|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
pewnie, słńce jest teraz dobre na wszystko- bierz książkę w rękę i dalej cieszyć się tą pogodą co do prezentów- ja oprócz pierdółek dostałam też jeden ze składki- duże męskie przyrodzenie z oczkami, które mi gra i śpiewa a do tego tańczy tylko muszę trzymać w lekkim ukryciu coby dzieci nie gorszyć
|
|
#2822 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam taką chcicę na coś słodkiego, że ledwo wyrabiam... Ale staram się trzymać, chociaż szuflada mnie mega kusi. Akurat zostały nam jakieś zapasy ![]() Cytat:
wizytę przełożyłaś?Czemu humorek nie dopisuje? Cytat:
). I nie miałam panieńskiego, tylko wieczór panieńsko - kawalerski, który był na prawdę super Trochę nieświadomie wyszedł nam taki zapoznawczy wieczór dla gości w stylu amerykańskim
|
|
|
#2823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj jadłam dla przyjemności pierwszego w tym sezonie loda a dziś chyba zajadam nim smutki. Co do mojego humoru to nawet pisać mi się nie chce... |
||
|
|
|
#2824 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Później sfotografuję prezent i się "pochwalę" :-D
A bielizna z panienskiego jest idealna na takie wieczory ;-) sprawdziłam :-D i faktycznie przynosi szczęście (u nas właśnie po naszych wieczorach udało się trafić, niestety się źle skończyło ale to inna historia )Mam masę nowych roślinek więc wita mnie jutro znow dzień w ogrodzie a dzisiaj za pracę zaopatrze się w biedronce w sorbety bo widzialam że maja i smacznie wyglądają ;-)Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2825 |
|
Rozeznanie
|
Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Witam sie z Wami,ale w sumie zadnych przelomowych newsow nie mam,sensacji u mnie tez brak-ale to chyba dobrze.pierwszy wlasciwie goracy dzien dal sie we znaki moim stopkom,bo czerwoniutkie byly,a gdzie to jeszcze do prawdziwego ciazowego puchniecia.po ciezkich dniach dalam sobie dzis upust i naprawde poprawilam humor.oczywiscie imie dla dzidziusia mam juz narzucone przez tesciowa,co doprowadza mnie naprawde do wscieklosci,tymbardziej,z e to dopiero 4msc.a do 9 jeszcze troche sie naslucham.co do imienia to pisalyscie,ze juz macie w glowie wybrane...jesli tak to zazdroszcze wam,bo u mnie z mezem spory o to sa lekkie
mamy zupelnie inne typy,narazie sie nie chwale,jak zostanie postanowione to dam znac na kogo czekamy a humor poprawilam sobie zakupami-jakie to przewidywalne polecam... tym wiekszy byl moj usmiech,ze naprawde niewiele wydalam,wiec efektu "wyrzuty sumienia po powrocie do domu"nie bylo. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Pisalyscie tez o L4....z drugie strony...nie zjedzcie mnie za to,ale ciaza to nie choroba,jesli wszystko przebiega ok,mama i dziecko zdrowe to po co leciec na zwolnienie.wiadomo trzeba troche zwolnic tempo jesli tylko szef rozumny,ale chyba nie ma co z drugiej strony za bardzo dmuchac,bo pozniej i tak kazda przyszla mama dostanie w kosc ja tam sie ciesze,ze nie musze isc na zwolnienie....za duzo energii,zebym wysiedziala na du...oczywiscie podkreslam-mowie o przypadkach gdzie zdrowie pozwala na normalne funkcjonowanieWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- No i jeszcze na koniec,wieeeeeelkie trzymanie kciukow z mojej strony nieprzerwanie.buzki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tam się z Tobą zgadzam co do L4 każda zna swoje siły i wie że dobro dziecka jest najważniejsze i tym powinna się kierować we wszystkich sprawach. |
||
|
|
|
#2827 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do L4 to oczywiście macie racje. Ciąża to nie choroba. Ale jak się nie ma siły i tylko się stresuje robota to chyba nie warto się przemęczać. Pracodawca w większości przypadków i tak tego nie doceni niestety Moja koleżanka powiedziała mi ostatnio, ze zaluje, ze w miarę szybko nie poszła na zwolnienie. Dużo pracowała, miala pelno stresów i w ogóle nie mogła się cieszyć tym wyjątkowym stanem. A potem odbilo się to także na zdrowiu. Wiec, kazda sytuacja jest inna i nie ma żadnego złotego środka, który byłby ok dla wszystkich
|
|
|
#2828 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Pradip;40694439]a co mu było?
