|
|
#3271 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
Cytat:
Też bym chciała toto wyprzeć, choćby tylko ze świadomości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
może po prostu bakterie na pędzlu
![]() http://luskiewnik.strefa.pl/acne/pro...ium_acnes.html
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-05-07 o 19:46 |
|
|
|
#3273 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Real Silk Powder, Serecite (Colorless Mica), Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Boron Nitride, Iron Oxides. |
|
|
|
|
#3274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znajomi zamiast sie skarżyć że On nie dzwoni , sami powinni do Niego zadzwonić noooo, szczęścia mam od wuja ![]() ![]() wyparłam mówie... w doophie mam wszystko . Chyba ![]() ![]() No a myślisz że jak jak zrobiłam , dokładnie tak, wyparłam ze świadomości, patent na brak cellulitu : długie gacie ściągać tylko i wyłącznie na czas mycia... idą upały więc nie wiem czy wytrzymam śpiąc w leginiorach ale się postaram
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3276 | ||
|
Zakorzenienie
|
aaaa no bo my som znajomi przez maila i telefon
kurna! ja wiem , że pierdoła ale jak mnie wnerwia to że gdzie nie wlezę tam mi się to info o ciasteczkach ukazuje, nosz wrrrr... na allegro byłam pińcet razy i pińcet razy wyłazi mi ten pasior wkurzający
|
|
#3277 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to niech sam podnosi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tylko ten cellulit nie chce się dać wyprzeć bo to nowa sprawa dla mnie
|
||||||
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
truskawki motykom, bo była bardzo zarośnięte po zimie
a trawę ręczną wykaszarką na prund
|
#3279 | |||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trupkafki dojrzewają już podobno...Cytat:
Ale mam zakwasy po jodze, no kichnąć się boję... A zaczęło chyba pylić coś, co mnie uczula, bo kicham co chwila. Pewnie moje złośliwe kothy pylą...
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3281 |
|
Piers do przodu
|
Red - tylko te, co testowałam
ale Lucy najbardziej chyba i Meow ni ten teges
|
#3282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie..to ja sie pomazalam balsamem anty i leczę na cud ![]() Cytat:
![]() U nas te normalne, gruntowe nawet nie kwitną jeszcze.... 2. |
||
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
jaki masz balsam?
![]() Ja po masażu przez jeden dzień nie miałam cellulitu, niestety na następny dzień wrócił ![]() Umyłam przez Was dziś pędzle już zdecydowanie zbyt długo nie były myte
|
|
|
|
#3284 |
|
Wpisz tu zomzing
|
"Co ciekawsze wyszło też w praniu, że lepiej jest stosować szampon o działaniu przeciwnym do problemu z włosami. I tymże oto sposobem mając włosy przetłuszczajace się zlikwidowały ten efekt szampony do włosów suchych i zniszczonych
. Dodatkowo są one cienkie.""Aktualnie mam też dietę tzw. racjonalne odżywianie ze względu na wprowadzenie trochę sportu." prawie Zoszczenko
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2013-05-07 o 22:30 |
|
|
|
#3285 | |
|
|
Cytat:
A dziś na bazarku jedne tak niesamowicie pachniały, że aż zapytałam i pani mi powiedziała, że już szklarniowe są nasze Nic mi się nie chce. Załamałam się dziś na jodze... Pól roku ganiam dzień w dzień, a nadal doopa wołowa ze mnie... Się dziś z wysiłku dusić zaczęłam i musiałam widowisko z inhalatorem robić
|
|
#3286 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.bingospa.eu/pl/p/Krem-na-...a%2C-imbir/225 Bardziej wierzę w działąnie tego, http://www.bingospa.eu/pl/p/THERMOGE...A-BingoSpa/187 ale nie chcialo mi sie na dół schodzić... 2. Jak zniknąl po jednym masażu, to nie masz sie chyba czym martwić ;-) 3 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I foliowe pierwsze trusawy juz sa ![]() Ale te polowe będą póżniej sporo... 2. |
|||
|
|
|
#3287 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale u Ciebie to prawda 2. napisałam wczoraj nawet coś o tym żeby może W. wyskoczył z jakimś performansem alem pomyślała że to obciach może taki pomysł i edytowałam a w czym problemw takim razie żeby ściągnął znajomych aktorów? Cytat:
Cytat:
zapach jest imo doskonały - nie uwiera nigdy zachwyca zawsze miło Cię widzieć ![]() aaaa, i ja nei sprzątam codziennie, nie powiem co ile sprzątam ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
Cytat:
o rany to boli Ty masz pracę w szkodliwych warunkach - dostajesz dodatek ? permanentny skurcz, skrzywienie twarzy - a co za tym idzie zamrchi, ból oczu (nie powiem, czytanie, mnie do przyjemności pewnie nie należy, ale przynajmniej nie musisz )
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-07 o 23:37 |
|||||
|
|
|
#3288 | |||
|
Zakorzenienie
|
się nie dziwię - ja też
jakbym umiała one są bardzo konkretne, obrazowe Cytat:
2. mój nietopsz też - mówisz, że to dobre będzie leczniczo i nie będę chora 3 tyg dzięki temu ? - bo ja wiem że u nas obsikane przez zwierzyne wszelaką, ale może będą miały zabójczą moc Cytat:
![]() Cytat:
![]() Florencja już wybyła pod namiot ? cheba nie ?osz kurcze no jak zwykle pustki w Baru a ja se gadam do się no to siemano !
|
|||
|
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znajomy z Holandii X: witam J: czesc X: sorki ze przeszkadzam ale uruchamiam skypa a ty jestes mi najblizej co u ciebie dawno sie nie widzielismy (...)takie tam luzne gatki, ze koncert kultu bedzie (...) X:wiec jestesmy umowieni troche browara wychylimy J: moze sie pojawie X: dla mnie osobiscie to jestes sympatyczna dusza wiec zawsze cie milo bede wital X: wielkie dzieki za rozmowe i za udany test skypa widac bedzie dzialal poprawnie pozdrawiam cie mocno do zobaczenia J: nie wiem jak testuje sie skype na fb, ale ciesze sie ze dziala pozdrawiam, pa X: oki pa jestes fajna ![]() ledwo się rozłączył a otworzyło się drugie okno, z Belgii, wtf pełnia czy co?
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz, siemano!
Zakończenia chyba nie będzie więc problem z głowy
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3292 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Znad słońca |
||||
|
|
|
#3293 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
na allegro jest najgorszy bo ruchomy i strona za każdym razem zjeżdża w dół i chyba nie da się go raz na ament zaakceptowaćCytat:
Cytat:
a ja go chyba nie znam ![]() jak to?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#3294 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A myślałam już ze to ja jestem nienormalna i wyklinam te paski z info o cookiesach. A jeszcze bardziej mnie wqu..a ze nie wystarczy raz odznaczyc ze sie z info zapoznało tylko klikac za kazdym razem jak sie odpali stronę Cytat:
A tak serio to współczuję konieczności czytania/korekty takich tekstów Cytat:
I na dodatek nie wyjdziesz z pełnym portfelem A bo masaż był przyjemny i dał dobre efekty. A coś co jest fajne zawsze musi szybko przeminąć ![]() (nie wiem jaki miałaś ale ja bardzo lubię taki ujednorodniająco-wyszczuplający gdzie masażysta dość mocno "torturuje").??? ale co się stało? ---------------- Fitam! z nad słońca, cherbaty i ciastek ofsianych
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() 2. A bo to by tzreba chyba masować regularnie żeby znikło na dlużej.... |
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
znad 2 kawy, salidermu na paszczy i wegańskiej maski laminującej na włosach
|
#3297 | |
|
|
Cytat:
Tylko mam dla odmiany malownicze krwiaki na rękach, bo coś sobie nie mogłam z paskiem poradzić przy świecy
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
Odpowiadam - nie mam jednak pomysłu na ściągnięcie ludzi - no bo przyszlibyście na zamknięcie wystawy obrazów, które już widzieliście? Ja...nie wiem.
Chyba wolę skupić się na tym, żeby przez czas trwania wystawy zaanonsować to i ew. oprowadzić, zamiast martwić się, czy ktoś przyjdzie. Wolę zrobić imprezę albo piknik dla znajomych Odstresowujący W piątek wywiad w TV, w sobotę Truskawa, a jeszcze wywiad do magazynu mody i zlecenia!
|
#3299 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
znad soku wieloroślinnego z dwiema kroplami olejku drzewa herbacianego - mam nadzieję wytruć bakcyle od wewnątrz
![]() Cytat:
dla mnie brzmi jak sport ekstremalny.... zdecydowanie wolę swoją, gdzie ekstrema polegają na kilkuminutowych monotonnych wymachiwaniach kończynami Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3300 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale najważniejsze, że od pół roku nie wiem, co to ból kręgosłupa, nie tracę czucia w nodze i mogę normalnie ręce podnosić, bo też miałam z tym problemy... Ale upał... Skoczyłam sobie na bazarek i mało mnie nie rozpuściło Podobno ma tak być aż do piątku...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.

Priorytetem ale po 15tej więc pewnie pojutrze dopełznie.
)

to boli