Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-09, 21:21   #1831
Ewik86
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
wiecie co, ja juz ledwo daje rade Was nadrabiac, po porodzie jakos latwiej bylo .. niby dziecko nie spalo, nie potrafilo sie same soba zajac, plakalo .. ale siedzialam w domu i mialam czas na wizaz, bo nic innego mi sie robci nie chcialo :d
a teraz ciagle spacery a jak wracam to jestem padnieta i ide sie relaksowac a pozniej spac, nie wiem jak Wam sie udaje tyyyyle pisac
No ja właśnie też tego nie ogarniam Ja do południa jestem z mężem, więc niby powinno być mi łatwiej, ale a to spacer, a to obiad, Domcią ciągle trzeba się zajmować, bo sama może z 5 minut posiedzi i na wizaż rzadko mam czas zajrzeć. Po południu dopiero znajduję chwilę i zaglądam, a tu tyle stron do nadrabiania, że szok przeżywam!

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 21:23   #1832
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Witam
Nie dam rady Was dziś nadrobić ,tylko z lekka Was przeleciałam i poogladalam filmiki i fotki dzieciaczków- BOSKIE

Moja mała dzisiaj ma takiego maruda że ja już mam mroczki przed oczami ze zmęczenia, ciągle rączki i rączki,może to z tęskonty za cysiem ?
Ale naprawdę jak staram się panować nad sobą tak dzisiaj miałam już dość i nie wytrzymałam i nakrzyczałam na nią , teraz mi przykro i wstyd

Poza tym Ona jest mega żarłokiem, z torbami pójdę jak tak dalej będzie -je mm po 150 ml co 2 h ! I wez tu sprobuj ją przetrzymać trochę to taką histerię urządzi że głowa mała.
No i nie chce mi w ogóle pić- wody niet,koperku niet,nawet słodką herbatkę z hippa jej kupiłam i też niet.
Dziewczyny co ja mogę dać jej żeby wypiła, albo jakim sposobem?
Bo przecież takie upały ona tyle je więc musi coś pic.

Tż dzisiaj ma wolne ale co z tego jak żadnej pomocy od niego nie uzyskałam, powód- był dzisiaj u dentysty miał wyrywanego zęba dostał 2 znieczulenia a mówił że jak mu rwał to się fotela kurczowo trzymał, a teraz leży i umiera .Wiem, że to może nic śmiesznego ale na prawdę zabawny jest
moja też jest żarłokiem. ale wypija tak 120-130 co 2 albo 2,5h dłużej to wytrzymuje tylko w nocy. a jak jest glodna to sie drze tak ze musze mleko naszykowac w 3 sekundy
z piciem tez miała problemy swego czasu bo nic nie chciala oprocz mleka. nic jej nie pasowało. ale od kilku dni jest lepiej, daje jej przez caly dzien po trochu, moze sie uzbiera razem ok. 100 ml.

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 21:25   #1833
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Witam
Nie dam rady Was dziś nadrobić ,tylko z lekka Was przeleciałam i poogladalam filmiki i fotki dzieciaczków- BOSKIE

Moja mała dzisiaj ma takiego maruda że ja już mam mroczki przed oczami ze zmęczenia, ciągle rączki i rączki,może to z tęskonty za cysiem ?
Ale naprawdę jak staram się panować nad sobą tak dzisiaj miałam już dość i nie wytrzymałam i nakrzyczałam na nią , teraz mi przykro i wstyd

Poza tym Ona jest mega żarłokiem, z torbami pójdę jak tak dalej będzie -je mm po 150 ml co 2 h ! I wez tu sprobuj ją przetrzymać trochę to taką histerię urządzi że głowa mała.
No i nie chce mi w ogóle pić- wody niet,koperku niet,nawet słodką herbatkę z hippa jej kupiłam i też niet.
Dziewczyny co ja mogę dać jej żeby wypiła, albo jakim sposobem?
Bo przecież takie upały ona tyle je więc musi coś pic.

Tż dzisiaj ma wolne ale co z tego jak żadnej pomocy od niego nie uzyskałam, powód- był dzisiaj u dentysty miał wyrywanego zęba dostał 2 znieczulenia a mówił że jak mu rwał to się fotela kurczowo trzymał, a teraz leży i umiera .Wiem, że to może nic śmiesznego ale na prawdę zabawny jest
Moja też nie chce za bardzo pić, więc chyba zacznę jej łyżeczką dawać wodę. Może chociaż wtedy trochę łyknie.

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
ja się pod tym podpisuje, ja nie wiem kiedy one mają czas na to pisanie... moze my jakieś niezorganizowane
Też mi to przez myśl przeszło

Dominika

Alicja
Stary 2013-05-09, 21:28   #1834
calawdeszczu
Wtajemniczenie

spania w bujaku ciąg dalszy- dzisiaj znów sobie drzemkę tak ucieła. Jak tylko ją wyciągam to sie budzi. i nie wiem czy zostawiać ją w takiej pozycji i niech śpi czy co... bo to raczej niezbyt wygodna pozycja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0191.jpg (89,1 KB, 55 załadowań)

Stary 2013-05-09, 21:30   #1835
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Moja też nie chce za bardzo pić, więc chyba zacznę jej łyżeczką dawać wodę. Może chociaż wtedy trochę łyknie.

Też mi to przez myśl przeszło
Albo one oszukują, że dzieci mają

Stary 2013-05-09, 21:31   #1836
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja właśnie też tego nie ogarniam Ja do południa jestem z mężem, więc niby powinno być mi łatwiej, ale a to spacer, a to obiad, Domcią ciągle trzeba się zajmować, bo sama może z 5 minut posiedzi i na wizaż rzadko mam czas zajrzeć. Po południu dopiero znajduję chwilę i zaglądam, a tu tyle stron do nadrabiania, że szok przeżywam!
to jest najgorsze

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Albo one oszukują, że dzieci mają

: hahaha:
Stary 2013-05-09, 21:32   #1837
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
wiecie co, ja juz ledwo daje rade Was nadrabiac, po porodzie jakos latwiej bylo .. niby dziecko nie spalo, nie potrafilo sie same soba zajac, plakalo .. ale siedzialam w domu i mialam czas na wizaz, bo nic innego mi sie robci nie chcialo :d
a teraz ciagle spacery a jak wracam to jestem padnieta i ide sie relaksowac a pozniej spac, nie wiem jak Wam sie udaje tyyyyle pisac
wiesz ja myślę, że każda z nas ma w tej chwili ten sam problem co Ty
ja czytam na tel, ale nie lubię z niego cytować !!! 2 razy dziennie na spacerku jesteśmy, jak wracamy to albo się bawimy,albo coś robię (obiad, sprzatanie itp), myślę, że w te gorące dni tak bedzie , a i nasze dzieci coraz więcej uwagi będą wymagać
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 21:33   #1838
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
spania w bujaku ciąg dalszy- dzisiaj znów sobie drzemkę tak ucieła. Jak tylko ją wyciągam to sie budzi. i nie wiem czy zostawiać ją w takiej pozycji i niech śpi czy co... bo to raczej niezbyt wygodna pozycja
Słodko wygląda

Dominika

Alicja
Stary 2013-05-09, 21:34   #1839
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
no śliczności a mój też ma aktualnie fryzurkę na mnicha

Ja go mam. Jak dla mnie ok, lekko usztywniany a nie taki mocno sztywny więc bardzo wygodny.
Własnie kliknełam ale wziełam 65 G i nie wiem czy trafiłam z rozmiarem

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
mikroskop elektronowy super sprawa, ja tylko 2 razy na studiach oglądałam coś na nim. A życie wewnętrzne człowieka miałam na parazytologii, super przedmiot

słodziak

ten mi się bardzo podoba ale kupiłam sobie
http://allegro.pl/cubana-biustonosz-...231061763.html
dziś albo jutro ma przyjść
Ja mam Cubane i zadowolona jestem bardzo

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hej mamusie!
chcialam sie tylko pochwalic ze Kubus swoj pierwszy raz z jabluszkiem ma juz za soba!!!
smakowalo, zjadl pieknie 3 lyzeczki, ostatnia porcje musialam wyskrobywac
mam nadzieje ze Kubuleslaw nie bedzie mial po tym jabluszku zadnych atrakcji zoladkowych.
nadmiar aktrakcji z rana go wykonczyl i teraz spiocha sobie smacznie

a mnie z tego stresu az brzuch rozbolal

lece nadrabiac
Z jakiej firmy jabuszko dałaś ja dałam wczoraj bobovite i lekko kwasne było i nie chciał a dzis zmieszałam z kaszką i już ladniej zjadł co planujesz nastepne podać ??

Cytat:

podziwiam. ja to juz bym dawo przeszla na mm przy takich atrakcjach

najgorszy prezent z mozliwych

ja mam taki, fajny jest. jest lekko usztywniany, bardzo ladny.... polecam

JUż kupiłam zobaczymy pewnie po wekendzie przyjdzie

Cytat:
Słodziak
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 21:35   #1840
bokeh
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Dziękuję O kurde, ładnie by Bartuś wyglądał jakbyś pozwoliła teściowej Go karmić...
No z tym ubiorem to ja też tak najczęściej, body z krótkim i jak jest chłodniej to kaftanik, bluzka z długim

Oczko się nie potrafi dobrze oczyścić i robią się częste stany zapalne. No i ciągle łzawi, bo to jest zatkane to ujście co powinno do noska wpadać. Na razie liczę na to, że się poprawi bo boję się myśleć o wkładaniu igły do powieki mojej Malizny, żeby to odetkać

To po stadium larwalnym ta gąsienica jest jakiej wielkości? Kurde, bo mnie zaciekawiło teraz Sama sobie wybrałaś taki temat?
Ja anatomię dobrze wspominam, gorzej patologię A już pasożyty to w ogóle fuj

To teraz, żeby się pozbyć anemii masz motywację, żeby codziennie jeść porządnie No z tymi zatorami to jest przerąbane, parę godzin i już połowa piersi "nieużyta". Zdrowiej

Biedna szkoda, że faceci są tacy bezmyślni Kurde, a pamiętacie ten odcinek Jasia Fasoli co ta jego laska mu na wystawie u jubilera pokazywała pierścionek? A ten idiota kupił obrazek co stał na wystawie, a w takim pudełeczku jak z pierścionka dał haczyk do powieszenia

Zazdroszczę

Meneq dzięki za obrazek! To u nas nigdy nie było tych niepokojących

Brawo za nockę

Gojka na odparzenia najlepszy jest Tormentalum przynajmniej u mnie

Hej, ja dziś cały dzień poza domem, długi spacer w chuście zaliczony idę dalej nadrabiać
U nas tez chyba zatkany kanalik :/ najpierw lzawilo oczko potem ta ropa straszna a teraz juz kropelki pomogly ale znow lzawi, albo ma takie jakby na powierzchni galki miala wode probuje jej masowac ale bez zmian poki co

Fewciu supper ze jest juz lepiej!! dacie rade i malutka bedzie niedlugo biegac i nie bdzie pamietac dzielna jestes strasznie

Silver nie dosc ze pisze to jeszcze skalpel robi i na spacery chodzi hah jakas sciemna to jest..... :P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-05-09, 21:35   #1841
calawdeszczu
Wtajemniczenie

i jeszcze specjalnie dla Was, fryz mojej żabki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1528.jpg (72,1 KB, 56 załadowań)

Stary 2013-05-09, 21:37   #1842
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:

slodka
jaki irokezik
mojemu takie wlosy to moze za dwa lata urosna pozdrawiamy wszytskie styczniowo-lutowe łysolki
Stary 2013-05-09, 21:38   #1843
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
U nas tez chyba zatkany kanalik :/ najpierw lzawilo oczko potem ta ropa straszna a teraz juz kropelki pomogly ale znow lzawi, albo ma takie jakby na powierzchni galki miala wode probuje jej masowac ale bez zmian poki co

Fewciu supper ze jest juz lepiej!! dacie rade i malutka bedzie niedlugo biegac i nie bdzie pamietac dzielna jestes strasznie

Silver nie dosc ze pisze to jeszcze skalpel robi i na spacery chodzi hah jakas sciemna to jest..... :P

bokeh, a jakich kropelek używasz? pytam, jakby w razie nam wróciło. na recepte czy nie?
Silver kłamie- dziecia u niej niet!!:ha haha:

Stary 2013-05-09, 21:39   #1844
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
ale slodka buła!

Dzidzia mi dała dziś niezłą szkołę jazdy, uciekam spać buziaki laski

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 21:41   #1845
charlizz
Zadomowienie

Też już nie wiem kiedy ja mam Was nadrabiać

powiem Wam tylko, że bylyśmy dzis na bioderkach i wszystko ok.

Fewciu, przykro mi okropnie, że Blanka musi jeszcze tyle czasu w tych szelkach, bidulka ale to dla jej dobra....
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 21:43   #1846
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
hehe irokezik fajny a włosów ma bardzo dużo

Bokeh ja oprócz antybiotyku na ta oczko to jeszcze kilka razy dziennie solą fizjologiczną przecierałam i pomogło - tylko od tego przecierania powieka jej się troszkę czerwona zrobiła i nie schodzi to lekarz powiedział, że to wygląda jak naczyniaczek

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2013-05-09 o 21:44
Stary 2013-05-09, 21:43   #1847
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Boską ma fryzurę

Silver pisz prawdę! Jak to u Ciebie jest naprawdę? Możesz jakąś niańkę masz wynajętą?

Dominika

Alicja

Edytowane przez Ewik86
Czas edycji: 2013-05-09 o 21:45
Stary 2013-05-09, 21:44   #1848
bokeh
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
bokeh, a jakich kropelek używasz? pytam, jakby w razie nam wróciło. na recepte czy nie?
Silver kłamie- dziecia u niej niet!!:ha haha:

Na recepte floxal, ale pomoglo bardzo szybko
Stary 2013-05-09, 21:45   #1849
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Hej mamusie!
chcialam sie tylko pochwalic ze Kubus swoj pierwszy raz z jabluszkiem ma juz za soba!!!
mamusia niech sie tak nie stresuje bo nam zejdzie na zawał

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Hej

Jestem w ciężkim szoku. Moja Daria pobiła swój rekord. Spała od 21.00 do 7.00!! Pierwszy raz tak długo spała bez jedzenia!!

Idę nadrabiać bo znów naprodukowałyście tych stron
o rajusiu....mój przez kilka ostatnich nocy wraca do 4-krotnych pobudek, chyba przez te zebiska co wyleżc nie mogą
Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
Hej, przyjmiecie mnie spowrotem do swego grona?
witaj po przerwie, pisz!

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Wczoraj szaja mowila, ze zielone moga byc od zelaza wlasnie

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Japonskie mamy tez przegrzewaja swoje dzieciatka.
Wlasnie minelam na oko rowiesnika Yae - pod koldra i kocykiem, wiecej nie dopatrzylam. Yae w stroju takim, jak na filmiku, ktory dzis dodalam. Na dworze 23st
o rajusiu..... to znaczy, ze to przegrzewanie to jakas ogolnoswiatowa moda/metoda/paranoja
Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość

ja wczoraj szczepienie. dziewczyny jak mloda ryczala masakra. az tchu nie mogla zlapac. myslalam ze mi serce peknie. dobrze ze pozniej i dzis juz oki. dostalam pochwale ze mloda super ubrana. miala body kr rekaw, sukieneczke z.pepco cieniutka i leginsy bez skarpetek. ale jakvyscie zobaczyly miny ludzi jak wracalysmy na rekach juz bez tych leginsow na gole nozki ... czulam sie jak wyrodna matka, a ludzie buzie otwierali z szoku :ddd
nastepne szczepoenie za 6 tyg. rota juz wubrala teraz dojda meningokoki ... niestety to kolejne wklucie

nagralam wczoraj nowa ukochana zabawe blanki

http://www.youtube.com/watch?v=euc2iQ-SgPA
rewelacyjna malutka a ty wyrodna matko nie wiesz, ze dziecko to ma byc CIEPŁO ubrane?

Cytat:
Dzięki dziewczyny za ponowne przyjęcie tak mi was brakowało.będę się w miarę możliwości odzywać.a co u nas, mały rośnie jak na drożdżach, prawie miesiąc temu ważył 7 kg, dalej karmimy się piersią, ma podejrzenie skazy białkowej, chociaż mega wysypki nie było tylko tak delikatna kaszka manna na czole. Chrzciny mieliśmy 1kwietnia, Filip cała mszę przespal. Pobyt w szpitalu też już zaliczylismy, mały miał obturacyjne zapalenie oskrzeli, biedny zaraził się od tatusia katarem i szybko poszło na oskrzela. Co więcej, ja przechodzę z mężem kryzys małżeński, właśnie mu list napisałam:-P . Więcej nie pamiętam jak będę miała chwilę czasu to napisze więcej i wrzuce zdjęcie syncia.

