|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Dziewczyny, jak długo wasze łowy "żyją" w Waszych szafach?
Ja jestem strasznie sentymentalna, jeżeli chodzi o ubrania, ciężko mi się z nimi rozstać a na nowe nie ma już miejsca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | ||
histoire abracadabrante
|
Cytat:
![]() Odważna jesteś, ja nigdy nie biorę nic bez mierzenia w sh. Później zawsze się boję, że nie pozbędę się rzeczy, które nie pasują. Cytat:
![]() U mnie krótko. Mam fazy, że wymieniam pół garderoby jak np. teraz. Sprzedaję sporo rzeczy, niektóre zostawiam na przetrzymanie, ale jak nie założę ich w ciągu miesiąca to pewnie sprzedam. Moje najstarsze ubrania mają 1,5 roku-2 lata, a jest to raczej kilka sztuk odzieży. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
histoire abracadabrante
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zakorzenienie
|
Pytałam się o to ale babka spojrzała na mnie wtedy jak na wariatkę
![]() Niektóre bluzki przymierzam czasem na top itd. Problem jest właśnie z sukienkami i spodniami ![]()
![]() |
#4447 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
Z innymi jest tak, jak piszą dziewczyny. Nie noszone lub rzadko i bez przekonania zakładane, idą dalej w świat. Nigdy jeszcze nic nie sprzedałam, bo nie chce mi się. Pakuję w wielki wór i do mamy, a potem przychodzą żony kuzynów, wybierają albo zabierają i problem znika ![]() Mama ostatnio wzięła sweter i torebkę. Stwierdziła, że odetnie pasek i będzie miała małą kopertówkę i wtedy... trzasnęło mną, że sama nie wpadałam na taki pomysł ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- A jeżeli chodzi o ubrania, to ja byłam chomikiem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Zadomowienie
|
Jak jestes z Bdg to poszukaj moze w ktorejs Weronie. Tam maja rozne rzeczy.
#4451 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie w moich ulubionych lumpeksach tez nie ma przymierzalni. Przez 3 lata jednak wypracowałam taktyke i potrafię przymierzyć dosłownie wszystko. W lecie ubieram na siebie sukienkę lub tunikę i lepiej mi mierzyć, nawet spodnie. a pomysł jak mierzyć spodnie jeżeli mam spodnie na sobie podsunęła mi pewna miła pani. Powiedziała, żebym wybrała jakąkolwiek spódnice na gumce, ubrała ją, a później przymierzyła spodnie. Na poczatku jakoś tak dziwnie mi bylo, z czasem przywykłam. są kobity które rozbierają się do samego stanika ![]() w sumie jakos mi to nie przeszkadza, nie zwracam na nie uwagi. Brak przymierzalni nie jest jakims wielkim minusem, zwłaszcza, że na sklepie są lustra. dzisiaj na odstresowanie po maturze wstapiłam do jednego sh, gdzie miałobyc wszystko po 2zł, a był nowy towar. ładne sukienki z zary były nowe z metką po 25zł, piękne duże torby ale po 70 zł. ![]() a nie stać mnie....
Tak Ci miałam wiele do opowiedzenia... Wydawało mi się, że o życiu, ale okazuje się , że tylko o sobie... O sobie w Tobie... Albo raczej o Tobie we mnie ... ' zapuszczam włosy pasmo kontrolne: 74 cm cel pierwszy: 80 cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4452 |
Raczkowanie
|
Moje z ostatnich dni :
1. Koszula jeansowa dla siostry 2. Tunika ZARA , niestety za duża ;( 3. Sportowy biustonosz NIKE , nie mam pojęcia po co mi on : O tak jakoś spontanicznie wzięłam bo za grosze to żal było zostawić :P 4. Bluzka wąsy - TOP SHOP 5.Bluzka w kwiaty H&M 6. Góra stroju H&M 7. Sweterek , no name . 8. Torebeczka , nie jestem do niej przekonana , taka śmieszna jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj prawie stowke na podwalu zostawiłam. mysle ze się oplacalo. kupiłam 2 koszule noweczki dla taty, bluzke dla taty z lee, bluzke dla taty zwykla czarna, kosmetyczke nike, worek? na akcesoria itp., 3 bluzki dla dzidziusia i skarpetki jedna pare, 2 paski jeden pleciony drugi skorzany, swoja droga znacie firme pielini? i chyba wszystko
![]() zauwazylyscie takie zjawisko ze wagi kontrolne podaja nizsza cene niiz ta przy kasie jak płacimy ? chodzi o from London na podwalu ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatnio miałam ponowić to pytanie.. Ale już za późno.. Straciłam prace :/ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4455 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() Nie martw się, na pewno znajdziesz coś nowego. Teraz sie sezon zaczyna choćby na prace dorywcze a i pracodawcy często doceniają to, że się bierze każdą pracę, bo to oznacza że jak kobieta pracująca "żadnej pracy się nie boisz" ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
![]() A nie wiesz, czy jakieś szale kolorowe były? Całą zimę masa ich wisiała na kratownicach wokół przymierzalni a teraz pusto. A na tych regałach nie miałam ochotę grzebać... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
![]() Mnie wkurza, jak jest tylko jeden haczyk na jednej ściance w przymierzalni a nie dwa albo nie ma stołeczka, na którym można położyć torebki ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4456 |
Zakorzenienie
|
Anecka a to Matthew Williamson, czy Matthew Williamson for H&M (wiem, ze miał z nimi kolabo) ? jJśli to opcja nr 1 to masz super farta i gratuluje łupu
![]() Sukienka fajna i ładnie Ci w niej ![]() lovecranberries u mnie żyją różnie, ale jak widać po moim all, nie za długo (chociaż mam parę rzeczy, które pewnie będę nosiła do zdarcia). prowadzę handel wymienny, duzo sprzedaję i dużo kupuję. Mam taką zasadę, że jeżeli nie założę czegoś w ciągu 6-7 miesięcy, to sprzedaję. Nie liczę oczywiście sukienek eleganckich, chociaż ostatnio pozbyłam się jedwabnej ombre Donny Karan (ale była za duża już ..) masiej no drogie drogie, w Madonnie szczególnie. Mi się marzy sukienka ślubna od Very Wang o tak ![]()
![]() |
#4458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Poszłabym do tego lumpka, już tak dawno nie byłam...
![]() Edytowane przez margueri Czas edycji: 2013-05-08 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4460 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- już nie chciałam ,,robic,, afery bo dluga kolejka się zamna ustawila ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | ||
histoire abracadabrante
|
Cytat:
Kojarzysz może czy był taki biały plecak z eko skóry? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4463 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4464 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
![]() Oprócz tego fajne rzeczy. ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
![]() A ja w maju jeszcze nie byłam w sh. Czekam na przypływ gotówki i poszłabym na dostawę... Edytowane przez e5f8e1654645f7f709e372d7f739a8569d1c32e2 Czas edycji: 2013-05-08 o 22:43 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4465 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kojarze bo ogladalam ten plecak ;d ale poplamiony był ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |
histoire abracadabrante
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaż...to i tak nieźle, w porównaniu do Virgo&Szyku, gdzie plecaki kosztują ok. 70 zł i więcej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
![]() Kupiłam ostatnio torebkę za całe 23 zł, ale teraz tak się zastanawiam czy jest ok ![]() Ogólnie zrobiona jest z a'la zamszu i wstawki z ekoskórki. Ma fajny kolor i jest pojemna, ale tak się zastanawiam czy nie wygląda jak dodatek gazetowy ![]() Co myślicie? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie też się podoba
![]() |
#4470 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Top z Nike i jeansowa ! Ekstra ! Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.