|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
wenedka , współczuje sytuacji z kotkiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Zadomowienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Wenedka, jesteśmy z Tobą i Twoim koteczkiem, ja mam u mamy też staruszka, i ciągle się boję o niego, bo ma już 14 lat
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#483 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
kroooliczk89, pjona! Też wstałam o 4tej. Do piątku będę o tej godzinie wstawać
![]() magdalenka, super wyglądasz w tej pierwszej sukni ![]() szklaneczka, rzeczywiście nie dopasowała Ci tej sukni... Dół przypomina mi jedną kieckę, która ostatnio mi w oko wpadła. Chyba taki sam jest ![]() Ehh, zazdroszczę Wam mierzenia sukien ![]()
#484 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Dziewczyny nie wiem co się dzieje z TŻ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
Może po prostu nie może odebrać, bo jest zajęty?
Kochana, nie myśl o najgorszym... ![]()
#486 |
Zadomowienie
|
Króliczku, nie martw się na zapas
![]() ![]() poznanianka1990 ma rację, może Twój TŻ nie może odebrać, w końcu jest w pracy ![]() ![]()
#487 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny strach Was zostawić na chwilę, chyba muszę sobie sekretarkę zatrudnić, żeby mi Was czytała
![]() Nadrobiłam, później odpiszę bo teraz się zbieram na uczelnię. Piękne sukienki dziewczęta! Witam nową PM! I... Mimo że konflikt na froncie TŻ - ja zażegnany, to jakoś straciłam cały zapał do przygotowań ślubnych, zastanawiam się czy czwartkowego mierzenia sukien nie odwołać ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() właśnie przeczytałam w necie o tych dziewczynach co były przetrzymywane przez 10 lat... słyszałyscie o tym?? |
![]() ![]() |
![]() |
#490 | ||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
o malutko
Cytat:
wierzymy w Ciebie, napewno uda Ci sie pogodzic wszystko:-* Cytat:
takiej to dobrze!! Cytat:
ja tez tak uwazam, po sezonie slubnym zaczne ![]() Cytat:
![]() wczoraj mialam z tz niemila rozmowe.okazalo sie ze jego bratowa, ktora wziela slub z bratem P z powodu wpadki i nie potrafi zaopiekowac sie dzieckiem,nagadala mamie P ze bardzo sie obnosimy ze slubem, ze na internecie wypisujemy itp. wyszlo jaka jest zawistna i zazdrosna. juz nawet nie chce zeby mnie malowala do slubu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają!
alloffkowa, jakie głupie babsko
![]() ![]() Baby, strasznie ostatnio się stresuję pracą. Dzisiaj obudziłam się o 4:30 z potwornym bólem brzucha i takim uczuciem strachu przed dzisiejszym dniem w pracy. Oszaleję ![]()
#492 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja spadam spać ![]() ![]()
"Szczęście można znaleźć nawet w najciemniejszych czasach, trzeba tylko pamiętać, aby zapalić światło." Edytowane przez KaMilka4891 Czas edycji: 2013-05-08 o 06:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Krooliczek89, a skąd taka niska cena makijażu?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://wyborcza.pl/1,75477,13861340,...10_latach.html http://www.radio.katowice.pl/index.p...ash=898b66700c http://www.fakt.pl/Porwanie-nastolat...,210284,1.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Wtajemniczenie
|
Witam się z rana, w senny poranek! Pewnie niektóre z Was jeszcze śpią, ja już w robocie...
wenedka współczuję z kotkiem. Ja miałam psa, miał 14 lat i zaczął chorować. Nie trzymał moczu, miał problemy z sercem, w domu u rodziców były pozdejmowane dywany bo ciągle sikał, nie mówiąc już w jakim stanie była podłoga... Na szczęście był mądry i nie sikał wszędzie, miał swoje miejsce pod balkonem. Któregoś dnia zadzwonił do mnie tata i ze łzami powiedział że pies od 2 tygodni jest uśpiony, nie chcieli mi mówić bo miałam sesję i żeby nie zawalić egzaminów, ale tata już nie mógł wytrzymać i kłamać jak pytałam co z psem. Miałam żal do rodziców że mi nie powiedzieli i nie pozwolili się pożegnać ale mama mówiła że to było tak ciężkie przeżycie, że w sumie lepiej że dowiedziałam się po fakcie. Minęły 2 lata a tata nieraz wspomina że jak wstaje rano i idzie do łazienki to czeka aż pies zacznie drapać łapą w drzwi... magdalenka_w_86 Jezu laska a gdzie te Twoje szerokie biodra? Świetnie wyglądasz w tych kieckach, zwłaszcza w pierwszej ![]() Ines3037200 nie przejmuj się brakiem chęci, przecież jeszcze duuuuużo czasu. Ja w ogóle na razie nie robię nic poza tym forum, czasem coś sprawdzę, obejrzę, ale nie chce mi się szczególnie. Wiem że mam czas, mam wizję jak to ma wyglądać i chciałabym też zostawić te przygotowania na później. Byłoby mi jakoś smutno jakbym teraz wszystko ogarnęła a przed ślubem nic... Dla mnie właśnie ta cała gorączka ślubna jest fajna ![]() Witam nowe PMki ![]() Widziałam temat kredytów hipotecznych. Ja od ponad roku jestem niewolnikiem banku, na 30 lat ![]() Jeśli mogę służyć dobrą radą: - nie korzystajcie z usług typowych sieciowych agencji doradczych typu Open Finance czy Expander - większości współpracują z ustawionymi bankami, my mieliśmy sytuację że agent źle stworzył wnioski i dziwnym trafem pozytywna decyzja była tylko z banku który współpracuje z nimi... - polecam korzystanie z doradcy finansowego z biura nieruchomości które pośredniczy w kupnie mieszkania - im zależy żeby klient kupił mieszkanie, mają wtedy podwójną prowizję, poza tym nie chcą stracić dobrego imienia że podsunęli niewiarygodnego klienta, - proponuję już teraz przejść się do jakiegoś doradcy a najlepiej 2-3 w celu sprawdzenia zdolności, zrobienia symulacji itd. Usługa jest bezpłątna a doradca powie jaką macie zdolność, jaka będzie rata, co można zrobić żeby poprawić zdolność itp. Czasami umowa-zlecenia dużo może pomóc, jakaś regularna premia od pracodawcy... Nieraz tytuł przelewu wynagrodzenia jest zły i bank nie liczy 100% dochodu... Wtedy jest czas żeby dogadać się z pracodawcą żeby zmienił parę rzeczy. Pamiętajcie że niektóe banki chcą dochody z 6 miesięcy wstecz, a nawet z 12...
![]() |
#496 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() agunieczka, też bym na jakieś weselicho poszła, a w tym roku jak na złość żadnego nie mam. były takie lata, że miałam po 3-4. a teraz jak bym chciała nie tyle się pobawić, ile pooglądać i spojrzeć z innej strony to żadnego nie ma ![]() cukratywna, ![]() uciekam do pracy, miłego dnia wszystkim ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#497 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają!
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#498 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiem, że łatwo mówić, bo sama wiem po sobie jaką jestem panikarą, jak TŻ albo Mama mają się odezwać a tego nie zrobią. Na pewno jest jakiś powód tego milczenia - może telefon gdzieś odłożył, albo go zapomniał z domu. Cytat:
Cytat:
Co ją interesuje co Wy robicie, gdzie piszecie, czy się obnosicie czy nie.Wasz ślub - Wasza sprawa! Cytat:
Ja już po śniadanku i mam chwilę dla siebie. ![]() Ogólnie to za wcześniej wstałam, ale.. to się wytnie. ![]() Niedługo zbieramy się na targi - dzień drugi. Mam nadzieję, że zleci raz dwa. ![]() Czy u Was też jest taki upał? Mam okno hotelowe na południe i nie idzie wysiedzieć. Już się boję co jest na zewnątrz w halach targowych. Współczuję moim Panom tych garniaków w których występują. ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 |
Zadomowienie
|
Co do hipotek-kredytu - to wiadomo, że wynajmowanie to wyrzucanie pienidzy w błoto, bo za to można spłacać ratę kredytu, ale najpierw trzeba ten kredyt dostać, a jak wiadomo nie każdy ma zdolność i jeśli nie ma warunków by zamieszkać u jednego z rodziców to pozostaje przemęczenie się na wynajmie...
misia Ty masz czarne włosy? jakoś specjalnie o nie dbasz? ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Dostałam @ i mnie brzuch boli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Polka Ogarniaczka
|
wenedka przykro mi z powodu kota, każda z nas odejście zwierzaka przeżywa...
![]() Słyszałam o tych dziewczynach, niewyobrażalna sprawa dla mnie. Znowu mam syndrom niedźwiedzia i nie wyrobie sie na poranne zajęcia. A jeszcze do roboty ide, do 22.15, juuupi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 | |
Zakorzenienie
|
Witam w klubie.... :/ Ja już w pracy się męczę...
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie tylko odzywka i zwykly szampon. Jedwab zeby latwiej sie rozczesywało |
|
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Zakorzenienie
|
Czy źle dopasowana, czy za wysoko podciągnięta, to wyglądasz SUPER!
![]() Cytat:
![]() ![]() Bo ja tyż mam szerokie biodra i celuję w odcinaną pod biustem, a tu kurde niekoniecznie będzie dobra ![]() W tej drugiej wyglądasz niekorzystnie, faktycznie biodra jakies takie szerokie.. Za to w pierwszej.. WOW, świetnie wyglądasz ![]() I naprawdę szczupło i biodra normalne, no rewelacja! Bry! Śniadanko wszamane, popijam kawkę i się relaksuję, bo dziś wolne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Polka Ogarniaczka
|
I do mnie @ idzie wieelkimi krokami, juz apap musiałam wziąć, a dzisiaj szychta do tak pozna, bleeeh :/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#507 |
Wtajemniczenie
|
Ja też zjadłam mega duże śniadanie, aczkolwiek dietetyczne
![]() ![]() Mojego szefa dzisiaj nie ma, a ja mam kupę roboty - dostałam do zrobienia prezentację po angielsku ![]()
#509 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
Jaka cudna pogoda
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.