o rany boscia i kto go nosi ? a ile teraz ma mały? listy podobno działają cuda

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

Laski, jaki mam bałagan w pokoju, to jest glowa mała.......... nie moge sie ogarnąć z tymi ciuchami............. musze pokupować jakieś worki próżniowe czy coś i poupychać w tych co nie chodzi sie, bo są wszędzie!!!!
Tzt prawie wszystkie wieszaki mi zajął, jego bluzy są przeogromne i duzo miejsca zajmują wrrrrrrrrrrrr .....!!!!!
Deli, te worki są rewelacyjne ja mam posciel zapasowa popakowaną (kołdry, poduszki) i zajmuje o wiele mniej miejsca, no i sie nie kurzy

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Rodzice z siostra wlasnie pojechali, a ja siedze i wyje
oj, wspólczuje, miec ich tak daleko
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 21:45   #1850
bokeh
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
Boską ma fryzurę

Silver pisz prawdę! Jak to u Ciebie jest naprawdę? Możesz jakąś niańkę masz wynajętą?
Ooo niania na pewno ma nianie zeby siedziec na wizazu
Stary 2013-05-09, 21:46   #1851
charlizz
Zadomowienie

Cytat:

silver to pewnie wcale dziecka nie ma bo laska taka, jakby w ogóle w ciązy nie była
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 21:49   #1852
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
slodka
jaki irokezik
mojemu takie wlosy to moze za dwa lata urosna pozdrawiamy wszytskie styczniowo-lutowe łysolki
czekaj, jak mojej podrosną jeszcze to Wam odstąpimy troszkę żebyś nie musiała te dwa lata czekac

Cytat:
ale slodka buła!

Dzidzia mi dała dziś niezłą szkołę jazdy, uciekam spać buziaki laski
dziękujemy, dobranoc
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
hehe irokezik fajny a włosów ma bardzo dużo

Bokeh ja oprócz antybiotyku na ta oczko to jeszcze kilka razy dziennie solą fizjologiczną przecierałam i pomogło - tylko od tego przecierania powieka jej się troszkę czerwona zrobiła i nie schodzi to lekarz powiedział, że to wygląda jak naczyniaczek
włosów ma dużo i jej tak sterczą po tatusiu... ja też solą przemywałam i na szczęscie nic się nie działo, ale za to wydawało mi się, że im częściej przemywam tym tej ropy jest więcej- przestałam przemywac i sam masaż wystarczył, ropa zniknęła. A przemywasz od zewnętrznego kącika do wewnętrznego?
Cytat:
Boską ma fryzurę

no właśnie??? ona niańke, marsi pomoc domową, no żyć nie umierać a my ?? o biedne!!

Stary 2013-05-09, 21:50   #1853
s i l v e r
Zakorzenienie

Człowieka nie ma od 10.00 i 7 stron do nadrobienia

Cytat:
Hej, przyjmiecie mnie spowrotem do swego grona? Należą mi się baty za to że się nie odzywałam, jakoś tak wyszło. Nie miałam dostępu do kompa, a później to już mi było głupio się odzywać. To co jestem tu mile widziana?
Oczywiście! WITAJ

Cytat:
W dztvn mowia o piersiach po porodzie
I co mówili??

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje;40718783[url
http://www.youtube.com/watch?v=euc2iQ-SgPA[/url]

Moja Daria od tygodnia tak samo robi GENIALNE TO JEST!!

Cytat:

to juz dzis zycze powodzenia!
Dziękujemy

Cytat:
Dzięki dziewczyny za ponowne przyjęcie tak mi was brakowało.będę się w miarę możliwości odzywać.a co u nas, mały rośnie jak na drożdżach, prawie miesiąc temu ważył 7 kg, dalej karmimy się piersią, ma podejrzenie skazy białkowej, chociaż mega wysypki nie było tylko tak delikatna kaszka manna na czole. Chrzciny mieliśmy 1kwietnia, Filip cała mszę przespal. Pobyt w szpitalu też już zaliczylismy, mały miał obturacyjne zapalenie oskrzeli, biedny zaraził się od tatusia katarem i szybko poszło na oskrzela. Co więcej, ja przechodzę z mężem kryzys małżeński, właśnie mu list napisałam:-P . Więcej nie pamiętam jak będę miała chwilę czasu to napisze więcej i wrzuce zdjęcie syncia.
Przykro mi z powodu szpitala. Okropne jak taki maluszek w szpitalu musi być

I bardzo mi przykro że z Tżtem Wam się nie układa Trzymam kciuki za Was.

Cytat:
wez mnie zmotywuj do zrobienia dzis skalpela. Hahah
Wiesz co mnie motywuje?? Wystarczy że spojrzę w lustro na mój brzuch.... i od razu się biorę za ćwiczenia

Ahh no i to że za niedługo lato i trzeba będzie się w stroju kąpielowym pokazać.

Cytat:
Rodzice z siostra wlasnie pojechali, a ja siedze i wyje

Lecę nadrabiać dalej....

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-05-09 o 21:52
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-09, 21:54   #1854
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Lecę nadrabiać dalej....

no no no.. patrzcie teraz niania jej dziecka pilnuje hehehehe

Stary 2013-05-09, 21:56   #1855
bokeh
Zakorzenienie

Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Silver ja tez patrze na brzuch ale zaraz go przykrywam i udaje ze nie widzialam licze ze sam zniknie
Stary 2013-05-09, 21:58   #1856
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:

włosów ma dużo i jej tak sterczą po tatusiu... ja też solą przemywałam i na szczęscie nic się nie działo, ale za to wydawało mi się, że im częściej przemywam tym tej ropy jest więcej- przestałam przemywac i sam masaż wystarczył, ropa zniknęła. A przemywasz od zewnętrznego kącika do wewnętrznego?

no właśnie??? ona niańke, marsi pomoc domową, no żyć nie umierać a my ?? o biedne!!
Ja miałam ten problem na poczatku jak Mała miałą 2 tygodnie. U nas masaż nie działał.

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Silver ja tez patrze na brzuch ale zaraz go przykrywam i udaje ze nie widzialam licze ze sam zniknie

to tak jak ja
Stary 2013-05-09, 22:00   #1857
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
A ja w ogóle nie patrzę. Po co mam się załamywać?
Też mam taką nadzieję

Dominika

Alicja
Stary 2013-05-09, 22:01   #1858
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja w ogóle nie patrzę. Po co mam się załamywać?
Też mam taką nadzieję
też mam. ale nadzieja to matka kogo ??

Stary 2013-05-09, 22:03   #1859
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
cholera u mnie to najlepiej by było, gdybym przestała kp i przeszłabym na mm, serio, tzt, t, byliby happy. No ale niestety, nie dam im tej satysfakcji, nie dołuj sie kochana.
A czemu by byli happy????

Cytat:
ja jak bylam mloda to strasznie chrowalam na doleczki! i pamietam jak sobie w duchu przyzekalam ze jak bede dorosla to sobie szczele takie doleczki operacyjnie

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Ja w akcie desperacji kupiłam jeden śliniak z rękawkami( jak już wszystkie koszulki miały upaprane rękawy). Foliowe się nie sprawdzają, bo z nich spływa i efekt taki sam. A i śliniak musi być wielki bo naprawdę
dzieciaki potrafią.
Ja mam taki:
http://allegro.pl/bobas-sliniak-z-re...173252386.html i zaraz dokupię jeszcze dwa.
A moja ciotka to dla już starszego malucha ma takie pelerynki do malowania farbami z poliestru i znakomicie się sprawdzają. Jak Ola będzie większa to jej taki kupię.
Ale fajne śliniaki. Nie wiedziałam że takie cudeńka są

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Opalamy sie na tarasiku u babci

Moja mama sama zdjela Pietraszkowi spodenki i skarpeciochy, szok!

Łohohoho dla mamy!

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40720746]Meneq, twój brat ma dziecko z twoim mężem? [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Zdenerwowałam się w przychodni w ktorej zapisaliśmy Małą tylko raz w tygodniu mozna szczepić po 15 , czyli dziś( w czwartki), mąż pracuje do 15 to zawsze tak jedziemy. ale profilaktycznie zadzwoniłam i co do 13 dziś bo urlopy ehh szczepionka leży w lodówce i znowu szczepienie przesunie się o tydzien, czyli łącznie bedzie już 3 tygodnie
taxi też nie pojadę bo fotelik w aucie , a auto mąż wziął
Ło to dziwnie. U nas 4 dni w tygodniu szczepią.
Stary 2013-05-09, 22:04   #1860
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
też mam. ale nadzieja to matka kogo ??
ech, przykra prawda

Dominika

Alicja
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości