|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Ja mam zestaw pędzli Lancrone i jestem mega zadowolona
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dziękuję
na noc zrobiłam sobie koczka na czubku głowy, żeby zobaczyć jak będę wyglądała w falach i nawet przez 10 minut rano miałam fale przeczesałam ręką włosy i zniknęły chcecie zobaczyć ?Cytat:
śliczne śliczne śliczne z chęcią bym się zamieniła ![]() Tak tak, wcześmniej przez ładnych kilka lat nosiłam platynowy blond, chcesz to mogę wrzucić fotkę w blondzie i kolor włosów zaraz po fryzjerze, czyli rok temu mam jeszcze foty w płomienno rudych włosach w ogóle czego to ja nie miałam, aż się dziwię, że jeszcze mam włosy na głowiePo jakim po jakim??? tuningowałaś czymś czy po samym kalosie masz fajne? Miranda ale Ty śliczna
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Krakowskie targi? Te, na których byłam raz i więcej nie pójdę
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#815 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana z eksperymentem na głowie.
Próbuję sobie właśnie na szybko zrobić fale - za godzinę wychodzę na uczelnię. ![]() Może w końcu im się uda pokręcić do porządku. Dam znać, co wyjdzie.
|
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#817 |
|
Wtajemniczenie
|
Do mnie lecą 3 Kallosy..
a jutro jade polować na Bingo
|
#818 |
|
Zadomowienie
|
chcesz to mogę Ci wysłać zdjęcia mnie z natural fair matującym przed i po. mam jeszcze fairest rozświetlający ale nie widzę różnicy większej
|
|
|
|
#819 |
|
Zadomowienie
|
Łuhuuu, wyglądam jak milion dolarów!
Co prawda rozjaśniane końce nadal łapią rozprost, ale jak góra się pięknie pokręciła. Chyba zaczynam znajdować sposób. ![]() Fota z kamerki, bo aparatu niet.
|
|
#820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a matujący nie wysusza skóry, bo mam problemy ciągle z odstającymi skórkami ![]() Cytat:
![]() jak Ci się to udało?
|
|
#821 |
|
Nindżopesz
|
Wow, jak Dolores z Królika Rogera
|
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle ten ostatni słoik latte jak kupiłam już nie pachnie mi tak ładnie, za dużo w nim chemii czuję, nie wiem o co kaman, bo kiedyś tak pięknie pachniał, czyżbym trafiła na jakiegoś bubla :/ ? A u mnie leżą 3 kallosy na razie ich nie używam, zastanawiam się czy nie oddać koleżance, żebym mogła z czystym sumieniem kupić sobie jakieś nowe maseczki ![]() Ale u mnie upał ale za długo nie da się wysiedzieć na słońcu. A za tydzień w sobotę jadę z psem do fryzjera gdzie będzie natura i jasmin więc mam zamiar kupić coś fajnego do włosów może olejek z GP bo skończył mi się i widzę, że bardziej włosy mi lecą, a jak używałam to było spoko i na porost też chyba działał.---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- halbtrocken ślicznie
|
|
#823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Cytat:
zaraz wam wrzuce porównanie mojego tyłka przed i po przysiadach :P
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
mój poprzedni też ładnie pachniał, a ten co teraz mam właśnie tak czuć, nie wiem dlaczego
|
#826 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Mam ochotę dzisiaj kogoś zamordować . Wstałam o 9 żeby zadzwonić do ośrodka. Zadzwoniłam. W związku z tym, że nie byłam w tym roku w ośrodku musiałam wydrukować i uzupełnić deklaracje. Ok. Wydrukowałam i uzupełniłam. Kolega mnie zawiózł do ośrodka na motorze. Wyciągam książeczkę z ubezpieczeniem (a jestem ubezpieczona na ojca). Niepodstęplowana . Pojechaliśmy z kolegą do pracy ojca. Ojciec podstęplował tą książeczkę i wróciliśmy do ośrodka. Chciałam się zapisać na dzisiaj, brak miejsc. ![]() Może termometr źle działa, bo mam przypuśćmy temperaturę 39,5 stopnia. 3h później mam 35,7. |
|
|
|
#827 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ps.Ja ostatnio ogłuchłam na ucho (był wrzesień) i w szpitalu mnie nie przyjeli..dostalam skierowanie do ośrodka, gdzie wyznaczyli mi termin na MAJ! Znajoma pielęgniarka kazała mi przyjść do domu, wzięła wielką strzykawę, strzeliła wodą w ucho i po problemie..a tak bym czekała do 16 maja. Porażka.
|
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Nasza polska służb zdrowia to najbardziej denerwujący kabaret jaki sobie można wyobrazić.
![]() Ja z tych chorowitych jestem i żebyście wy wiedziały, jakich sytuacji byłam świadkiem, czy też co mnie spotykało.. Pozarzynać tępym nożem to mało.
|
|
|
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Umyję włosy- da się zrobić. 2. Ułożę włosy- da się zrobić jak włosy nie będą miały focha. 3. Będzie ktoś do pomocy i zrobi ostre zdjęcie- nie da się- mama nie umie, brat zrobi ale nie ostre. Zresztą aparat też mam nie najlepszy Dlatego nie wstawiam zdjęć makijaży i włosów. |
|
|
|
|
#831 |
|
Wtajemniczenie
|
halb milion dolców jak się paczy
|
#832 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#835 | |||||
|
Lux Mundi
|
Bry
Cytat:
, przeterminowane kosmetyki jakoś nie robią na mnie wrażeniaCoś na pewno będę wybierać Cytat:
.Cytat:
.Nagotowałam wczoraj cały gar Jak z filmu .Cytat:
Co do termometru niekoniecznie musi być zepsuty. Po wysokiej gorączce, stan osłabienia do norma. Cytat:
.Na szczęście nie mam tak przykrych doświadczeń jak Wy. Byłam swego czasu częstym gościem na Dolnym Śląsku i dopadł mnie jednego razu podczas takiej wizyty mega ból oka. Było grubo po 21, pojechaliśmy na pogotowie. Nie miałam przy sobie nic prócz dowodu osobistego [mieszkam nad morzem, więc inna kasa chorych i w ogóle], zostałam normalnie przyjęta, zbadana [ zapalenie rogówki]. Dostałam receptę i tyle. Kaveri, czy odżywka morelowa [ DM jak rozumiem], którą polecasz będzie godną następczynią tej z Alterry [wycofanej]?
|
|
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#837 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#838 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pewnie, że chcę! Też miałam różne fazy na kolor włosów, ale teraz raczej już pozostanę przy blondzie (mam za jasną cerę, żeby mieć ciemniejsze włosy, a w rudym i czerwieni mi nie do twarzy, a szkoda )Super Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jacie. Zostałam dzisiaj obudzona o 7.00 przez moich cudownych robotników. Myślałam, że pójdę i ich zabiję, bo się nawet nie starali się być cicho W końcu jednak zasnęłam i (nie wiem jak to możliwe) zostałam obudzona po raz drugi przez mamę... o pierwszej Ależ miałam zaczepiste sny
|
|
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Sorry ale przez tę czerwień nie jestem się w stanie skupić. Za każdym razem, gdy rzucasz zdjęciem zazdrość skręca mi jelito z powodu tego koloru, którego ja mieć nie mogę, a Ty, cholero, masz..
![]() Cytat:
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie mogę na siebie patrzeć.
Miałam taką ładną długość a teraz o. W ogóle, byłam u fryzjerki powiedzieć co o tym myślę. Jedna stara baba na fotelu prychnęła " pff, przecież się ich nie doczepi". No, jestem tego boleśnie świadoma. Ciśnienie mi babsko podniosło na tym koniec. Jak im powiedziałam, że mierzyłam włosy przed i po wizycie i różnica jest 8 cm to powiedziały, że " mogła pani powiedzieć, że mierzone były ! " No taa, bo wtedy obcięłyby tyle ile chciałam, tak ![]() I w ogóle, to zasugerowała, że kłamię, że niemożliwe. Stwierdziła, że niestety, ale nie ma czym sprawdzić, a chciałaby. Pech. W ogóle obsługa koszmar. Weszłam, posadziła mnie na fotelu, szarpiąc umyła włosy, mokre próbowała rozczesać, po czym prób zaniechała, poczekała aż podeschną ( bo po co uruchomić suszarę ? ), dalej rozczesywała i uszyła, a potem dopiero cięła tak, że nie widziałam ile tnie. Na koniec nie pokazała mi efektu, tylko zarzuciła włosy na bok ( chyba, żebym nie widziała, co zrobiła? ) Już wiem, że te panie trzeba omijać szerokim łukiem. ![]() Dostałam baty od teściowej, że nic nie mówiłam, bo włosy, to ona ścina i by mi to zrobiła sto razy lepiej. No, dziękuję za wczesną informację.
Edytowane przez EdizA Czas edycji: 2013-05-09 o 14:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

na noc zrobiłam sobie koczka na czubku głowy, żeby zobaczyć jak będę wyglądała w falach i nawet przez 10 minut rano miałam fale
?
mam jeszcze foty w płomienno rudych włosach
w ogóle czego to ja nie miałam, aż się dziwię, że jeszcze mam włosy na głowie

. Wstałam o 9 żeby zadzwonić do ośrodka. Zadzwoniłam. W związku z tym, że nie byłam w tym roku w ośrodku musiałam wydrukować i uzupełnić deklaracje. Ok. Wydrukowałam i uzupełniłam. Kolega mnie zawiózł do ośrodka na motorze. Wyciągam książeczkę z ubezpieczeniem (a jestem ubezpieczona na ojca). Niepodstęplowana
. Pojechaliśmy z kolegą do pracy ojca. Ojciec podstęplował tą książeczkę i wróciliśmy do ośrodka. Chciałam się zapisać na dzisiaj, brak miejsc. 

.
Ależ miałam zaczepiste sny