Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-07, 22:43   #481
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

wenedka , współczuje sytuacji z kotkiem niech się biedaczek jakoś trzyma... i Ty tezjeju , tak kocham zwierzaki , że każde ich cierpienie bardzo przeżywam....

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 22:52   #482
KaMilka4891
Zadomowienie

Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.

Wenedka, jesteśmy z Tobą i Twoim koteczkiem, ja mam u mamy też staruszka, i ciągle się boję o niego, bo ma już 14 lat

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-05-08, 03:38   #483
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

kroooliczk89, pjona! Też wstałam o 4tej. Do piątku będę o tej godzinie wstawać

magdalenka, super wyglądasz w tej pierwszej sukni

szklaneczka, rzeczywiście nie dopasowała Ci tej sukni... Dół przypomina mi jedną kieckę, która ostatnio mi w oko wpadła. Chyba taki sam jest

Ehh, zazdroszczę Wam mierzenia sukien Też już bym chciała, ale z drugiej strony cały czas wydaje mi się, że to jeszcze jest za wcześnie...

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 03:43   #484
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Dziewczyny nie wiem co się dzieje z TŻ Jechał do pracy na 24-tą i od tego czasu cisza Zawsze pisze sms jak dojedzie, a dzisiaj nic Nie śpię już od 1-wszej i odchodzę od zmysłów Nawet telefonów nie odbiera

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 03:52   #485
poznanianka1990
Zakorzenienie

Może po prostu nie może odebrać, bo jest zajęty?
Kochana, nie myśl o najgorszym...

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-05-08, 04:35   #486
KaMilka4891
Zadomowienie

Króliczku, nie martw się na zapas
poznanianka1990 ma rację, może Twój TŻ nie może odebrać, w końcu jest w pracy nie chciał Cię budzić smsem, bądź spokojna
Stary 2013-05-08, 06:04   #487
Ines3037200
Rozeznanie

Dziewczyny strach Was zostawić na chwilę, chyba muszę sobie sekretarkę zatrudnić, żeby mi Was czytała
Nadrobiłam, później odpiszę bo teraz się zbieram na uczelnię.
Piękne sukienki dziewczęta! Witam nową PM!

I...
Mimo że konflikt na froncie TŻ - ja zażegnany, to jakoś straciłam cały zapał do przygotowań ślubnych, zastanawiam się czy czwartkowego mierzenia sukien nie odwołać
Miłego dnia
Ines3037200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-08, 06:24   #488
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ines3037200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny strach Was zostawić na chwilę, chyba muszę sobie sekretarkę zatrudnić, żeby mi Was czytała
Nadrobiłam, później odpiszę bo teraz się zbieram na uczelnię.
Piękne sukienki dziewczęta! Witam nową PM!

I...
Mimo że konflikt na froncie TŻ - ja zażegnany, to jakoś straciłam cały zapał do przygotowań ślubnych, zastanawiam się czy czwartkowego mierzenia sukien nie odwołać
Miłego dnia
nie odwołuje się takich spraw!! zobaczysz jak po przymiarkach wpadniesz w wir
Stary 2013-05-08, 06:24   #489
misia880
Zakorzenienie

Witam się

właśnie przeczytałam w necie o tych dziewczynach co były przetrzymywane przez 10 lat...
słyszałyscie o tym??

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 06:31   #490
alloffkowa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Będę miała makijaż próbny + ślubny za 50zł
o malutko

Cytat:
Napisane przez cukraktywna Pokaż wiadomość
Cześć PMeczki
Witam się w nowym wątku... W poprzednim widzę, że załapałam się na top gadułki, jestem z siebie dumna
Teraz już chyba nie będę pisać tak często... Pracuję 4-5 dni w tygodniu, mam zajęcia na uczelni przez cztery dni w tygodniu, a do tego stos innych zobowiązań... Tylko w tym tygodniu muszę iść do lekarza medycyny pracy, do sądu, do banku, do księgowości z byłej pracy, do samorządu studenckiego... Nie daję już rady... Codziennie wychodzę o świcie, wracam po nocy, w dodatku pensja mi przyjdzie dopiero pojutrze, a już mi się kasa skończyła (musiałam wydać spore pieniądze na przegląd samochodu)... Będę musiała pożyczyć od TŻta lub od Mamy na bilety i jedzenie ): Przepraszam, że tak Wam marudzę ni w pięć, ni w dziesięć, pewnie macie weselsze-weselne tematy... Powinnam dziś w nocy przeczytać 300 stron lektur na zajęcia, a siedzę na Wizażu i płaczę... ):

wierzymy w Ciebie, napewno uda Ci sie pogodzic wszystko:-*

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Po małej przerwie melduję się już w nowym wątku

Miałam wolna majówkę (łał aż 9 dni wolnego mi wyszło) i wyjechałam do Tża... Przyzwyczaiłam sie do tego wspólnego życia i dupka, w nd wróciłam do siebie i jakąś pustke czuje... Juz chcę 28.06.2014!

aaa.. i chwale się że dostalismy zaproszenie na weselicho no i w konu miałam okazję kupić sobie nową kiecuszkę

takiej to dobrze!!

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
kroooliczk89, pjona! Też wstałam o 4tej. Do piątku będę o tej godzinie wstawać

magdalenka, super wyglądasz w tej pierwszej sukni

szklaneczka, rzeczywiście nie dopasowała Ci tej sukni... Dół przypomina mi jedną kieckę, która ostatnio mi w oko wpadła. Chyba taki sam jest

Ehh, zazdroszczę Wam mierzenia sukien Też już bym chciała, ale z drugiej strony cały czas wydaje mi się, że to jeszcze jest za wcześnie...

ja tez tak uwazam, po sezonie slubnym zaczne

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Może po prostu nie może odebrać, bo jest zajęty?
Kochana, nie myśl o najgorszym...
,napewno tak było
wczoraj mialam z tz niemila rozmowe.okazalo sie ze jego bratowa, ktora wziela slub z bratem P z powodu wpadki i nie potrafi zaopiekowac sie dzieckiem,nagadala mamie P ze bardzo sie obnosimy ze slubem, ze na internecie wypisujemy itp. wyszlo jaka jest zawistna i zazdrosna. juz nawet nie chce zeby mnie malowala do slubu

Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 06:42   #491
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają!

alloffkowa, jakie głupie babsko Zazdrości i tyle. Tak to już jest, że pary, które organizowały ślub na szybko zazdroszczą długich, przyjemnych przygotowań. Sami nie mieli czasu pooglądać pewnie wszystkiego, wybierali z tego "co było akurat dostępne", a nie z tego co się najbardziej podoba. Pewnych rzeczy nie przeskoczysz. Nie przejmuj się

Baby, strasznie ostatnio się stresuję pracą. Dzisiaj obudziłam się o 4:30 z potwornym bólem brzucha i takim uczuciem strachu przed dzisiejszym dniem w pracy. Oszaleję

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 06:42   #492
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Witam się

właśnie przeczytałam w necie o tych dziewczynach co były przetrzymywane przez 10 lat...
słyszałyscie o tym??
ja dzisiaj rano coś słyszałam, tylko tyle, że są całe i zdrowe, ale nie wiem co za akcja, a nigdzie nie ma info na ten temat

ja spadam spać dobranoc, chociaż tak gorąco, że nie wiem czy dam radę

Edytowane przez KaMilka4891
Czas edycji: 2013-05-08 o 06:44
KaMilka4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 06:42   #493
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.

Krooliczek89, a skąd taka niska cena makijażu?

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-05-08, 06:49   #494
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
ja dzisiaj rano coś słyszałam, tylko tyle, że są całe i zdrowe, ale nie wiem co za akcja, a nigdzie nie ma info na ten temat

ja spadam spać dobranoc, chociaż tak gorąco, że nie wiem czy dam radę
http://www.wprost.pl/ar/398706/Odnal...dzila-dziecko/

http://wyborcza.pl/1,75477,13861340,...10_latach.html

http://www.radio.katowice.pl/index.p...ash=898b66700c

http://www.fakt.pl/Porwanie-nastolat...,210284,1.html

Stary 2013-05-08, 06:51   #495
justynkie
Wtajemniczenie

Witam się z rana, w senny poranek! Pewnie niektóre z Was jeszcze śpią, ja już w robocie...

wenedka współczuję z kotkiem. Ja miałam psa, miał 14 lat i zaczął chorować. Nie trzymał moczu, miał problemy z sercem, w domu u rodziców były pozdejmowane dywany bo ciągle sikał, nie mówiąc już w jakim stanie była podłoga... Na szczęście był mądry i nie sikał wszędzie, miał swoje miejsce pod balkonem. Któregoś dnia zadzwonił do mnie tata i ze łzami powiedział że pies od 2 tygodni jest uśpiony, nie chcieli mi mówić bo miałam sesję i żeby nie zawalić egzaminów, ale tata już nie mógł wytrzymać i kłamać jak pytałam co z psem. Miałam żal do rodziców że mi nie powiedzieli i nie pozwolili się pożegnać ale mama mówiła że to było tak ciężkie przeżycie, że w sumie lepiej że dowiedziałam się po fakcie. Minęły 2 lata a tata nieraz wspomina że jak wstaje rano i idzie do łazienki to czeka aż pies zacznie drapać łapą w drzwi...

magdalenka_w_86 Jezu laska a gdzie te Twoje szerokie biodra? Świetnie wyglądasz w tych kieckach, zwłaszcza w pierwszej

Ines3037200 nie przejmuj się brakiem chęci, przecież jeszcze duuuuużo czasu. Ja w ogóle na razie nie robię nic poza tym forum, czasem coś sprawdzę, obejrzę, ale nie chce mi się szczególnie. Wiem że mam czas, mam wizję jak to ma wyglądać i chciałabym też zostawić te przygotowania na później. Byłoby mi jakoś smutno jakbym teraz wszystko ogarnęła a przed ślubem nic...
Dla mnie właśnie ta cała gorączka ślubna jest fajna

Witam nowe PMki

Widziałam temat kredytów hipotecznych. Ja od ponad roku jestem niewolnikiem banku, na 30 lat
Jeśli mogę służyć dobrą radą:
- nie korzystajcie z usług typowych sieciowych agencji doradczych typu Open Finance czy Expander - większości współpracują z ustawionymi bankami, my mieliśmy sytuację że agent źle stworzył wnioski i dziwnym trafem pozytywna decyzja była tylko z banku który współpracuje z nimi...
- polecam korzystanie z doradcy finansowego z biura nieruchomości które pośredniczy w kupnie mieszkania - im zależy żeby klient kupił mieszkanie, mają wtedy podwójną prowizję, poza tym nie chcą stracić dobrego imienia że podsunęli niewiarygodnego klienta,
- proponuję już teraz przejść się do jakiegoś doradcy a najlepiej 2-3 w celu sprawdzenia zdolności, zrobienia symulacji itd. Usługa jest bezpłątna a doradca powie jaką macie zdolność, jaka będzie rata, co można zrobić żeby poprawić zdolność itp. Czasami umowa-zlecenia dużo może pomóc, jakaś regularna premia od pracodawcy... Nieraz tytuł przelewu wynagrodzenia jest zły i bank nie liczy 100% dochodu... Wtedy jest czas żeby dogadać się z pracodawcą żeby zmienił parę rzeczy. Pamiętajcie że niektóe banki chcą dochody z 6 miesięcy wstecz, a nawet z 12...

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-08, 06:52   #496
vixena
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Miałam iść spać, ale jak zobaczyłam kieckę. Nie da rady
Śliczna!

Mi też tak zrobiła, biust za wysoko, ale tak ściągnęła klamerkę. Wiem jedno- chcę sukienkę właśnie w takim kroju. Wrzucę, ale proszę nie komentować ramiączek, bladej skóry i szerokich bioder :P
Załącznik 5240668

Całe życie marzyłam o sukience odcinanej pod biustem, jak tylko założyłam Na pewno nie chcę takiego modelu.
Załącznik 5240670P.S. Zdjęcia niebawem usunę
w 1 wyglądasz super

agunieczka, też bym na jakieś weselicho poszła, a w tym roku jak na złość żadnego nie mam. były takie lata, że miałam po 3-4. a teraz jak bym chciała nie tyle się pobawić, ile pooglądać i spojrzeć z innej strony to żadnego nie ma

cukratywna, , będzie dobrze

uciekam do pracy, miłego dnia wszystkim
Stary 2013-05-08, 07:41   #497
niulka_1985
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają!

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Baby, strasznie ostatnio się stresuję pracą. Dzisiaj obudziłam się o 4:30 z potwornym bólem brzucha i takim uczuciem strachu przed dzisiejszym dniem w pracy. Oszaleję
Czyli już się zaczęło? Ja jeszcze popracuję do końca marca (jak dam radę)
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 07:44   #498
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Śliczna!

Mi też tak zrobiła, biust za wysoko, ale tak ściągnęła klamerkę. Wiem jedno- chcę sukienkę właśnie w takim kroju. Wrzucę, ale proszę nie komentować ramiączek, bladej skóry i szerokich bioder :P
Załącznik 5240668

Całe życie marzyłam o sukience odcinanej pod biustem, jak tylko założyłam Na pewno nie chcę takiego modelu.
Załącznik 5240670

P.S. Zdjęcia niebawem usunę
Druga też fajna, ale nie wygląda to jak ślubna suknia

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Ta pierwsza ma piękny tren, ta druga jest bez. Ta pierwsza 3600 zł, ta druga ponad 4 tysiaki.
Pierwsza (Sincerity) w moim stylu i chciałabym taką, ale może znajdę jakąś tańszą w tym stylu, a ta druga to Anna Kara.

Chociaż moim i mamy nr 1 była Sincerity, z koronką z przodu na dekolcie, ale zapomniałam zrobić zdjęcie na mnie (ta po lewo). Była idealna!! Tylko też prawie 4 tys ;/ Ta po prawo to Sincerity (mierzona przeze mnie na zdjęciu nr 1)
Załącznik 5240675

Mój budżet 3500zł
Cudowna ta z koronką ciekawe jak wyglądała na Tobie
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 07:45   #499
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Śliczna!

Załącznik 5240668

Załącznik 5240670

Pięknie wyglądasz.

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wiem co się dzieje z TŻ Jechał do pracy na 24-tą i od tego czasu cisza Zawsze pisze sms jak dojedzie, a dzisiaj nic Nie śpię już od 1-wszej i odchodzę od zmysłów Nawet telefonów nie odbiera
Kochana, spokojnie.
Wiem, że łatwo mówić, bo sama wiem po sobie jaką jestem panikarą, jak TŻ albo Mama mają się odezwać a tego nie zrobią.
Na pewno jest jakiś powód tego milczenia - może telefon gdzieś odłożył, albo go zapomniał z domu.

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Witam się

słyszałyscie o tym??
Tak.. coś strasznego! Tyle lat w zamknięciu, aż trudno to sobie wyobrazić.

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
wczoraj mialam z tz niemila rozmowe.okazalo sie ze jego bratowa,....
niektórym to się nudzi na prawdę! Nie rozumiem takich ludzi.
Co ją interesuje co Wy robicie, gdzie piszecie, czy się obnosicie czy nie.Wasz ślub - Wasza sprawa!

Cytat:
Ale coś się dzieje, czy to tak normalnie masz, że się pracą stresujesz?

Ja już po śniadanku i mam chwilę dla siebie.
Ogólnie to za wcześniej wstałam, ale.. to się wytnie.
Niedługo zbieramy się na targi - dzień drugi. Mam nadzieję, że zleci raz dwa.

Czy u Was też jest taki upał?
Mam okno hotelowe na południe i nie idzie wysiedzieć. Już się boję co jest na zewnątrz w halach targowych. Współczuję moim Panom tych garniaków w których występują.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-08, 07:57   #500
Piankka
Zadomowienie

Co do hipotek-kredytu - to wiadomo, że wynajmowanie to wyrzucanie pienidzy w błoto, bo za to można spłacać ratę kredytu, ale najpierw trzeba ten kredyt dostać, a jak wiadomo nie każdy ma zdolność i jeśli nie ma warunków by zamieszkać u jednego z rodziców to pozostaje przemęczenie się na wynajmie...

misia Ty masz czarne włosy? jakoś specjalnie o nie dbasz?

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Dostałam @ i mnie brzuch boli a zaraz do pracy
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 08:00   #501
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

wenedka przykro mi z powodu kota, każda z nas odejście zwierzaka przeżywa...

Słyszałam o tych dziewczynach, niewyobrażalna sprawa dla mnie.

Znowu mam syndrom niedźwiedzia i nie wyrobie sie na poranne zajęcia. A jeszcze do roboty ide, do 22.15, juuupi

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 08:07   #502
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
alloffkowa, jakie głupie babsko Zazdrości i tyle. Tak to już jest, że pary, które organizowały ślub na szybko zazdroszczą długich, przyjemnych przygotowań. Sami nie mieli czasu pooglądać pewnie wszystkiego, wybierali z tego "co było akurat dostępne", a nie z tego co się najbardziej podoba. Pewnych rzeczy nie przeskoczysz. Nie przejmuj się

napewno tak jest i ja o tym wiem, wpadli w sylwestra, dowiedzieli się jakoś na początku lutego, a 8 marca brali ślub, zwykły cywilny z obiadem na 12 osób. ;]
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 08:14   #503
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość

Witam w klubie.... :/ Ja już w pracy się męczę...

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
napewno tak jest i ja o tym wiem, wpadli w sylwestra, dowiedzieli się jakoś na początku lutego, a 8 marca brali ślub, zwykły cywilny z obiadem na 12 osób. ;]
alloffkowa to teraz masz odpowiedź Zwyczajna zazdrość. W tak krótkim czasie nie zdążyła się nacieszyć przygotowaniami, a sama uroczystość może nie była taka o jakiej marzyła. Nie ma sensu się przejmować

Dzień dobry

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 08:14   #504
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Co do hipotek-kredytu - to wiadomo, że wynajmowanie to wyrzucanie pienidzy w błoto, bo za to można spłacać ratę kredytu, ale najpierw trzeba ten kredyt dostać, a jak wiadomo nie każdy ma zdolność i jeśli nie ma warunków by zamieszkać u jednego z rodziców to pozostaje przemęczenie się na wynajmie...

misia Ty masz czarne włosy? jakoś specjalnie o nie dbasz?

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

mam bardzo ciemny brąz, prawie czarny.
Nie tylko odzywka i zwykly szampon. Jedwab zeby latwiej sie rozczesywało

Stary 2013-05-08, 09:02   #505
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
Serduszko dla Was
Czy źle dopasowana, czy za wysoko podciągnięta, to wyglądasz SUPER!
Cytat:
Śliczna!

Załącznik 5240668

Załącznik 5240670

Zmartwiłaś mnie
Bo ja tyż mam szerokie biodra i celuję w odcinaną pod biustem, a tu kurde niekoniecznie będzie dobra
W tej drugiej wyglądasz niekorzystnie, faktycznie biodra jakies takie szerokie.. Za to w pierwszej.. WOW, świetnie wyglądasz
I naprawdę szczupło i biodra normalne, no rewelacja!

Bry!
Śniadanko wszamane, popijam kawkę i się relaksuję, bo dziś wolne
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 09:42   #506
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

I do mnie @ idzie wieelkimi krokami, juz apap musiałam wziąć, a dzisiaj szychta do tak pozna, bleeeh :/

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 10:03   #507
justynkie
Wtajemniczenie

Ja też zjadłam mega duże śniadanie, aczkolwiek dietetyczne Mega porcja sałatki z wędzonym łososiem

Mojego szefa dzisiaj nie ma, a ja mam kupę roboty - dostałam do zrobienia prezentację po angielsku o nowym produkcie który ma być wytwarzany. Na początku nie wiedziałam jak to po polsku zrobić, ale znalazłam świetne artykuły w ang i trochę się wkręciłam :P

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 10:09   #508
Dotka90
Zakorzenienie

Jakie piękne zdjęcie KLIK
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 10:10   #509
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Jakie piękne zdjęcie KLIK
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 10:20   #510
docik10
Zakorzenienie

Jaka cudna pogoda Szkoda, że muszę w pracy siedzieć do 17:00. Dzwoniłam dziś do kumpeli złożyć życzenia urodzinowe, powiedziała że ma wolne i jedzie nad wodę poleżeć na słoneczku. Ja się pytam gdzie tu sprawiedliwość?!
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości