![]() |
#391 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Jak poznałyście drugą połówke ??
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Zadomowienie
|
A ja jestem cholernie samotna....
![]() ![]() ![]() Ale calkiem milo mi się czyta wasze opowiesci ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Zadomowienie
|
a ja swojego Tz-ta poznalam przez internet, mimo, ze jestesmy sasiadami
![]() ![]()
![]() |
#394 |
Rozeznanie
|
a ja poznałam mojego TŻ przez naszego już byłego kolegę, podobno im dwóm sie podobałam ale pierwszemu drugie nie wchodzi w drogę, więc tak było przez jakiś czas. byłam olewana aż w końcu mój TŻ sie zbuntowal (trwało to jakiś rok) pojechaliśmy na wakacje i stało sie
![]() Jesteśmy razem od ok 1,5 roku a ten pierwszy teraz to już nie jest kolegą Istna telenowela ![]()
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
Ja Mikusia poznalam na basenie. Jest ratownikiem. Jestesmy ze soba 3 lata. Owocem naszej milosci jest corka Jagogka
![]()
![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
Poznalismy sie na schodach, pewnej starej kamienicy,on po pracy schodził szybkim krokiem na dół,ja wychodziłam na górę i zagadnęłam pytając o drogę na konkurs.I tak sie zaczęło,od razu zaprosił mnie na herbatę i prosił o następne spotkanie, zapytał czy możemy potraktowac to jako randkę...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Rozeznanie
|
wywalilam na niego tacke w McDonaldzie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
wywalilam na niego tacke w McDonaldzie
![]() hahhahhaha dobre ![]() ja swojego poznałam przez koleżanke...a raczej jej chłopaka ![]() no ale cała nasza historia jest troszke poplątana, bo on miał wtedy inną dziewczyne.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
przez wspolnych znajomych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
Poznaliśmy sie jak większość par na imprezie tylko ,że ja byłam na niej z chłopakiem i tam zobaczyłam super faceta wiecie jak to jest zerkasz na niego ukradkiem a jak sie usmiechnie do ciebie to serducho omal ci nie wyskoczy .A gdy ze mną zatańczył prosiłam aby ta piosenka sie nie skończyła . Najgorsze było wtedy jak mój partner z którym przyszłam na impreze nagle odbija i mówi - no bracie nie klej się do mojej dziewczyny-to był dla mnie szok
![]() Ps. brat męża nie ma nam za złe ze jestesmy razem jest chrzestnym naszej córci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Ja swojego-od dwóch lat narzeczonego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Rozeznanie
|
przez znajomych poznalismy sie na gg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Raczkowanie
|
Nas przedstawiła sobie moja przyjaciółka pod moim akademikiem. półtora roku temu
![]() A jesteśmy ze sobą dopiero od 2,5 miesiąca. I wierzyć mi się nie hcce ze tak długo byliśmy tylko znajomymi, a teraz jestem z nim szczęsliwa jak z nikim innym wcześniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
Ja i mój TŻ poznaliśmy się przez Internet. Długo byliśmy tylko internetowymi kumplami, aż w końcu spotkaliśmy się i bardzo szybko zostaliśmy parą
![]()
Edytowane przez Natalie of Green Gables Czas edycji: 2007-04-11 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
ja mojego TŻ poznałam przez gg byliśmy z jednego miasta ale się nie znaliśmy, na początku żaliłam mu się po rozstaniu z moim byłym (swoją drogą też poznanym na gg) a po ok roku pisania z dnia na dzień postanowiliśmy się spotkać.
Mój TŻ przyszedł najarany i ciągle gadał bez sensu a ja byla zła jak nie wiem... umówiliśmy się na tanie wino za 5zł i piliśmy u niego w piwnicy... nakryła nas jego mama więc na początek nie zrobiłam dobrego wrażenia ![]() no i ni stąd ni z owąd zaczeliśmy się odtro bawić i.... wiadomo... skończyło się na strasznie niewygodnym krześle w piwnicy.... i to całkiem miło się skończyło bo orgazm był;-) myślałam sobie co ja robie z obcym facete, nie jestem jakaś łatwa ani nic a tu prosze, przecież nawet nie jestem w nim zakochana, nie podoba mi się jakoś super.... później odprowadził mnie. Na drugi dzień bylam pewna że to tylko jednonocna przygoda i nic z tego nie będzie ale spotykaliśmy się i za każdym raze robiliśmy wiadome rzeczy... aż w kóncu on zaproponował mi chodzenie i tak... jesteśmy już 2 lata razem ![]() ![]() może to nie jest romantyczna historia bo nie było randek, nieśmiałych całusów tylko od razu ostra jazda, zaczęliśmy jakoby od drugiej strony.. a związkom, które zaczynają się seksem nie wróży się długiej przyszłości. Ale oboje szukaliśmy kogoś na poważnie i na stałę i znaleźliśmy ![]() dobra kończe bo zanudziłam Was pewnie tą długą historią ![]()
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
![]() A ja swoich facetów poznawałam na imprezach - domówkach lub w barze. Wszyscy byli znajomymi znajomych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
ja poznalam obecnego na grze Diablo
![]() ![]() ![]() I sobie jestesmy szczesliwi razem i gramy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#409 |
Przyjaciółka KWC
|
A ja chodziłam z moim TŻ do jednego liceum, on był najlepszym przyjacielem faceta mojej koleżanki, oboje byliśmy strasznie nieśmali i przez 3 lata ze sobą nie gadaliśmy. Tydzień przed studniówką podszedł i zapytał, czy nie chciałabym mu towarzyszyć na tej najważniejszej imprezie w liceum
![]() ![]() Na szczęście wzięłam sprawy w swoje ręce i wszystko po studniówce potoczyło się tak szybko, że rocznicę obchodzimy w rocznicę studniówki, a ja nabijam się z niego, że poderwał mnie jak amerykański nastolatek w naiwnym serialu młodzieżowym. ![]()
![]() |
![]() |
#410 |
Przyczajenie
|
A ja spotkałam mojego TŻ przez koleżankę ... swatki jej się zachciało - ale.... jesteśmy razem już 10 lat a od 5 lat małżeństwem....ach i och...o rany jak słodko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Rozeznanie
|
W moim przypadku to było prawdziwe przeznaczenie... Wysyłałam kiedyś do kolegi maila ze zdjęciami z imprezy, pomyliłam jedną literke w adresie i zdjęcia poszły po kablach
![]() ![]()
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
Ja poznałam mojego TŻ w podstawówce (chodziliśmy do tej samej klasy). I od tej pory jesteśmy w sobie zakochani....parą jesteśmy od 6 lat, a mamy po 22 lata.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Zadomowienie
|
poznałam Go w wirtualnym świecie i jesteśmy razem prawie 5 lat
![]()
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
ja poznalam mojego TZcika na studniowce, bylam z jego przyjacielem jako osoba towarzyszaca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ale zostałam najnormalniej w świecie wyswatana przez przyjaciółkę i chłopaka przyjaciółki który jest przyjacielem TŻa. a poprostu nie miałam z kim iśc na studniówkę... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=407) ale tak jakbym była samotna bo on mieszka i pracuje w Anglii ![]()
![]() |
![]() |
#418 |
Wtajemniczenie
|
Ja swojego Łukasza poznałam na czacie, później gg. Rozmawialiśmy dość długo, ja mu się zwierzałam itp. wogóle nie miałam go w planach jako chłopaka, a on mnie wręcz przeciwnie, już po 2 miesiącach od poznania(na necie oczywiście) miał wobec mnie plany. Po jakimś czasie wysłałam mu zdjęcia, on zaczął bajerować, zerwałam z ówczesnym chłopakiem i spotkałam się z nim. I tak to się zaczeło i mam nadzieje, że będzie trwało jak najdłużej
![]()
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Wtajemniczenie
|
W akademikowej "melinie"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
BAN stały
|
Na studiach - dzień przed rozpoczęciem semestru. Ten sam kierunek. Staliśmy się ''bracholem'' i ''siorą'', bo tak bardzo się polubiliśmy
![]() ![]() ![]() Edit: Niestety już nie aktualne... To nie była moja druga połówka. Okrutnie się pomyliłam. Edytowane przez Izaluka Czas edycji: 2008-01-08 o 10:33 Powód: Dopisek... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.