|
|
#3333 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
kupując maskę oczekuję że zadziała ona a nie kombinacja z jej użyciem i tak an prawdę w tym zestawie jest niemal obojętne jaka to maska bo działą chyba siemię skoro sama maska nie działą
|
|
|
|
|
#3334 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3335 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
I tak łażę na zastrzyki z kota co tydzień, to może mi się uda upomnieć... Bo Pan Profesor jest jak torpeda, ciężko mi się czasem przebić z zeznaniami ![]() Cytat:
![]() 2. Uprzednio położywszy na parapecie puchową poduszkę najlepiej ![]() Latosfera i Fostertravel -mają duuużo ofert i oba biura wytestowane No ale przynajmniej śmierdzi
|
|
#3337 |
|
grozi wypollizowaniem
|
oddaje jednak kiece z rezerwatu o tom
http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...ed-with-bugles wygladam w niej grubo i z zadną bluzką nie wygląda dobrze, a wrecz fatalnie a przed chwilą znalazłam w pudle ze szmatami kremową oversajzową bokserke pure silk ha! nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek cos takiego miala ,ale zarzuciłam na sieu na to cwiekowy pas i wyglada supcio ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- w dodatku wpudzianowąłam sie w spodnie ktore babcia kupiła didu i ide w nich jutro do pracy
|
|
#3338 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- a, i wątki teowłosach są siakieś eeee dziwne |
|
|
|
|
#3339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brunetkom jest dobrze w kremach w sensie co jest w nich dziwnego? ale wątki tu w Barze czy normalne wątki wizażowe włosiane? bo tam nie wchodzę |
|
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() maskę użyłam kilka razy i uznałam że strata czasu nakładać ją solo ostatnio po olejach, maskach, glucie miałam marny efekt miałam się porywać na żelatynę, ale już nie muszę tylko końcówki żyją własnym życiem i powinnam je uporządkować ale w końcu coś je nawilżyło ![]() kończę temat włosowy, zdjęcia wrzuciłam w album
|
|
#3343 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale ja jestem blondynkom
|
|
|
#3345 |
|
grozi wypollizowaniem
|
poziom bazy naturalnej mam 6-ciemny blont
![]() a sieu farbieu poziomem 7 i mi przyciemnia włosy...nie rozumiem tego za bardzo , pozatym uzywam zimnych naturalsów i popieli a wychodzo rude ![]() fogle to se zapodałam popielaty blont artego-normlnie sie boje ze bede zielona...i bede musiala wziac urlop na żadanie
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3347 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3348 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o boze-nie wiem czy mam ![]() ale mam keczup helmans-nada sie? ![]() kiedys probowalam zniwelowac rudy fioletową płukanką....po 10 płukaniach pod żad efekt kolorystyczny był zaden a ja mialam afrosiano na łbie-masakra
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
tylko z nazwy, tylko z nazwy
![]() Cytat:
żółtko ofszę, coś tam zniweluje ale robi się nieprzyjemnie niebiesko, siwo |
|
|
|
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Na rudawy (ofc nie rudy z bazowym brązem/ciemnym blondem) bierze się niebieską, fioletową na żółtko
|
|
|
|
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochani, mam prośbę - trzymajcie kciuki jutro od 10tej do 12stej Idę do mojego mistrza na ASP - profesora, dzięki któremu rzuciłam przesuwanie napisów na etykietkach od margaryn i herbat (agencja reklamowa) i poświęciłam się malarstwu. On zawsze we mnie wierzył, od pierwszego dnia na Grafice, a jest wielką postacią i kontrowersyjną osobowością - albo się Go kocha, albo nienawidzi. Surowy, bezkompromisowy, lecz zawsze pomocny. Bardzo podobały Mu się Panienki z serii barowej (powiedział - "No! To jest DROGA"). Idę tam z pocztówkami i jak zawsze z respektem. Zobaczymy, co powie. Mam stracha
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
![]() Nie śpię już od 5:45 ![]() Mam stres przed dzisiejszym dniem.... Dzisiaj mam dzień lekarski..... Zaczynam od 8:30(ekg),9:00(kardiolog) ,10:15(usg nadgarstka),11:30(student ka będzie mi robić zęba na swój egzamin bodajże Black V) i o 16:10(hematolog) Kardiolog z racji moich utrat przytomności 3sztuk w przeciągu 2 tygodni i kilka zasłabnięć po drodze....We wtorek serce mnie bolało i mały włos a, nie skończyłoby się dla mnie wezwaniem karetki i wizytą na SOR-ze....Nadgarstek mnie boli jak jasna cholera....Lekarze nie wiedzą dlaczego, w obrazie rtg nic nie ma....Kupiłem stabilizator który miał pomagać a guzik dawał, więc go oddałem. Podejrzewają zespół cieśni nadgarstka....A hematolog podejrzewa białaczkę, albo inny stan zapalny organizmu Normalnie haj lajf.....;] To by było na tyle dobrych wieści z rana
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3353 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Oesu, zajaram się na śmierć Porwałam do inspiracyjnego albumu, mogę? Aczkolwiek wiadomo, prostych nie uzyskam. Czego używasz, spowiadaj się ![]() Czmu? Cytat:
E, mi trochę robi. Ale mam kryzys włosowy i musze szybko zapuścić 30 cm. |
||
|
|
|
#3354 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Załatwimy sobie tydzień urlopu, będziemy gotowe i spakowane i do ostatniej chwili nie wiadomo gdzie polecimy ![]() U mnie za oknem lato, 22 st
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
znów mi wypłowiały chyba (co dziwne bo w domu siedzę prawie cały czas) Idę farbować w najbliższym czasie i się zastanawiam czy dla odmiany nie pójść w jakiś kasztanowy ![]() Cytat:
będzie dobrze Macham
|
|||
|
|
|
#3356 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pisz jak było na długim łikendzie ![]() of kors początkowo zrozumiałam, że w kremach, ee, napaszczowych albo nacielnych, i tak myślę o co cho Cytat:
Cytat:
proszę się nie śmiać, z tym przecierem to prawda czy nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale ja zrobiłam inaczej, wybrałam ofertę miesiąc wcześniej i czekałam do parę dni przed wylotem żeby się zrobiło last minute
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#3357 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Może być też znowu Turcja jak coś taniego będzie.. W nast roku polujemy na tanie bilety do Włoch
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3358 |
|
Piers do przodu
|
Ju - ja też trzymam
|
#3359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko będziesz musiała dojechać podpisać umowę w skierniewicach, ale to drobiazg...
|
|
#3360 | ||||
|
Panaroja
|
snad fqrfu
byłam pewna , że mam odlewkę Ninfeo Mio , a okazuje się że chyba rzeczywiście misię zdawało albo gdzieś się zapodziała , ale gdzie , skoro wszystkie odlewki mam w jednym miejscu Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() jednak udało mi się wpudzianować w spódnicę tę dobrze leżącą , jest z mocnego dżinsu więc wszystko trzyma w kupie lato jest ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Co popatrzę na Klub recenzentki Braun u góry , widzę pod spodem napis : Piękne gładkie nogi ? to niemożliwe !
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

skoro sama maska nie działą

, pozatym uzywam zimnych naturalsów i popieli a wychodzo rude

Normalnie haj lajf.....

byłam pewna , że mam odlewkę Ninfeo Mio , a okazuje się że chyba rzeczywiście misię zdawało