Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-07, 21:32   #241
kaasia_a
Rozeznanie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Cytat:
Napisane przez Hejnarka Pokaż wiadomość
skoro jest napisane kosmetyk to kosmetyk, a nie chińskie badziewie [COLOR="Silver"]
A to racja, dobrze mówisz Powinni mi zakazać myślenie o tej godzinie, bo nie działa To w takim razie pewnie dadzą balsam do ust albo żel pod prysznic
kaasia_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 21:32   #242
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87
Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

to ja się już dziś żegnam wrzuciłam parę rocherowych recenzji na KWC

tak off topowo - czy któraś z Was dostała się do testowania kosmetyków Dove?

Dobranoc

irlandia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 21:35   #243
alex1383
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez betty0502 Pokaż wiadomość
Witajcie
i jestem zła.... nie zamówiłam z kodem -50% bo stwierdziłam "mam zapasy" a wczoraj puściłam zamówienie z VN i 105,00 zł !!!!

Moje zamówienie:
10 pastylek (truskawka, jeżyna, malina, brzoskwinia, kokos, wanilia) po 4,00 zł każda
Szampon odbudowujący 9,90 zł,
Odżywka odbudowująca 9,90 zł
Odżywka z owsem 9,90 zł
Szampon z Hamamelisem 9,90 zł
Żel pod prysznic werbena 8,94 zł
Żel pod prysznic pomarańcza z florydy 6,9 zł
Żel pod prysznic ziarna kawy 6,9 zł
Żel pod prysznic grejpfrut 6,90 zł
Gratis:
VN 50 ml - prezent dla teściowej na dzień mamy
Prezent linia, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14

Ach!!!!!!!!!! ale co do prezentów, miejmy nadzieję, że beretów nie dadzą
miejmy nadzieje ze się skonczyły ale daj znac jak dostaniesz prezenty oki
alex1383 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 21:37   #244
kaasia_a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez irlandia87 Pokaż wiadomość

Dobranoc
Oj kosmetyki to ja mogę testować jak sobie sama kupie, niestety u mnie szczęścia za grosz
Dobranoc Ja też idę spać bo już bredzę głupoty
Stary 2013-05-07, 21:44   #245
alex1383
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monik2092 Pokaż wiadomość
Moje zamówienie też dzisiaj doszło!!!

Zgadnijcie za ile :P
dawaj ile?????
alex1383 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 22:44   #246
mala_menda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość
Wow! Szczęściara z Ciebie

Tylko innym Dziewczynom na pewno przykro, że nie zostały tak samo potraktowane...
Cytat:
Napisane przez MAGDA1704 Pokaż wiadomość
YR pokazalo ludzka twarz

Bynajmniej nie chciałam sprawić nikomu przykrości tym postem, ale przypomnieć, sobie również, że w podbramkowych sytuacjach YR zawsze wychodzi z twarzą Tak jak to jest w sytuacjach kiedy np. przez pomyłkę wsadzą inny produkt do paczki, wtedy dosyłają ten właściwy, a omyłkowy pozwalają sobie zostawić. Podobnie tutaj, przez pomyłkę wysłali paczkę, więc chcieli to zrekompensować i na pewno w przypadku każdej z Was postąpiliby w ten sposób. A takie pomyłki to my lubimy
Ale wiem też z doświadczenia ile nerwów kosztowała Was "konwersacja" z BOKiem i żałuję, że do Was ta woda nie dotarła
mala_menda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 00:39   #247
Damroka_
Raczkowanie

Brak mi słów, by skomentować Wasze przeprawy z BOK-iem.

Ależ tu postów w jeden dzień przybyło. Informacji tyle, że chyba notatki zacznę robić

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
(nt. http://www.yves-rocher.com.pl/cialo/...stanie_wloskow ). Nawilża całkiem nieźle (u mnie się szybko wchłania, bo moja skóra pije chętnie), smarowana noga jest wyraźnie w lepszej kondycji . Zapach jest z gatunku tych melonowo-ogórkowych
Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Chwalę sobie natomiast mleczko http://www.yves-rocher.com.pl/cialo/...o_suchej_skory, u mnie bardzo szybko się wchłania, jest wydajny i pozostawia delikatny zapach na skórze (choć przy smarowaniu czuję mocny aromat olejku migdałowego do ciasta )
Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Na pewno się skuszę
Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
uwielbiam super nawilża i wygładza. Boski zapach, świetna wydajność i wchłanianie. Ideał
Dziękuję za odpowiedzi. Melonowo-ogórkowy ostatnio nie jest w moim typie, ale wystarczy więcej ciepłych dni i pewnie znów mi się odmieni. Buuu, a mleczko migdałowe jeszcze parę dni temu było w promocji i nawet wpakowałam je do koszyka, ale ostatecznie odpuściłam sobie całe to (czwarte w kwietniu) zamówienie i teraz żałuję. Chyba na pocieszenie wezmę odżywcze mleczko do ciała 3 w 1 - w końcu z olejkiem migdałowym to chyba trzecia wersja tego samego (chwalonego w recenzjach) mleczka?
Damroka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 06:16   #248
kuba222
Rozeznanie

witam rankiemsłonecznie

Cytat:
Napisane przez mala_menda Pokaż wiadomość
Bynajmniej nie chciałam sprawić nikomu przykrości tym postem, ale przypomnieć, sobie również, że w podbramkowych sytuacjach YR zawsze wychodzi z twarzą Tak jak to jest w sytuacjach kiedy np. przez pomyłkę wsadzą inny produkt do paczki, wtedy dosyłają ten właściwy, a omyłkowy pozwalają sobie zostawić. Podobnie tutaj, przez pomyłkę wysłali paczkę, więc chcieli to zrekompensować i na pewno w przypadku każdej z Was postąpiliby w ten sposób. A takie pomyłki to my lubimy
Ale wiem też z doświadczenia ile nerwów kosztowała Was "konwersacja" z BOKiem i żałuję, że do Was ta woda nie dotarła
Nie mają dziewczyny czego żałować. Flower Party może i fajnie pachnie (kwestia gustu), ale trwałość ma żadną. Szkoda tylko Waszego czasu i nerwów w kontakcie z firmą (zasady są zasadami). Wody nieszkoda. Duuuużo lepsze za darmo rozdają

Miłego dnia wszystkim

---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

Cytat:
Napisane przez alex1383 Pokaż wiadomość
dawaj ile?????
Było

~ Calvin & Hobbes
kuba222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 06:50   #249
kaasia_a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kuba222 Pokaż wiadomość
witam rankiemsłonecznie

Nie mają dziewczyny czego żałować. Flower Party może i fajnie pachnie (kwestia gustu), ale trwałość ma żadną. Szkoda tylko Waszego czasu i nerwów w kontakcie z firmą (zasady są zasadami). Wody nieszkoda. Duuuużo lepsze za darmo rozdają

Miłego dnia wszystkim

---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

Było
Miałam kiedyś Flowerparty i się zgadzam. Zapach nie jest trwały, jest duży wybór innych, o wiele lepszych zapachów. W dodatku dla mnie FP jest zbyt... słodkie? Takie mdłe.
Stary 2013-05-08, 07:15   #250
kuba222
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaasia_a Pokaż wiadomość
Miałam kiedyś Flowerparty i się zgadzam. Zapach nie jest trwały, jest duży wybór innych, o wiele lepszych zapachów. W dodatku dla mnie FP jest zbyt... słodkie? Takie mdłe.
tez tak myślę
gra nie warta świeczki

~ Calvin & Hobbes
kuba222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 07:34   #251
201604131205
Konto usunięte

Cytat:
W obliczu ostatnich krytyk muszę pochwalić YR. Jak niektóre z Was również miałam niesmaczną rozmowę z BOKiem na temat Flower Party i w rezultacie zrezygnowałam z zamówienia. Jednakże zamówienie to dotarło do mnie, mimo jego anulowania. Gdybym sama przywitała donosiciela to poprostu odmówiłabym przyjęcia paczki, ale odebrał ją mój brat, oczywiście na kwotę z doliczoną FP. Wyskrobałam do nich maila i przeprosili za zaistniałą sytuację, a za FP zwrócą mi pieniądze więc już się na nich odbraziłam, w końcu nie ma tego złego...
Teraz będzie przemawiała przeze mnie niechęć do firmy ale..

Wysłanie klientce anulowanego zamówienie to nie jest szczyt profesjonalizmu, a zwrócenie pieniędzy za niezamówiony produkt to żaden super gest tylko minimum przyzwoitości. Czyli rzeczywiście w YR obsługa jak zawsze.

Tzn cieszę się , że masz tę wodę i niechcąco YR dał Ci ten prezent.

A konkluzja z moich dialogów z BOK była taka, że FP nie będzie ale mogą dać mi kod rabatowy, z łaski na uciechę - nie jestem zainteresowana.
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-08, 07:45   #252
martaem89
Raczkowanie

Dziewczyny nie wiem czy zauważyłyście, ale przy prenumeracie E!stilo zmieniły się prezenty:

I. PRENUMERATA ROCZNA (6 numerów) - 59,40 zł z przesyłką
SPECJALNA PROMOCJA NA ZAKUP PRENUMERATY!
Dla każdego z prenumeratorów w prezencie zestaw kosmetyków Yves Rocher o wartości 105 zł (pogrubiający tusz do rzęs Sexy Pulp, 9 ml i rozświetlający podkład Pure Light, 30 ml) ORAZ 3 konsultacje lekarskie na portalu www.qzdrowiu.pl o wartości 90 zł*
Stary 2013-05-08, 08:12   #253
aaaania1989
Zakorzenienie

Witam się w nowym wątku Wczoraj wieczorem go zauważyłam Tytuł świetny
Stary 2013-05-08, 09:18   #254
aSHa85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irlandia87 Pokaż wiadomość

Dobranoc
mi się udało załapać do tych testów
Stary 2013-05-08, 09:22   #255
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Już mam moją 30tkę Neroli - zapach cudowny, bardzo oryginalny, odrobinka goryczy, kwiaty, trochę jakby pieprzu? Mi się bardzo podoba, a buteleczka ładna, skromna

I potwierdzam, prezent niespodzianka to maseczka CS

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 09:53   #256
mala_menda
Zakorzenienie

a tu
Cytat:
Napisane przez kuba222 Pokaż wiadomość
Duuuużo lepsze za darmo rozdają
i tu
Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość
Wysłanie klientce anulowanego zamówienie to nie jest szczyt profesjonalizmu, a zwrócenie pieniędzy za niezamówiony produkt to żaden super gest tylko minimum przyzwoitości.
to się zgadzam
ale i tak się cieszę, że mam zamówienie, które chciałam mam nadzieję, że nie dam się już w tym miesiącu zwodzić na pokuszenie, a kysz, a kysz.. ale rodzinę mam liczną to te żele i szmpony dosyć szybko się zużywają, więc moje zamówienia są rozgrzeszone

słonecznego dnia wszystkim życzę
mala_menda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 10:00   #257
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
a tu

i tu

to się zgadzam
ale i tak się cieszę, że mam zamówienie, które chciałam mam nadzieję, że nie dam się już w tym miesiącu zwodzić na pokuszenie, a kysz, a kysz.. ale rodzinę mam liczną to te żele i szmpony dosyć szybko się zużywają, więc moje zamówienia są rozgrzeszone

słonecznego dnia wszystkim życzę
Ja też się tak rozgrzeszam Mleczka i kremy są tylko dla mnie. Ale z żeli, szamponów i balsamów do ust korzystamy wszyscy

Przyszło moje zamówienie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zamówienie majowe.jpg (116,0 KB, 133 załadowań)

Edytowane przez Agnexx
Czas edycji: 2013-05-08 o 10:42
Agnexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 10:44   #258
calineczka99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agnexx Pokaż wiadomość
Ja też się tak rozgrzeszam Mleczka i kremy są tylko dla mnie. Ale z żeli, szamponów i balsamów do ust korzystamy wszyscy

Przyszło moje zamówienie
fajniutkie
calineczka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 10:55   #259
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:

Przyszło moje zamówienie
jakie ładne zamówionko!!
ja coraz bardzij intensywnie myślę nad neroli i olejekiem przyspieszajacym opalenizne... chyba dzisiaj popełnie
korinka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 11:01   #260
Agnexx
Zadomowienie

Uwielbiam eliksir http://www.yves-rocher.com.pl/eliksi...wator_mlodosci, może będzie ciekawa oferta na Dzień Matki, to uda mi się zdobyć jeszcze jedną sztukę za free
Stary 2013-05-08, 11:14   #261
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Cytat:

Przyszło moje zamówienie
to czekamy na recenzje olejku do ciała

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 11:25   #262
kaiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Już mam moją 30tkę Neroli - zapach cudowny, bardzo oryginalny, odrobinka goryczy, kwiaty, trochę jakby pieprzu? Mi się bardzo podoba, a buteleczka ładna, skromna

I potwierdzam, prezent niespodzianka to maseczka CS
Maseczka CS 50ml o wartości 75 zl Dobra chociaż?

Ja się złamałam i zamówiłam tylko Neroli 50ml z kodem -50zl +prezent. Opiszę moje spostrzeżenia już niebawem

Dziś po raz pierwszy użyłam globalnie Iris Noir edp. Po testach myślałam, że wywoła u mnie ból głowy, a tu niespodzianka. Idealnie pasuje w ten cieplutki dzien +26stC(w niskiej temperaturze w ogóle się nie rozwijał). Trwały, czuję go niezmiennie od ok. 5h, to pewnie dzięki paczuli na mojej skórze taka trwałość.
Edp+balsam=
kaiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 11:43   #263
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez kaiska Pokaż wiadomość
Maseczka CS 50ml o wartości 75 zl Dobra chociaż?
nie każdemu dają maseczkę jako niespodziankę

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-08, 11:46   #264
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
to czekamy na recenzje olejku do ciała
Pachnie pięknie, ale zostawia tłusty film na skórze...(czytałam, że można się od razu ubrać po użyciu), może dlatego, że moja skóra jest dobrze nawilżona, bo się codziennie balsamuję
Stary 2013-05-08, 11:50   #265
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87

a dają coś innego jeszcze oprócz maseczki CS?

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez aSHa85 Pokaż wiadomość
mi się udało załapać do tych testów
to będziemy testować ..tylko, że mam aktualnie chyba 3 albo 4 żele z YR otwarte..

irlandia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 11:51   #266
magdulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaasia_a Pokaż wiadomość
Oooo, a takie ciekawe kolorowe opakowanie... spodziewałam się, że pierwsza opinia będzie mniej więcej taka "świetny, owocowy zapach, długo się utrzymuje się na skórze i na ubraniach, jest piękny" a tu widzę że szału nie ma W każdym razie dziękuję Ci bardzo za opinie, dzięki niej nie będę już wyczekiwać na Retropical tylko będę się cieszyć tym co mam
Ciesze sie, ze moja opinia na cos sie przyda
Ale pamietaj, ze to tylko moje subiektywne odczucie.

Moze ktos, kto lubi takie olejkowe zapachy bedzie zachwycony

Cytat:
Napisane przez forssiczka Pokaż wiadomość
...
ale przynajmniej kartonik jest śliczny
No fakt

Zastanawiam sie czy mi suchy olejek potrzebny?
magdulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 11:53   #267
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
nie każdemu dają maseczkę jako niespodziankę
Jak to??????? A ja liczyłam, że przy następnym zamówieniu wezmę niespodziankę , bo chciałabym tą maseczkę
Stary 2013-05-08, 12:05   #268
kaiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdulenka Pokaż wiadomość

Zastanawiam sie czy mi suchy olejek potrzebny?
Potrzebny
kaiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 12:17   #269
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Cytat:
Napisane przez kaiska Pokaż wiadomość
Potrzebny
a ja od wczoraj dumam, czy mi potrzebne zamówienie za 120 zł z gratisowym serum CS

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 12:25   #270
kosmiderdmwz
Raczkowanie

witam,

byłam wczoraj w Łodzi i udało mi się na chwilę zajrzeć do stacjonarki YR w CH Tulipan, psiknęłam sobie Neroli z testera, i zapach ładny i przyjemny taki trochę egzotyczny ale tak się zastanawiam czy dobrze bym się w nim czuła cała wypsikana, czy tan zapach by nie męczył po jakimś czasie Na razie sobie odpuszczam....chociaż kto wie czy w przyszłości sobie nie kupie chociaż 30 ml Wąchałam też Hoggara i udało mi się popełnić przed chwilką zamówienie z gratisowym Hoggarem:
Id Nazwa produktu Ilość Wartość OS1367068341 2 produkty w cenie 39 zł
  • Mleczko nawilżająco-ujędrniające 2 w 1 (10528): 1 szt.
  • Głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy (34572): 1 szt.
1 39.00 zł 24038 Ekologiczna torba na zakupy 1 PREZENT F12822 Woda o zapachu zielonej herbaty 1 PREZENT F24635 Woda Toaletowa Hoggar 1 PREZENT Wartość produktów: 39.00 zł
Koszt przygotowania: 0.00 zł
Koszt wysyłki: 9.95 zł
Kod promocyjny / wartość rabatu: "PRE12H" / - %
Wartość zamówienia: 48.95 zł

Mam tylko nadzieję że TŻ'owi się spodoba
Nie mam zamiaru popełniać więcej zamówień w maju...bo wszystko już mam co chciałam no chyba że będzie jakiś ekstra kodzik -50%...to wtedy się mocno zastanowię
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości