|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9781 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Cytat:
Ja tez mialam juz ![]() Cytat:
![]() Ja tez musze sie do derm. wybrac tylko sie zastanawiam: czy isc do takiej co sie nie placi, dajesz ksiazeczke i cos tam, i tyle czy do dobrej, do ktorej moja siostra chodzi i wydac 60 zl Niby nie mam ogromnych problemow, ale..mam Cytat:
http://www.allegro.pl/item181553705_...adowa_hit.html Kupicie mi ja? http://www.allegro.pl/item181667545_...xtra_nowa.html Podoba Wam sie? Qrcze gdzie sa jakies sklepy Atmosphere? Bo zastanawiam sie ile tam takie torebki kosztuja i jakie sa? http://www.allegro.pl/item182430063_...per_cena_.html Albo tu.. Jak myslicie-oplacalo by sie?
|
|
|
#9782 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety ja rekolejce mam już dawno za sobą ![]() Cytat:
![]() Ja też miałam fatalną końcówkę w szkole, ale jakoś dałam radę ![]() Ja teraz mam na matmie ciągi i nawet łapię, o co chodzi A sprzątanie czeka mnie jutro, bleeee... Cytat:
Historia sztuki jest mi potrzebna na kulturoznastwo, tam zazwyczaj są ludzie po jakiś szkołach plastycznych itp., więc przyda mi się coś takiego ![]() Cytat:
Cytat:
Muszę się Wam pochalić, że kupiłam sobie buty i jestem z nich bardzo zadowolna. Są takie jak na zdjęciu tylko, że czerwone. Ten kwiatek jest na takim klipsie i można go przypinać w różne miejsca. Ja przypięłam go na środku, ale od przodu buta i wygąda to o wiele ładniej niż na tym zdjęciu
|
||||||
|
|
|
#9783 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
hmm mi się raczej nie podoba, ale jak Tobie się podoba to bierz bez zastanowienia co do sklepów - nie wiem ![]() a mnie się spodobał żakiec w Croppie 79 albo 89 zł tylko ![]() ![]()
|
|
#9784 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
sprawdzałam gdzieś kulturoznawstwo i chyba wystarczała normalna hista, ale głowy nie daję, mogło mi się coś pomylić ![]() też myślałam o tym kierunku, teraz właśnie najbardziej historia/prawo/kulturoznastwo. Jeszcze marzyłaby mi się jakaś filologia, ale coś typu czeska, słowiańska, ale wszędzie liczy się rozszerzony ang. a chyba nawet nie będę zdawać rozsz. bo boję się nie o wynik, tylko, że zwyczajnie nie znam. W ogóle panikuję, jak słyszę coś w obcym języku, więc filologia to w moim przypadku nie najlepszy pomysł z tego samego powodu na razie odrzuciłam stosunki międzynarodowe i politologię ![]() Kasia, fajnie, że jesteś, fuksjii chyba też nie przywitałam po dłuższej nieobecności, ale już się zaaklimatyzowałyście na nowo, więc buziak jeszcze raz byłam dziś w gimnazjum, powiem Wam, że bardzo przyjemnie, na macie pisali spr. więc pogadałam z babką, tzn. ja i koleżanka, która teraz też chodzi do mojego LO na ang. też byliśmy, oglądali jakąś kreskówkę po ang. akurat w świetlicy posiedziałyśmy, też bardzo przyjemnie, ogólnie fajnie nas przyjęli ![]() ale już bym tam nie wróciła
|
|
#9785 |
|
Zakorzenienie
|
blaque ja chodze do derm. od sierpnia, przy pierwszej wizycie placilam bodajze 80 zl a reszta juz za darmo (chodze co miesiac-dwa) i w sumie moge powiedziec ze mam teraz duuuuzo lepsza cere. np wczesniej mialam pelno zaskornikow a teraz prawie nic
babka jest fajna, umie dobrze poradzic, tylko te wszystkie specyfiki na recepte zbyt tanie nie sa, niektorych nawet nie kupuje. a sklepow atmosphere nie ma w polsce, ja mam stamtad jedna bluzke z lumpa, taka w kropki. b. podobaja mi sie buty z atmosphere http://www.allegro.pl/item181667545_...xtra_nowa.html ta torebka taka zwykla, mam podobna w identycznym kolorze tylko ze z kokardka.kasia wlasnie, co to za znikanie?! martusia ladne te buty ale na zdjeciu ozdoba faktycznie dziwnie przypieta. . chcialabym jakies podobne (nie ma za co ), w ogole odpuszczam sobie obcasy (bo mam wtedy ponad 180 cm) a tak bardzo mi sie podobaja niektore piptoły..
|
#9786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
foto do avatara znalazłam gdzieś na wizażu oczywiście ![]() Aaa powiało grozą Obiecuję, że już będę pisać regularnie ![]() Cytat:
Rzeczy firmy Atmosphere można kupić w Primarku w Anglii, torebki kosztują ok 4-5Ł. Czyli w przeliczeniu max ok. 30zł ![]() Cytat:
A i butki bardzo ładne ![]() Ja już mam swoje piptołki z USA, których foto Wam już kiedyś wklejałam. Jestem w nich zakochana ![]() A ja nadal sprzątam... |
||
|
|
|
#9787 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Buty, przy całej mojej niechęci do piptołków, nie są złe. ![]() No, uff.. Sprzątałam aż do teraz, zostało mi jeszcze ok. 2/3. Oto moje wnioski: mam dużo ubrań, jeszcze więcej kosmetyków, ale najwięcej mam.. książek! Są wszędzie, i jest ich tyyyyle, że nigdzie się nie mieszczą. I, na dodatek, są to tylko te koniecznie mi potrzebnie i te "ulubione", których nie oddałabym nikomu. To jakaś paranoja..
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#9788 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za opinie
![]() No nie sa jakies extra, super ale ja chce wlasnie taka zwykla.Tylko wydaje mi sie, ze maja za krotkie ramiaczka(?) I nie wiem jak to wyglada 'na kims'...laylaaa-wiesz, chyba jednak sie przejde do tego derm Zaskorniki mam, rozszerzone pory. No nic, pogadam z mamuska ![]() A mam prosbe-dalabys rade zrobic zdjecie 'na sobie' tej torebki? Prosze przeogromnieee Ej jejuskuuuu... Powiem Wam cos, ale mi tak glupio, ale nie wezcie tego jakos, ze sie chwale.. Tylko chce Wam to powiedziec, bo mi tak..strasznie cudownie sie zrobilo, tak milo. Bo nie 'slyszalam' nigdy takiego komplementu od faceta (wylaczajac gwizdy i glupie gadanie )..Bo qmpela napisala mi sms'a, ze X (chociaz ma dziewczyne ktora kocha) stwierdzil po tej 18nastce, ze jestem sliczna... Ide robic a6w Alatienka-widze Cie!!! Prosze mi sie tutaj natychmiast odezwac!!! ;*
|
|
#9789 |
|
po prostu Em :)
|
blaque, bo jesteś
)
|
|
#9790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo naprawde jestes sliczna ;* a ja juz zrobilam a6w dzisiaj ;p tylko nie wiem dlaczemu strasznie mi drżą łydki
|
|
#9791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wcale mnie to nie dziwiAlatienka! skandal! EDIT: A6W jeszcze dzisiaj przede mną ![]() Jak sie w koncu rusze sprzed komputera...
|
|
|
#9792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty niedobra ileż można czekać na Ciebie Ja tez nie cierpię sprzątać ale trzebaCytat:
|
|
#9793 |
|
Zadomowienie
|
blaque & KBM
Specjalnie dla was:ODZYWAM SIĘ!!! ![]() ![]()
|
#9794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje em-a wez se jee (kocham mowic 'se' buehehe odezwaly sie przebrzydle kobiety slimaczek-hm jedna przyczyna moze byc to, ze wysilek jest za duzy i musisz odpoczac. Ale u mnie tez wczoraj tak bylo, a dzisiaj juz nie Czasami tylko, na chwile sie pojawi ale.. Przymierzalam dzisiaj czarne spodnie, wpadajace w rurki ale jednak nie.. Takie proste, zwykle. I chyba je jutro kupie..Jesli nikt mi nie kupi mojego rozmiaru Ale moge je nosic tylko do balerinek Bo do moich adidasow wygladaja przedebilnie
|
|
|
#9795 |
|
Zakorzenienie
|
blaque
zaraz zrobie zdjecie tej torebki na sobie.
|
#9796 |
|
Wtajemniczenie
|
blaque => widzisz
nasza śliczna blaque
|
#9797 |
|
Zakorzenienie
|
teraz troche zaluje, ze ja kupilam (ksztalt jest ok ale ta kokarda
) dlatego czesciej nosze zielona ktora juz sie pruje i w ogole sto nieszczesc, ale ja lubie
|
#9798 | |||
|
Zadomowienie
|
Nie żałuję z tego powodu
Cytat:
Jak dla mnie te torebki, też są zwykłe, ale ładne. I bardzo dobrze .Cytat:
. Zazwyczaj mam bałagan, bo nie odkładam nic na miejsce, a potem mi to zajmuje tyle czasu. Ale ostatnio zaczął mi bałagan już przeszkadzać, zmieniam się .Ja też doszłam do wniosku, że mam mnóstwo książek, już nie wiedziałam gdzie je układać. Cytat:
Przede mną jeszcze A6W, już odliczam dni do końca niby 13 to jeszcze dużo, ale jak pomyślę, że tylko 4 dni po 20,22,24 to już się mniej wydaje
|
|||
|
|
|
#9799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hhihihi
|
|
#9800 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzizas..dziekuje..ale mi glupio Cytat:
hehe Dziekuje za zdjecia kochanaCytat:
Mi dzisiaj nawet loozno poszlo 14 min 8powt -to dobrze czy nie bardzo?Bo chyba jednak nie..?Alatienka- masz szczescie, bo my bysmy sie z Krowka do Ciebie przeszly, co nie aktorko nasza?
|
|
|
#9801 |
|
Zakorzenienie
|
Jeny, czy ja jestem jedyna, która dzisiaj nie sprzątała? Prooooszę, powiedzcie, że nie
Ale za to zrobiłam rzeczy, których normalnie nie robię, kiedy mam wolne [w sensie takie 'naukowe' rzeczy hehe]. I oto mój temat wypracowania/rozprawki: Warszawa w "Lalce" - czy realistyczna? I tyle. Pfffff hoooo buahahaha któraś chętna? Poszwędałam się trochę po mieście dziś, ale żadnych rewelacji... Martusia świetne buty, chociaż czerwone pewnie jeszcze lepsze
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#9802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o zgrozo okropny temat ![]() A jak chcecie zobaczyć mnie troszkę z grzywką to macie http://www.fotka.pl/profil/lilith133/ odświeżyłam to troszkę
|
|
#9803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe Sprzatam w sobote-jak zawsze. Tak to tylko okna itp. Zaraz wlasnie lece umyc ost okno i chyba wybiore sie do miasta. Rozkminiam nad tymi spodniami.. Hehehe uhahana-ja po swietach mam przerabiac Lalke Cytat:
Mi fotka nie wchodzi! W ogole od dawna mam problemy..Nie chce wejsc ani nic..
|
|
|
#9804 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
kiedyś też miałam taką, ale jakoś nie przypadła mi do gustu
|
|
|
|
|
#9805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tej grzywki to bałam sie trochę czy będzie pasować, ale zrobiłam to pod wpływem impulsu i juz nie było odwrotu
|
|
#9806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jeszcze nie miałam Lalki Po świętach będzie, mamy czytać Jak na razie to się na to nie zanosi z mojej strony ![]() dobra, biorę się za przerabianie histy, wiecie ile mam zaległości ![]() ![]() Idę jutro do spowiedzi i jakoś nie podoba mi się ta wizja ![]()
|
|
#9807 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I jeszcze dodam, że tamto co Ci powiedział ten chłopak to nie komplement tylko prawda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też ostatnio zmieniłam fryzurkę. Jak wyszłam od fryzjerki to myślałam, że nie wyjdę spod czapki ![]() Jestem umówiona na jutro z M. ![]() To tyle newsów
|
|
#9808 |
|
Zadomowienie
|
ja wczoraj nie sprzątałam
![]() jej Wy już "Lalkę" czytacie,a ja dopiero za "Pana Tadka" się będę brała ![]() nawet "Dziadów" nie przeczytałam ![]() idę dzisiaj podciąć grzywkę ![]() dziwna jest, trzeba ją co 2 tygodnie ścinać ;p
|
#9809 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też nie sprzątałam, ani wczoraj, ani już od baaardzo dawna
![]() przeczytałam jakieś 2 strony podręcznika i znowu Was odwiedzam, coś mnie tu przyciąga Wizaż to zło ![]()
|
#9810 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też chcę do fryzjera
![]() BTW muszę się pilnować, żeby 2000 posta napisać tutaj ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

, w poniedzialek na osiemnastke, wtorek stracony (
Niby nie mam ogromnych problemow, ale..mam 

To jakaś paranoja..

o zgrozo okropny temat 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)