|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Zuzana Light
Cytat:
u mnie wczoraj też 57! ![]() ![]() Renia, praktykuj pompki, praktykuj- szybko wzmocnisz ręce i napewno dasz rade zrobić tylko męskie! ![]() na dzisiaj w planach Zwow 1 (30)- zaraz robię! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
Saray właśnie staram sie wybierać takie zwowy, w których są pompki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Przyczajenie
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |
Raczkowanie
|
..i burpees
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zwow 33- ostatnie ćwicznenie jest trudne, również na początku nie potrafiłam go wykonać- brak równowagi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Raczkowanie
|
Zwow 20. łatwo nie było- po ostatnich atakach na pupę i uda
![]() jutro coś na 'góre' tj. łapy, klatkę..podpowiecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Przyczajenie
|
sarayy- dzięki wielkie za odpowiedź
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
Zwow 54
![]() ![]()
![]() |
#2228 |
Zadomowienie
|
Zwod 1 i mimo że moje dive bombers chyba nawet nie przypominały tych Zuzki a zamiast pistolsów robiłam przysiady bułgarskie z hantlom 10 kg to przyznam że cięzki jest ten zwow, chyba mniej się przy 18 męczę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() co do 18stki- strzelę sobie dziś wieczorową porą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Zakorzenienie
|
melduję się po 5 dniach z katarem i grillowaniem.
Strasznie się źle czuję jak nie ćwiczę i nie wiem czemu do tego doprowadzam!! Wczoraj zrobiłam zwow 44. Krótko i na temat. Jestem w szoku że aż tak mnie tyłek po nim boli ![]() Na dziś nie wiem co..coś krótkiego bo miałam dziś zabiegany dzień ![]()
#2231 |
Zadomowienie
|
ja właśnie zrobiłam 30 i ledwo żyję
![]() w ogóle strasznie słaba jestem ostatnio ![]() ![]() i w sumie nie wiem, czy dobrze zrobiłam, może powinnam przez jakiś czas przerzucić się na coś lżejszego niż Zuzka, ale jakoś tak zatęskniłam za porządnym sponiewieraniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
To co, koniec weekendowania, wracamy do ćwiczeń.
Wczoraj wdrożenie - 20. Musze zrobić nową tablkę z rozpiską na maj ![]()
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2234 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem co jest dziewczyny, ale tez zle sie czuje. jestem jakas taka rozbita na dodatek ten wczorajszy bol w kosciach.. nie wiem czy dzisiaj ruszac z koksem czy odpuscic..
#2235 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale specjalistą nie jestem, więc mogę się mylić ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z kolei u mnie planki to ulubione ćwiczenie. Hania, ile masz maxa w normalnym planku? Cytat:
![]()
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2013-05-07 o 20:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Przy pompkach będąc- mogłaby któraś z Was mi zarzucić linkiem do instruktarzu jak poprawnie zrobić pompkę? Poszukałabym sama ale nie jestem w stanie ocenić czy ten ktoś je robi poprawnie czy nie. I co ćwiczyć, żeby być w stanie ją zrobić, bo mimo że jestem coraz silniejsza to pompki nadal są wyzwaniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny pamiętacie który to ZWOW gdzie było 100 burpess na raz ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |
Zakorzenienie
|
Zuzana Light
Cytat:
![]() |
#2240 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Raczkowanie
|
Zwow 4. Przy tak niskim ciśnieniu dzisiaj to nie był najlepszy pomysł
![]() co do pompek..w tym Zwowie jest po 20 burpees x 3. W pierwszej rundzie zrobiłam 20 bez przerwy ![]() Candycotton- spróbuj z kanapy ![]() http://pomper.pl/media/images/atlas/...a/image004.jpg a co do rozstawienia rąk: http://www.arabianmuscles.com/userfi...8/push-ups.jpg kama150- zerknij na Zwow 23 Edytowane przez sarayy Czas edycji: 2013-05-06 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |
Zakorzenienie
|
Zuzana Light
Cytat:
![]() Wczoraj zrobiłam Zcut # 10 dzisiaj czuje pośladki ![]()
![]() |
#2243 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny nie spać, wątek nam opadł na drugą stronę
![]() Kama, ale juz masz tych treningów - Ty jak robisz - masz jakiś schemat? U mnie wczoraj jak obiecałam 33 - ajlajkiet ![]() Dziś jakiś z obciążeniem biorę ![]()
#2245 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny! Nie jestem w stanie chwilowo przeczytać wszystkich stron watku a chciałabym zapytać czy któraś z Was kupowała płyty Zuzki? Cardio? Jogę? Na amazon.com czy może jakimiś innymi drogami? Jak było z kosztem wysyłki? Z góry już dziękuję za odpowiedź.
