![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak schudnąć?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Zakorzenienie
|
Johanno to super!!!! Zatem dwie rączki już sprawne to może mała zagrych by się przydała
![]() Bęc za zdrowe rączki Johanny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Zakorzenienie
|
Dziekuję Dorinko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ty kochana juz polewaj... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Trafilam przypadkowo na wasz watek (zazwyczaj siedze na mamusiowym) ale z tego co tu przecyztalam to jestescie ladnie zakrecone (w dobrym znaczeniu) niestety nieprzeczytalam calego watku bo potrzebuje na to sporo czasu a teraz przed swietami wiadomo jest go niewiele ![]() ![]() ![]() Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My tu też częściowo mamusie, ale nie przeszkadza nam to aby rozwijać tematy tematy przeróżne jak się pewnie już zorientowałaś ![]() Widzę, że koleżanka z dalekiej zagranicy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4958 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny,kanapeczki przygotowane...zapraszam. ...jak super sie je robilo dwiemy lapkami ![]() ![]() ![]() Polalyscie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Zadomowienie
|
No ładnie
![]() ![]() ![]() ![]() no to chlup ![]() Johanko to super, że gips poszedł precz, teraz będziesz mogła pić tak jak my, na dwie ręce ![]() ![]() Fredziunia witamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Zakorzenienie
|
Polałyście, jak najbardziej
![]() ![]() ![]() Dobre kanapeczki ![]() Trochę tak głupio pić bez dzisiejszej Jubilatki Sabbath ale cóż...... Pewnie już napawa się widokiem prezentów, które przytargali jej posłańcy ![]() Fredziunia szkoda, że nie ma gospodyni naszego wątku- Świtezianki, ona jest najlepsza w powitaniach nowych członków tego zakręconego wątku. Ale zobaczysz sama jakie Ci powitanie zgotuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4962 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
dorinka30: No ja obecnie "niedoszla" mamusia ale nadal nietrace nadzieji ![]() sr.johanna: to samo moge powiedziec , wkoncu ktos tez z niemiec ![]() Widze uwas dzis imprezowanie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4963 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to siup jednego za wszystkie tu nieobecne ![]() Gdzie one sie podziewaja?Jak wroca,to my juz gdzies pod stolikami bedziemy lezec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Rozeznanie
|
Tu sie taka impreza rozkreca a ja musze mykac brac sie za porzadki bo TZ zaraz wroci z paryc a ja przy kompie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Zadomowienie
|
marus ty nie widzisz,ale ja szklaneczke z trunkiem szlachetnym w jednej raczce a kanapeczke w drugiej
![]() ![]() fredziunia nie szkodzi dzisiaj my stawiamy,znajdzie sie okazja(bo tu kazda okazja dobra),ze i ty postawisz ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
Fredziunia my tu wszystkie na diecie, więc dobrze że bez przekąsek przyszłaś
![]() Fredziunia nie chcę być wscibska, ale czy Twoje słowa oznaczją, że jesteś w ciąży ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Rozeznanie
|
dorinka30: nie jestes wcibska (nauczylam sie juz o tym rozmawiac) to znaczy ze bylam w ciazy.
Jak wy tu wszytskie na diecie to moze i ja sie zmobilizuje i tez zaczne , wstepne postanowienie to po swietach (bo wiadomo w swieta sie nie da) |
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze, zobaczysz. Bądź dobrej myśli, myśl pozytywnie - to działa ![]() My tutaj odchudzamy się przy okazji, jeśli nie przeszkadza nam odchudzanie w rozwijaniu innych tematów ![]() Ale jeśli masz zamiar, to najlepiej zmierzyć się z tematem diety po świętach oczywiście. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4970 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale tez nas tu troche jest....A jak z drineczkami...polewa to ktoras? ![]() fredziunia nie trac nadzieji ![]() switezianko widze cie kochana.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4971 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() (oczywiście w związku z tym polewam potrójnie ![]() Fredziunia - trudno mi Cię pocieszać, jako że sama instynktu macierzyńskiego nie mam ani odrobinę, ale na pewno będę o Tobie myśleć pozytywnie ![]() ![]() Dziewczyny, a może jako prawdziwe Czarownice zadziałamy coś w tym kierunku? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
Zadomowienie
|
widze jeszcze jedna nowa kolezanke w ukryciu barbapapa
![]() Dolacz tez do nas,dla wszystkich starczy... ![]() Zapraszam ![]() i chyba przestraszylam nowa kolezanke,bo uciekla..hm....czy ja tak strasznie wygladam na tym avatarku...ha ha Edytowane przez sr.johanna Czas edycji: 2007-04-05 o 12:35 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Zakorzenienie
|
Mazurek kajmakowy:
ciasto 3,5 szkl maki 1/2 szkl cukru pudru 250 g margaryny 2 żółtka 1 małe op. cukru waniliowego 2-3 łyżki kwaśnej śmietany 2 łyżeczki proszku do pieczenia Składniki sypkie połaczyć z margaryną, tak aby powstała taka kruszonka, do tego dorzucić na koniec żółtka i śmietanę. Nie wiem ile czasu nalezy piec, ale tyle żeby sie zrobił rumiany. Kajmak to jak pisałyśmy z Marusią wczoraj - puszke do wody, 1,5 godz lub dłużej, rozkręcić to z masłem (nie wiem... pół kostki). Wykładamy masę na placek, dekorujemy orzechami i już. Mazurka można jeszcze ulepszyć. Można upiec dwa placki, i w środeczek wyłożyć śmietanę ubitą z cukrem pudrem i cukrem waniliowym. Całość.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
A Świtezianka to co???? Długo tak jeszcze będzie milczeć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Rozeznanie
|
No to podlogi juz przetarte ufff
No dietke musze jakas zaczac bo lato idzie ![]() ![]() Wierze z calych sil w to ze nastepnym razem sie uda ![]() ![]() Narobilyscie mi smaka tymi kanapeczkami i wlasnie wcinam ciemny chleb z pasta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że to raczej ten denaturat z łososiem ![]() Kurczę, ale luksus, jeszcze niedawno był buraczek od święta, a teraz łosoś ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i teraz mam dwie raczki to moge piecccccccccc!!!!!!!!!!!! !!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
Zakorzenienie
|
Ech.. pisałam ten przepis jakąś godzinkę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam nową czarownicę Fredziunię. A łososia uwielbiam również, może być z białą bułeczką bosko chrupiącą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chcesz pozbyć się 5 kilogramów to nie jest duży problem, polecam Dietę Plaż Południowych ![]() Uda się, zobaczysz. Musisz wyluzować, wiem że łatwo się mówi, ale jak wyluzujesz to zobaczysz, że wszystko pójdzie gładko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.