|
|
#1501 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
przeglądalam zdjęci z pierwszych dni małej, ale kruszynka z niej była, niby tal niedawno a już prawie zapomniałam.
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się często wzruszam, jak oglądam filmiki które nagrywałam będąc w ciązy.. jak mnie kopała Amelka..
|
|
|
#1503 |
|
Zadomowienie
|
Pisałam wczoraj że byłam z małym u lekarza i ma wirusowe zapalenie gardła, mierzyłam mu właśnie temperaturę i ma 37,5 stopnia gdzie zawsze miał 37,0 stopnia, czy jeśli wieczorem pojawiło by się 38,0 podać mu paracetamol w czopku? Czy lepiej samemu nic nie robić i iść rano znowu do lekarza?
|
#1504 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Przed chwila usneła bujana, ale po 10 min płacz, nie wiem co, jak, cycka nie, smoczka nie, uspooiła sie troche na rekach i teraz spi mi na klacie, ale cały czas stęka. Nie wiem .... Cytat:
![]() Ale sliczna czuprynka! Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Nancy, u nas kupki sa pomaranczowe, ciemnozolte, z grudkami.
Kubus mi dzis spal od 21 do 3, pierwszy raz 6h ale co z tego jak o 6 dal koncert. Pobudzil mi wszystkich, nie mogl chwycic cyca z tej histerii, wiec zmieklam, dalam butle i cwaniaczek zasnal.padnieta jestem - ukrop dzis straszny!!! Nancy, pytalas o moja prace. Zero postepow, teraz sa rodzice, wiec nie pisze. Jutro jada, TZ ma urlop od soboty, takze zaczne szalenstwa z wordem.... Mata przyszla, Kubus poki co zachwycony ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1506 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
|
#1507 |
|
Lurker ;)
|
Kur.wica mnie bierze z tymi chrzcinami, od kiedy kartka swiadczy o wiarze czlowiek?!
Z wkurzenia robie bledy xd
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-05-08 o 18:35 |
|
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
patrzcie co ostatnio kupiłam dla Małego. Za nic nie lubi leżeć na brzuszku a na tej macie w miarę mu się podoba. Uwielbiam zabawki LAMAZE mają super intensywne kolory, które mega stymulują |
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dzisiaj bezchmurne niebo, 27 stopni w cieniu, gorąc niesamowity, ahhh.
Mała śmiga w bodziaku na krótki rękaw i lekkich geterkach, do tego ma stópki - spociuchy.
|
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem beznadziejna! Siedzę i płacze jak małe dziecko ;(;( Mała cały czas płacze,w niebogłosy. Już Zdjęłam jej aparat i ciągle to samo;( Ją już nie wiem co robić. Nie umiem Jej pomoc. Mąż wrócił wcześniej więc wyszliśmy na spacer i co? Jedną wielką histeria w wózku. Zostawilam ich na dworze i przybiegłam do domu. M. powiedział że się Nią zajmie. Dziewczyny jak mi jest źle! Chyba nigdy się tak nie czułam! ;(;( Wylałam milion łez
![]() Powiedzcie czemu Ona tak strasznie płacze? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej.Nie było mnie 8 godzinek i 6 stron do nadrobienia
Cytat:
![]() Cytat:
Miałam tak mało pokarmu i się poddałam i przeszłam na mm. Dziewczyny, gratuluję skończonych miesięcy. dla dzieciaczków.Idę nadrabiać dalej, gaduły
|
|
#1512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może placze bo jej gorąco? brzyszek boli? aj kurna;/...
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-05-08 o 18:41 |
|
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
I nie będą mieli mnie za matkę panikare? Już wystarczająco beznadziejnie się czuje! Co ze mnie za matka? ;(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1516 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś upał
Byliśmy dziś na działce na wsi, bo mąż musiał samochód wreszcie umyć, a ja z Domcią pospacerowałyśmy sobie W ogóle zadowolona jestem z samochodu, który prawie rok temu kupiliśmy, bo do bagażnika zmieścił się cały wózek, tzn. stelaż + gondola ![]() Cytat:
Myślę, że jestem przemęczona. Brakuje mi chyba snu po prostu super ![]() Cytat:
Cytat:
A w ogóle to dziękowałaś Silver za trzymanie kciuków za chrzciny, a ja też trzymałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bijkora jak tam matma? |
|||||
|
|
|
#1517 |
|
Lurker ;)
|
fewcia jesli sprawdzilas wszystko co moglas, brzuszek, odparzenie, zdjelas aparat, nie jest glodna, ma czysto, nie ma goraczki lub.... nie jest zmeczona? To jedz. Masz prawo nie wiedziec o co chodzi oni sa od tego zeby pomoc jesli nie jestes w stanie rozpoznac co moze dolegac dziecku
edit. Moja wczoraj caly dzien ryczala, bo byla po prostu zmeczona, na wieczor padla i spala do 7 rano Dobre jestescie, magisterki na 5 a ja ledwo mature zdalam xD Za to wiem w jakim modelu laptopa na L. wymienia sie gwarancyjnie base i psuja sie hinge
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-05-08 o 18:52 |
|
|
|
#1518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może faktycznie coś ją boli? Bo skoro aparat zdjęty a ona dalej płacze? No chyba że dopiero przed chwilą zdjęty i jeszcze się nie zdążyła uspokoić... Straszna taka bezsilność, niby się wie że to dla dobra dziecka te całe szelki ale trudno tak po prostu przejść do porządku dziennego jak dzieciątko przez to musi cierpieć ![]() Ja bym chyba też podjechała na IP, jeśli chodzi o moje dziecko to mam głęboko w czterech literach co sobie o mnie pomyślą Tak w ogóle to dzień dobry W końcu się dorwałam do komputera a nie do telefonu
Edytowane przez Kija80 Czas edycji: 2013-05-08 o 18:52 |
|
|
|
|
#1519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szklanko a ten kanalik to sam ma się odepchać? Fewciu może dziewczyny mają rację i warto pojechać? Mam nadzieję, że Blaneczka w końcu się uspokoi ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1520 |
|
Zadomowienie
|
Lady a Ty jak tam, dalej walczysz z zastojami? Nie pomaga przystawianie spod pachy? Nienawidzę takiej pozycji ale faktem jest że na zatory wszelakie pomaga. Z cycami to jednak trzeba uważać, przy karmieniu łatwo o zator jak się właśnie źle przyciśnie. Ja się na początku dorobiłam zastoju od stanika, w szpitalu się okazało że ten co wzięłam do karmienia jest do niczego i ubrałam ten w którym przyjechałam do szpitala - miękki sportowy, ale nie miał odpinanych ramiączek więc ściągałam całą miseczkę w dół i po dwóch dniach dopiero się zorientowałam że w dole piersi wszystko mi stoi bo było uciskane tym ściągniętym w dół biustonoszem podczas karmienia
|
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż dzwonił że Zasnela mu w wózku. Może faktycznie zmęczona. Ale spala godzinę temu ;( Nie potrafię Jej pomoc ;(
Okropnie się czuje ;( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1522 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w każdym razie oby leki pomogły i szybko wracaj do siebie A zabawka bardzo ciekawa, to jest dmuchane? Cytat:
przydały się bo było ok ![]() To oby Dominisia dała Ci odpocząć i wyspać się przez te parę dni Cytat:
Cytat:
I badałaś te larwy? Albo raczej ich jelito? Chyba super małe jest takie larwowe jelitko W sumie tak myślę, bo Ty chyba na tej biologii dużo widziałaś, co? Jakieś zwierzątka, delikatnie mówiąc od środka to Ci się nie dziwię, że nie jesz mięsa Fewciu tak jak pisze Little, jak wszystko inne jest ok, to ja bym pojechała na IP. Będziesz spokojniejsza przynajmniej o to |
||||
|
|
|
#1523 |
|
Zadomowienie
|
A my jutro mamy szczepienie, rotę i 6 w 1. Po pierwszym szczepieniu Ania przespała mi prawie cały dzień więc po cichu liczę na powtórkę bo ostatnio w dzień to ona za wiele nie sypia, noce zawsze przespane - z przerwami na karmienie of course ale ogólnie śpi mi ładnie, za to w dzień moje towarzyskie dziecię najszczęśliwsze jak ktoś nad nim wisi i gada głupoty
|
|
|
|
#1524 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1525 |
|
Zadomowienie
|
Niby u niektórych dzieci się odtyka sam, ja dodatkowo masuję Małej przy nosku, żeby ta błonka co tam jest pękła, ale nie ma rezultatów póki co. No i też nie da się tego robić zbyt często bo Ewcia nie pozwala se tam długo grzebać, to masuję tylko jak je leży spokojnie.
|
|
|
|
#1526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- No ja zawsze jestem, codziennie, i to po kilka albo i kilkanaście razy, tylko że na komórce a jakoś nie mogę opanować odpisywania z telefonu, no nie wychodzi mi i tyle, jakaś tępa jestem
|
|
|
|
|
#1527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I jak moja imienniczka, taka grzeczna jak braciszek?
|
|
#1528 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Lady, pytam po raz trzeci ![]() Gdzie kupowałaś strój tankini??? Szukam szukam i nigdzie nie ma ![]() Cytat:
Cytat:
![]() TRZYMAM KCIUKI ZA JUTRO. Oby się okazało że już jest lepiej ![]() Cytat:
C U D O Cytat:
Czyli prawie tak jak Ty ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jesli bedzie plakac po przebudzeniu to jedz na IP. a co se pomysla to juz ich zakichany problem dobrze ze teraz zasnela, odpocznie sobie bo takim placzem tez na pwno sie zmeczyla. mam nadzieje ze nocka minie wam bez wiekszych problemow Podziwiam Cie bardzo! |
|
|
|
|
#1530 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

Też piąteczkę dostałam :P

....
jeju dziewczyny, taki upał.......a widziałam babke z dzieckiem ubranym w kurtce na polarze :OOOO szok.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
dla dzieciaczków.

)