|
|
#3751 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Treść usunięta
|
|
|
|
#3752 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no to czekaj z miotłą jakby co to bede wzywać ![]() ![]() i co i bede tu sama siedziec.. z młodzieńcem? wole sie nim dzielic Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Żonki 2009 cz. XXXV
Ja wlasnie kiedys w masterchefie amerykanskim widzialam jak jakies niemieckie potrawy robili i tam ktos wlasnie o tym mowil
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3754 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
Miłku wszytskiego naj naj samych super prezentów i szczęśliwych chwil![]() nie umiem sie odgrzebać ![]() sterta prasowania tylko rośnie i rośnie.... a Natala ma radoche z rozrzucania prania - no i niby mi pomaga poprasowac ![]() byłysmy wczoraj u okulisty no i mamy wade wzroku niewielką za ół roku znow kontrola:/ Sambuś uważaj na siebie, zdrówka życzę Goldi gratulujemy ogromnie całusy dla ciebie i syneczka (ps. prawie 1,5 raza wiekszy od Tuśki jak się urodziła
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Sto lat dla Miłoszka !
|
|
|
|
#3757 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
od nas tez sto lat ![]() pogoda piękna dziś była, oby tak dalej było
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc
![]() Miłoszku buziaczki ![]() Klion witaj kochana i zostań już koniecznie.Byłam dziś z Mają w sklepie wybrać dla niej prezent od brata na urodziny i od nas. Brat mi kazał kupić sorter tylko miałam wybrac jaki chcę a od siebie nie wiedziałam co. Weszłam, pokazuję Mai różne zabawki, ale jakoś tak sobie jej się widziały. I nagle... zobaczyła dmuchanego osiołka (z gumy) - tego skoczka co się na niego siada . Dziewczyny jak ona zaczęła piszczęć z radości, bić brawo. Poleciała do niego. Więc ją na nim posadziłąm, to normalnie aż nóżkami z radości tupała Tak więc prezent wybrała sobie sama.
|
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie Tusia sobie sama JUŻ BUCIKI WYBIERA ![]() stoimy w sklepie (CCC) pokazuje jej takie biało-fioletowe i mowie ładne?? a ona mi na to "nieeeeee tamte fane sią tamte ciem pódziemy do kaśki? " no i wybrała takie zapinane na rzep w kolorze dżinsu
|
|
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale spryciula
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi poszedł mail z listą
Gdyby ktoraś jeszcze chciała to pisać na pw U nas Lila szaleje na punkcie butów!! jak przechodzimy koło CCC to pokazuje paluszkiem i mówi że chce (chce tam iść). Jak widzi nowe buty to oczka jej się błyszczą ![]() szaleństwo wręcz ją ogarnia. Ściąga buty z półek, przymierza w sklepie...będziemy mieli z nią problem
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kochana jest
|
|
|
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
Anika, Bzyczko w końcu to kobietki, niech się stroją
![]() Śliweńko dzięki temu, prezenty na roczek już wszystkie kupione/zamówione. |
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
o tak
![]() :kochana powiedz mi czy te ciasto czekoladowe mozna zrobic dzien wczesniej czy najlepsze tego samego dnia? ale szczerze.. bo w piatek mam gosci na 16, i nie wiem czy upiec co w czwartek wieczorem, czy w piatek ale tak kolo 15 bym go wyciagnela wiec byly na bardzo swieżo..
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
Aguniaaaaaaaa jestes??????????
bo po raz milion piąte mam cie zapytać o opinie o szczotce tangle i ciągle zapominam..... dobrze ci sie nią czesze?? rozczesuje bez szarpania?? bo mi się natula drze jak opętana przy czesaniu i nie mogę żadną szczotką jej czesać tylko palcami muszę zbierać kucyki a i mnie potwornie lecą włosy garściami zbieram z podłogi i pościeli:/
|
|
#3766 | |
|
Zadomowienie
|
Witaj Madziu.
A co u Ciebie? Kiedy wróciłaś do pracy? kto zostaje z Mają? Cytat:
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
anika - do zbierania w kucyk to CI polecam szczotki z wlosiem
gorzej jak sa juz koltuniki od spania np i wtedy taka z wlosia nie rozczeszesz. ps. dlatego zuzka raczej chodzi spac w kitce by sie nie plataly za bardzo zreszte sama krzyczy jak kitek nie ma ps. moja szczotak maa gesto wlosie - ze nie widac podstawy szczotki- ale w PL nie widzialam takich Ja z zuzka nie moge chodzic do obuwniczego, ostatnio w ccc wybrala sobie takie buty ze szok! za duze, z jakimis koralikami w kostce ala balerinki/lakierki - i obrala te zaduze i chciala je kupic, i w nich wyjsc Lubi nowe buty miec, wtedy wszytskim mowi ze ma nowe buty i pokazuje nozka ![]() ps. w cocodrillo mozna czasami fajne buty wyhaczyc |
|
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Jestem nieprzytomna... Dzisiaj oddam mego kota w dobre ręce...
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Babulce
![]() Klion jak miło Cię widzieć! Marta ale masz klęskę urodzaju Z Twoich propozycji wyłoniłam faworyta Chociaż tak szczerze to moim faworytem jest to, co tam się nie znalazło ![]() Na zlot, hmmm za jakieś dwa tygodnie Więc spotkam się z Gucią ![]() Rybulko ucałuj Miłoszka! A u nas smuty, w sobotę mamy pogrzeb, zmarła babcia męża
|
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu, przykro mi
|
#3771 |
|
Rozeznanie
|
Ktosiu przykro mi z powodu babci
sprawdziłam z ciekowaości tego hamburgera i : "Hamburger jako potrawa i jako słowo wywodzi się od befsztyka po hambursku (ang. hamburger steak), kotleta z siekanej wołowiny wprowadzonego do kuchni amerykańskiej przez imigrantów z Niemiec" źródło:Wikipedia
|
#3772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno kiedyś kolor różowy był zarezerwowany dla chłopców a niebieski dla dziewcząt ![]() Cytat:
Cześć! Wykończy mnie ta budowa... oczywiście 2 parapety z "wadą" (oni mówią, ze to dozwolona taka wada ) i oczywiście robią problemy
|
||
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Niby wszyscy byliśmy na to przygotowani, ale... |
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba na śmierć bliskich nigdy nie da się przygotować
|
|
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw stała pod łazienką i miauczała pół nocy, drapała w drzwi, 3 razy oczywiście mnie obudziła. Nad ranem, znalazła piłeczkę, która nigdy jej nie interesowała i wariowała. Wynik, ogromny ból głowy, nie wyspania. No udusić taką to mało!!! nie wspomnę o tym, że jak się ubierałam to wskoczyła mi do szafy. Nie zauważyłam. I przed wyjściem szukaliśmy jej z mężem z 10min. Oszalała! mam nadzieje, że dogadasz się z tą firmą. ale i tak trzeba się nauczyć żyć od nowa...
|
|
#3776 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasza dzisiaj w nocy też niespokojny duch, wróciła dopiero do domu 5:30 (a zazwyczaj przychodzi ok 22-23-24 jak idziemy spać)
|
|
|
|
|
#3778 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia usciski dla mezulka i Ciebie.
gucia szał! kupilam sobie bluzke w mohito taka z baskinka i do tego bizuterie normlanie szał. w ramach prezentu urodzinowego wybralam sie po koraliki do bransoletki, a wyszlam i z nimi i bluzka yeah i w szoku bylam, bo same xl wisialy te bluzki, ale tzk, w tulowiu ok, ale tezsza osoba nie zalozylaby, bo ciasnawe rekawki a bluzka fajna, nie ma na necie jej nie wiem czemu, z rekawkiem 3/4 biala a'la kremowa okragly dekolt, i 2 wszyscia z przodu tworzace baskinke podoba mis ie, i wygladam w niej bardzo elegancko i szykownie.Doskonala na roznego rodzaju uroczystosci czy do pracy potrzebuje jednak do tego wolnego czasu i brak dziecka, bo inaczej mi nie da spokoju z bizuteria![]() edit: przymierzalam tez buty w mohito, szpailki, tragedia, niewygodne i zle skrojone, choc ladne na prawde. za to balerinki!! szał, super. akurat te co przymierzalam orpocz wygody byly okropne, ale bede patrzec na nastepne modele ło te mierzyłam http://mohito.pl/pl/dynamic/product/397/%23397 a szpilki te: http://mohito.pl/pl/dynamic/product/393/%23393 włąśnie u mnie grzmi bedzie zaraz burza
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2013-05-09 o 12:45 |
|
|
|
#3780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rossi mamy pełnie? Twój też świruje? Ty mój kalendarzyku księżycowy! ![]() Cytat:
![]() ![]() co do butów, to nie moje klimaty. za to ja przymierzałam takie jak te po prawej https://www.google.pl/search?q=mohit...ml%3B660%3B392 tylko seledynowe, czy niebieskie. Podobały mi się, ale za chol.erę nie mogłam dobrać rozmiaru. jedne za duże, drugie za małe Mam dość. Poważnie. nie dość że humor do du.py. i w zasadzie już wszystko się prostuje, wiec powinien być lepszy, a ja nadal przygnębiona. to jeszcze w pracy nie ogarniam. A to tylko i dlatego że nic. ale to kompletnie NIC nie chce mi się robić... głowa mnie nadal boli, chce mi się ryczeć, a jeszcze się umówiłam po pracy na piwo. do tego moi poczciwi szefowie, zauważyli, że coś nie halo i biedaczki martwią się. Jeden stwierdził, że więcej mnie na urlop nie puści bo odkąd wróciłam jestem zupełnie nie swoja. Do tego chyba zupełnie nie świadomie uraziłam mamę... a chciałam tylko pomóc. wrrrr! ryk i zgrzytanie zębów!!! To się wygadałam. A teraz idę jeszcze coś porobić i uciekam!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

Więc spotkam się z Gucią