Kolejna fanka Zuzki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ostatnio zaczęłam ćwiczyć z zuzką, długo nie mogłam się do niej przekonać ale w końcu zaczęłam - za mną zwow 57,23 i 31 ![]() Ta laska jest jakimś robotem stwierdzam, i dlatego zostaję z nią na dłużej ![]() Wcześniej miałam przygodę z Ewką (of kors ![]() ![]() ![]() Mój cel to schudnąć i mieć ładne,wysportowane, zdrowe i smukłe ciałko ![]() ![]() Za mną już 8 kg, teraz ważę 70kg i chciałam do wakacji pozbyć się tych jeszcze co najmniej 5ciu... ![]() ![]() Choć do końca waga moim "wyznacznikiem" nie jest, bo po prostu chce się ze sobą dobrze czuć i dobrze wyglądać ![]() Chciałam Was też zapytać o treningi zuzki - bo jest ich cała masa, na razie ćwiczę bez obciążenia bo takowego nie posiadam po prostu. Mogę jedynie napełnić sobie butelki z wodą... ![]() Co mi polecacie na początek ? Są jakieś ścisłe reguły jak się z nią ćwiczy ? Np. min.4,5,6 razy w tygodniu ? Jeden trening dziennie, czy mogą być dwa jak np. są krótkie ? Generalnie chciałam od Was jakieś dobre rady i dobre słowo na początek ![]() Jak Wasze efekty w ogóle ? Warto ? Fajnie się z nią ćwiczy z perspektywy czasu ? ![]() Dzięki z góry za wszelkie odpowiedzi i rady ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |
Zakorzenienie
|
Ja mam zawirowania w pracy dlatego trochę opuściłam się w pisaniu. Na szczęście w ćwiczeniu nie. Choć nie wiem jak to dziś będzie bo do domu po pracy wracam o 21:15
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2248 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ważne aby na początku dostosować ćwiczenia, modyfikować je, aby się nie zniechęcić i krzywdy sobie nie zrobić. Do tego zdrowe odżywianie i lepsze samopoczucie gwarantowane ![]()
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
Pomyślałam sobie, że podsumuję swój butt month. Jestem bardzo zadowolona, że tak sobie te treningi urządziłam. W każdym tygodniu ćwiczyłam 5-6 razy, w tym 3 treningi to był ten przypadający na dany tydzień zwow na tyłek, a reszta to jakieś inne zwowy takie niesiłowe. Najbardziej podobał mi się nr 62, zdecydowanie najcięższy, fajny był też #63, zupełnie nie porwał mnie natomiast #64, może dlatego, że mam za dużą piłkę, więc bardziej się użerałam z nią niż porządnie ćwiczyłam. Ostatni z tej serii, czyli nr 65 też jest bardzo fajny, trochę mi przypomniał uwielbiany przez wszystkich #19. I przy tym ostatnim miła niespodzianka i pierwszy rezultat tego katowania tyłka -udało mi się zrobić pistolsy!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=9A_zv...layer_embedded
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.