Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-07, 14:21   #301
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

hej

co Was jakoś nadrabiam to klepiecie od nowa

Helcia jak nadal szukasz kamerzysty to ja polecam naszego: https://www.facebook.com/poznanskivideostudio2?fref=ts
Velika podziwiam za taki power po majówce bo mnie to lenistwo takie ogarnęło że nie chce mi się totalnie nic

Misia szczerze to uważam tak jak większość, że odrobinę przesadzasz

odnośnie zazdrości to ja mam do TZ zaufanie a to uczucie kiedy jakaś laska na niego patrzy łakomie nazwałabym raczej dumą

dla mnie najgorsze co może być w związku to ograniczanie się nawzajem

ale wiadomo, ile ludzi tyle poglądów

w Krakowie pada, pogrzmiewa więc czekam na burzę a w międzyczasie obiad dla TZ robię

2015 - 38

Edytowane przez mala_czarna_21
Czas edycji: 2013-05-07 o 14:22
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 14:22   #302
KaMilka4891
Zadomowienie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
fajna kózka
co do ćwiczeń - w innym pokoju niż Tz ćwiczyć albo razem
ma na imię Nula

jedyny pokój w którym mamy drzwi to sypialnia, a tam miejsca nie ma, i na pewno będzie mnie podglądać, czekam, aż ziemię przywiozą na ogród, to go nie będzie w domu trochę TŻ ćwiczyć nie będzie, bo jest jeszcze większym leniem ode mnie i jest szczupły
Stary 2013-05-07, 14:27   #303
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
ma na imię Nula

jedyny pokój w którym mamy drzwi to sypialnia, a tam miejsca nie ma, i na pewno będzie mnie podglądać, czekam, aż ziemię przywiozą na ogród, to go nie będzie w domu trochę TŻ ćwiczyć nie będzie, bo jest jeszcze większym leniem ode mnie i jest szczupły
dresy na siebie, adidasy na nogi i bieganie Wiem wiem łatwo się mówi

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 14:47   #304
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
W takim razie podziwiam, bo moja babcia po 30 latach małżeństwa była o dziadka zazdrosna
a po co komu zazdrość?
ufamy sobie i żyjemy sobie spokojnie
a mój tż jest przystojnym facetem

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
W sumie to ja też nie
Gdzieś tam podświadomie może, ale przez cały nasz związek jeszcze się nie uaktywniła - od TŻ też zazdrości nie widzę/nie czuję. Żyje nam się bez niej bardzo dobrze
no i o to chodzi
ja też nie czuję by mój był zazdrosny o mnie, ale wiem, że się kochamy
czasami kiedy tż wychodzi z kolegami (choć rzadko to robi) to potrafi do mnie zadzwonić w środku nocy i powiedzieć, że mnie bardzo kocha - kurde, i słychać, że to jest takie bardzo szczere
bo na co dzień to on nie jest zbyt wylewny

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
a to uczucie kiedy jakaś laska na niego patrzy łakomie nazwałabym raczej dumą
też jestem dumna

fajnie jest wiedzieć, że TŻ jest atrakcyjnym facetem również dla innych dziewczyn

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 14:48   #305
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
a po co komu zazdrość?
ufamy sobie i żyjemy sobie spokojnie
a mój tż jest przystojnym facetem

no i o to chodzi
ja też nie czuję by mój był zazdrosny o mnie, ale wiem, że się kochamy
czasami kiedy tż wychodzi z kolegami (choć rzadko to robi) to potrafi do mnie zadzwonić w środku nocy i powiedzieć, że mnie bardzo kocha - kurde, i słychać, że to jest takie bardzo szczere
bo na co dzień to on nie jest zbyt wylewny
A zazdrość to w ogóle przez ludzi jest dziwnie pojmowana - jak się laski gapią mi na faceta, to one mi zazdroszczą, a nie ja im
Stary 2013-05-07, 15:03   #306
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
no i jak zaczęliśmy zwiedzać to siusiu się nam zachciało, przewodnik powiedział, że za 20 minut będzie możliwość, a że byliśmy koło jakiegoś uniwersytetu to już nam nie powiedział i tu przydał się mój rok germanistyki, bo aż tak się nie bałam wejść z 2 koleżankami i kolegą do jakiegoś instytutu i poszukać kibelka, TŻ nawet nie zauważył że zniknęłam i zorientował się przy wsiadaniu do autobusu, że mnie nie ma
ja byłam tak "zamroczona szczochem" (tak to z koleżankami tłumaczyłyśmy), że byłam przekonana, że on mnie widzi autobus odjechał bez nas, a żadne z nas nie miało włączonego roamingu (ja doszłam do wniosku, że po co, skoro jadę z TŻ a on ma zawsze włączony, bo ma w opłatach), na szczęście był korek i autobus za daleko nie odjechał i wsiadaliśmy na światłach jak stał
otrzymaliśmy oklaski, tylko nie wiem czy za głupotę, czy za to że ich znaleźliśmy
hahaha no nie mogę

ale fajna majówka

Cytat:
później z TŻ wylądowaliśmy na tarasie , ja spadłam ze schodów
dobrze, że z tarasu nie spadłaś

- Loesje
Stary 2013-05-07, 15:05   #307
Dotka90
Zakorzenienie

Bożeeee jak mi się tu dłuży dziś ten czaaaas. A gdzie tam do 21
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-07, 15:21   #308
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Bożeeee jak mi się tu dłuży dziś ten czaaaas. A gdzie tam do 21
A mi do piątku i spotkania z TŻ

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 15:27   #309
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
A zazdrość to w ogóle przez ludzi jest dziwnie pojmowana - jak się laski gapią mi na faceta, to one mi zazdroszczą, a nie ja im
dokładnie tak!

- Loesje
Stary 2013-05-07, 15:42   #310
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.

Przeleciałam Was szybko

Film chciałabym 1,5-2h. Uwielbiam oglądać filmy z wesel, więc mój powinien być długi

Co do zazdrości to u nas raczej jej nie ma, tzn jest tylko odrobina, ale to chyba w każdym związku jest taka zdrowa zazdrość Częściej ja sama wychodzę, bo jestem bardziej towarzyska, ale przeważnie wychodzimy razem

Dzwoniłam do fryzjera żeby sie na ten baleyage umówić, ale popołudniowe terminy w maju są pozajmowane... Dopiero 8 czerwca mam wizytę...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 15:47   #311
adziia13
Rozeznanie

Witam się w nowym wątku po dłuższej nieobecności, niestety nie miałam głowy do wizażu przez problemy rodzinne.
Witam również nowo przybyłe dziewczęta, których nie miałam okazji poznać.
Wybaczcie nie będę nadrabiać, bo musiałabym czytać prawie cały poprzedni wątek i ten od początku.
Postaram się już być w miarę regularnie, ale nie obiecuję.
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-07, 15:49   #312
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.

Adziia, witaj. Jak idą przygotowania?

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-05-07, 15:53   #313
adziia13
Rozeznanie

Właściwie stoją w miejscu, wszystko co trzeba było zostało załatwione już wcześniej, teraz tylko musimy się zmobilizować, żeby iść do parafii TŻ pogadać z proboszczem o licencji. Jednak chwilowo bardziej skupiamy się nad znalezieniem działki?, domu? lub mieszkania.
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 16:02   #314
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Poznanianka, nooo terminy do fryzjerów masakryczne. Zwłaszcza, że teraz są komunie i wesela.
Ja idę 20.05 na podcięcie końcówek i grzywki, chociaż grzywkę najchętniej bym ciachnęła JUŻ, bo jak jest za długa, to ciągle ją maltretuję i się przetłuszcza w tempie ekspresowym
TŻ idzie 22.05 Musimy się zrobić na bóstwa na 1.06, bo na weselicho idziemy
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 16:10   #315
poznanianka1990
Zakorzenienie

Mam ofertę z grupera, może dlatego...

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-07, 16:15   #316
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Poznanianka, nooo terminy do fryzjerów masakryczne. Zwłaszcza, że teraz są komunie i wesela.
Ja idę 20.05 na podcięcie końcówek i grzywki, chociaż grzywkę najchętniej bym ciachnęła JUŻ, bo jak jest za długa, to ciągle ją maltretuję i się przetłuszcza w tempie ekspresowym
TŻ idzie 22.05 Musimy się zrobić na bóstwa na 1.06, bo na weselicho idziemy
My już po kwietniowym weselu, 15.06 mamy drugie wesele - siostry TŻ, w sierpniu trzecie - przyjaciółki... Więcej zaproszeń w tym roku nie przyjmuję Żeni się też w sierpniu chrześniak mojej mamy, ale myślę, że nas nie zaproszą z TŻ i bardzo dobrze

2014

Stary 2013-05-07, 16:18   #317
poznanianka1990
Zakorzenienie

Hurra Zacytowałam 1 post z poprzedniego wątku i mam kod!

Dziękuję jeszcze raz Piance za radę Wieczorem się wszystkim zajmę

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-05-07, 17:09   #318
KasiaK_080290
Zadomowienie

szalone 11 stron nowego wątku do nadrobienia
wróciłam właśnie z uczelni, do soboty jestem sama bo TŻ pojechał dziś do domu (naszego rodzinnego miasta 130km od Warszawy) pomóc tacie z drewnem (podwiózł mnie na uczelnię po drodze), w sobotę wraca i robimy małą "imprezkę" z moimi znajomymi z uczelni

aaa zapomniałabym o najważniejszym, jutro o 13 idę do "madonny" mierzyć pierwsze suknie
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 17:18   #319
KaEs
Wtajemniczenie

Wpadłam na chwilkę -> zaraz jadę do Łodzi na zakupy do Portu

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Cześć.

Powiedzcie mi, ile będzie trwał Wasz film ślubny?

Pozdrawiam.
Hej tez to chciałąbym wiedzieć ile bo nie wiem jaki limit ustalić

Misia...
Przez 4 lata widziałam się z Tż codziennie (dosłownie!), później przyszedł czas, że 9 MIESIĘCY mieszkaliśmy na odległość, później na szczęście się przeprowadził i mieszkaliśmy razem... ALE JEŻELI SIĘ KOGOŚ KOCHA TO WSZYSTKO MA SENS. Pisanie, że Ty na odległośc nie mogłabyś... to jest dla mnie bardzo niedojrzałe. I co ja po 4 latach miałam zakończyć to bo na odległość sensu nie ma? Dziewczyny mają w 100% racje. Są teraz inne czasy - Twoi rodzice nie musieli szukać pracy w innych miastach, bo nie było takiej potrzeby, nie było takiej konkurencji. Ofertami pracy można było przebierać... Niie można stać w miejscu i patrzeć jak to Twoi rodzice mieli kiedyś, w jakiej sytuacji byli... No masakryczne podejście. Przepraszam, ale musiałam.

Edit: ta relacja była piękna!!! I tez mi się łezka zakręciła

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-05-07 o 17:20 Powód: dopisanie treści
KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 17:20   #320
Opiumalfa
Zakorzenienie

Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość

Misia...
Przez 4 lata widziałam się z Tż codziennie (dosłownie!), później przyszedł czas, że 9 MIESIĘCY mieszkaliśmy na odległość, później na szczęście się przeprowadził i mieszkaliśmy razem... ALE JEŻELI SIĘ KOGOŚ KOCHA TO WSZYSTKO MA SENS. Pisanie, że Ty na odległośc nie mogłabyś... to jest dla mnie bardzo niedojrzałe. I co ja po 4 latach miałam zakończyć to bo na odległość sensu nie ma? Dziewczyny mają w 100% racje. Są teraz inne czasy - Twoi rodzice nie musieli szukać pracy w innych miastach, bo nie było takiej potrzeby, nie było takiej konkurencji. Ofertami pracy można było przebierać... Niie można stać w miejscu i patrzeć jak to Twoi rodzice mieli kiedyś, w jakiej sytuacji byli... No masakryczne podejście. Przepraszam, ale musiałam.
Chciec to moc. Zgadzam sie w 100%

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edytowane przez Opiumalfa
Czas edycji: 2013-05-07 o 19:35
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 17:29   #321
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość

Misia...

Edit: ta relacja była piękna!!! I tez mi się łezka zakręciła
Ja też akurat jestem w identycznej sytuacji. Odkąd się poznaliśmy widzieliśmy się niemal codziennie (chyba tylko 3 razy nie). TŻ mieszka jakieś 10 min ode mnie spacerkiem. Sytuacja w szkolnictwie jest jaka jest (niż, zamykanie szkół). W mojej okolicy nie było szans na pracę w zawodzie, zaczęłam się rozglądać w dużych miastach i co... "udało się". Pojawiły się rozterki, jak to przetrwać, skoro do tej pory widzieliśmy się całe wieczory aż do 1-2 w nocy. Podjęłam decyzję po rozmowie z TŻ, że podejmę się tej pracy i wyprowadzę się 100 km. W ciągu 3 dni musiałam znaleźć lokum, dojazd też nie jest sprzyjający, auta nie mam i dojeżdżam 3 autobusami. Jest to dla mnie mega wyrzeczenie. W dodatku finansowo nie mam z tego praktycznie nic, bo 3/4 przeznaczam na opłaty (lokum, sieciówka, bilety, dojazdy pociągiem do domu w co drugi weekend). Ktoś zapyta? To po co Ci to? Praca nauczyciela jest moim powołaniem. Zawsze kiedy idę na rozmowę, pada zarzut, że staż niewielki, więc chwytam się, czego się da. Skąd mam mieć lata pracy w szkole, skoro studia skończyłam w 2010 roku, a jest 2013. Przecież i tak odkąd ukończyłam studia, pracuje na zastępstwach. To już moja 4 szkoła. Podjęłam drugą podyplomówkę, po której będę mogła też uczyć przedszkolaki i klasy 1-3.
Robię to dla mnie, dla nas, z myślą o tym, że kiedyś uda mi się dostać ten etat w mojej okolicy...
Jest nam mega ciężko, tęsknimy. Piszemy dziesiątki smsów, dzwonimy, codziennie spędzamy po kilka godzin na wideokonferencji. Widzimy się co tydzień (raz jadę ja, raz TŻ). Czekam na koniec czerwca jak na zbawienie, żebym mogła wrócić do domu, ale wiem, że wtedy znowu zacznie się walka o pracę od września. Czasem jestem u kresu wytrzymałości. Wierzę, że kiedyś los się odwróci i uda mi się.

Oprócz tego w wakacje od 5 lat (lipiec -końca sierpnia) wyjeżdżałam do Niemiec do pracy fizycznej. Po co? Po to, że gdyby jednak nie udało mi się znaleźć nic od września, mieć jakieś pieniądze na własne wydatki. Też mnie to bolało, że inni wyjeżdżają na wakacje z TŻ, a ja nie dość że setki km od Niego to jeszcze orka.
Nie wiem, co będzie w te wakacje, bo podyplomówka rozwleka się do połowy lipca, a od połowy sierpnia muszę być, bo wesele przyjaciółki, a na miesiąc nie do końca się opłaca (koszty transportu, życie, mieszkanie w Niemczech).

Prawdziwa miłość wszystko zwycięża!

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-05-07 o 17:36 Powód: literówki
Stary 2013-05-07, 17:52   #322
say-hello
Zakorzenienie

ehh ciężko mi być z wami na bieżąco, jak cały dzień spędzam na uczelni, a wieczorami robię projekty
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 17:57   #323
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość

dobrze, że z tarasu nie spadłaś
solidne balustrady w tym hotelu, gdzie dicho było, mają
Stary 2013-05-07, 18:04   #324
ijaa
Zakorzenienie

Dobry wieczór.

Tak myślałam, że jak przybędę to do nowego wątku.

Poprzedni nadrobiłam, łącznie z wykańczaniem dziada. Teraz czas 'przelecieć' ten.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 18:31   #325
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Cały film?
To się w ogóle opłaca kogoś zatrudniać?
film będzie z całego dnia więc dlaczego nie...?
na filmie będzie: jak się witamy ze sobą, początek mszy i piękne skryzpce, kawałek kazania jak będzie ciekawe, przysięga, wyjście z kościoła, pierwszy taniec,oczepiny, kawałek zabawy. wystarczająco. czy film ma trwać 20 min czy 3h, kamerzysta i tak musi być cały dzień. czy tam wieczór. nie lubię filmó powyżej godziny bo dla mnie są nudne.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 18:36   #326
Verunka
Zadomowienie

Cytat:

A jak jest u Ciebie ze wsparciem TŻ? Też się przejmuje, szuka usługodawców, rozmawiacie o tym?

Ja miałam właśnie taki kryzys, kiedy zauważyłam przygaszenie tematem u TŻ...
:
wspiera tylko u nas jest tak,ze on do wszystkiego podchodzi z dużym spokojem, logiką, opanowaniem. Jak ma coś zalatwić, to załatwia. A ja jestem żywioł i panikara, mega rozkminiam, zastanawiam sie, napalam na cos a potem mysle, czy cos innego nie byłoby lepsze... Mysle ze teraz najgorzej, jak podpiszemy umowy, to juz bedzie z górki Teraz sie po prostu wszystko skumulowało.

Cytat:
Napisane przez helcia86 Pokaż wiadomość
Witam
Dzięki bardzo za takie przyjecie mnie w watku, bardzo mi milo
Jesteśmy z TZ 4 lata, zaręczyliśmy się w Sylwestra Mieszkamy w KRKu, ale wesele robimy w jego okolicach, czyli na Podhalu. Narazie mamy wstępnie zarezerwowaną salę i zespół. Umowy mamy podpisywać niedługo.. Ale już głupieję czy nie za drogo tam jest jednak, czy sala odpowiednia itd itp. Poza tym nie mogę znaleść fotografa..TZ znalazl już fswój typ i jest bardzo za nimi, ale ja tak średnio..Wogołe jak dotąd to żaden fotograf mnie nie ujął..wszyscy są tacy sobie dla mnie.. Kamerzysty też nie mamy.. Szczerze to liczę na Wasze podpowiedzi i rady Zwlaszcza od PM z okolic Krka i Nowego Targu lub Zakopanego.

Ja mam tak samo mam watpliwości co do sali..mamy wstepnie zarezerwowany zespół, ale widze na wizażu że dużo osób bierze DJ, więc też się zastanawiam, czy nie byłby lepszy

wyglądaję przepysznie ja bardzo rzadko robię nalesniki..ale zainspirowałaś mnie, może wezmę się za zrobienie w najblizszej przyszłości
narazie nastrajam się psychicznie na upieczenie tortu-niespodzianki dla narzeczonego w czwartek, bo urodziny miał przed weekendem majowym, ale impreze robi w piątek. Jako że piekłam 2 razy w życiu to będzie ciekawie..

o kurcze..przepieknie super że się tak udało, marzę żeby moi goście też bardzo dobrze się bawili i tak byli zachwyceni
byłam na jednym weselu z dj-em był mega kiepski, wiec nie mam porownania.
Jestem z krk, wiec jak masz jakies konkretne pytania, to moze cos poradze

Cytat:
No to mi miło
Życie to może ja i słabo znam, ale podchodzę do niego po prostu w sposób bardzo realistyczny

Słuchajcie, właśnie wrzucałam makaron do garnka i spojrzałam na datę ważności: 02.2015r. i za chwilę banan na buzi, i myśl: "jejku, jeszcze ponad pół roku po ślubie mogłabym te kluchy gotować"
Jakoś tak wyjątkowo szybko mi się w tym momencie wydawał być ten ślub
ochhh jak słodziutko

dziewczyny.. MAMY DATĘ!! Zdecydowalismy sie na ten 31.05.2014 We czwartek podpisujemy umowę z salą, we wtorek z zespołem

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 18:38   #327
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość

dziewczyny.. MAMY DATĘ!! Zdecydowalismy sie na ten 31.05.2014 We czwartek podpisujemy umowę z salą, we wtorek z zespołem

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 18:43   #328
wenedka
Zakorzenienie

Dziewczyny, z moją kicią jest źle

Rokowania są złe- nie tylko nerki są chorę, ale i wątroba, i zmiany neurologiczne. Weterynarz podejrzewa guza w mózgu

Ja się zastanawiam czy misiaczek się męczy

Tak mi go szkoda Mama płacze, a mi jest smutno, bo pewnie juz go nie zobaczę, bo do PL w najbliższym czasie się nie wybieram...
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ

Edytowane przez wenedka
Czas edycji: 2013-05-07 o 18:45
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 18:46   #329
monikkad
Wtajemniczenie

Nie było mnie wczoraj a tu proszę Nowy wątek i już 11 stron napykały
No nic, idę zobaczyć o czym piszecie
Stary 2013-05-07, 18:51   #330
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, z moją kicią jest źle

Rokowania są złe- nie tylko nerki są chorę, ale i wątroba, i zmiany neurologiczne. Weterynarz podejrzewa guza w mózgu

Ja się zastanawiam czy misiaczek się męczy

Tak mi go szkoda Mama płacze, a mi jest smutno, bo pewnie juz go nie zobaczę, bo do PL w najbliższym czasie się nie wybieram...
Wiem co czujesz
Niedawno próbowaliśmy leczyć na siłę naszego psiaka. Podawaliśmy mu godzinami kroplówki, wydawaliśmy na to grubą kasę. Ale w końcu biedaczek musiał zostać uśpiony. Weterynarz powiedział że to była najlepsza decyzja jaką mogliśmy podjąć. Bo bidulek męczył się już ze starości. A tak przynajmniej zasnął nie cierpiąc. A był już tak słabiutki, że wystarczył tylko jeden zastrzyk, zamiast przepisanych mu trzech...

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości