Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-09, 06:04   #811
aneczka25057
Rozeznanie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Witam o poranku!
Kasia_K mi też nie podobają się stanowe sukienki a tym bardziej sukienki z pełnym, zakrytym dekoltem. Ale Ty Pięknie wyglądasz w tej "Twojej" sukience. Chciałabym swoją znaleźć po pierwszym mierzenie
sensibleheart my się chyba jeszcze nie znamy... Witaj
Kulbensiku trzymam mocno!
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-05-09 o 06:06
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 06:07   #812
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

hej!

witam nowe PM!! już trochę nas jest!

u mnie dziś piękne słoneczko

wybieram sie do pracy właśnie

i najważniejsze mam suknię tylko nie ma zdjęcia w necie a mam ja zapakowaną

1 rok i 3 miesiące
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 06:10   #813
wioliix
Rozeznanie

Witam

Tu już nowy watek ale jestem do tyłu
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 06:13   #814
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Witam i do pracy się zbieram :P

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 06:14   #815
aneczka25057
Rozeznanie

vixena Z okazji urodzin najlepsze życzenia, aby każdy kolejny rok przynosił Ci tylko to, co w życiu najpiękniejsze! A także mnóstwa radości podczas przygotowań i satysfakcji z trafnych wyborów!
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 06:15   #816
KaMilka4891
Zadomowienie

Witam się z rana i idę Was nadrabiać, bo wczoraj jakoś weny nie miałam, przewiało mnie i nie mogą odwrócić głowy w prawo dzisiaj w pracy do 19, więc będę miała dla Was mnóstwo czasu i chyba w końcu zdecyduję się napisać do fotografa o konkrety
relacja z pogody na dzisiaj całą noc lało jak z cebra, ok. 6 była burza, a teraz jest tak niesamowicie parno, że mundurek się do mnie przykleił

vixena STO LAT STO LAT

Edytowane przez KaMilka4891
Czas edycji: 2013-05-09 o 06:17
KaMilka4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 06:23   #817
Ines3037200
Rozeznanie

VIXENA
Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
mam te 2 foty dziewczyny, może nie są najlepsze ale co sądzicie?
Jestem zachwycona zdjęciem nr 1!!!
Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
boziu kocham to foto i chce taki bukiet!!
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
mam u mnie kolory przewodnie to morela i mięta, więc mam pełno inspiracji

zapraszam też tutaj : http://pinterest.com/tworczynielad/wedding-ispirations/ mój mały zbiór

w załącznikach są różne kolory, z domieszkami pastelowych barw. ale kilka czysto morelowych też jest
Dziewczyny mój pierwszy typ na kolory przewodnie to był fiolet i lila, ale jak patrzę na te pastelowe cuda, to jestem w nich zakochana

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
kochane jesteście, dziękuję i ide spać , dobranoc
Też trzymam kciuki!!!

Witam się kawką, tapetę robię na twarz, idę na 2h zajęć, muszę jakiegoś pacjenta z leczeniem kanałowym siekacza albo kła upolować na egzamin praktyczny i nie mogę a egzamin 27.05 Trzymajcie kciuki!
Ines3037200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-09, 06:30   #818
misia880
Zakorzenienie

vixena STO LAT STO LAT Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń DUUUUUŻŻŻŻOOOOO MIŁOŚCI

---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ----------

ja ide dziś do gina, boje się troche co mi tam powie..
o tabsy chce ją zapytac też bo po tych libido = 0 ;|

wczoraj powysyłałam chyba ze 100 CV, mam nadzieje, że może coś się trafi...

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 06:42   #819
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś zaniosłam teściowej bukiet tulipanów z mojej osobistej pierwszej plantacji niestety nie było jej ..... Wróciła dziś niedawno... ciekawe czy jej się podobają i czy coś powie, podziękuje albo coś... tż postawił jej w wazonie w pokoju

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

jedna i druga super - taka inna

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Dziewczyny !!! Dziś dzwoniła do mnie kobieta w sprawie pracy.. Jutro o 14.30 mam rozmowę kwalifikacyjną Proszę, trzymajcie za mnie kciuki

Dodam, że to jest moja pierwsza w życiu taka prawdziwa rozmowa o pracę, byłam w życiu na dwóch w sumie , ale to na takich gdzie byłam podesłana z polecenia....

trzymam mocno kciuki

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

vixena Wszystkiego najlepszego :g aduly:
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 06:46   #820
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.

Ines, trzymam kciuki

Wixena, wszystkiego najlepszego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 06:50   #821
moniczka_90
Zakorzenienie

vixena spełnienia marzeń !

dziękuję ewam dziewczyny za wszystkie gratulacje
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 06:54   #822
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
śliczny!!! a wie ktoś kiedy jest sezon na peonie? w jakich miesiącach?
maj- czerwiec

Cytat:
Napisane przez sensibleheart Pokaż wiadomość
piękny jest pozdrawiam Was znad książek. Co do sukienek, ktore tu wrzucacie,są piękne, ale ja nie wiem czemu nie widzę się w takich ozdobnych sukienkach... narazie nic nie mierzyłam, ale wydaje mi się, że bedę miała cięzki wybór, bo mi podobają się dość skromne kiecki.... http://bridelle.pl/wp-content/uploads/2013/05/leah9.jpg
albo
http://wwcdn.weddingwire.com/static/...RosaClara2.jpg
piekne Ta pierwsza szczególnie Ale te satynowe, które ktoś Ci pokazywał (mam przed oczami avatar, nie pamietam nicku wybacz faktycznie genialne!! Satyna i dekolt w łódkę - cudo!

Cytat:
Dziś zaniosłam teściowej bukiet tulipanów z mojej osobistej pierwszej plantacji niestety nie było jej ..... Wróciła dziś niedawno... ciekawe czy jej się podobają i czy coś powie, podziękuje albo coś... tż postawił jej w wazonie w pokoju

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Dziewczyny !!! Dziś dzwoniła do mnie kobieta w sprawie pracy.. Jutro o 14.30 mam rozmowę kwalifikacyjną Proszę, trzymajcie za mnie kciuki

Dodam, że to jest moja pierwsza w życiu taka prawdziwa rozmowa o pracę, byłam w życiu na dwóch w sumie , ale to na takich gdzie byłam podesłana z polecenia....
powodzenia!!

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Co powiecie na ten bukiet ślubny po lewej stronie?

Klubensikowa będę trzymać kciuki
bardzo ładny, zupełnie inny

Cytat:

zapraszam też tutaj : http://pinterest.com/tworczynielad/wedding-ispirations/ mój mały zbiór

w załącznikach są różne kolory, z domieszkami pastelowych barw. ale kilka czysto morelowych też jest
dzieki Ci dobra kobieto
a pokazywałaś ostatnio tę kieckę , którą też masz na printereście paolo-sebastian... kojarzysz coś takiego w polskich salonach?? albo chociaż w miare w takim stylu - ktokolwiek coś wie???

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
vixena STO LAT STO LAT Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń DUUUUUŻŻŻŻOOOOO MIŁOŚCI

---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ----------

ja ide dziś do gina, boje się troche co mi tam powie..
o tabsy chce ją zapytac też bo po tych libido = 0 ;|

wczoraj powysyłałam chyba ze 100 CV, mam nadzieje, że może coś się trafi...
kciuki!!

Vixena 100 lat w szcześćiu i miłości

Edytowane przez Verunka
Czas edycji: 2013-05-09 o 06:56
Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 06:58   #823
Ines3037200
Rozeznanie

Ewentualnie: dziewczyny z Warszawy: nie ma któraś tego nieszczęsnego siekacza albo kła do kanałowego? Albo głębokiego ubytku bez kanałowego? Po prostu do leczenia? Na egzaminie pacjent nie płaci za zabieg! Albo nie zna kogoś, kto by nie chciał przyjść
Ines3037200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 07:26   #824
Tycikata
Wtajemniczenie

hej hej

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość

PS. Dobrze mieć przy sobie apaszkę jadę właśnie autobusem do pracy, a za moimi plecami siedzi menel...
i właśnie w takich chwilach ubolewam nad tym, że nie mam auta

w dodatku ja jeżdżę tramwajami i bardzo często śmierdzi w nich moczem...

KULBENSIK trzymam mocno kciuki!!!

VIXENA wszystkiego najlepszego!

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 07:31   #825
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
my z TŻ też tak od 4 lat i nic, akurat staramy się "te" dni omijać ale mi @ nie chodzi jak w zegarku więc cholera wie kiedy one tak naprawdę wypadają.

i trochę się martwię.....
i tak bym sie bała choć w dni jajeczkowania czuje że je mam strasznie mnie wtedy bolą jajniki

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
ale naskrobałyście !
chwalę się, że wpłaciliśmy juz zaliczkę za mieszkanie więc stało sie ! kupujemy
Gratulacje!!
Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Tak sobie przed chwilą pomyślałam że tak jak my teraz podczytujemy relacje PM-ek 2013, tak za rok pewnie PM-ki 2015 będą nas podczytywały
nooo
Cytat:

trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
hej!

witam nowe PM!! już trochę nas jest!

u mnie dziś piękne słoneczko

wybieram sie do pracy właśnie

i najważniejsze mam suknię tylko nie ma zdjęcia w necie a mam ja zapakowaną

1 rok i 3 miesiące
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 07:39   #826
niulka_1985
Zadomowienie

VIXENA, SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!!
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 07:40   #827
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:

Piękne ja jeszcze nie wiem jakie kolory wybierzemy....Mi się marzą jakieś pastelowe barwu, w sali mamy wybór taki: złoto, łososiowy, róż jasny, róż ciemny, burgund i chyba zieleń oczywiście możemy sami zakupić dekoracje i materiały jakie Nas interesują a wtedy Oni tylko zrobią dekorację.
W poniedziałek będziemy podpisywać umowę, dzisiaj facet ma nam ją wysłać na maila żebyśmy mogli sobie przeczytać

Cytat:
ahaha szerokie bary (i brak biustu) mam bo trenowałam 5 lat pływanie i nic na to nie poradzę, ale ręce musze trochę odchudzić zdecydowanie!
Ja nie pływałam ale biustu u mnie brak - schudłam dość mocno i do tego ćwiczę sporo - Zuzka Light, Blogilates itd. Pierwsze co poszło to cycki a przed też jakieś wielkie nie były a rąk nie mam super chudych, właśnie z ramion i ud najciężej mi idzie...a ramiona chce mieć piękne w dniu ślubu
Ze względu na mały biust a raczej jego brak myślę nad sukienką, która u góry ma koronkę - myślę, że czułabym się bardziej komfortowo ale to się okaże w praniu, jak zacznę mierzyć. Krój raczej dość prosty bo jestem niska i Tż ma tylko kilka cm więcej więc nie chce żebyśmy śmiesznzie obok siebie wyglądali

Poniżej zdjęcie sali i dekoracja w kolorach różu. Będziemy wesele mieli w takim dużym namiocie, z relacji wiem, że jest super Latem nie czuć upałów (klimatyzacja) a zimą jest ciepło (ogrzewanie) (nawet ktoś w sylwestra miał wesele;p). Kuchnia jest jakby obok namiotu, cały sprzęt nowoczesny (od znajomych wiem, że jedzenie jest bardzo dobre i jest go dużo). Jak się tam siedzi to ma się wrażenie, że jest się w normalnej sali a nie namiocie. Latem podnoszą boczne ścianki i jest widok na park. Mają urządzenia do zabijania owadów - chociaż nie wiem jak to działa i czy na 100% jest skuteczne. Obsługa ponoć bardzo pomocna i sprawna. Jest jeszcze sala obok w pałacu ale na małe uroczystości. Całe miejsce otoczone jest pieknym i ogromnym parkiem.
Tż nie chce za bardzo okrągłych stołów, owszem podoba mu się ale mówi, że będzie problem z usadzeniem gości itd...a mi się to szalenie podoba
Mamy też możliwość żeby wziąć ślub w parku ale z tym akurat nie chcę za bardzo ryzykować, stresowałabym się, że zacznie padać. Tż nawet statystki sprawdzał jaka pogoda była przez ostatnie 5 lat 30 sierpnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 136.jpg (46,3 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8375_10151556148018156_1023867386_n.jpg (34,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sala.jpg (53,8 KB, 19 załadowań)

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk

Edytowane przez aniuska18032
Czas edycji: 2013-05-09 o 07:51
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 07:47   #828
say-hello
Zakorzenienie

Vixenna, sto lat! owocnych przygotowań do ślubu, samych pięknych chwil i duuużo miłości

Cytat:

dzieki Ci dobra kobieto
a pokazywałaś ostatnio tę kieckę , którą też masz na printereście paolo-sebastian... kojarzysz coś takiego w polskich salonach?? albo chociaż w miare w takim stylu - ktokolwiek coś wie???

niestety nie wiem, gdzie można taką znaleźć
Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Piękne ja jeszcze nie wiem jakie kolory wybierzemy....Mi się marzą jakieś pastelowe barwu, w sali mamy wybór taki: złoto, łososiowy, róż jasny, róż ciemny, burgund i chyba zieleń oczywiście możemy sami zakupić dekoracje i materiały jakie Nas interesują a wtedy Oni tylko zrobią dekorację.
W poniedziałek będziemy podpisywać umowę, dzisiaj facet ma nam ją wysłać na maila żebyśmy mogli sobie przeczytać
szczerze mówiąc też jeszcze nie wiem, czy u nas będzie możliwość przystrojenia sali takimi kolorami. najwyżej namówię menadżerkę, żeby zakupiła takie dekoracje, bo to bardzo modne i piękne kolory i na pewno inne pary z tego skorzystają namawiam ją jescze na zakup białych, drewnianych lampionów na taras

u mnie dzisiaj 450 dni do ślubu!
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 07:57   #829
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Vixenna, sto lat! owocnych przygotowań do ślubu, samych pięknych chwil i duuużo miłości

niestety nie wiem, gdzie można taką znaleźć
szczerze mówiąc też jeszcze nie wiem, czy u nas będzie możliwość przystrojenia sali takimi kolorami. najwyżej namówię menadżerkę, żeby zakupiła takie dekoracje, bo to bardzo modne i piękne kolory i na pewno inne pary z tego skorzystają namawiam ją jescze na zakup białych, drewnianych lampionów na taras

u mnie dzisiaj 450 dni do ślubu!
No my też możemy robić zmiany ale wiadomo zakup tego wszystkiego to jest nasz koszt (tak mi się wydaje), naprawdę facet, który jest menedżerem w tym pałacyku i wydaje mi się, że też właścicielem - ma głowę na karku, zna się na tym i widać, że zależy mu na dobrej opinii i dobru Państwa Młodych. Byliśmy w kilku miejscach ale opinie były sprzeczne natomiast tutaj większość jest pozytywna, koleżanki siostry też były tam na weselach i też przekazywały pozytywne opinie Do spotkania był przygotowany, pokazał Nam wszystko do A-Z i nawet na końcu nie wiedzieliśmy o co pytać bo powiedział wszystko
W moich okolicach nie ma wielkiego wyboru więc myślę, że dobrze trafiliśmy. Dojazd to 30 km więć źle nie jest

Fotografia Anna Kolebuk

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-09, 07:58   #830
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Ines3037200 Pokaż wiadomość
Ewentualnie: dziewczyny z Warszawy: nie ma któraś tego nieszczęsnego siekacza albo kła do kanałowego? Albo głębokiego ubytku bez kanałowego? Po prostu do leczenia? Na egzaminie pacjent nie płaci za zabieg! Albo nie zna kogoś, kto by nie chciał przyjść
szkoda, że tak daleko mieszkam u mnie na pewno byś coś znalazła do robienia

Cytat:

Ja nie pływałam ale biustu u mnie brak - schudłam dość mocno i do tego ćwiczę sporo - Zuzka Light, Blogilates itd. Pierwsze co poszło to cycki a przed też jakieś wielkie nie były a rąk nie mam super chudych, właśnie z ramion i ud najciężej mi idzie...a ramiona chce mieć piękne w dniu ślubu
Ze względu na mały biust a raczej jego brak myślę nad sukienką, która u góry ma koronkę - myślę, że czułabym się bardziej komfortowo ale to się okaże w praniu, jak zacznę mierzyć. Krój raczej dość prosty bo jestem niska i Tż ma tylko kilka cm więcej więc nie chce żebyśmy śmiesznzie obok siebie wyglądali

Poniżej zdjęcie sali i dekoracja w kolorach różu. Będziemy wesele mieli w takim dużym namiocie, z relacji wiem, że jest super Latem nie czuć upałów (klimatyzacja) a zimą jest ciepło (ogrzewanie) (nawet ktoś w sylwestra miał wesele;p). Kuchnia jest jakby obok namiotu, cały sprzęt nowoczesny (od znajomych wiem, że jedzenie jest bardzo dobre i jest go dużo). Jak się tam siedzi to ma się wrażenie, że jest się w normalnej sali a nie namiocie. Latem podnoszą boczne ścianki i jest widok na park. Mają urządzenia do zabijania owadów - chociaż nie wiem jak to działa i czy na 100% jest skuteczne. Obsługa ponoć bardzo pomocna i sprawna. Jest jeszcze sala obok w pałacu ale na małe uroczystości. Całe miejsce otoczone jest pieknym i ogromnym parkiem.
Tż nie chce za bardzo okrągłych stołów, owszem podoba mu się ale mówi, że będzie problem z usadzeniem gości itd...a mi się to szalenie podoba
Mamy też możliwość żeby wziąć ślub w parku ale z tym akurat nie chcę za bardzo ryzykować, stresowałabym się, że zacznie padać. Tż nawet statystki sprawdzał jaka pogoda była przez ostatnie 5 lat 30 sierpnia
i co Mu wyszło? bardzo ładny ten namiot

te satynowe sukienki co pokazywałyście sa bardzo ładne, takie dystyngowane i baaardzo eleganckie i myślę, że nie każdemu taki styl pasuje choć są piękne no i do satyny to trzeba mieć figurę ideał zero nierówności, wałeczków, bo wszystko będzie widać

miałam wstać o 7, ale nie dałam rady, więc lecę do Kauflanda teraz

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 07:59   #831
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
maj- czerwiec

bardzo ładny, zupełnie inny
Dziękuję za opinię szukam jakiegoś mocnego koloru jednak chyba i coś z takich będę wybierać

Cytat:

Co do sukni to na pewno sprawdziłyby się jakieś z drapowaniem na biuście, marszczeniem materiału np klik

Co do wesela pod namiotem na pewno będzie bajecznie

Patrzcie co znalazłam http://balkonetka.pl/static/uploads/..._disaster1.jpg

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2013-05-09 o 08:01
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 08:03   #832
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
szkoda, że tak daleko mieszkam u mnie na pewno byś coś znalazła do robienia

i co Mu wyszło? bardzo ładny ten namiot

te satynowe sukienki co pokazywałyście sa bardzo ładne, takie dystyngowane i baaardzo eleganckie i myślę, że nie każdemu taki styl pasuje choć są piękne no i do satyny to trzeba mieć figurę ideał zero nierówności, wałeczków, bo wszystko będzie widać

miałam wstać o 7, ale nie dałam rady, więc lecę do Kauflanda teraz
Mówił mi, że ani razu nie padało było na zmianę albo powyżej 20 stopni albo trochę poniżej

Cytat:

Co do sukni to na pewno sprawdziłyby się jakieś z drapowaniem na biuście, marszczeniem materiału np klik

Ooo super, dzięki
Mam nadzieję, że będzie bajecznie oby nie było burz żadnych

Fotografia Anna Kolebuk
Stary 2013-05-09, 08:04   #833
vixena
Rozeznanie

KaMilka4891
Ines3037200
misia880
ane3kaa
poznanianka1990
moniczka_90
Verunka
Tycikata
niulka_1985
say-hello
dzięki kobiety
w związku z tym, że świętuje okrągłe urodziny to zaczęłam już od wczoraj, dziś kontynuuje z TZ (mamy wolne w pracy), cz. 3 w sobotę
jutro wam opowiem jak smakuje sex po 30ce
Stary 2013-05-09, 08:05   #834
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

U mnie znów upał. Jak wrócę do domu i w weekend będzie brzydko to się MOCNO wkurzę!

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
nie. mam stałą pracę TŻ też, damy sobie radę. TŻ poza tym to by już chciał brzdąca
To tak jak mój.
I to minimum pod półtora roku o tym mówi, namawiał mnie nawet, ale ja chciałam zachować 'prawidłową' kolejność.
A teraz mogłabym już mieć, bardzoooooooooooooooooo!

Cytat:
mam te 2 foty dziewczyny, może nie są najlepsze ale co sądzicie?
Pięknie wyglądasz w pierszej.

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
ale naskrobałyście !
chwalę się, że wpłaciliśmy juz zaliczkę za mieszkanie więc stało sie ! kupujemy
Gratuluję.

Cytat:
[/COLOR]Dziewczyny !!! Dziś dzwoniła do mnie kobieta w sprawie pracy.. Jutro o 14.30 mam rozmowę kwalifikacyjną Proszę, trzymajcie za mnie kciuki

Już zaczynam trzymać kciuki.

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Ijaa, staramy sie oszczędzać na czym sie da DJ nie chce (nie linczujcie mnie) - nie lubię ich. Nie mam zamiaru płacić komuś za puszczanie muzyki. Tym bardziej tyle kasy! Zespół musi być Nie wyobrażam sobie dj-a na weselu (bynajmniej moim).
Krótszej imprezy też nie chcę. Jestem tradycjonalistka, wesele będzie standardowo do 4tej.
Rozumiem.
Jeśli takie zmiany nie wchodzą w grę to nie pozostaje Wam nic innego jak 'przełknąć' większe koszty.

Spadam zaraz na targi. Nie piszcie bardzoooo dużo, bo nie dam rady nadrobić.
Miłego dnia

vixena Wszystkiego co najlepsze. Spełnienia marzeń i ogromu miłości.

A sexu po 30stce jestem bardzo ciekawa, do mojego też już całkiem niedługo.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-05-09 o 08:07
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 08:06   #835
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:

Fotografia Anna Kolebuk
Stary 2013-05-09, 08:11   #836
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Ojeeeej ja zawsze chciałam mieć mnóstwo tulipanów Czekam, aż u Tż dostanę kawałek ziemi Zasieję/posadzę tam wszystkie kwiaty świata
Btw. bardzo ładnie z Twojej strony, jak teściowa nie podziękuje to...
i powodzenia na rozmowie !

Cytat:
Co powiecie na ten bukiet ślubny po lewej stronie?
jest śliczny już sobie zapożyczyłam do inspiracji

Cytat:
ahaha szerokie bary (i brak biustu) mam bo trenowałam 5 lat pływanie i nic na to nie poradzę, ale ręce musze trochę odchudzić zdecydowanie!
musisz mieć świetny obojczyk nie wiem czemu ale jarają mnie obojczyki

Dziewczyny nie macie pojęcia jak się cieszę, że jest już piękne słoneczko
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 08:12   #837
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

vixena 100 lat także czekamy na relację

Cytat:
Dziękuję za opinię szukam jakiegoś mocnego koloru jednak chyba i coś z takich będę wybierać

no ta to małego biustu nie ma a tak serio to nie wiem czy ta laska się nie widziała w lustrze? Nikt jej nie widział mnie bytak z domu nie wypuścili

i w ogóle chcialam Wam pokazać bo kolega w zeszłym roku się chajtał (taki co całą młodość piłam z nim % na klatce ) i jego żona sama szyła sobie sukienkę tyle, że ona ma swój sklep z ciuchami w Hiszpanii, więc nie jest laikiem. Mnie się średnio podobała sukienkę (choć koronkowa), ale jak widać można i samemu biżuterię tez podobno sobie sama robiła (kolega mi mówił bo ja jej osobiście nie znam). Tutaj z kolei podoba mi się jak jest ubrany Pan Młody. Prosto i elegancko!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg luk 2.jpg (65,9 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg luk 3.jpg (102,1 KB, 57 załadowań)

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-05-09, 08:16   #838
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
vixena 100 lat także czekamy na relację

no ta to małego biustu nie ma a tak serio to nie wiem czy ta laska się nie widziała w lustrze? Nikt jej nie widział mnie bytak z domu nie wypuścili

i w ogóle chcialam Wam pokazać bo kolega w zeszłym roku się chajtał (taki co całą młodość piłam z nim % na klatce ) i jego żona sama szyła sobie sukienkę tyle, że ona ma swój sklep z ciuchami w Hiszpanii, więc nie jest laikiem. Mnie się średnio podobała sukienkę (choć koronkowa), ale jak widać można i samemu biżuterię tez podobno sobie sama robiła (kolega mi mówił bo ja jej osobiście nie znam). Tutaj z kolei podoba mi się jak jest ubrany Pan Młody. Prosto i elegancko!!
Fakt, pan młody super!
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 08:23   #839
karoolecka
Zadomowienie

coś mi ucięło

vixena NAJLEPSZEGO ! DUŻO MIŁOŚCI, SZCZĘŚCIA I SPEŁNIENIA MARZEŃ

i witam jeszcze wszystkie nowe PMki ;*

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

pysia sukienka mi się zupełnie nie podoba.. ale za to strój Pana Młodego owszem
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 08:28   #840
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
coś mi ucięło

vixena NAJLEPSZEGO ! DUŻO MIŁOŚCI, SZCZĘŚCIA I SPEŁNIENIA MARZEŃ

i witam jeszcze wszystkie nowe PMki ;*

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

pysia sukienka mi się zupełnie nie podoba.. ale za to strój Pana Młodego owszem
to ta jak mi i mimo, że kolega do przystojniaków nie należy to tu wygląda mrauuuu
dobra, wysłałam kolejne cv i lece do tego Kauflandu bo znów mi wykupią wszystko

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości