceny?? |
|
|
|
|
#3067 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałam poodpisywac wam ale wyszło mi tyle postów ze zrezygnowalam..wybaczycie ?
strasznie dużo dzis napisalyscie. Ale moze was udobrucham jak powiem ze nadrobilam każda stroneMyślałam ze wiecej uda mi sie napisać ale wlasnie TZ wrócił z pracy. Także znowu będę w plecy z wątkiem, ech...
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko się zeżarło
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja flanelowe na all placilam ok 2,30 ( w misie itp) a tetrowe 1,99 placilam. Wiec wydaje mi sie ze niezbyt sie opłaca.. ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- co tu taka cisza? |
|
|
|
|
#3070 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sie wlasnie zastanawiam nad kolorem scian w salonie - co prawda wynajmujemy ale chcialabym odswierzyc przed przyjsciem maluszka na swiat i troszke zaszalec
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny te co maja tablety, jestescie nie zadowolone? ja chcialam sobie kupic, ale nie wiem czy warto.
Próbuję rozkminic temat łóżeczek i już nie wiem co kupić. Na Klupś narzekają, Drewex tez nie bardzo. O losie, osiwieje zanim kupie co trzeba
|
|
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam 1 stronę, wy dorabiacie kolejną
![]() Jak dla mnie wydaje mi sie, że te flanelowe się opłaca bo są one kolorowe z rysunkami. Tetrowe białe zwykłe nie bo ja na aukcjie na której będę chyba kupować są po 0,69 zł za sztukę. Edytowane przez surka Czas edycji: 2013-05-07 o 17:20 |
|
|
|
#3073 |
|
Wtajemniczenie
|
a tak nie w temacie widze ze jutro ruszamy z wymyslaniem tytulu dla nowego watku
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz
Też patrzyłam, że pieluch się nie opłaca kupować w biedrze. Retyy... Ale korki... Jedziemy po kibel do Wawy, a pozniej na nasze pobojowisko.
A wieczorem idziemy na kurs fotografii do znajomych może naucze się obsługiwać nasz aparat, bo na razie tryb auto jest grany XDWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wróciłam ![]() Ja tego nie ogarniam-w domu czuję się ok-latam z mopem, odkurzaczem itp, a jak wyjdę na spacer to słabo mi się robi, a najgorsze są zawroty głowy ![]() Nic nie rozumiem. Wyniki mam ok ![]() No ale dobrze, że się wybrałam, bo kupiłam w Tescowym F&F dwie koszulki do szpitala. Bardzo fajne, bawełniane w paseczki, za 29 zł każda. A w Camaieu kupiłam 4 topy i dostałam zniżkę 30 zł ![]() I pani w aptece pytała kiedy rodzę ![]() ![]() A mój kot oszalał i tuli się do brzucha i nie idzie go odgonić Dupę wypiął a do brzucha łepek tuli |
|
|
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
Zauważcie też dziewczyny, że różne są jakościowo te tetrowe pieluszki. Sa ponizej 1zł i do 3 nawet. Macałam w sklepie stacjonarnym (tam w przedziale 1,50-4,00) i jest kolosalna różnica. Wg mnie jak sie uzywa pampersow to tetry duzo nie trzeba i lepiej kupic 10 lepszych, bo to w zupełności wystarczy.
|
|
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I z guziczkami na srodku? tez wlasnie nad nimi myslalam )
|
|
|
|
|
#3079 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
troszkę drożej niż na allegro, ale może przebiją je jakością |
|||
|
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflad...219939744.html |
|
|
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Lecą tygodnie, czas prędko ucieka, za kilka tygodni porodówka czeka" "Na Twoim pęcherzu jak na bębnie gram, poczekaj, aż wyjdę, to Ci wycisk dam" ![]() "W prawo, w lewo "lata" brzuszek - to nie samba, to maluszek" |
|
|
|
|
