|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ja też ostatnio oglądam intensywnie tę stronkę i już mam pierwsze typy ![]() uff ale ciężko jest a tak na marginesie to skrobnę PW |
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Kitko, czy mogłabyś porównać ten podkład Clarinsa do "mineralnego" L'Oreala?
I podaj skład
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
A widzicie jak Was zagięłam tą piczą
tylko weszłam a tu kusicie tyloma kosmetykami jak zwykle zreszta
|
|
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w nowej części
O rany, ile napisałyście w ciągu chyba dwóch czy trzech dni Jak mam czas, to pustki a jak jestem zawalona robotą to kolejne strony przybywają w tempie błyskawicy hehe Ex, myślałam dzisiaj rano o Tobie jak Ci idzie na maturze i trzymałam kciuki powodzenia jutro ![]() Ja przed maturą z polskiego poszłam spać po 4 rano bo cięłam i kleiłam ściągi a wstałam o 5 bo je chowałam do specjalnie przyszytych kieszonek w marynarce. Na maturze oczywiście nie skorzystałam z żadnej bo nie wiedziałam, którą gdzie włożyłam a było ich z 50 Przez pierwsze pół godziny szukałam jak głupia tych ściąg po wszystkich kieszonkach, aż podszedł do mnie mój nauczyciel z polskiego i ledwo powstrzymując się ze śmiechu powiedział, że obserwuje mnie od początku i żebym lepiej dała sobie spokój z tym buszowaniem po marynarce i zaczęła pisać pracę, bo przecież i tak wszystko umiem. Miał rację. Dostałam piątkę bez ściąg ![]() Najlepsze jest to, że z polskiego miałam zawsze praktycznie same piątki i to był mój ulubiony przedmiot a bałam się go najbardziej, miałam takiego stresa jak nigdy Z matematyką była ciekawa historia, ale to nie do opowiadania na forum, może kiedyś gdzieś indziej ![]() Kitka wszystkiego najlepszego z okazji ćwiartki! Stoooo lat! Wibo najładniejsza ![]() Asiu bardzo ładnie Ci w tym nowym ciemniejszym kolorku
|
#125 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
w sp nawet w promocji za 44,99 ale chyba tylko do jutra.Warto nie jest mocno kryjący, ale wystarczajaco no i widocznie rozswietla okolice pod oczami na drugim zdjeciu roztarty na dloni
|
|
|
|
|
#126 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
nic się nie przejmuj na zapas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
narazie zostaje przy obecbym kolorze może nawet ciut przyciemnie przyda mi się ta zmiana przynajmniej na kilka miesięcy przestane myśleć, że ciągle coś nie tak z włosami i męczącym odrostem ![]() ale dziękuje za opinie ![]() pozdrowionka kochana Cytat:
teraz odkryłam jakie miałam te końce wychamrane nijakie po obcięciu na prosto są mega gęste i mięsiste Cytat:
ja się też bałam co by czerń nie wyszła ,ale na szczęście jest ok ![]() mam już zaplanowaną farbke na następne farbowanie to garnier oila 6.3 jasny złocisty brąz
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||||
|
|
|
#127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z porównaniem raczej bym poczekała, bo użyłam go dopiero 3 razy, a L'Oreala używałam jednak 8 miesięcy ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
też myślałam o odcieniu nr 2 dziękuję
|
||
|
|
|
#128 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() pewnie, pisz
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tego True Match używałam kilka lat, ale najjaśniejszy odcień za różowy był, a reszta za ciemna ![]() Teraz od paru dni mam Bare Minerals (dostępne w Sephorze), ogólnie tylko mineralne sypkie podkłady lubię i tylko takie toleruje moja cera.
|
|
#130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mi się ta baaaardzo spodobała http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,6157.html |
||
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Skład już znalazłam, więc liczę tylko na opinię o podkładzie za jakiś czas
![]() Dla zainteresowanych: talc,mica,boron nitride,aluminium hydroxidehdi/trimethylol hexyllactone crosspolymer,diphenyl dimethicone/silsesquioxane crosspolymer, bisabolol,magnesium stearate,parfum,palmitoyl proline, aqua,alumina, silica, glycerin,butylene glycol, magnesium palmitoyl glutamate, sodium palmitoyl sarcosinate, palmitic acid, methylpropanediol, hydroxethyl urea, hydrated silica, asparagopsis armata extract,camelia sinensis leaf extract,phenoxyethanol,al gin,opal powder,acacia senegal gum, carbomermay contain: CI 77891/titanium dioxide, CI 77491/CI 77492/CI 77499/iron oxides Niezbyt ciekawie...
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,6701.html http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,15630.html http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,12634.html
Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2013-05-07 o 22:26 |
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku, gratulacje dla autorki za 1 post
![]() ![]() Nie będę się bawić w cytowanie postów z poprzedniego wątku, dzięki Kylie i Czekoladowo za opinie o Palette Zaliczyłam włosową wpadkę, odrost chwycił na rudawo (nie wiem dlaczego, wcześniej było ok z tą farbą) i żadna płukanka tego nie chciała ruszyć. Nałożyłam na 15 minut Srebrny Pył Joanny, ma chyba niebieskie i fioletowe pigmenty, fajnie poradziło sobie z rudzielcem. Tani i dobry sposób ![]() Następnym razem nałożę tę Palette, nawet jak wyjdzie szaro, to lepsze to niż zołto-pomarańczowe coś ![]() Cytat:
Nie wiem po co wsadzają do odżywki SLES na samym końcu, bo czasem daje się go dla zwiększenia przenikania, ale ważne, że nie szkodzi. Przynajmniej moim włosom, a są już trochę zjechane przez te lata farbowania
Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2013-05-07 o 22:28 |
|
|
|
|
#134 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
W naturze jest w promo za 42 zł teraz, ja go kupiłam u takiego faceta, który sprzedaje rzeczy z Niemiec już z 2 miesiące temu za 25 ![]() tutaj link do KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...s-mascara.html Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA Czas edycji: 2013-05-07 o 22:46 |
|
|
|
|
#135 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
nie zakladaj tak Cytat:
|
||
|
|
|
#136 |
|
Magda ;)
|
Aaa i kupiłam ostatnio w SP tego waxa o, którym pisałyście, ale dzisiaj zapomniałam o nim, nałożę następnym razem i zdam relacje
![]() Buah śliczna sukienka |
|
|
|
#137 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
true match ma podział przecież na różowe, neutralne i żółte
|
|
|
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
Buahhot bardzo ładna suknia
jak pisałaś o niej to wyobrażałam sobie taką do kolan do opaski i szala, takie lata 60-te![]() Princeska mówisz o tym nowym waxie? czy tym z jedwabiem? Asia z kondycji po Ojli niezadowolona Anka była...jak tam Perełka?
|
#140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ogólnie wyglądał super, ale wolę jednak mniej zaróżowione podkłady, bo mam zaczerwienienia od naczynek.
|
|
#141 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#143 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie masz za co sorkać, przeczytałam że jest sodium laureth sulfate więc myślałam że to skrót od SLS, moje niedouczenie w temacie ![]() Cytat:
Brałabym coś długościowo do połowy ud, lekko przed kolano pewnie Cytat:
|
|||
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
tak? ale ogólnie to polecają go jak oglądam i czytam na necie
kurcze ale kolor ma super w sumie co mi szkodzi sprobować ![]() Perełcia super zadomowiła się już jak cza z pieskami mojego taty bryka po całym ogrodzie dzień w dzień jak tam jestesmy.za dzieciakami szaleje i nadal za mną łazi tzn.nie wyjdzie z domu choćby drzwi były otwarte dopóki ja nie wyjdę razem z nią leży prawie zawsze koło mnie i chodzi za mną nieraz jeszcze po domu śpi z dzieciakami w pokoju na takiej małej sofce swojego posłania tego co jej przywiozłaś i zabawek juz wogole nie używa ![]() podoba mi sie jeszcze ten kolor http://www.e-commerce.pl/Syoss-Color...ond,53223.html
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2013-05-07 o 23:08 |
|
|
|
#145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super że jest 100% akceptacja, a zabawki, najwidoczniej hamburgera lubi bardziej
|
|
#146 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() w wersji ivory sukienki sa piekne dzis w jednym salonie pani powiedziala, ze maja tylko 3 typowo biale suknie, bo sprzedaja im sie tylko ivory i ecri ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Propo tego nowego Biovaxa z olejami, rzucili się na niego strasznie w Superpharmie, ogołocone półki Ja się nie rzucam, bo ma olej kokosowy, boję się puchu, czytałam kilka recenzji na blogach, dziewczynom z włosami po przejściach nie służył, wolę za tę kasę kupić sprawdzonego żółtego Gliss Kura i coś jeszcze
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zabawki to już w kąt poszły wszystkie nawet hamburger ale dalej jest taka wredna jak chce sie jej zabrać coś nawet jak kocyk lub coś na czym się położy (jakiś ciuch ) to patrzy tak wrednie i wargami tak rusza jakby warczała ![]() ten kolor tez ładnie wygląda
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już wymyśliłam, że zrobię moją mieszanką excellence'ów 7 + 8,13
glona po tym nie będzie, no nie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.

przeslesz na poczte?
narazie zostaje przy obecbym kolorze może nawet ciut przyciemnie 
po obcięciu na prosto są mega gęste i mięsiste