|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
To ja też dziś byłam na takim tylko 2 godzinnym ( z wydawnictwa 1 godzinę prezentowali podręczniki i 2 godziny była ona). Jak tylko będzie możliwość jakiegoś szkolenia na jej metodzie to lecę.
|
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
no to bylysmy na podobnym, pamietam robilam sloik z truskawkami
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak mogłam przeoczyć i Ci nie odpisać
No ja myślę, że wolałabyś ze mną posiedzieć niż po mostach skakać ![]() Cytat:
Dobrze, że ich nie posłuchałam i poszłam na spacer, zrobiłyśmy 10 km
|
|
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
My dziś różne zabawy z kartką mieliśmy, zabawy paluszkowe.
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
u mnie mgliście, ale słonko się przebija ![]() Wczoraj zarządziłam włączenie ogrzewania i dzisiaj już mam fajnie ciepło w pracy No i farelkę sobie przywlokłam w razie w Jestem zabezpieczona, może być lato!
|
#3696 |
|
Zadomowienie
|
Raz kozie śmierć ... już po raz setny noszę się z zamiarem by się odezwać, wrócić jak ten syn marnotrawny, ale jakoś tak mi głupio. Minęło mnóstwo czasu ... czytam tak z doskoku i niby wiem co się u Was dzieje a jednak nie wiem. I zawsze kiedy wchodzę na wątek choć na chwilkę to tak mi się ciepło robi na sercu ... i choć to niewyobrażalne dla mnie, czuję że tęsknię ... tak bardzo bym chciała wiedzieć co u każdej z Was słychać, co się pozmieniało ... i chyba chciałabym tu zostać
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę Wam tej Dziamskiej. U nas nie widziałam, aby gdzieś było to szkolenie. Hej! Czyli co... piszemy dalej prace
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak już to żona marnotrawna! Rybulka też ostatnio powróciła![]() Zostań! Pisz co u Ciebie no i odzywaj się ![]()
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
klion no ja nie wiem jak mozna tak dlugo zyc bez pisania na wizazowym watku
|
|
|
|
#3700 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm no co ja mam powiedzieć ... tyle razy chciałam wrócić, ale poczytałam trochę i dochodziłam do wniosku, że głupio tak się wcinać. Poza tym bałam się że nie znajdę czasu na regularne pisanie, a tak pojawiać się i znikać nie chciałam. Ale weszłam parę razy, poczytałam, no i poczułam znowu ten klimat
U mnie ... jestem teraz zabawiaczem, ganiaczem, przytulaczem, karmicielem, poszukiwaczem i kim tam jeszcze trzeba w zależności od potrzeb. Nie mam kompletnie czasu dla siebie. i to mnie przygnębia. ale dla równowagi mam fajnego synka i jakoś daję radę. ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- a co u was?? opowiadajcie
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Klion nie wątpię, że masz rewelacyjnego synka! Kto jak kto... ale Ty musisz mieć najlepszego !
![]() U mnie raz lepiej raz gorzej, ale generalnie nie narzekam. Nie potrafię chyba napisać co u mnie... także przepraszam, ale mam nadzieje, że zostaniesz z nami i się zorientujesz w sytuacji ![]() Rybulko sto lat dla MIŁOSZKA!!!!
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
klion wez raz na jakis czas wydaj synka komus chocby na spacer
mnie na poczatku jak sie zajmowalam zuzka i domem tez brakowalo czasu dla siebie, i to taka deprecha ze szok ale z czasem sie zmienia perspektywa jak dziecko starsze, bo mniej uwagi potrzebuje i mozna wyciagnac nogi na lozku i chwile pomedytowac chociaz na szybko ![]() ja pracuje w nowej pracy ale srednio mi sie podoba czekam na wolne meijsce w poprzedniej ![]() ![]() jak w poprzedniej pracowalam, to tez w weekendy zagladalam na forum, albo wieczorami, ale rzadko pisalam no bo godziny wyczerpywaly. Teraz jedynie jest fajnie, ze mam luz blus jesli chodzi o godziny. moge sobie pol dnia nic nie robic w sensie nie siedziec w pracy na stolku, tylko pracowac z domu albo jak kto woli z parku hahahaha ale jak ruszy machina to bedzie ciezej, wiec mysle ze tylko teraz jest tak łatwo.Zuzka czasami daje popalic, ma juz zaraz 2,5 roku ale sie rozgadala, powtarza rozne zwroty i w jej ustach - Ale jaja! - brzmi zabawnie chodzi do zlobka, o jej stanie zdrowia nie mowie, bo jak powiem ze super zdrowa to mi sie rozhcoruje, ostatnio tak zcesto mam, ze co pochwale to mi zachoruje haha wiec nic nie mowie Chodzimy do piaskownicy ostatnio namietnie - nawet obiadu zjesc nie moge
|
|
|
|
#3704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rybulka też wróciła po wielu, wielu miesiącach Przygarniemy was od nowa![]() Cytat:
byłoby superRybulko i ja dołączam się do życzeń dla Miłosza
|
||
|
|
|
#3705 |
|
Zadomowienie
|
Guciu rozumiem ... trudno tak streszczać swoje życie ...postaram się jakoś wdrożyć
Kliwia a co to za praca?? w ogóle kiedy wróciłaś do pracy?? Co do mnie to ja już od roku pracuję. mały jest z teściową i glupio mi po odebraniu go od niej, sprzedawać go komuś innemu. robię to w ostateczności, a tak staram się targać go wszędzie ze sobą, albo jedno z nas z nim zostaje, a drugie gdzieś jedzie, idzie, coś załatwia, itp. Albo robimy drobne oszustwo, po kryjomu bierzemy urlop, Maksa normalnie do teściowej zawozimy, że niby idziemy do pracy i heja do Silesii. high life
|
|
#3706 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
klion hahaha
ja znalazlam prace jak zuzka miala rok i 2 miesiace ale do zlobka chodzila juz od wrzesnia wiec odpoczywalam jak ona w zlobku a ja sprzatalam robialm zakupy i wizazowalam, szukalam pracy wtedy fajnei obiad zobriony, posprzatane, szlam po zuzzke i na spacer jeszcze Ja tam nie mam skropulow jej wydawac, chociaz teraz jak 'ucieka' nie siedzac tylko we wozku to jej nikt brac nie chce hahaha bo nikt nie ma sily za nia latac i sie schylac co chwila a teraz mam nowa prace wktorej sie nie odnajduje zbytnio
|
|
|
|
#3708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co robisz w tej pracy, że taka niefajna?
|
|
|
#3709 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli chodzi o mnie to też nie bardzo wiem co miałabym pisać jakoś tak na bieżąco wychodzą jakieś sprawy Nie wiem czy to jeszcze było za Ciebie, ale pracuje w p-u, umowa się kończy, co dalej nie wiem, zobaczymy A no i ostatni rok studiów, pisanie pracy mgr. Ostatnio też przeżyłam życiowy zakręt, ale to nie temat na wątek ogólny... No i to tak pobieżnie |
|
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez gorąco, zaraz na leżak idę
bo do pracy na 13 dopiero. Mam zamiar jechać rowerem-otwieram sezon, mam nadzieję, że z moją kondycją nie jest tak źle i dojadę szybko i bez postojuWłasnie sprawdzam na mapie odległości to jakieś 9 km, myślałam, że mniej Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2013-05-08 o 10:17 |
|
|
|
#3712 | |
|
Zadomowienie
|
NO WITAJ ... A Z TOBĄ TO SOBIE INACZEJ POROZMAWIAM
MIAŁAŚ SIĘ ODZYWAC ![]() Cytat:
a co to p-u ? Jak dom?
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też gorąco
rano piłam kawę na tarasie w samej piżamce na krótki rękaw
|
|
|
|
#3714 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- ale coś w tym jest
|
|
|
|
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do 9 km... kochana, co to jest dla CIebie!!! ![]() ![]() Rossi hardkorowe bzykanko nie jest złe! ![]()
|
|
#3717 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3718 |
|
Zadomowienie
|
jak to nie odpisałam
na wszystkie odpisałam na pewno ... Rosii przysięgam
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
Musze Wam coś pokazać
Tak właśnie śpi mój kot ona mnie coraz bardziej zadziwia swoimi pozycjami
|
|
|
|
#3720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a więc Kingulec niedługo skończy 16 miesięcy, ja sobie ćwiczę i prowadzę zdrowe nawyki żywieniowe (tylko ze słodyczami mi nie wychodzi ) schudłam 8/9 kg, straciłam ponad 14 cm w około 4 miesiące. Mi brakowało czasu 'dla siebie' na początku, kiedy nie wiedziałam co i jak -Kinga miała kilka dni. Potem jak się nauczyłam to było spoko, nawet mi się nudziło niekiedy Do tej pory me dziecię samo potrafi się zabawić, a ja jak potrzebuję to wejdę sobie na kompa Chodzi odkąd skończyła 11 miesięcy, rosną jej ostatnie dolne trójki- a tak wszystkie do 4 ma Teraz jest stawianie się na spacerach na czasie... i łobuzuje w domu ;D A ja szukam pracy w de, bo nadal tu jestem i jeszcze troche tu posiedzimy
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2013-05-08 o 10:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

dzis pieknie swieci slonko, lekki wiaterek wiec super
Dobrze, że ich nie posłuchałam i poszłam na spacer, zrobiłyśmy 10 km
Jestem zabezpieczona, może być lato! 

ale sie rozgadala, powtarza rozne zwroty i w jej ustach - Ale jaja! - brzmi zabawnie 
jakoś tak na bieżąco wychodzą jakieś sprawy
) schudłam 8/9 kg, straciłam ponad 14 cm