Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2015 cz.3 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-08, 11:39   #811
iixi
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2015 c

Cytat:
Napisane przez pejlin Pokaż wiadomość
165 cm, ale na co dzień nosze buty nie niższe niż 10 cm obcas więc nadrobię( na wszelkie wesela też chodzę w takich butach więc na swoim też takie będę miała). Co więcej mogę nosić spokojnie takie buty bo mój TŻ ma 186 cm
w sumie najlepiej iść do salonu, przymierzyć i się przekonać czy pasuje
i fajnie, że jest tu ktoś kto też lubi w butach na obcasach chodzić bo jak kiedyś napisałam, że na wesele też chce wysokie buty to nie spotkało się to tu z zadowoleniem ja też sobie mogę pozwolić, bo Tż ponad 180 też ma

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
no i że nie chcę długiej sukni

też mam 165cm i nienawidzę obcasów moje ślubne mają 6cm i jak wytrzymam w nich do północy to będę dumna
pogrubione: piooona

6cm to nie obcas ja to dwa razy taki będę miała

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 11:40   #812
pejlin
Wtajemniczenie

Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2015 c

Cytat:
też mam 165cm i nienawidzę obcasów moje ślubne mają 6cm i jak wytrzymam w nich do północy to będę dumna
Ja nie bardzo potrafię chodzić w płaskich butach Chodzę wtedy jak kaczka
Sportowe obuwie ubieram tylko na rower ale to specjalne buty są no i jak idę wędrować po górach( no i plaża ale to japonki ewentualnie ale najczęściej na boso ). A tak to wszystko na obcasie
pejlin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 11:43   #813
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość

pogrubione: piooona

to jest pojęcie względne dla mnie to już jest jak szczudło ale a się lubię czuć mniejsza tż ma 183cm jakoś i już pisałam, że jakoś tak czuję się bezpieczniej jak on jest nade mną a nie równo ze mną

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Ja nie bardzo potrafię chodzić w płaskich butach Chodzę wtedy jak kaczka
Sportowe obuwie ubieram tylko na rower ale to specjalne buty są no i jak idę wędrować po górach( no i plaża ale to japonki ewentualnie ale najczęściej na boso ). A tak to wszystko na obcasie
no zdarza się ja znowu w szpilkach czuję się niepewnie jakbym się zaraz miała wywalić
Stary 2013-05-08, 11:43   #814
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
i fajnie, że jest tu ktoś kto też lubi w butach na obcasach chodzić bo jak kiedyś napisałam, że na wesele też chce wysokie buty to nie spotkało się to tu z zadowoleniem
Wiesz nie każda dziewczyna lubi/umie chodzić na obcasach albo po prostu są dla nich nie wygodne więc nie ma się co dziwić. Każdy lubi co innego Ja nie wyobrażam sobie życia bez obcasów Tak jak napisałam moje najniższe mają 10 cm.
Stary 2013-05-08, 11:46   #815
mariamarysienka
Zakorzenienie

Ja też lubię obcasy, ale u mnie w rodzinie zawsze spotykam się z wywalonymi gałami i pytaniami: "Jaaakkk toooo TYYYYY wytrzymaaasz w taaaaakich butach?! " Bo u mnie albo chodzą w płaskich albo w niskich obcasach, tak do 4 cm, a ja lubię wysokie obcasy, bo umiem w nich chodzić i dobrze się czuję. Jak na ostatnim weselu byłam w 12 cm, to co chwilę były pytania, czy już mnie nogi bolą Zaczęły boleć o 2 w nocy, to zmieniłam na 9 cm

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 11:48   #816
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Ja też lubię obcasy, ale u mnie w rodzinie zawsze spotykam się z wywalonymi gałami i pytaniami: "Jaaakkk toooo TYYYYY wytrzymaaasz w taaaaakich butach?! " Bo u mnie albo chodzą w płaskich albo w niskich obcasach, tak do 4 cm, a ja lubię wysokie obcasy, bo umiem w nich chodzić i dobrze się czuję. Jak na ostatnim weselu byłam w 12 cm, to co chwilę były pytania, czy już mnie nogi bolą Zaczęły boleć o 2 w nocy, to zmieniłam na 9 cm

Ja w moich "10" na weselach do samego rana baluje. I nikt mi nie będzie wmawiał w czym mi będzie wygodniej
Stary 2013-05-08, 11:50   #817
existence
Zakorzenienie

Cytat:
ja to nie z chamstwa tylko łaaaaaał ja wam zazdroszczę bo szpilki są piękne ale dla mnie to na wejście do kościoła jak idę na wesele do kogoś i pierwsze 5 piosenek i wskakuję w balerinki ale na ostatniej imprezie wytrzymałam gdzieś ze 3 godziny w 8cm, dla Was to śmiech na sali a ja się bardzo cieszyłam nogi mnie mega bolały ale może metoda małych kroczków się moja tolerancja na to zmieni i wytrzymam do tej 24 na własnym weselu potem to nawet będę chciała zmienić bo myślę, że moja suknia fajnie będzie do balerinek wyglądała
Stary 2013-05-08, 11:55   #818
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
ja to nie z chamstwa tylko łaaaaaał ja wam zazdroszczę bo szpilki są piękne ale dla mnie to na wejście do kościoła jak idę na wesele do kogoś i pierwsze 5 piosenek i wskakuję w balerinki ale na ostatniej imprezie wytrzymałam gdzieś ze 3 godziny w 8cm, dla Was to śmiech na sali a ja się bardzo cieszyłam nogi mnie mega bolały ale może metoda małych kroczków się moja tolerancja na to zmieni i wytrzymam do tej 24 na własnym weselu potem to nawet będę chciała zmienić bo myślę, że moja suknia fajnie będzie do balerinek wyglądała
Nie przejmuj się, uważam że nie ma się co "zarzynać " jeśli ktoś ma się na własnym weselu męczyć w szpilkach to lepiej wybrać niższy obcas. Dla każdego to w czym mu wygodnie
Stary 2013-05-08, 12:14   #819
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przejmuj się, uważam że nie ma się co "zarzynać " jeśli ktoś ma się na własnym weselu męczyć w szpilkach to lepiej wybrać niższy obcas. Dla każdego to w czym mu wygodnie
no ja też tak myślę nic na siłę ale chociaż na początek będę miała obcasy a przepraszam, dla iixi to nie obcasy ale trudno
mnie się one podobają takie jakie są i czasami sobie w nich chodzę po pokoju jak jestem w domu już wiem, w którym miejscu mnie gniotły ale to załatwiłam
Stary 2013-05-08, 12:41   #820
iixi
Zakorzenienie

Cytat:

Ja w moich "10" na weselach do samego rana baluje. I nikt mi nie będzie wmawiał w czym mi będzie wygodniej
ja również i też jakoś dziwnie się czuje jak mam płaskie buty na nogach, muszę mieć obcas, a najniższy to mam 8cm chyba a tak to po 10,12 i na ostatnim weselu od 13 do 3 w nocy miałam 12 i ani troche mnie nogi nie bolały jak ściągnęłam po weselu to była bieda jedynie, ale to poszłam spać a rano już nic nie bolało

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
no ja też tak myślę nic na siłę ale chociaż na początek będę miała obcasy a przepraszam, dla iixi to nie obcasy ale trudno
żartowałam przecież chodziło mi bardziej o to, że ja jak mam niższe obcasy na nogach to nawet nie czuje, że je mam

BLOG

Stary 2013-05-08, 12:45   #821
Lilly_Lilly
Zakorzenienie

hej wczoraj TŻ sie baaardzo o mnie troszczył uczył mnie chodzic i stac prosto bo mam taki skurcz na lydce ze tylko na palcach mogłam na lewej nodze dzisiaj juz troche lepiej i w miare prosto ide jutro albo dzisiaj chyba na masaz jeszcze pojde
Stary 2013-05-08, 12:46   #822
mariamarysienka
Zakorzenienie

No pewnie, nie ma co wkładać szpilek, jeśli nogi w nich bolą. Przecież nigdzie nie jest powiedziane, jaką wysokość obcasa powinno się założyć na swój ślub Jakbym nie umiała chodzić w obcasach albo nogi by mnie bolały, to nawet od samego początku byłabym w baletkach i mało by mnie obchodziło, co ktoś o tym pomyśli

Aczkolwiek ja nie chodzę tylko i wyłącznie w szpilkach. Są piękne, ale jednak szanuję mój kręgosłup i kolana, a skoro zamierzam dożyć 100 lat, to chciałabym móc jeszcze wtedy chodzić

I love you
I will
I do
Stary 2013-05-08, 12:51   #823
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
a skoro zamierzam dożyć 100 lat, to chciałabym móc jeszcze wtedy chodzić

uuu ambitny plan W sensie to 100 lat a nie to że chciałabyś chodzić
Stary 2013-05-08, 12:58   #824
existence
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie, nie ma co wkładać szpilek, jeśli nogi w nich bolą. Przecież nigdzie nie jest powiedziane, jaką wysokość obcasa powinno się założyć na swój ślub Jakbym nie umiała chodzić w obcasach albo nogi by mnie bolały, to nawet od samego początku byłabym w baletkach i mało by mnie obchodziło, co ktoś o tym pomyśli

Aczkolwiek ja nie chodzę tylko i wyłącznie w szpilkach. Są piękne, ale jednak szanuję mój kręgosłup i kolana, a skoro zamierzam dożyć 100 lat, to chciałabym móc jeszcze wtedy chodzić
ale ja nie chcę szpilek dlatego, że ktoś sobie coś pomyśli jak będę w płaskich butach tylko dlatego, że mi się podobają i wyznaję w tej kwestii zasadę "żeby ładnie wyglądać trzeba trochę pocierpieć" bo ze mnie jest uparciuch
Stary 2013-05-08, 13:02   #825
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie najlepiej iść do salonu, przymierzyć i się przekonać czy pasuje
i fajnie, że jest tu ktoś kto też lubi w butach na obcasach chodzić bo jak kiedyś napisałam, że na wesele też chce wysokie buty to nie spotkało się to tu z zadowoleniem ja też sobie mogę pozwolić, bo Tż ponad 180 też ma

Ja też kocham szpilunie I mam ich sporo, TŻ się zawsze denerwuje, kiedy kupuję nowe, bo przecież "masz tyle szpilek", chociaż sam mi ostatnio kupił jedne, na które czekam z utęsknieniem ale staram się ograniczać z chodzeniem na szpilkach, choć je lubię to częśto odkładam je na rzecz balerinek. A motywują mnie do tego haluksy mojej teściowej okropneeeee a ja nie chcę się takich dorobić No i kręgosłup też. Chociaż dzisiaj mam na nogach szpile, które zamówiłam jesioną na wyprzedaży z deezee ... i znów są wysokieeeee.....

Do ślubu natomiast będę musiała znaleźć coś niższego, nad czym trochę ubolewam ale nie chcę być dużo wyższa od TŻ, a w wysokich szpilkach tak właśnie jest. Co innego na jakieś imprezie a co innego na własnym ślubie i zdjęciach.

Ale z utęksnieniem czekam na te nowe będą niższe, ale mają dosyć ciekawy krój, mam nadzieję, że będę umiała w nich chodzić

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 13:03   #826
Lilly_Lilly
Zakorzenienie

ja pewnie bede miala szpilki ale raczej małe tak z 8 cm. a do przebrania białe baleriny i tyle
Stary 2013-05-08, 13:04   #827
mariamarysienka
Zakorzenienie

existence wiem wiem, ja nie pisałam tego o Tobie tylko ogólnie

A mój plan dożycia 100 lat jest jak najbardziej poważny Przez to potwornie boję się raka i nie jem chemicznych rzeczy w stylu jogurtów owocowych, wędlin kupnych, mięso mam wiejskie, warzywa z ogródka itd

A tak swoją drogą to tempo pisania jest tak szybkie, że jak nie zacytuję czyjejś wypowiedzi, to w czasie pisania przybędzie kilka postów i muszę edytować, bo nie wiadomo do kogo piszę

I love you
I will
I do

Edytowane przez mariamarysienka
Czas edycji: 2013-05-08 o 13:05
Stary 2013-05-08, 13:05   #828
Lilly_Lilly
Zakorzenienie

wczoraj TŻ mi powiedział zebym uczyła sie chodzic na obcasach i chociaz 10 - 15 min codziennie chodzic jakos przykro mi sie zrobiło jakby chciał mnie zmienic jak tak mu bardzo na tym zalezy to niech idzie do innej ze szpilkami 12 cm ja tylko szpilki na zabawach nosze a i tak to nie jest długo i zmieniam na balerinki
Stary 2013-05-08, 13:08   #829
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem wiem, ja nie pisałam tego o Tobie tylko ogólnie

A mój plan dożycia 100 lat jest jak najbardziej poważny Przez to potwornie boję się raka i nie jem chemicznych rzeczy w stylu jogurtów owocowych, wędlin kupnych, mięso mam wiejskie, warzywa z ogródka itd
a mnie jakoś nie ciągnie żeby dożyć setki

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilly_Lilly Pokaż wiadomość
wczoraj TŻ mi powiedział zebym uczyła sie chodzic na obcasach i chociaz 10 - 15 min codziennie chodzic jakos przykro mi sie zrobiło jakby chciał mnie zmienic jak tak mu bardzo na tym zalezy to niech idzie do innej ze szpilkami 12 cm ja tylko szpilki na zabawach nosze a i tak to nie jest długo i zmieniam na balerinki
faceci lubią jak kobieta ma obcas, tak zauważyłam. Ale to takie ogólne spostrzeżenie. mój akurat nigdy mi nie powiedział, że mam chodzić albo na niskich albo na wysokich. a już na ciut wyższych, choćby te 6cm wygląda się inaczej i lepiej (przynajmniej wg mnie )

BLOG

Stary 2013-05-08, 13:08   #830
mariamarysienka
Zakorzenienie

Nikt Ci nie każe

I love you
I will
I do
Stary 2013-05-08, 13:10   #831
Lilly_Lilly
Zakorzenienie

Cytat:
a mnie jakoś nie ciągnie żeby dożyć setki

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

faceci lubią jak kobieta ma obcas, tak zauważyłam. Ale to takie ogólne spostrzeżenie. mój akurat nigdy mi nie powiedział, że mam chodzić albo na niskich albo na wysokich. a już na ciut wyższych, choćby te 6cm wygląda się inaczej i lepiej (przynajmniej wg mnie )
mi by tak pasowało do 75 -80lat ogolnie tak długo jak dla nikogo nie bede ciezarem

moze i lepiej ale to zalezy czy kobieta umie chodzic na obcasach ja nie umiem za bardzo wiec mi to nie dodaje uroku idac , męcze sie jak cholera
Stary 2013-05-08, 13:13   #832
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilly_Lilly Pokaż wiadomość
mi by tak pasowało do 75 -80lat ogolnie tak długo jak dla nikogo nie bede ciezarem

moze i lepiej ale to zalezy czy kobieta umie chodzic na obcasach ja nie umiem za bardzo wiec mi to nie dodaje uroku idac , męcze sie jak cholera
pierwsze: dokładnie
drugie: no nie każda umie chodzić na obcasie, i wtedy to nie jest fajne bo dużo dziewczyn chodzi jak kaczka ale te 4-6cm to wg mnie nie jest ciężkie do opanowania, a i męczące to chyba też nie jest Ale jesli dzewczyna umie chodzić na obcasie i lubi: to czemu nie?

BLOG

Stary 2013-05-08, 13:15   #833
Lilly_Lilly
Zakorzenienie

Cytat:
drugie: no nie każda umie chodzić na obcasie, i wtedy to nie jest fajne bo dużo dziewczyn chodzi jak kaczka ale te 4-6cm to wg mnie nie jest ciężkie do opanowania, a i męczące to chyba też nie jest Ale jesli dzewczyna umie chodzić na obcasie i lubi: to czemu nie?
dokladnie ja ogolnie dziwnie troche chodze chyba bo plaskie buty typu botki czy baleriny rozwalam nie wiem jak to okreslic
Stary 2013-05-08, 13:16   #834
joasia-a
Zakorzenienie

Naspamuję tak jak wy :P
Cytat:
Napisane przez karolkao89 Pokaż wiadomość
dziewczyny, które zachwalają okrągłe stoliki - dlaczego je lubicie? Pytam, bo mi osobiście się nie podobają, kojarza mi się z weselami filmowymi:-D, wszyscy porozdzielani, no i , wspolne biesiadowanie chyba byłoby utrudnione (o ile w waszych rodzinach się biesiaduje z przyspiewkami pod reke, na lewo na prawo...itp). Czy to tylko kwestia estetyczna czy jak? Tzn, okragłe stoliki ładne są, ale.. no powiedzcie mi dlaczego,bom ciekawa Zalety takich stolików itp
Okrągłe stoliki sprzyjając (w psychologicznego punktu widzenia chyba też) rozmową a np jak są dłuuugie stoły to łatwiej o konflikty :P tak uczyliśmy się na teorii komunikacji haha
A tak z mojego punktu widzenia, sala ładniej wygląda gdy są okrągłe stoliki albo kwadratowe ale mniejsze jakoś tak przytulniej.. I tak jak już ktoś pisał - wygodniej przy stole, możne na środku dać dekoracje i takie tam
ja okrągłych też mieć nie będę ;p

Cytat:
Napisane przez nusia_777 Pokaż wiadomość
Około 200zł, ale wtedy podajesz dokładne wymiary stopy i Ci dopasowują. Biorę też pod uwagę to, że jeśli będę zamawiać fioletowe to nie będą one "na raz", ale będę je mogła częściej nosić
A to cenowo też spoko i co do obcasa to też można dowolną wysokość ;> też na pewno kupię kolorowe przez to że chcę je dalej użytkować jeśli nie kolor to przynajmniej nude

Cytat:
no my też mamy takie podejście ja chcę eleganckie wesele i jesteśmy tacy szczęśliwi, że jak mamy DJa to nie będzie problemu z tym, że przed klatką nagle nam zaczną grać na akordeonie na całe osiedle...tego też nie lubię...i tych ludzi w oknach co się tak wychylają, że jeszcze chwila i by wypadli, żeby tylko wszystko zobaczyć.
Tzn my tam jakieś kilka biesiadnych i jakieś disco polo (Chociażby naszych czasów) zapuśimy :P ale grania przed domem nie zniosłabym.. i wytłumacz to pewnym ludziom.................. .

Cytat:
U mnie chociaż dobrze, że mam wsparcie w osobie taty jeśli chodzi o DJa Tata siedzi trochę w takim przemyśle muzycznym i wie, że zespoły obecnie odwalają taką chałę, że szok - puszczają podkłady i tylko udają, że grają, czasem nawet śpiewają z playbacku, a biorą 4 tysiące i trzeba zapewnić jedzenie 3-4 osobom, a nie jednej jak w przypadku DJa
To jest duży plus że Dj jest 1 ewentualnie 2 osoby z wodzirejem.. wychodzi duuużo taniej

Cytat:
kurde ja mam nadzieję, że nie będzie za dużo bram do kościoła mam pieszo 5 minut, ale jak się uprą to i na takim odcinku drogi się ustawią mam nadzieję, że już to trochę "wyszło z mody"
Ja podejrzewam że u mnie może być sporo :[ bo odkąd zamknęli mi główną ulicę i przenieśli na 2 stronę domu to teraz mam prywatną drogę jakby ;/
Ale jeśli wybralibyśmy tą tańszą salę to kościół byśmy chcieli zmienić - aczkolwiek mój proboszcz będzie robił problemy ale słyszałam że to nie musi być zgoda od 2 parafii tylko od 1, więc parafia TŻta jest podobno spoko :P

Cytat:
chyba tak byle, żeby coś takiego na mnie pasowało i dlatego muszę iść w wakacje do salonów i po przymierzać co nie co
Też bym chciała.. ale TŻ mnie pewnie wyśmieje.... :P chociaż nie musi chyba wiedzieć.. ale tak no nie wiem :P

Cytat:
ja mam 169, ostatnio na imprezie miałam takie buty z 9 cm - najgorsze jest to że w pewnym momencie tak mi spuchły stopy że wracałam do mieszkania na piechote ;/
A TŻ powiedział że muszę mieć nawet jeszcze wyższe buty na wesele bo jestem kurdupel (on ma 192 :P) i tak w sumie szukam jakiś fajnych szpilek żeby teraz od czasu do czasu ubrać i dupa.. albo są za małe albo za duże :[

Cytat:
to nie był brak zadowolenia :P z mojej strony to była zazdrość że tak umiesz!! :P bo też bym chciała :P ale strasznie mnie w palce cisną :P

Cytat:
dokładnie.. kręgosłup i kolana trzeba jednak oszczędzać ;p ja już kiedyś miałam swoją wizję jak to będzie za 40 lat ;p

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Ale z utęksnieniem czekam na te nowe będą niższe, ale mają dosyć ciekawy krój, mam nadzieję, że będę umiała w nich chodzić
pochwalisz się jakie to ;>
Stary 2013-05-08, 13:19   #835
kzb1
Zakorzenienie

U mojego TŻ na wiosce poszła plotka, że ślub niebawem
kzb1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 13:39   #836
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość

pochwalisz się jakie to ;>
http://www.stylowebuty.pl/products/S...Black-su-.html
Cytat:

mam nadzieję, że ze mnie się nie śmieją uważam, że chodzić potrafię, ale jak to inni oceniają to nie wiem
Cytat:
Napisane przez kzb1 Pokaż wiadomość
U mojego TŻ na wiosce poszła plotka, że ślub niebawem
no co... 2 lata to juz w sumie niebawem

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-08, 13:45   #837
kzb1
Zakorzenienie

Ale tak na dniach w sensie
Bo byliśmy razem w kościele w niedzielę, a po mszy Radek poszedł do kancelarii. No to Kazia powiedziała Wiesi, że R. do kościoła z narzeczóną przyszedł i na zapowiedzi dał, Wiesia Stasi itd itd
A poszedł się zapytać o bierzmowanie
Stary 2013-05-08, 13:50   #838
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
http://www.stylowebuty.pl/products/S...Black-su-.html

mam nadzieję, że ze mnie się nie śmieją uważam, że chodzić potrafię, ale jak to inni oceniają to nie wiem
ładne podobają mi się

mi nikt jeszcze nie powiedział, że nie umiem chodzić na obcasie, a jakbym nie umiała to to by było pierwsze co by mi moja mama powiedziała więc chyba nie jest źle zresztą Tż też się śmieje z takich co jak kaczki chodzą więc mi by powiedział, że mam je ściągnąć jakbym też tak chodziła

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Kazia powiedziała Wiesi, że R. do kościoła z narzeczóną przyszedł i na zapowiedzi dał, Wiesia Stasi itd itd
cojest:
ludzie są niemożliwi

BLOG

Stary 2013-05-08, 13:54   #839
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość

Tzn my tam jakieś kilka biesiadnych i jakieś disco polo (Chociażby naszych czasów) zapuśimy :P ale grania przed domem nie zniosłabym.. i wytłumacz to pewnym ludziom.................. .
Z mojej perpektywy z tłumaczeniem to jest tak" moje wesele tzn Nasze i będzie po Naszemu" zazwyczaj ten argument wystarcza i jest kiwnięcie głową A jak nie to już z lekkim poirytowaniem dodaję "ja będę chciała na środku sali mieć choinkę z bombkami to będę miała i koniec" wtedy jest tylko śmiech i stwierdzenie" no dobrze już się nie irytuj" (ale to się tyczy gł mojej babci, która ma lekko inny pogląd niż mój np: jej ideałem byłoby żeby była osobna sala do tańczenia i inna do jedzenia-ale już ją uświadomiłam że u mnie tak nie będzie

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Ale tak na dniach w sensie
Bo byliśmy razem w kościele w niedzielę, a po mszy Radek poszedł do kancelarii. No to Kazia powiedziała Wiesi, że R. do kościoła z narzeczóną przyszedł i na zapowiedzi dał, Wiesia Stasi itd itd
A poszedł się zapytać o bierzmowanie
Poczekaj niedługo dojdą do ciebie wieści jaką sukienkę będziesz miała i jakim autem do ślubu pojedziecie mimo że możesz ich jeszcze nie mieć (w sensie decyzji)
Stary 2013-05-08, 13:59   #840
kzb1
Zakorzenienie

No i jeszcze się dowiem, ze w ciąży jestem, bo jak gruba to na pewno w ciazy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości