|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszc
Cytat:
Byłam wczoraj w jeszcze jednym H&M i pustki. Trochę żałuję, że nie kupiłam stroju kąpielowego, góra i dół za 40 zł + miałam zniżkę -25% Ten z załącznika. [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4072024 3]ładna ![]() mnie podobają się te buty, ale trochę drogo http://allegro.pl/zlote-czarne-przez...202908480.html[/QUOTE] Na dniach ją zamówię, przyda się na lato ![]() A ile miętowych rurek widziałam na bazarze Chyba jakiś procent jest dopuszczalny, ale nie wiem ile ![]() Brzuch mnie boli
|
|
|
|
|
#4952 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVIII - Mroźnej zimie się nie damy, włosy dalej zapuszc
Hej!
U mnie masakra . Choruje. Mam wysoką temperaturę od kilku dni . Zadzwoniłam do ośrodka, bo chciałam się dzisiaj zapisać na wizytę u internisty. Babka kazała mi wydrukować i uzupełnić jakiś świstek i przyjechać do ośrodka. Zawiózł mnie kolega na motorze. Jestem ubezpieczona na ojca. Okazało się, że nie mam stempelką w książeczce ubezpieczeniowej. . Kolega mnie zawiózł do pracy taty. Tata podstęplował tą książeczkę. Pani recepcjonistka przyjęła tą deklarację. Pytam się czy może mnie dzisiaj zapisać do internisty. Nie ma miejsc. A na jutro? Nie ma jeszcze Pani danych w rejestrze . Proszę dzwonić Dzisiejsza służba zdrowia... Padniesz. Zanim Cię przyjmą |
|
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kupiłam cuuuuudowną sukienkę czarną. Jak na lumpa dość drogo, 25 zł, ale tak mi się spodobała, ze musiałam ją mieć i jestem zachwycona kupiłam też spódniczke na lato i bluzkę czerwoną do niej na krótki rękaw po całe 2 złote żal było nie wziąć ![]() Kupiłam też strój kąpielowy, push up, leży idealnie a na mnie to cud Czerwony Następnie kupiłam Facelle na spróbowanie (akurat w promocji był) i żel pod prysznic (też w promocji za 2,99 )Przyszła też dziś moja szczotka TT oraz maska Kallos z keratyną. dziś próbuję Daaaawno nie miałam takiego dnia teraz miesiąc bez zakupów
|
|
#4955 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest tzw losowanie lotto.
Losują które prace będą sprawdzane.
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Krakowskim byłaś? ![]() Tata wyjął mi z pawlacza (uwielbiam to słowo ) moje letnie buty. Powyciągałam wszystkie z pudełek, szafek i innych zakamarków, zrobiłam zdjęcia i wyszło, że mam 26 par butów na sezon wiosna - lato czyt. balerinki, sandały, klapki i szmaciane tenisówki. Jestem nienormalna. No i jeszcze jedne japonki są w drodze.
|
|
#4959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zrobiłam dokładnie to samo, pozbierałam wszystkie buty i zrobiłam zdjęcie. Okazało się, ze mam 40 par wszystkich butów, z czego ponad 30 na sezon wiosna-zima-jesien tzn właśnie czółenka, półbuciki, trampki, sandały... Ale fakt że kilka par mam już na dobicie, gdzieś porwane itp ale jeszcze za mało by wyrzucić bo szkoda mi ![]() TŻ się nabijał ze mnie, że jak będę się kiedyś przeprowadzała do niego to ciężarówka potrzebna na buty i ubrania
|
|
#4960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nienawidzę kupować butów, każde mnie obcierają. Teraz nie mam w czym chodzic, muszę jakieś sandały wytrzasnąć. ![]() Otako, Hey było super ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Zapodajcie mi jakiś fajny, wciągający film.
|
|
#4961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O, i właśnie mi się przypomniało, że mam jeszcze gdzieś "koszyki" na koturnach na lato. ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
Mnie właśnie też coś ostatnio buty obcierają. Prawą nogę mam taką poharataną, że mogę chodzić tylko w szmacianych tenisówkach, a na pięcie mam 3 warstwy plastra.
|
|
#4962 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4963 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4072715 5]ja kupiłam bratanicy, bo ma takie włosy jakościowo jak ja i ... oj przyda się jej. Była zachwycona [/QUOTE]Ja też jestem zachwycona już nią po jednym użyciu Bajka.
|
|
#4964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to samo [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4072715 5]ja kupiłam bratanicy, bo ma takie włosy jakościowo jak ja i ... oj przyda się jej. Była zachwycona [/QUOTE]Ja też chcę , ile zapłaciłyście za swoją?
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czekam na Brodkę
|
#4966 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już byłam kiedyś na Brodce, było beznadziejnie
Grali tylko 40 minut. Słyszłam, że teraz koncerty się poprawiły, ja byłam jakoś po wydaniu Grandy.---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4072759 6]35zł, ale odbierałam osobiście [/QUOTE]O, to nieźle, poszukam na all
|
#4968 |
|
Konto usunięte
|
waaaa, kończymy wątek
![]() 32 wiadomości jeszcze
|
|
|
|
#4969 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
36 zł plus przesyłka. Najtańsza chyba była 7 czy 8 zł, ja wzięłam jeszcze troche więcej rzeczy więc kosztowała 11, ale za to na pół z siostrą ![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4072797 7]waaaa, kończymy wątek ![]() 32 wiadomości jeszcze [/QUOTE]Trzeba wymyślić nazwę dla następnego
|
|
#4970 | |
|
Zakorzenienie
|
Jasna mięta i nawet nie wyglądały na targowe Mierzyłam też woskowane rurki, ale w rozmiarze 34 brakowało mi jakichś 6 cm w brzuchu, a większych nie było z tego modelu. Cytat:
Pochwal się tą kolekcją
|
|
|
|
|
#4971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4072797 7]waaaa, kończymy wątek
![]() 32 wiadomości jeszcze [/QUOTE]No ba, trzeba kończyć, bo w końcu przez nas zima postanowi powrócić ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Phi tam 40 par butów, ja wymiatam xP Wszystkich butów mam 3 pary- adidasy, adidasy do biegania i balerinki. Zimowych już nie mam bo wywaliłam, rozkleiły się. Jak wyleczę do końca nogę i będę mogła chodzić w normalnych butach, to pojdę na wielkie zakupy
|
#4973 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja buty mam, ale nie lubię ich lub są do wywalenia ![]() Będę musiała coś kupić
|
|
|
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam moje jak nie nosiłam to na bieżąco oddawałam na sprzedaż na psy i jakoś tak zostałam z 3 parami
W sumie bez sensu byłoby je trzymać w szafie, to już ponad 3 lata ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- o losie, nie 3 a ponad 4
|
#4975 |
|
Konto usunięte
|
to ja mam tak, że jak uczepie się 1 pary butów, to mogę ją męczyć do rozwalenia
![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- najczęściej adidasy przecierają mi się na kości, nad piętą, tak z 2,5-3cm i potem cholery obcierają
|
|
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też w tym miejscu się zdzierają
|
#4977 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
O a mi np w butach do biegania, (jeszcze za czasów długich regularnych biegów) podeszwa przetarła się na wylot
![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Ale się w☠☠☠☠iłam dzisiaj ech. I jest po północy, jutro wstaję o 5 na autobus, a jestem w ciemnej dupie
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4073373 2]Załatwiłam tak 2 pary ulubionych Adasi i Reeboki
Ale najgorsze jest to plastikowe usztywnienie, przy butach za kostkę, bo wtedy dodatkowo rani. Z sentymentu nie wywaliłam butów [/QUOTE]Mi też się tak robi ale na szczęście w takich ribokach to długotrwały proces, ostatnie, takie płaskie jak na deskę, wytrzymały mi kilka lat Teraz się przerzuciłam na conversy i baaardzo wolno mi się niszczą. Najbardziej zajeżdżam chyba sandały,w sumie co roku kupuje nowe bo i tak się rozpadają i tak. Nic dziwnego skoro kupuje tanie, w tym roku kupiłam płaskie sandały w ccc za 40 zł, w zeszłym też. Może jakbym się wyłożyła na droższe, porządne to by trochę wytrwały, ale co ja poradzę jak mi się tutaj akurat drogie nie podobają? ![]() A weź. Ostatnio przeprowadziłam czystki i wyrzuciłam wszystko, co jest zepsute ale "szkoda wyrzucić bo może naprawię, może jeszcze się do czegoś przyda", mhm pewnie. Wywaliłam 3 pary butów i 4 torebki. Czułam się jakby mnie przyjaciele opuszczali ![]() Cytat:
Wczoraj był mój debiut ze spiruliną na paszczy. Nałożyłam tylko z wodą bo nie zniosłabym jeszcze dodatku jogurtu do smrodu alg. Faktycznie fajna maseczka, ale zapach ![]() Idę dziś na próbny makijaż ślubny do kosmetyczki
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2013-05-10 o 08:46 |
|
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
uważaj, żeby Ci tapety 3 tony za ciemnej nie zrobiła
![]() Moja kuzynka jak przyjechała i zobaczyła sie w normalnym świetle to łzy w oczach miała ![]() Idę za godiznkę szukać sandałów właśnie ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- a potem na juwenaliowe sniadanie na trawie i do pracy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

Byłam wczoraj w jeszcze jednym H&M i pustki.
Ten z załącznika. 

. Choruje. Mam wysoką temperaturę od kilku dni
. Zadzwoniłam do ośrodka, bo chciałam się dzisiaj zapisać na wizytę u internisty. Babka kazała mi wydrukować i uzupełnić jakiś świstek i przyjechać do ośrodka. Zawiózł mnie kolega na motorze. Jestem ubezpieczona na ojca. Okazało się, że nie mam stempelką w książeczce ubezpieczeniowej.
, ile zapłaciłyście za swoją?