Szkoda że "namacalnie" nie da rady sprawdzić czy te suplementy coś dają ej miałaś się oszczędzać !!! ogromne brawa dla męża ![]() a Ty go jeszcze przegonisz jak wydobrzejesz Mój też miał mało ruchawe i nie wiadomo czy zabieg coś mu pomógł więc nie wiem czy mogę/powinnam dawać mu teraz jakieś wspomagacze. A na kiedy przełożyliście wizytę męża? Bolą go jeszcze plecy?[/QUOTe eh bolą bolą dziś robil przeswietlenie opis w piątek zobaczymy co tam go tak lupie w tych plecach a wizyta nie wiem kiedy bo to zależy jak będzie się czul ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
super ze dobrze się czujesz ) pisz częściej co u Was )dziś odebrałam wyniki prolaktyna za wysoka 29,90 a norma 23,30 TSH trochę za mało Pani doktor mowi ze jak na ciaze to powinnam mieć 1,4 a mam 1,06 niby w normie jest alel na ciaze powinno być wyższe trochę dostałam leki Bromergon i Euthyrox i mam brac jeden na zbicie prolaktyny a drugi na podwyższenie TSH również dowiedzialm się ze za wysoka prolaktyna może być przyczyna brakiem owu a do tego te leki będę musiala brac vala ciaze jak zajde Geegee wpisz mi proszę na liste OM 08,05 ( czyli dziś ) wrescie przyszla Edytowane przez PPPatinka Czas edycji: 2013-05-08 o 18:20 Powód: ppp |
|
|
|
|
#2829 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze ze się dobrze czujesz no i oczywiście daj znac jak juz Wam się uda wybrać piszesz, ze nie możecie dojść do porozumienia, u nas też nie było łatwo. Wszystkie moje propozycje nie podobały się mężowi i odwrotnie. Na szczęście udało się wybrać 3 imiona i tego się trzymamy jak będziemy mieli więcej dzieci to chyba bezimienne zostaną ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Pppatinka - wpisałam Szkoda, ze wyniki nie do końca ok, ale grunt, ze są na to leki. Trochę przerazilas mnie tym tsh, bo ja mam jeszcze niższe niż Ty ale mi gin nic nie powiedziała, stwierdziła ze tsh jest w porządku wiesz moze jakie ma to przełożenie na cykl?
|
|
|
#2830 | |
|
Raczkowanie
|
Hejka,
ja tak szybciutko przed ćwiczeniami heh Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Ja imiona tez mam wybrane z tz wiec nie ma zgrzytów i nikt się nie wtrąca, no ale do rzeczywistego nadawania imion jeszcze daleko. Na początku staran to nawet wózek miałam upatrzony heheh a teraz tylko czekanie ..... W sobote mam kolejną wizyte u gina i zobaczymy jak reaguje szyjka na leczenie nadżerki - oby nie trzeba było wymrażać
|
|
|
|
|
#2831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
jest trochę lepiej ale generalnie do d...Widzę że u Was trojaczki w planach ![]() Cytat:
![]() No i znów co lekarz to inna opinia. Jak ja się pytałam o prolaktynę to mi babka zbadała piersi powiedziała że mleka nie mam ( ) wiec jest ok. W każdym razie jak kiedyś unikałam leków jak tylko mogłam tak teraz fajnie że Ty dostałaśCytat:
|
||
|
|
|
#2832 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Justiii - bron się szybko i smigaj do stolicy, bo tu posiłki potrzebne z tymi trojaczkami to chyba przesadzilas ja to bym nawet chciała, ale TZ upiera się przy dwójce maks... Na razie to żeby chociaż jedno się nam udało ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- PRadip - idź do kogoś jeszcze, bo ta gin to jakas dziwna chyba przy zwiększonej prolaktynie objaw mleka w piersiach się zdarza, ale to juz przy wysokich jednostkach przede wszystkim to trzeba badania zrobić
|
|
|
#2833 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2835 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a praca fizyczna swoją drogą, też nie służy- niestety żyjemy w takich czasach, że naprawę utrzymać ciążę to mały cud i dlatego szczerze i przenajmocniej trzymam kciuki za Was wszystkie, którym się udało Cytat:
o taaak. dawien dawna i na podwórku zawsze ktoś miał karty i wielką ekipą się siedziało i grało Cytat:
nie przesadzajmy :P na pewno by wyleczyły raz-dwa ![]() ![]() wrzucam Wam zdjęcia mojego prezentu, znalazłam jeszcze jakieś z pamiątkowego wieczoru nie patrzcie na koszulę- wymyśliłam sobie takie trochę kicz party muzyka disco lata 80-90 i impreza zamknięta na działce przy grillu - nie jestem wielką fanką wszelkich klubów zraziłam się jak raz zrobiłam przyjaciółce panieński w takim i nie miałyśmy spokoju. jeden chłopak nawet zaczął robić striptiz czy jak to tam się pisze za papierosa. już nie wspomnę jak byłyśmy co chwilę wołane do baru przez coraz to innych panów niektórych wręcz upierdliwych. :P a ja nie umiem odmówić i skończyło się tak że w szpilkach po jakiś płotach skakałyśmy żeby chłopakom na kawalerskim zrobić niespodziankę
|
|
#2836 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Witam spokojnie ja zaszłam po 9 miesiącach starań minęło 9 lat próbuję jeszcze raz i boje się że już mi się ten cód nie zdarzy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - no my z rodzicami graliśmy od najmłodszych lat w remika, 66 i w 1000, więc ja z takiej karcianej rodziny jestem heheh
Mam nadzieję, że dobry humorek szybciutko ci powróci Peppermint -też jestem ciekawa co teściowa wymyśliła... ale ona wie, że to nie JEJ dziecko?? heheh ja wiem jedno, że na 100% bym nie uległa chyba, że imię bardzo by mi się podobało ![]() Patrycja - nie zrozum mnie źle, bo nawet nie chcę myśleć jak musiało ci być ciężko, ale chyba też nikt nie może powiedzieć na pewno, że tylko elektronika była tego przyczyną... Ja z moich obserwacji dzielę dziewczyny w (zdrowej ) ciąży na: będące w ciąży - czyli takie co wiadomo potrzebują więcej odpoczynku, zachowują się normalnie, normalne też że mogą poczuć się gorzej, ale nie robią wokół tego wielkiego szumu oraz będące najbardziej w ciąży- mam nawet taką w pracy, tylko kombinuje jak tu się wymigać i chodzi ciągle żeby odpoczywać, ale z drugiej strony na przerwie potrafi stać przez godzinę i rozmawiać ze znajomą, a co lepsze co chwilkę dzwoni do swojej położnej opowiada jej głupoty i próbuje zwolnić się z pracy. Ona jest chyba gdzieś w 4-tym miesiącu i uwielbia narzekać. |
|
|
|
#2838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i codziennie zdawała mi relację jaką to ciężką noc zaliczyła i rano jak ją budziło co do mnie- badania his-pat już po wszystkim nie wykazały nic a nic. u mnie wszystko było okej dopóki byłam na urlopie. ale u mnie zaważył i stres. tydzień czasu kręciłam się koło pokoju dyrekcji tak głupia bałam się powiedzieć więc podsumowując- trzeba uważać, jeśli nie ma współpracy i pomocy ze strony kolegów z pracy uciekać na l4 zamiast się męczyć i nie robić z siebie ofiary bo ciąża to piękny stan a nie jakaś długa i mozolna choroba (ile bym dała za te poranne teraz )
|
|
#2839 |
|
Raczkowanie
|
patrycjja no masz racje ze jak sie staramy to dookoła wysyp
![]() Pradip no po biegu zadyszka maleńka heheh ale kondycje sie poprawi. W połowie miesiaca umowie meza bo ja @ musze isc wiec zapisze nas miedzy 13-14 dc tak jak mam ja sie zgłosic do gin. Gegee my nie moglismy sie dogadac z damskim imieniem ale jakos sie dogadaliśmy ale moj chyba jeszcze wymysla jakies imiona damskie Musze lakarzowi powiedziec ze mailam bol i klucie w jajnikach bo cykl mi mowil ze bezowulacyjny ale jak moj Tż powiedział " moze sie lekarz sie pomylił i udalo sie bo ja staran nie przerwe nawet w cykl bez owu bo ja w cuda wierze i starania sa bardzo ale to bardzo milutkie " i jak tu miec doła jak maz odrazu pocieszy dobrze ze on chociaż mysli pozytywnie... pozdrawiam i 3mam mocnitko za kazda z Was kciuki zeby wszystko sie ulozyło z wynikami i zobaczenie upragnionych II kreseczek. |
|
|
|
#2840 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podpisuje sie rekami i nogami pod tym co napisalas,ale ile ludzi tyle opinii i tyle zachowan,czy to w ciazy,czy to w trakcie miesiaczki,czy generalnie przy jakichs dolegliwosciach. W takim razie powinam sie cieszyc,ze czuje sie (odpukac) na tyle swietnie,ze nie musze uciekac przed "zlem" codziennym ale nie bede juz ciagnac tematu, bo nie w tym rzeczco do imienia,wolalabym nie zdradzac tu,bo jednak zmniejszy to moja anonimowosc(pewnosci nie mam kto czyta to forum ). Imie samo w sobie nie byloby zle,wkurza mnie glownie sam fakt i podejscie-"wybralam dla Was imie",nawet zdarzylo sie mowienie do brzucha per "...".nosz kurcze blade-ze tak delikatnie to ujme.podsumowujac,imie nawet mi sie podobalo,ale w tym momencie zostalo juz wykluczone calkiem nie ugne sie!grunt,ze musze meza teraz przekabacic na swoje pomysly![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- a i napijcie sie za mnie kawki...bo tesknie za nia,a pic bezkofeinowa,to jak pic piwo bezalkoholowe...niby smak podobny,ale brak oczekiwanych efektow ![]() dobrego dnia wszystkim |
|
|
|
|
#2841 | ||||
|
Rozeznanie
|
Witam się
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
chociaż trochę w tym tygodniu pojeździłam na rowerze ![]() Trzymam kciuki, żeby jednak owu w tym cyklu była. Cuda się zdażają Cytat:
Ja jak uda mi się zajść też będę miała dużo do zrobienia i mam nadzieję, że fizycznie dam radę. No ale to praca w domu, więc też troszkę inaczej.A kawki bym się za Ciebie z przyjemnością napiła, ale staram się odzwyczajać i na razie nie pijam. Też tęsknie... ale się dzielnie trzymam. Dziewczyny, pocieszcie mnie trochę, bo mam jakieś takie negatywne nastawienie. Wczoraj miałam 14 dc, po usg stwierdzono, że pęcherzyk pęknie środa - czwartek. Tak więc wczoraj działaliśmy (bielizna się przydała ), zgodnie z przykazaniami po kilkudniowej abstynecji. Dzisiaj jednak temperatura mi nie skoczyła, więc podejrzewam, że owu jeszcze nie było. No i teraz się boję, że nic z tego nie wyjdzie. Bo nawet jak będziemy "poprawiać", to już jednak nie będzie tego efektu po abstynecji... Wiem, że już cuduję i w ogóle, ale jakoś tak nie mogę się zdystansować... Jak działalismy spontanicznie to nic z tego nie wyszło, więc teraz nastawiłam się, że pod kontrolą usg będzie lepiej. A wychodzi na to, że też
|
|
|
#2842 |
|
Raczkowanie
|
Gegee ja tylko chce z brzucha troche zjechac biegam raz w tygodniu 4 razy w tygodniu chodze na fitness jezdze rowerm ale z brzucha mi jest najgorzej zrzucic;/
ja tez w cuda wierze,ale to nie w moim przypadku caly czas mam pod górkę znalazlam prace 1/2 etatu super zawsze cos umowa o prace ale zapomoge z up za znalezienie pracy sobie samej nie dostane bo przysługuje tylko osoba z prawem do zasilku ( przez niecale 2 lata up nie znalazl mi praca norma na staz nie dostalam sie bo niby kasy nie ma jak zawsze a na dodatek peniadze z pitu moge dostac do 2 lipca a nie ukrywam podreperowalam bym budzet ;/ |
|
|
|
#2843 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie wiecie że już druga połowa tygodnia i coraz bliżej do weekendu?
Cytat:
![]() Cytat:
Zawsze mi się śmiać chce jak opowiadasz o "wynalazkach" z Twojej pracy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jutro też masz usg? wiesz ja czytałam że długo "nie używane" plemniki stają się słabsze więc głowa do góry, pierś do przodu, bielizna na tyłek (albo w ogóle nie zakładaj) i działajcie Muszę skosić drugą połowę podwórka Cytat:
gratuluję znalezienia pracy
Edytowane przez Pradip Czas edycji: 2013-05-09 o 13:18 |
||||||
|
|
|
#2844 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o brzuchu też coś wiem, generalnie jak tyję to od razu idzie wszystko w brzuch. Nawet jak byłam bardzo bardzo szczupła to i tak nigdy nie miałam płaskiego brzuszka teraz, z wiekiem zaczęło mi iść też w uda za pracę. Ważne, że jest jakaś praca, a że z up tak wyszło, to niestety tak to u nas bywa...Cytat:
![]() Długo nie używane to fakt, ale tak do 7 dni można i przy kilkudniowej przerwie są niby mocniejsze. I tak źle i tak niedobrze, i jak tu ma się człowiek wstrzelić w te jedyne kilkanaście godzin w miesiącu Wolałabym trawę kosić niż siedzieć przy komputerze. Jednym słowem wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma Ale i tak cieszę się, że jestem w domku. Trochę gorzej tylko ze skupieniem, ale mam nadzieję, że niedługo się przestawię i będzie ok. W ogóle to odkrywam na nowo jak ja bardzo lubię być w domu. Jeszcze mi tylko do szczęścia brakuje dzidziusia, który by ze mną był całe dzionki i byśmy sobie tak razem tu oporządzali wszystko ![]()
|
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dołuje mnie właśnie ze to jest tylko kilka godzin w w ciągu tylu dni :/ |
|
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja Was cały czas podczytuję, ale nie mam czasu siedzieć na kompie, a po za tym TŻ śmieje się, że jak jego kompa rozwalę to mnie za cycki powiesi do swojego laptopa zamontowałam sporo wirusów, a ostatni aż mi go zablokował, więc mam nową ksywę haker ![]() U Nas cudowna pogoda, aż żal siedzieć w pracy, a teraz niestety mamy gorący okres bo we wtorek mamy kontrolę Dziś mam zamiar wykorzystać ciepło i wieczorem wyruszam na rower od sterować się
|
|
|
|
#2847 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie no... z dzidziusiem to bym się już nie skupiała na pracy, tylko na samym dzidziusiu i na domu I nie chcę Cię dołować A Ty też masz, zamiast się dołować
|
|
|
#2848 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) ale jest ta franca no i nic przez ten czas a później ile się da hehe ) a wole nie zaczynać od masazy bo wiecie samej będzie ciężko się powstrzymać hehe---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
prezent pierwsza klasa hehe Geegee - podpytaj gin jeszcze zobaczymy co powie i daj znac , a tak jak pisza dziewczyny nie przejmuj się bo " zlezale" plemniczki tez nic dobrego mój tz umawial się teraz ponwnie na badania i kazali mu w sobote trochę chlopakow wypuscic i do czwartku abstynencja i badanko nie wiem jak wytrzymam tyle czasu eh zwariować można tym bardziej ze teraz tez posucha bo franca jest (
Edytowane przez PPPatinka Czas edycji: 2013-05-09 o 17:03 Powód: PPP |
||
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczynki nie smutać mi się tutaj
Obiecuję wam, że każda będzie miała swojego upragnionego dzidziusia ![]() Justii - ty to chyba siedzisz non stop na stronach porno, bo skąd tyle tych wirusów u ciebie? hehhe a mówiłaś, że pracę piszesz heheh a tak ogólnie polecam ESET NOD32 bo nie dość, że fajnie blokuje wirusy to jeszcze nie muli kompa Pepermint - no tak nie powinno się siedzieć za długo przy kompie, ale to również chyba ze względów pozycji, gorzej krew cyrkuluje itd, a co do stresu to jest dopiero dziadostwo... widziałam jak niszczy bliską mi osobę łącznie z zaburzeniami widzenia, oddychania, wymiotami, problemów z żołądkiem i jeszcze parę innych niefajnych rzeczy. Na szczęście praktycznie wszystko doszło do ładu ... A ja się dzisiaj zastanawiałam czy moje dziecko będzie lubiło czytać, czy całkowicie pochłonie go świat komputerów. Mam nadzieję, że zaszczepię te miłość do czytania już od najmłodszych lat
|
|
|
|
#2850 |
|
Zadomowienie
|
dopiero teraz, w oczekiwaniu na męża, dorwałam się do kompa
![]() dzisiaj prawie cały dzień spędziłam znów w moim "polu" okopałam się ale już coraz lepiej widać efekty pracy ![]() mnie dzisiaj trzeci dzień chyba męczą te sutki. nie przypominam sobie czegoś takiego z wcześniejszych cykli. góra dwa dni przed @ i to nie z taką intensywnością . i teraz nie wiem czy owu była czy będzie czy jak czy to może jakiś dobry znak jest ![]() chodzę zestresowana w związku ze sprawą w sądzie nt. mojej byłej pracy. i mam pytanie ( GeGee szczególnie do Ciebie jak się nie dowiem to chyba nie usnę dziś tak mnie ta sprawa męczy
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

tylko muszę trzymać w lekkim ukryciu coby dzieci nie gorszyć

mam taką chcicę na coś słodkiego, że ledwo wyrabiam... Ale staram się trzymać, chociaż szuflada mnie mega kusi. Akurat zostały nam jakieś zapasy 
wizytę przełożyłaś?
). I nie miałam panieńskiego, tylko wieczór panieńsko - kawalerski, który był na prawdę super

wiesz moze jakie ma to przełożenie na cykl?
jest trochę lepiej ale generalnie do d...

i codziennie zdawała mi relację jaką to ciężką noc zaliczyła i rano jak ją budziło