#3083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja wychodzę na razie z mężem..do Biedrony.. mały spacerek.. |
||
|
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
Mam l4 do 20maja.gin dał do wizyty.trochę mnie gardło boli,ale to początek jakbym jutro poszła do pracy to pewnie był by placz przez chorobe
|
|
|
|
#3085 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40688114] A tak serio Wam napiszę, że to jest coś, o czym wolę nie myśleć. Nie wiem, jak inni, zawsze mam wrażenie, że wszystkie kobiety to lubią, tylko ja jestem dziwna, ale ja nie znoszę dotykania po sutkach i u nas to w ogóle odpada, po prostu jest to takie miejsce zapalne (ale w negatywnym znaczeniu) i jak sobie myślę, że dzidzia będzie je dewastować, to naprawdę mnie paraliżuje. Mam nadzieję, że jakoś to przetrwam, bo bardzo bym chciała karmić piersią, ale zwyczajnie mnie to przeraża....[/QUOTE] Też tak mam Nie kupiła Ale dumam nad nim ponownie skoro Oliath kupiła![]() Cytat:
Ten: http://allegro.pl/materac-lateksowy-...184265989.html Cytat:
) to pomalowałabym ściany na biało i postawiła na fioletowe dodatki. Ale ja to zboczona jestem na punkcie białych ścian![]() Taką wzięłam a drugą w miętowo-białe paseczki. |
|||
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoraś pisała o poscieli w biedrze-ja nie widziałam jak byłam.jak dorwę się do kompa to napisze o tesciowej-ma pomysły ze s9ok
|
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3088 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny jest? Cytat:
![]() Cytat:
Mój faworyt pogrubuiony![]() 15 zł ale ja u tego użytkownika duże zakupy będę raczej robiła
|
|||
|
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/literki-3d-prezent...219740473.html
Ale sliczniusie |
|
|
|
#3090 | |||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
Cytat:
moja mama tez pracowala cala ciaze ale co do mnie ma inne podejscie i jak z jajkiem sie obchodziCytat:
Ja dzisiaj tez nie moge sobie z tym poradzic bleee [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40688114]Ja też, w sumie to tak planowałam zrobić już dawno, a teraz wiem, że zrobię na pewno - obczaję wcześniej rodzaje, zapiszę TŻowi DOKŁADNIE wraz ze zdjęciem jaki ma być i on w razie czego pojedzie i kupi. Bo kupić coś za tyle kasy, a potem to sprzedawać jakby się okazało nieprzydatne jest trochę bez sensu. No i ja pewnie postawię na Medelę... A tak serio Wam napiszę, że to jest coś, o czym wolę nie myśleć. Nie wiem, jak inni, zawsze mam wrażenie, że wszystkie kobiety to lubią, tylko ja jestem dziwna, ale ja nie znoszę dotykania po sutkach i u nas to w ogóle odpada, po prostu jest to takie miejsce zapalne (ale w negatywnym znaczeniu) i jak sobie myślę, że dzidzia będzie je dewastować, to naprawdę mnie paraliżuje. Mam nadzieję, że jakoś to przetrwam, bo bardzo bym chciała karmić piersią, ale zwyczajnie mnie to przeraża....[/QUOTE] Mam dokladnie to samo, nawet moj maz wie ze nie moze zapuszczac sie w te rejony a na mysk o karmieniu jestem przerazona:banghead: Cytat:
![]() Chcialam duzo wiecej popisac ale taka jakas zmeczona sie zrobilam i oczy mi sie kleja... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

niech lepiej ten mój Bez siedzi na d*psku jak mu dobrze 
A najgorsze jest to ze nie wiem. Od ktorej strony sie do tego zabrac tyle tego jest...

A teraz mąż sprząta kuchnię, bo trochę nabrudziłam 
strasznie dużo dzis napisalyscie. Ale moze was udobrucham jak powiem ze nadrobilam każda strone

moja mama tez pracowala cala ciaze ale co do mnie ma inne podejscie i jak z jajkiem sie obchodzi