Jak poznałyście drugą połówkę?? - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-01-02, 22:53   #391
namiastka
Rozeznanie

Dot.: Jak poznałyście drugą połówke ??

Cytat:
Napisane przez Basiula Pokaż wiadomość
Nie wiem czy taki wątek tu byl ale jestem ciekawa w jakich okolicznosciach poznalyscie dziewczyny ,kobietki swoją drugą połowke-męza ,chłopaka Czy to bylo jakies spontaniczne spotkanie,a moze jakies swatki tez ingerowaly lub moze towarzyszy temu jakas zabawna historia ????????????????????????? ??
e tam, nic romantycznego, poznaliśmy się na studiach, On na mnie zwrócił uwagę jeszcze w przeddzień rozpoczęcia studiów, gdy czekałam na zameldowanie się w akademiku. On już był tam zameldowany, ale czekał razem z kumplem, dlatego mnie widział. Wpadłam Mu w oko, więc jak się okazało, że studiujemy jeden kierunek, to się ucieszył. no i tak się zaczęło i tak trwa, no a w maju ślubujemy i mam nadzieję, że gdy będę już suchą staruszką (nie chcę być grubą babcią ) będę mogła edytować ten post i dopisać 'i żyli długo i szczęśliwie'
namiastka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-03, 19:40   #392
aniolka
Zadomowienie

A ja jestem cholernie samotna....

Ale calkiem milo mi się czyta wasze opowiesci
Ja TYLKO jestem wirtualna.
Nic nie mam wspólnego z aniołem

Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć.
aniolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-03, 19:55   #393
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

a ja swojego Tz-ta poznalam przez internet, mimo, ze jestesmy sasiadami mieszkamy tak "przez rog", na innych ulicach, ale mam wspolny kawaleczek plotu

fruzienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-07, 21:12   #394
nicolaaa
Rozeznanie

a ja poznałam mojego TŻ przez naszego już byłego kolegę, podobno im dwóm sie podobałam ale pierwszemu drugie nie wchodzi w drogę, więc tak było przez jakiś czas. byłam olewana aż w końcu mój TŻ sie zbuntowal (trwało to jakiś rok) pojechaliśmy na wakacje i stało sie
Jesteśmy razem od ok 1,5 roku a ten pierwszy teraz to już nie jest kolegą

Istna telenowela

nicolaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-07, 21:22   #395
elmoska
Zakorzenienie

GG do elmoska Wyślij wiadomość przez MSN do elmoska

Ja Mikusia poznalam na basenie. Jest ratownikiem. Jestesmy ze soba 3 lata. Owocem naszej milosci jest corka Jagogka **

BBL
5/28

AC MILAN CAMPIONI D`ITALIA

elmoska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-07, 21:43   #396
Córka D'artagnana
Zakorzenienie

Poznalismy sie na schodach, pewnej starej kamienicy,on po pracy schodził szybkim krokiem na dół,ja wychodziłam na górę i zagadnęłam pytając o drogę na konkurs.I tak sie zaczęło,od razu zaprosił mnie na herbatę i prosił o następne spotkanie, zapytał czy możemy potraktowac to jako randkę... hm! Po paru miesiącach pobraliśmy się i zyjemy razem do tej pory Chemia fluidy,feromony,od razu zaiskrzyło
Córka D'artagnana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-07, 22:14   #397
MartuFFFia
Rozeznanie

wywalilam na niego tacke w McDonaldzie

mówie i mam wszystko co zechce.!uuu...

MartuFFFia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-08, 05:15   #398
ewelkaw
Zakorzenienie

wywalilam na niego tacke w McDonaldzie

hahhahhaha dobre

ja swojego poznałam przez koleżanke...a raczej jej chłopaka bo mój TŻ jest jego kolegą....w sumie to może był...wszystko sie jakies dziwne zrobiło...
no ale cała nasza historia jest troszke poplątana, bo on miał wtedy inną dziewczyne....
ewelkaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-08, 08:35   #399
soniulaaa
Raczkowanie

GG do soniulaaa

przez wspolnych znajomych ...jestesmy juz 3,5 roku a tearz w sylwestra sie zareczylismy
soniulaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-08, 12:47   #400
Katazyna
Raczkowanie

Poznaliśmy sie jak większość par na imprezie tylko ,że ja byłam na niej z chłopakiem i tam zobaczyłam super faceta wiecie jak to jest zerkasz na niego ukradkiem a jak sie usmiechnie do ciebie to serducho omal ci nie wyskoczy .A gdy ze mną zatańczył prosiłam aby ta piosenka sie nie skończyła . Najgorsze było wtedy jak mój partner z którym przyszłam na impreze nagle odbija i mówi - no bracie nie klej się do mojej dziewczyny-to był dla mnie szok Mijały dni a ja myślałam o bracie mojego chłopaka. Wszystko sie zmieniło jak poszlismy razem na wesele bo zachorował mój były i od tamtej pory jestesmy razem juz 4lata w maju mineło 2 latka po ślubie , mamy córeczke i bardzo sie kochamy .
Ps. brat męża nie ma nam za złe ze jestesmy razem jest chrzestnym naszej córci
Katazyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-08, 13:38   #401
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Ja swojego-od dwóch lat narzeczonego-poznałam w liceum, przeniósł sie z klasy informatycznej do biol-chemu.No itak jesteśmy ze sobą juz 10 lat i jest nam po prostu cudownie.W najbliższej przyszłości planujemy ślub
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-10, 21:55   #402
kasiaaa178
Rozeznanie

przez znajomych poznalismy sie na gg pozniej zaproponowal wspolny kurs tanca bo oboje chcielismy na taki pojsc jestesmy juz razem 4 miesiace i bardzo sie kochamy
kasiaaa178 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-10, 22:47   #403
agutek1984
Raczkowanie

Nas przedstawiła sobie moja przyjaciółka pod moim akademikiem. półtora roku temu
A jesteśmy ze sobą dopiero od 2,5 miesiąca. I wierzyć mi się nie hcce ze tak długo byliśmy tylko znajomymi, a teraz jestem z nim szczęsliwa jak z nikim innym wcześniej
agutek1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-12, 13:43   #404
Natalie of Green Gables
Raczkowanie

Ja i mój TŻ poznaliśmy się przez Internet. Długo byliśmy tylko internetowymi kumplami, aż w końcu spotkaliśmy się i bardzo szybko zostaliśmy parą

Edytowane przez Natalie of Green Gables
Czas edycji: 2007-04-11 o 09:09
Natalie of Green Gables jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-12, 14:15   #405
Chii1986
Zakorzenienie

ja mojego TŻ poznałam przez gg byliśmy z jednego miasta ale się nie znaliśmy, na początku żaliłam mu się po rozstaniu z moim byłym (swoją drogą też poznanym na gg) a po ok roku pisania z dnia na dzień postanowiliśmy się spotkać.
Mój TŻ przyszedł najarany i ciągle gadał bez sensu a ja byla zła jak nie wiem... umówiliśmy się na tanie wino za 5zł i piliśmy u niego w piwnicy... nakryła nas jego mama więc na początek nie zrobiłam dobrego wrażenia
no i ni stąd ni z owąd zaczeliśmy się odtro bawić i.... wiadomo... skończyło się na strasznie niewygodnym krześle w piwnicy.... i to całkiem miło się skończyło bo orgazm był;-)
myślałam sobie co ja robie z obcym facete, nie jestem jakaś łatwa ani nic a tu prosze, przecież nawet nie jestem w nim zakochana, nie podoba mi się jakoś super.... później odprowadził mnie.
Na drugi dzień bylam pewna że to tylko jednonocna przygoda i nic z tego nie będzie ale spotykaliśmy się i za każdym raze robiliśmy wiadome rzeczy... aż w kóncu on zaproponował mi chodzenie i tak... jesteśmy już 2 lata razem zakochałam się jak zaczeliśmy chodzić wtedy poczulam że bardzo chcę z nim być... i nie żałuję
może to nie jest romantyczna historia bo nie było randek, nieśmiałych całusów tylko od razu ostra jazda, zaczęliśmy jakoby od drugiej strony.. a związkom, które zaczynają się seksem nie wróży się długiej przyszłości. Ale oboje szukaliśmy kogoś na poważnie i na stałę i znaleźliśmy poza tym to trochę dziwna historia bo zarówno ja jak i mój chłopak w kontaktach damsko-męskich jesteśmy nieśmiali.... jak to się mówi cicha woda...;-)
dobra kończe bo zanudziłam Was pewnie tą długą historią
Stary 2007-03-12, 14:18   #406
Ally83
Zakorzenienie

A ja swoich facetów poznawałam na imprezach - domówkach lub w barze. Wszyscy byli znajomymi znajomych .
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-12, 14:24   #407
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
ja mojego TŻ poznałam przez gg byliśmy z jednego miasta ale się nie znaliśmy, na początku żaliłam mu się po rozstaniu z moim byłym (swoją drogą też poznanym na gg) a po ok roku pisania z dnia na dzień postanowiliśmy się spotkać.
Mój TŻ przyszedł najarany i ciągle gadał bez sensu a ja byla zła jak nie wiem... umówiliśmy się na tanie wino za 5zł i piliśmy u niego w piwnicy... nakryła nas jego mama więc na początek nie zrobiłam dobrego wrażenia
no i ni stąd ni z owąd zaczeliśmy się odtro bawić i.... wiadomo... skończyło się na strasznie niewygodnym krześle w piwnicy.... i to całkiem miło się skończyło bo orgazm był;-)
myślałam sobie co ja robie z obcym facete, nie jestem jakaś łatwa ani nic a tu prosze, przecież nawet nie jestem w nim zakochana, nie podoba mi się jakoś super.... później odprowadził mnie.
Na drugi dzień bylam pewna że to tylko jednonocna przygoda i nic z tego nie będzie ale spotykaliśmy się i za każdym raze robiliśmy wiadome rzeczy... aż w kóncu on zaproponował mi chodzenie i tak... jesteśmy już 2 lata razem zakochałam się jak zaczeliśmy chodzić wtedy poczulam że bardzo chcę z nim być... i nie żałuję
może to nie jest romantyczna historia bo nie było randek, nieśmiałych całusów tylko od razu ostra jazda, zaczęliśmy jakoby od drugiej strony.. a związkom, które zaczynają się seksem nie wróży się długiej przyszłości. Ale oboje szukaliśmy kogoś na poważnie i na stałę i znaleźliśmy poza tym to trochę dziwna historia bo zarówno ja jak i mój chłopak w kontaktach damsko-męskich jesteśmy nieśmiali.... jak to się mówi cicha woda...;-)
dobra kończe bo zanudziłam Was pewnie tą długą historią
mój związek tez zaczął się od sexu Jestesmy razem pol roku i dokladnie tyle się znamy Jestesmy baaardzo zakochani

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-12, 14:31   #408
ilo16na
Zakorzenienie

ja poznalam obecnego na grze Diablo w sieci tj.Battle Net duzo ze soba gralismy i podalismy swoje namiery spotkalismy sie -okazalo sie ze wiele nas laczy.
I sobie jestesmy szczesliwi razem i gramy

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-12, 14:36   #409
iceflower
Przyjaciółka KWC

A ja chodziłam z moim TŻ do jednego liceum, on był najlepszym przyjacielem faceta mojej koleżanki, oboje byliśmy strasznie nieśmali i przez 3 lata ze sobą nie gadaliśmy. Tydzień przed studniówką podszedł i zapytał, czy nie chciałabym mu towarzyszyć na tej najważniejszej imprezie w liceum Był strasznie nieśmiały, wstydził się nawet chwycić mnie za rękę na studniówce i nie chciał ze mną tańczyć nic innego poza polonezem, bo bał się zbłaźnić. Polonez w sumie też mu kiepsko poszedł.

Na szczęście wzięłam sprawy w swoje ręce i wszystko po studniówce potoczyło się tak szybko, że rocznicę obchodzimy w rocznicę studniówki, a ja nabijam się z niego, że poderwał mnie jak amerykański nastolatek w naiwnym serialu młodzieżowym.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-12, 15:10   #410
miastowa
Przyczajenie

A ja spotkałam mojego TŻ przez koleżankę ... swatki jej się zachciało - ale.... jesteśmy razem już 10 lat a od 5 lat małżeństwem....ach i och...o rany jak słodko
miastowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-05, 12:54   #411
mollyy
Rozeznanie

W moim przypadku to było prawdziwe przeznaczenie... Wysyłałam kiedyś do kolegi maila ze zdjęciami z imprezy, pomyliłam jedną literke w adresie i zdjęcia poszły po kablach . Następnego dnia dostałam list od chłopaka, do którego przypadkiem zdjęcia te trafiły. Odpisałam mu. Później wymieniliśmy sie numerami i jakos się to potoczyło. Długie rozmowy, spotkanie, później drugie. Tak to już trwa ładny kawał czasu a teraz podstępnie podsuwam mu katalog z pierścionkami zaręczynowymi .
ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ”
- Marilyn Monroe 
mollyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-05, 12:56   #412
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mollyy Pokaż wiadomość
W moim przypadku to było prawdziwe przeznaczenie... Wysyłałam kiedyś do kolegi maila ze zdjęciami z imprezy, pomyliłam jedną literke w adresie i zdjęcia poszły po kablach . Następnego dnia dostałam list od chłopaka, do którego przypadkiem zdjęcia te trafiły. Odpisałam mu. Później wymieniliśmy sie numerami i jakos się to potoczyło. Długie rozmowy, spotkanie, później drugie. Tak to już trwa ładny kawał czasu a teraz podstępnie podsuwam mu katalog z pierścionkami zaręczynowymi .
ale numer

Instagram

Stary 2007-04-09, 11:19   #413
hamata
Raczkowanie

Ja poznałam mojego TŻ w podstawówce (chodziliśmy do tej samej klasy). I od tej pory jesteśmy w sobie zakochani....parą jesteśmy od 6 lat, a mamy po 22 lata.
hamata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-09, 11:30   #414
Wafelina :)
Zadomowienie

poznałam Go w wirtualnym świecie i jesteśmy razem prawie 5 lat

Don`t be affraid - Taddy`s home!
Wafelina :) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-09, 11:40   #415
ciaszunia
Zakorzenienie

ja poznalam mojego TZcika na studniowce, bylam z jego przyjacielem jako osoba towarzyszacai jakos tak wyszlo ze cala studniowke przetanczylam z nim
ciaszunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-09, 13:00   #416
prostownica87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniolka Pokaż wiadomość
też byłam...

ale zostałam najnormalniej w świecie wyswatana przez przyjaciółkę i chłopaka przyjaciółki który jest przyjacielem TŻa. a poprostu nie miałam z kim iśc na studniówkę...

ZAKOCHANADOKOŃCA ŚWIATA
prostownica87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-09, 13:22   #417
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolka Pokaż wiadomość

Ale calkiem milo mi się czyta wasze opowiesci
ja niby mam TŻ (o naszym poznaniu pisałam wczesniej http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=347
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=407) ale tak jakbym była samotna bo on mieszka i pracuje w Anglii

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-10, 11:57   #418
Connect
Wtajemniczenie

Ja swojego Łukasza poznałam na czacie, później gg. Rozmawialiśmy dość długo, ja mu się zwierzałam itp. wogóle nie miałam go w planach jako chłopaka, a on mnie wręcz przeciwnie, już po 2 miesiącach od poznania(na necie oczywiście) miał wobec mnie plany. Po jakimś czasie wysłałam mu zdjęcia, on zaczął bajerować, zerwałam z ówczesnym chłopakiem i spotkałam się z nim. I tak to się zaczeło i mam nadzieje, że będzie trwało jak najdłużej
we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu.
(...)
Konstanty Ildefons Gałczyński
Prośba o wyspy szczęśliwe
Connect jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-10, 13:14   #419
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

W akademikowej "melinie" Oboje przyszliśmy do znajomych, żadne z nas nie mieszkało w tym akademiku. Po tygodniu chodzenia po ścianach i zastanawiania się co teraz mój ówczesny TŻ był już moim byłym
Sunny Tiger jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-10, 13:38   #420
Izaluka
BAN stały

Na studiach - dzień przed rozpoczęciem semestru. Ten sam kierunek. Staliśmy się ''bracholem'' i ''siorą'', bo tak bardzo się polubiliśmy W grudniu zaczęliśmy często przez GG rozmawiać. Przez te 3 miesiące poznawania się z ''bracholem'' miałam chłopaka. W Sylwestra zerwałam i już praktycznie wiedziałam, że chcę by ''brachol'' był kimś więcej... Liczymy sobie date od Nowego Roku, ale miłość wyznaliśmy sobie dopiero po miesiącu... I tak do dziś... 1,5 roku razem I chcę więcej...

Edit:
Niestety już nie aktualne... To nie była moja druga połówka. Okrutnie się pomyliłam.

Edytowane przez Izaluka
Czas edycji: 2008-01-08 o 10:33 Powód: Dopisek...
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości