Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2015 cz.3 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-08, 09:01   #781
mariamarysienka
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2015 c

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Co do drugiego... mam to samo, jak jej powiedziała o tej willi mojej to się mnie spytała co mnie tam urzekło, tam nic nie ma. Ona to by chciała zwykłą salę, bez jakiegoś strojenia z mojej strony tylko co sala da , a jak jej pokazywałam zapisane inspiracje na komputerze to stwierdziła, ze za dużo się naoglądałam i mam zejść na ziemie Ale tak mam ostatnio z mamą... tepetowała ostatnio pokój i pyta się mnie czy taka tapeta mi się podoba... więc jej mówię, ze mnie się podobają teraz takie jasne szarosci, białe meble, styl skandynawski i kazała mi się popukać w czoło. Szare ściany? A gdzie kwiatki i inne wzorki
Ech, dokładnie Zawsze jest, że się naoglądałam filmów, a to jest prawdziwe życie i mam przestać marzyć o niebieskich migdałach Jeszcze się zdziwi, jak moje wesele będzie jeszcze piękniejsze niż na filmach
A propos tych kolorów to u mnie jest identycznie Nie lubię jaskrawych kolorów ścian, bo mnie rozpraszają, a wszelkie beże, biele, szarości uspokajają. Chciałam przemalować ściany na taki jasnokawowy kolor, bo teraz mam żółty. Mama powiedziała, że to będzie wyglądać idiotycznie, bo wtedy trzeba będzie kupić kawowe zasłony, dywan, bla bla bla. Moja mama wyznaje niestety zasadę, że łączy się taki sam kolor z takim samym kolorem i nie ma opcji, że fiolet z kawą będzie dobrze wyglądał

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Ja wcięcie w talii mam ładne, z bioder też jestem zadowolona, jednak jestem niska i wyglądałabym jak jakaś skurczona rybka A niskie osoby znowu dobrze wyglądają w princeskach
Może jak przymierzysz rybkę, to okaże się, że nie jest tak źle? Rybki nie są tylko dla wysokich osób, tylko trzeba odpowiednio pokombinować z ozdobami
A princeski ponoć tak, są dobre dla niskich osób Dla niskich niedobra jest litera A, według pań z salonów.

Cytat:
Teściowa załatwiła nam już rezerwację sali
Świetnie

Cytat:
Napisane przez karolkao89 Pokaż wiadomość
dziewczyny, które zachwalają okrągłe stoliki - dlaczego je lubicie? Pytam, bo mi osobiście się nie podobają, kojarza mi się z weselami filmowymi:-D, wszyscy porozdzielani, no i , wspolne biesiadowanie chyba byłoby utrudnione (o ile w waszych rodzinach się biesiaduje z przyspiewkami pod reke, na lewo na prawo...itp). Czy to tylko kwestia estetyczna czy jak? Tzn, okragłe stoliki ładne są, ale.. no powiedzcie mi dlaczego,bom ciekawa Zalety takich stolików itp
U nas nie ma tradycji takich przyśpiewek Ja chcę okrągłe stoliki bo:
1. Są ładne i eleganckie.
2. Łatwiej zmieścić na nich jedzenie i nie trzeba cisnąć się z talerzami (bo u nas jest zawsze dużo przystawek na stołach)
3. Można na środku postawić dekorację kwiatową
4. Rozmowy między osobami przy stole są łatwiejsze, bo nie trzeba się wychylać i moczyć naszyjników w rosole, tylko każdy siebie widzi. I jest kameralniej, więc jak będzie odpowiednie usadzenie to kto będzie chciał się ze sobą nagadać, ten się nagada

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 09:05   #782
pejlin
Wtajemniczenie

Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2015 c

Cytat:
Napisane przez karolkao89 Pokaż wiadomość
dziewczyny, które zachwalają okrągłe stoliki - dlaczego je lubicie? Pytam, bo mi osobiście się nie podobają, kojarza mi się z weselami filmowymi:-D, wszyscy porozdzielani, no i , wspolne biesiadowanie chyba byłoby utrudnione (o ile w waszych rodzinach się biesiaduje z przyspiewkami pod reke, na lewo na prawo...itp). Czy to tylko kwestia estetyczna czy jak? Tzn, okragłe stoliki ładne są, ale.. no powiedzcie mi dlaczego,bom ciekawa Zalety takich stolików itp
Ja nie dopuszczam myśli że nie będę miała okrągłych stołów, dla mnie są bardziej przestronne, eleganckie. Mają "coś " w sobie. Wygodniej się przechodzi, wstaje itp niz w tradycyjnym prostokątnym stole.

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
i żadnego wspólnego biesiadowania "pod rękę" mam nadzieję, że na weselu nie doświadczę raz jedynie byłam na takim, gdzie to było praktykowane ale na Śląsku to było
Ja jestem ze Śląska i na weselach, na których byłam nie było takich biesiad( ufff) i u siebie też mieć nie będę miała. Będzie zakaz grania przez zespół lub dj`a( bo jeszcze nie wiemy co) tego typu muzyki ( tu z TŻ jesteśmy zgodni w 100%)

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
U nas nie ma tradycji takich przyśpiewek Ja chcę okrągłe stoliki bo:
1. Są ładne i eleganckie.
2. Łatwiej zmieścić na nich jedzenie i nie trzeba cisnąć się z talerzami (bo u nas jest zawsze dużo przystawek na stołach)
3. Można na środku postawić dekorację kwiatową
4. Rozmowy między osobami przy stole są łatwiejsze, bo nie trzeba się wychylać i moczyć naszyjników w rosole, tylko każdy siebie widzi. I jest kameralniej, więc jak będzie odpowiednie usadzenie to kto będzie chciał się ze sobą nagadać, ten się nagada
Zgadzam się z Twoimi motywami w 10000%
pejlin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 09:21   #783
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nusia_777 Pokaż wiadomość
Biorę też pod uwagę to, że jeśli będę zamawiać fioletowe to nie będą one "na raz", ale będę je mogła częściej nosić
też to biorę pod uwagę z moimi niebieskimi
Cytat:
Moja mama wyznaje niestety zasadę, że łączy się taki sam kolor z takim samym kolorem i nie ma opcji, że fiolet z kawą będzie dobrze wyglądał

właśnie sobie wyobraziłam fiolet z kawowym i chyba się zakochałam

naszyjnik w rosole to też dobry argument ja ostatnio na balu się wychyliłam bo nie słyszałam co mówi moja przyjaciółka i wylałam sobie pół drinka bo były plastikowe kubeczki
Cytat:
Napisane przez pejlin Pokaż wiadomość
Ja jestem ze Śląska i na weselach, na których byłam nie było takich biesiad( ufff) i u siebie też mieć nie będę miała. Będzie zakaz grania przez zespół lub dj`a( bo jeszcze nie wiemy co) tego typu muzyki ( tu z TŻ jesteśmy zgodni w 100%)
no my też mamy takie podejście ja chcę eleganckie wesele i jesteśmy tacy szczęśliwi, że jak mamy DJa to nie będzie problemu z tym, że przed klatką nagle nam zaczną grać na akordeonie na całe osiedle...tego też nie lubię...i tych ludzi w oknach co się tak wychylają, że jeszcze chwila i by wypadli, żeby tylko wszystko zobaczyć.
Stary 2013-05-08, 09:30   #784
nusia_777
Raczkowanie

Cytat:
no my też mamy takie podejście ja chcę eleganckie wesele i jesteśmy tacy szczęśliwi, że jak mamy DJa to nie będzie problemu z tym, że przed klatką nagle nam zaczną grać na akordeonie na całe osiedle...tego też nie lubię...i tych ludzi w oknach co się tak wychylają, że jeszcze chwila i by wypadli, żeby tylko wszystko zobaczyć.
Dokładnie u mnie jest tylko problem, że DJ nie jest w ogóle popularny, na każdym weselu jest orkiestra, która mi się strasznie nie podoba więc jak będę wybierać będę musiała niestety w ciemno brać. Chociaż zanim ja będę brać ślub to nic nie wiadomo
nusia_777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 09:34   #785
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
My nawet jeśli będzie zespół to żadnego grania pod blokiem to raz, dwa w umowie punkt o zakazie piosenek typowo biesiadnych i disco-polo (mamy wręcz alergię na to)
A ludzie z okien to jedno...a zaraz potem pół osiedla musisz obdzielić wódką bo przecież tak wypada. Otóż nie , figa z makiem tym bardziej że albo ludzi nie znam albo nie przepadam z nimi ze wzajemnością ( ci co będą mieli dostać alko to dostaną).
Stary 2013-05-08, 09:35   #786
mariamarysienka
Zakorzenienie

U mnie chociaż dobrze, że mam wsparcie w osobie taty jeśli chodzi o DJa Tata siedzi trochę w takim przemyśle muzycznym i wie, że zespoły obecnie odwalają taką chałę, że szok - puszczają podkłady i tylko udają, że grają, czasem nawet śpiewają z playbacku, a biorą 4 tysiące i trzeba zapewnić jedzenie 3-4 osobom, a nie jednej jak w przypadku DJa

I love you
I will
I do
Stary 2013-05-08, 09:40   #787
pejlin
Wtajemniczenie

U Nas nie ma problemu że ktoś coś krytykuje na szczęście (ciocie dobre rady itp się nie wypowiadają ), my mamy na oku 2 zespoły i 2 DJ. Każdy ma swoje zalety i wady. Wiadomo tańszy w "obejściu" będzie DJ no ale zobaczymy.
Stary 2013-05-08, 09:47   #788
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Hello dziewczynki

U nas będzie DJ i to w sumie jedyna rzecz jaką mamy w tej chwili

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 10:19   #789
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

U nas była wczoraj teściowa i usilnie nas przekonuje żeby nie robić tak dużego wesela Ale my jej to wytłumaczyliśmy i chyba przyjęła do wiadomości i poniekąd się z nami zgodziła

No a ja nie mogę się doczekać kiedy podpiszę już umowę z tym zespołem bo tak bym nie chciała żeby nam uciekł
Stary 2013-05-08, 10:30   #790
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nusia_777 Pokaż wiadomość
Dokładnie u mnie jest tylko problem, że DJ nie jest w ogóle popularny, na każdym weselu jest orkiestra, która mi się strasznie nie podoba więc jak będę wybierać będę musiała niestety w ciemno brać. Chociaż zanim ja będę brać ślub to nic nie wiadomo
ja DJ na wizazu znalazłam
Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
U nas była wczoraj teściowa i usilnie nas przekonuje żeby nie robić tak dużego wesela Ale my jej to wytłumaczyliśmy i chyba przyjęła do wiadomości i poniekąd się z nami zgodziła

No a ja nie mogę się doczekać kiedy podpiszę już umowę z tym zespołem bo tak bym nie chciała żeby nam uciekł
a jaki zespół macie na oku? Wybacz ale za dużo tego tu już było i zapomniałam

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
My nawet jeśli będzie zespół to żadnego grania pod blokiem to raz, dwa w umowie punkt o zakazie piosenek typowo biesiadnych i disco-polo (mamy wręcz alergię na to)
A ludzie z okien to jedno...a zaraz potem pół osiedla musisz obdzielić wódką bo przecież tak wypada. Otóż nie , figa z makiem tym bardziej że albo ludzi nie znam albo nie przepadam z nimi ze wzajemnością ( ci co będą mieli dostać alko to dostaną).
kurde ja mam nadzieję, że nie będzie za dużo bram do kościoła mam pieszo 5 minut, ale jak się uprą to i na takim odcinku drogi się ustawią mam nadzieję, że już to trochę "wyszło z mody"
Stary 2013-05-08, 10:34   #791
nusia_777
Raczkowanie

Cytat:
Wszystko co najlepsze to na południu niestety, a u mnie bida z salami, djem, kamerzystą. Jak widzę jakie macie piękne sale to mnie bierze Na wizażu szukałam też dj, ale nic
nusia_777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 10:37   #792
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
kurde ja mam nadzieję, że nie będzie za dużo bram do kościoła mam pieszo 5 minut, ale jak się uprą to i na takim odcinku drogi się ustawią mam nadzieję, że już to trochę "wyszło z mody"
My bierzemy ślub cywilny i wiele wskazuje na to że w plenerze więc żadnego błogosławieństwa itp nie będzie. O ile wszystko pójdzie po mojej myśli to ze wszystkimi spotkamy się na miejscu ceremonii i wesela a my tylko wskoczymy do auta i fru do hotelu Zero dekoracji klatki i takich tam. Zupełnie Nam to nie pasuje więc może obejdzie się bez takich "niespodzianek";/ Może i dziwna jestem ale jakoś drażnią mnie takie rzeczy jak jakiś podpity człowiek staje przed autem i się nie ruszy zanim wódki nie dostanie. Zaraz dostaje ciśnienia 200

Edytowane przez pejlin
Czas edycji: 2013-05-08 o 10:38
Stary 2013-05-08, 10:46   #793
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Ja wcięcie w talii mam ładne, z bioder też jestem zadowolona, jednak jestem niska i wyglądałabym jak jakaś skurczona rybka A niskie osoby znowu dobrze wyglądają w princeskach

Teściowa załatwiła nam już rezerwację sali
też mi się wydaje, że ja bym w takiej dobrze wyglądała. Może nie w typowej princesce ale w o w takiej jak w załączniku. Choć teoretycznie ta moja aktualnie wymarzona zalatuje na taką tylko, że ma rozcięcie (zdjęcie 3)

viva - super
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 404862_569370509742567_1536916761_n.jpg (59,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia letizia.jpg (61,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Maggie Sottero - Samantha2.jpg (92,2 KB, 9 załadowań)

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 10:54   #794
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie tak samo. Nie spotkałam się z biesiadami na śląskim weselu i również takich nie chce na swoim

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
My nawet jeśli będzie zespół to B]żadnego grania pod blokiem [/B]to raz, dwa w umowie punkt o zakazie piosenek typowo biesiadnych i disco-polo .
i tu też się zgodzę. Skrzypek z mojego zespołu jest nawet z moijego bloku ale ja nie chce ani stroić klatki ani żadnego zespołu tam skrzypek ma przyjechać do USC i tyle. I tam na jakieś 15 min przed ceromonią umilać czekanie gościom a potem nam grać a jeszcze potem pojechać na salę do reszty zespołu

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
U mnie chociaż dobrze, że mam wsparcie w osobie taty jeśli chodzi o DJa Tata siedzi trochę w takim przemyśle muzycznym i wie, że zespoły obecnie odwalają taką chałę, że szok - puszczają podkłady i tylko udają, że grają, czasem nawet śpiewają z playbacku, a biorą 4 tysiące i trzeba zapewnić jedzenie 3-4 osobom, a nie jednej jak w przypadku DJa
nie wszystkie.. znowu bez przesady. Trochę chyba przesadziłaś - ja się nie spotkałam jeszcze z zespołem który by puszczał muzykę z podkładu.. Więc nie wiem gdzie takie zespoły są. Nasz śpiewa na żywo, a w przerwach puszcza jedynie muzykę z lat 60,70 i 80

BLOG

Stary 2013-05-08, 10:54   #795
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
też mi się wydaje, że ja bym w takiej dobrze wyglądała. Może nie w typowej princesce ale w o w takiej jak w załączniku. Choć teoretycznie ta moja aktualnie wymarzona zalatuje na taką tylko, że ma rozcięcie (zdjęcie 3)
Nr 3 najbardziej mi się z tych propozycji podoba. A to rozcięcie dopełnia całość i w niczym nie przeszkadza

Edytowane przez pejlin
Czas edycji: 2013-05-08 o 10:59
Stary 2013-05-08, 10:57   #796
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
My bierzemy ślub cywilny i wiele wskazuje na to że w plenerze więc żadnego błogosławieństwa itp nie będzie. O ile wszystko pójdzie po mojej myśli to ze wszystkimi spotkamy się na miejscu ceremonii i wesela a my tylko wskoczymy do auta i fru do hotelu Zero dekoracji klatki i takich tam. Zupełnie Nam to nie pasuje więc może obejdzie się bez takich "niespodzianek";/ Może i dziwna jestem ale jakoś drażnią mnie takie rzeczy jak jakiś podpity człowiek staje przed autem i się nie ruszy zanim wódki nie dostanie. Zaraz dostaje ciśnienia 200
i tu też się całkowicie z Tobą zgodzę o weselu mają wiedzieć Ci, którzy ja chce żeby się dowiedzieli. I na pewno całe osiedle wiedzieć nie będzie. Też chce uniknąć tych bram na osiedlu - chce tylko żeby Tż ze świadkiem po mnie przyjechali. I nikt więcej. My pojedziemy ze świadkami, moi rodzice osobno i tyle. i po cichaczu chce z osiedla wyjechać

BLOG

Stary 2013-05-08, 10:57   #797
zollla
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie tak samo. Nie spotkałam się z biesiadami na śląskim weselu i również takich nie chce na swoim

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

i tu też się zgodzę. Skrzypek z mojego zespołu jest nawet z moijego bloku ale ja nie chce ani stroić klatki ani żadnego zespołu tam skrzypek ma przyjechać do USC i tyle. I tam na jakieś 15 min przed ceromonią umilać czekanie gościom a potem nam grać a jeszcze potem pojechać na salę do reszty zespołu

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

nie wszystkie.. znowu bez przesady. Trochę chyba przesadziłaś - ja się nie spotkałam jeszcze z zespołem który by puszczał muzykę z podkładu.. Więc nie wiem gdzie takie zespoły są. Nasz śpiewa na żywo, a w przerwach puszcza jedynie muzykę z lat 60,70 i 80
U nas zawsze są jakieś biesiady przy stole, strojone klatek itp
Do tego głupie gry weselne i muzyka disco polo... i mamy tutaj wesele moich koszmarów i przyczynę dlaczego ich unikam jak ognia

zollla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 10:58   #798
existence
Zakorzenienie

no ja z dekoracji klatki nie zrezygnuję ale dlatego, że jest to okazja do dobrej imprezy i poznania się tych młodych gości, którzy nie mieli wcześniej na to okazji u nas to taka tradycja i ją akurat lubię ale to tylko ubierzemy szast prast u mnie i u tż a potem gdzieś grzecznie osiądziemy na dalszy ciąg imprezy, może jakiś grill
Stary 2013-05-08, 10:59   #799
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Nr najbardziej mi się z tych propozycji podoba. A to rozcięcie dopełnia całość i w niczym nie przeszkadza
mi też, to jest mój nr 1 póki co
w dwóch pierwszych wydaje mi się, że by mi pasowało (o krój chodzi) ale nawet nie biorę pod uwagę takich

BLOG

Stary 2013-05-08, 11:03   #800
existence
Zakorzenienie

Cytat:
mi też, to jest mój nr 1 póki co
w dwóch pierwszych wydaje mi się, że by mi pasowało (o krój chodzi) ale nawet nie biorę pod uwagę takich
ta z rozcięciem to jest bardziej taka litera A nie?
Stary 2013-05-08, 11:07   #801
pejlin
Wtajemniczenie

Ja już pisałam wcześniej że mnie się marzy styl empire. Ale jak już będzie tak daleko i zacznę mierzyć to wiadomo że marzenia mogą się rozjechać z rzeczywistością

1 zdjęcie to moja faworytka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1_piekna_suknia_slubna_empire.jpg (20,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 59eeafa7faf91bd55b210378f3e4481716d095a9_560x560.jpg (29,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15c20942-1da6-c819-c490-f03421bd2f8b.jpg (36,7 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez pejlin
Czas edycji: 2013-05-08 o 11:09
Stary 2013-05-08, 11:09   #802
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
ta z rozcięciem to jest bardziej taka litera A nie?
chyba tak byle, żeby coś takiego na mnie pasowało i dlatego muszę iść w wakacje do salonów i po przymierzać co nie co

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
marzenia mogą się rozjechać z rzeczywistością
dokładnie dlatego ja chcę iść w te wakacje tak sobie po przymierzać i zobaczyć w czym mi dobrze, a w czym nie.

BLOG

Stary 2013-05-08, 11:13   #803
existence
Zakorzenienie

Cytat:
chyba tak byle, żeby coś takiego na mnie pasowało i dlatego muszę iść w wakacje do salonów i po przymierzać co nie co
no ja muszę się wybrać do kilku krakowskich też ale najpierw zrobię rozpiskę gdzie są "moje modele"

mnie się empire podobają wizualnie ale to kompletnie nie to w czym chciałabym iść do ślubu, jednak podobają mi się panny młode w tych sukniach dużo bardziej niż w niektórych przeładowanych princeskach, chociaż niektóre też są cudne.
Stary 2013-05-08, 11:14   #804
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteś pewna, że nie wspomagają się podkładami? Akurat mam informacje z pierwszej ręki i wiem, że zespoły ściągają z internetu gotowe podkłady, przerabiają na odpowiednie tonacje, puszczają i coś tam dogrywają na perkusji czy klawiszach. Uwierz mi, odkąd rynek ślubny przeżył wielki boom, zespoły mają ogromne wzięcie i w zasadzie każdy może taki założyć, przez co strasznie spadła jakość. Zespołów, które puszczają z podkładów i tylko dogrywają są tysiące i na pewno byłaś na niejednym weselu, gdzie grał taki zespół No ale jeśli mówisz, że Wasz zespół gra wszystko na żywo, to przecież nie będę się kłócić, w końcu Ty ich słuchałaś

I love you
I will
I do
Stary 2013-05-08, 11:15   #805
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:

a jaki zespół macie na oku? Wybacz ale za dużo tego tu już było i zapomniałam

A taki http://teraz-my.pl/posluchaj-nas-mp3.html
Stary 2013-05-08, 11:19   #806
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
No ale jeśli mówisz, że Wasz zespół gra wszystko na żywo, to przecież nie będę się kłócić, w końcu Ty ich słuchałaś
tak, nasz gra wszystko na żywo

BLOG

Stary 2013-05-08, 11:20   #807
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
mnie się empire podobają wizualnie ale to kompletnie nie to w czym chciałabym iść do ślubu, jednak podobają mi się panny młode w tych sukniach dużo bardziej niż w niektórych przeładowanych princeskach, chociaż niektóre też są cudne.
Dla mnie princeski są straszne tony tiuli itp to nie moja bajka. Ale niektóre dziewczyny bardzo ładnie w nich wyglądają. Ale gdyby ktoś kazał mi ubrać princeskę na mój ślub to wolałabym iść w dresie
Stary 2013-05-08, 11:25   #808
iixi
Zakorzenienie

pejlin a ile masz wzrostu? Bo takie które wstawiłaś to mi się kojarzą z wysokimi dziewczynami

BLOG

Stary 2013-05-08, 11:29   #809
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
pejlin a ile masz wzrostu? Bo takie które wstawiłaś to mi się kojarzą z wysokimi dziewczynami
165 cm, ale na co dzień nosze buty nie niższe niż 10 cm obcas więc nadrobię( na wszelkie wesela też chodzę w takich butach więc na swoim też takie będę miała). Co więcej mogę nosić spokojnie takie buty bo mój TŻ ma 186 cm
Stary 2013-05-08, 11:36   #810
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie princeski są straszne tony tiuli itp to nie moja bajka. Ale niektóre dziewczyny bardzo ładnie w nich wyglądają. Ale gdyby ktoś kazał mi ubrać princeskę na mój ślub to wolałabym iść w dresie
ja bym mogła mieć princeskę gdyby nie to, że chcę żeby było mi wygodnie no i że nie chcę długiej sukni

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
165 cm, ale na co dzień nosze buty nie niższe niż 10 cm obcas więc nadrobię( na wszelkie wesela też chodzę w takich butach więc na swoim też takie będę miała). Co więcej mogę nosić spokojnie takie buty bo mój TŻ ma 186 cm
też mam 165cm i nienawidzę obcasów moje ślubne mają 6cm i jak wytrzymam w nich do północy to będę dumna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości