|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części naszego wątku ?? | |||
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa ![]() |
11 | 17,46% |
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 |
2 | 3,17% |
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
2 | 3,17% |
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.16 |
1 | 1,59% |
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.16 |
5 | 7,94% |
Część maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.16 |
3 | 4,76% |
Obniżone nasze brzuchy, bo już wychodzą z nich maluchy. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
0 | 0% |
Obniżają nam się brzuszki - chcą wychodzić z nich maluszki! MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 |
4 | 6,35% |
Mamy już pierwsze maluszki, reszta nisko nosi brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
5 | 7,94% |
Mamy pierwsze maluszki, reszta już rozchyla nóżki. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
1 | 1,59% |
Sexi orki maluchy witają, okładów z samca nie zaprzestają. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
9 | 14,29% |
Szamańśkie metody stosujemy, maluchy przywołać chcemy. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
2 | 3,17% |
Regularnie się myjemy, do porodów szykujemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 |
2 | 3,17% |
Są już bliźniaczki i inne dzieciaczki, niecierpliwie czekamy na kolejne robaczki. |
10 | 15,87% |
Są już bliźniaczki i inne dzieciaczki, właśnie rodzą się kolejne robaczki. V-VI 2013 |
6 | 9,52% |
Głosujący: 63. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | ||||||
Raczkowanie
|
Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --------- Cześć Dziewczyny ![]() jak to jest u Was z obrzękiem nóg? Wczoraj wieczorem moje stopy wyglądały jakbym je do ula wsadziła ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3842 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Cytat:
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3843 |
Wtajemniczenie
|
tak sobie mysle że marze żeby urodzić sn, nie rozumiem kobiet które płacą niezłą kasę by je ciachnąć, z tego co piszecie ból po cc jest masakryczny, mam nadzieję że mnie to ominie, chociaż w rodzinie jest tendencja do cc, tylko moja bratowa jako jedyna urodziła normalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3844 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3845 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3846 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mały pewnie jest troszkę wygodny i mysli że mama sama mu będzie mleczko wciskac..próbuj ..wiem że czasem są problemy ale może powodem są sutki..może próbuj w nakładkach a jak już będzie silniejszy to bez... walcz to najlepsze mleko dla dzidzi!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kochana trzymaj się...super!!! ![]() no i podejście w pełnym spokoju..super!!! ![]() axella...trzyma mocno kciuki za karmienie... ![]() bardzo mnie wzrusza Twoja "pierwsza" miłośc do tej małej istotki!!! jesteś bardzo dojrzalą kobietą..która właśnie stała się MATKĄ!!! mimo tak młodego wieku ![]() ![]() ![]() Ash..kochana....za szybkie nabranie sił...za mniejszy ból...trzymam mocno kciuki...oby mleczko już ruszyło i maleńka Sofcia ssac bez problemów potrafiła...!! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3847 | |
siedzę i myślę
|
Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3848 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Byłam na badaniach i normalnie brak mi słów. Myślałam, że tam zemdleje. Kolejka przez całą przychodnie. Oczywiście brzuch nie upoważnia do pierwszeństwa. A jak tylko weszłam na piętro to mohery ruszyły z krzeseł, żeby pokazac kto gdzie stoi. Ale tak lecieli jakby się mieli zapalić a normalnie stać nie mogą. Pojechałam na czczo, spędziłam godzinę w ośrodku i oczywiście po powrocie wymiotowałam bo jak nie zjem zaraz po wstaniu i jeszcze gdzieś łażę to tak mam.
![]() |
#3849 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2
Cytat:
u mnie też było takie wodniste i bezwonne.. ale nie w jakiejś dużej ilości.. taka plama na 3-4 cm średnicy na spodniach.. Ale wczoraj byłam u gina i mówi, że jak by się znowu sączyło to sprawdzic albo na IP ale na chwilę obecną ona nie widzi, żeby to były wody.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3850 |
Zakorzenienie
|
Justyna G współczuję...
![]() ![]() Ja ostatnio stałam w kolejce w sklepie i jakaś Pani się odezwała, że czemu stoję w kolejce jak w ciązy jestem i powinnam bez kolejki a przede mną mlody chłopak odwrócił się popatrzył na brzuch i tak dalej stał ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Wyniosłam pościel na balkon, będzie pachniało wioooosną w nocy ![]() Na obiad dziś ziemniaki, jajko sadzone i mizeria. Jaja mamy prawdziwie swojskie od babci od kurek, które gonią sobie wolno po trawce ![]()
#3851 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Całe szczęście, że u nas na pobranie wchodzi się z numerkiem... Jedynie co, to w kolejce do rejestracji trzeba trochę postać...
![]() |
#3852 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3853 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Banka super fotki.
![]() |
#3854 |
Zakorzenienie
|
U nas pierwsza kolejka do rejestracji, a później do pobrania...
#3855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3857 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, wylapalam tylko ze Potterce odeszły wody
Potterka trzymam ![]() ![]() Lecę nadrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no to jestem blisko. Dzięki za odp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3859 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem skłonna uwierzyć położnej w to co się dzieje w podpasce ![]() ![]() Może nie będzie tak źle ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że to tylko ciąża a nie już starość ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale to chyba wszystko normalne na tym etapie ![]() ![]() ---- dziękujemy z Bartusiem za wszystkie oklaski ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3860 |
Zakorzenienie
|
anka-tez nie pojmuje jak mozna chciec cc.. fakt-niewiem jak rodzi sie z finiszem sn ale fakt ze masz przy sobie dziecko i nie musisz lac pod siebie jest dla mnie wystarczajaco silnym argumentem...:p
przyszli,pomacali,pobrali krew,dali kroplowe i czekam na przeniesienie ![]() ![]() a dzis bedzie "dostawiona" ![]() i znow sie zryczalam jak pomyslalam o tym malenstwie.. ![]() banka-ty na morfinie mialas malego!? szok.. ja ledwo glowe prosto trzymalam... |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() Wczoraj wizytowaliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i z tej radości, że mogę wychodzić namówiłam wczoraj tz na zakupy. I przeholowałam.... wszystko mnie boli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3862 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i <piona> obie przeholowałyśmy ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3864 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Zakorzenienie
|
Axella- jutro juz będzie lepiej
![]() ![]() Ash- za Ciebie i Sofcie tez cały czas zaciskam ![]() Kinga obyscie szybko mogły wrócić do domku i tam w spokoju czekać na rozkrecenie ![]() Ciekawe co u Potterki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3866 | ||
Rozeznanie
|
lonely
![]() axella jesteś bossska, nudzi się po porodzie ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3867 |
Zadomowienie
|
hej
no ja wczorej miałam wizyte....wszystko ok, anemiii brak, lekkie zapalenie wieć globulki dosatłam co by przed porodem podleczyć...ciśnienie wzorowe...waga małej to 3350,wiec mi księzniczka w niecały miesiać ponad 1kg przytyła ![]() ![]() ![]() ![]() Troszke mi szyjke ponagniatała wczorej, i nawet krwawiłam i wstawałam w nocy sprawdzić czy nadal krwawie ale nie wiec pewnie to od badania, tymbardziej że już w gabinecie na samolocie zaczełam troszke krwawić a ja to niezaniepokoiło. ok teraz moge nadrabiac bo widze że nowe dzieciaczki są ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Axella, Can, Ash gratulacje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3868 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i ogólne sprzątanie też by się przydało, tak w ramach przygotowania na wejście dziedzica do domu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.