![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: straszne sny zwiazane ze ślubem
Mi juz dwa razy sniło sie ,że uciekłam ze swojego slubu i to za każdym razem z tego samego powodu- UBIORU MOJEGO TŻ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
mnie sie zawsze snilo to co akurat zalatwialam. np jak szukalismy zespolu snilo mi sie ze juz jest slub a nie ma kto grac, jak fotografa to ze nie bedzie kto nam mial zdjec zrobic, potem o samochodzie no i oczywiscie sukience! snilam tez ze nie zdazylam sie przygotowac a za 10 min slub. albo ze zabraklo na nim mojej mamy... ale mysle ze to normalne!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Ja to chyba najczęściej się udzielam na tym wątku, mimo że i tak nie pisałam nawet o połowie swoich koszmarów przedślubnych!!!
Ale wczoraj śniło mi się, że już jest niedziela po ślubie. Wstaję sobie i myślę "ale było fajnie, wszystko się udało..." po czym uświadamiam sobie że tak naprawde niewiele pamiętam z całego wesela. Próbuje sobie przypomnieć jakie były dekoracje. Przez chwile myśle-ok zobacze na zdjęciach, ale chwila! przecież nie było fotografa ani kamerzysty! ![]() ![]() Jak się obudziłam to odetchnęłam z ulgą, że nie wszystko stracone! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
czyli nie jestem odosobniona w moich koszmarch...ostatnio non stop sni mi sie ze w domu mam na sobie swoja suknie a jak staje przed ołtarzem wszyscy wygladaja tak slicznie(najladniej moja przyszla tesciowa- pewnie Freud znalazlby na to jaks teorie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
mnie też dręczą sny przedślubne a ślub dopiero w październiku więc pewnie będzie ciekawie.raz mi się śnilo, że byłam ubrana w sukienkę i poszam do łazienki i wylałam całe wiadro brudnej wody na nią a mama mówi, że to nic prawie nie widać a tam była wielka plama, dzisiaj mi się śniło, że podjechał samochód w dniu ślubu a tu zapomnieliśmy o jego ubraniu
![]()
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Już jestem po! I żaden z moich koszmarnych snów sie nie spełnił!!!
![]() ![]() Trzymajcie się Dziewczyny! Nie zwracajcie uwagi na sny bo wszystko będzie na odwrót. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Ha, dzisiaj po ostatniej długiej przerwie w koszmarach, śniło mi się, że:
- zostało 1.5 godziny do ślubu, a ja nie byłam u fryzjera, i że wciąż nie kupiłam welonu... a suknię mam już na sobie itd. Jak nie miałam sukni, to śniły mi się koszmary związane z nią na okrągło, teraz mam suknie, to śni mi się welon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Hej, wlasnie dzis w pracy kolezanka to smo powiedziaal "mialam koszmarny sen"
Wlasnie o slubie, ze jest nie pomalowana, nie ubrana i nic w ogole nie przygotowane.A slub ma dopiero za rok hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Pamiętam jakieś urywki z dzisiejszej nocy.. Z natury nie lubie kompotu z suszonych owoców, który podaje sie na Wigilie a w szczególności jego przeokropnego zapachu.
I śniło mi sie, że podczas naszego ślubu był straszny upał, a kelnerki zamiast wodą, napojami częstowały gości owym kompotem.To było straszne, cała sala śmierdziała a mi z każdą minutą robiło się coraz bardziej niedobrze.. i wszyscy goście którzy w tym momecie tańcowali mieli nawet w rękach termosy wypełnione po same brzegi. ![]() Byłam zła na wszystkich co oni wyprawiają ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Kurcze... to ja jestem nienormalna chyba, ślub 30 czerwca, a ja nie mam żadnych snów ze ślubem związanych
![]() Denerwuję się przeokropnie, tym bardziej, że wszystko prawie jest na mojej głowie, ale jedynie odczuwają to moje skórki (paznokci nie obgryzam, ale skórki wokół... masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
A ja miałam ostatnio pierwszy koszmar związany ze ślubem (ślub we wrześniu). Śniło mi się, że poszłam na dzień przed ślubem do salonu odebrać moją sukienkę i okazało się, że uszyli mi nie tą, którą zamówiłam tylko jakąś plisowaną, poszarpaną, okropną kieckę- nie potrafię nawet wyrazić słowami, jaka ona była paskudna. Zażądałam więc od tej kobiety zwrotu pieniędzy, ona najpierw się ze mną kłóciła, że mi nie odda, a potem oddała mi pieniądze, ale one były fałszywe- takie zabawkowe co są dla dzieci. Dobrze, że to był tylko sen...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
oj, ja też mam takie koszmary! ostatnio tak krzyczalam przez sen, że obudzilam mojego Sybka! Do tej pory śmiejemy sie z tego - on nasladuje moj krzyk jak wycie syreny hehe (tak było). A mianowicie śniło mi sie, że nie było fotografa ani kamerzysty na weselu i tak ryczalam, że nawet żadnej pamiątki nie bedzie! Inny sen: byl dzien slubu, a ja nie moglam sie wyrobić ze wszystkimi zabiegami i ostatecznie zostalam w rozpuszczonych wlosacj i jakiejs brzydkiej sukience, wszystkie dziewczyny na weselu wygladaly lepiej ode mnie! Czekam na ciąg dalszy, przez 2 mce trocjhe pewnie jeszcze tego bedzie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Mi też już się zaczynają ślubne koszmary... Ostatnio śniło mi się, że jestem już ubrana w sukienkę (ale nie mam ani fryzury ani makijażu), pan młody czeka gotowy, ale to nie mój TŻ! Przypominał mi kogoś z rodziny, ale w sumie nie wiem skąd sie wziął w moim śnie
![]() ![]()
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Dziekuje ci bardzo. Opisałam wszystko na tym watku.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...122424&page=16 posty nr 467 i 476. Ogólnie mowiąc było SUPER!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
BAN stały
|
Śniło mi się, że do ołtarza i w ogóle w kościele znajdowałam się po lewej, a nie po prawej stronie narzeczonego. Oprócz tego zapomnieliśmy pieniędzy na ofiarę i zaczęliśmy nerwowo pożyczać od świadków. A do tego jak wyszlismy z kościoła to zaczęliśmy się zastanawiać jak to się umówiliśmy ze składaniem życzeń - miało być przed kościołem czy na sali?? Istny koszmar....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
agnes23 dawno Cie nie widziałam na "na ślubnym kobiercu" a Wasz ślub tuż tuż
![]() Kiedy mi śni się coż związanego z weselem, zawsze odczuwam stres, pośpiech-to jest straszne ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie ja jestem po nocce ze snem takim, ze cale szczescie, ze dzisiejszy poranek spedzilam z moim ukochanym, bo pewnie zalalabym sie lzami. Otoz snilo mi sie, ze bylismy w podrozy poslubnej, w przepieknym, hotelu i w ogole, a tu on nagle oznajmia, ze ma inna i ze sie wyprowadza. A potem wlaczyl kasete z piosenka, ktora ona spiewala - jego ex. Obudzilam sie cala spocona i mam nazieje, ze ten sen nie powroci. To dziwne, bo przeciez juz z rok czasu nie myslalam o tym. Kiedys byly to silne obawy, ale teraz jestem pewna w zupelnosci jego milosci, wiec moze to jesczze moja podswaidomosc sie odezwala. W kazdym badz razie jestesmy sczzesliwa para, no i juz malzenstwem (slub cywilny)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
mogę się też pożalić?
![]() ślub za miesiąc prawie, bo 30 czerwca, ale koszmary mam już od dawna. większość była o tym, że nie mam sukienki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w ogóle jak zobaczyłam że ktoś też się tak denerwuje przed ślubem i w ogóle to się poryczałam ![]() ![]() w dodatku nie mam z kim sobie pogadać na ten temat, bo z mamą to jakoś niebardzo, a akurat żadna z moich koleżanek nie wyszła za mąż już się zaczęłam zastanawiać, czy to jest normalne, że się tak czasami przerażam, boję, i denerwuje małżeństwem i w ogole, i czy tylko dla mnie to jest taka wielka sprawa ![]() mam nadzieje, że mi przejdzie zaraz po ślubie ![]() przepraszam za marudzenie, ale musiałam to z siebie wyrzucić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
MaryAnne nic się nie martw
![]() ![]() A wczoraj zobaczyłam we śnie jak odbieramy swoje obrączki - po prostu masakra - takie bardzo różnokolorowe jak tęcza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
dziewczyny jesteście kochane
![]() nawet nie wiecie jak podniosłyście mnie na duchu ![]() dziekuje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Mnie się kiedyś śniło moje wesele, na którym goście byli bardzo smutni i nikt nie chciał się bawić. W senniku wyczytałam że to oznacza szczęśliwe życie
![]() ![]()
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze jakiś czas temu myślałam, że nie zaglądnę na ten wątek na forum, ale dziś już drugi raz śniło mi się, że godzina ślubu już za momencik, a ja albo nie umalowana, albo bez ułożonej fryzury. Chyba podświadomie zaczynam się stresować (do ślubu prawie 2 miesiące)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aktualnie jestem na etapie snów o menu. Dzis mi się śniło, że było tak duuuuzo jedzenia. Wszedzie ono leżało, na stołach, na podłodze, na krzesłąch- straszny koszmar ![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Mnie się co prawda nic nie śniło, ślub brałam 5 lat temu i spokojnie to wszystko przeżyłam. Poza samym dniem ślubu - mój małżonek przyjechał po mnie o 15.40 (ślub o 16) w .... krókich spodenkach, nieogolony, moja wiązanka gotowała się w bagażniku (sierpień, ponad 25 stopni). A on twierdził, że pojedziemy do niego, to on się ubierze. To chyba było gorsze od koszmaru sennego, wkurzyłam się jak cholera, kazałam mu się wynosić, ściągnęłam sukienkę i oświadczyłam, że ja nigdzie nie idę. Mój tata opierdzielił zięcia, kazał mu jechać do domu i szybko się ogarnąć, a mnie postawił do pionu i powiedział, że kiedyś się będę z tego śmiać. Ale całe przyjęcie miałam do kitu, bo byłam wściekła. Na dodatek jedna z osób obecnych na weselu ukradła z mojej torebki nowe, markowe perfumy.
Na szczęście ślub kościelny, który braliśmy później, był piękny i bez żadnych atrakcji.
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.