|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Motywacja by stracic 6 kg
Karyvlea ja też raczej nie pomogę, ale wydaje mnie się że te wyniki są dobre, nieznacznie odbiegają od normy, nic się nie przejmuj tylko na spokojnie idź do lekarza to Ci wszystko wyjaśni
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Motywacja by stracic 6 kg
FT3 to hormon tarczycy ...wpisz sobie za niskie Ft3 i sie dowiesz wszystkiego ...z mila checia bym Ci poszukala wszystkiego ,ale musze jechac z synkiem .... zaniedlugo wroce i sie tym zajme
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Anielicja a ty mi napisz co do chole...jest TŻ i W6 bo nie mam pojecia hihihih |
|
|
|
|
#244 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Motywacja by stracic 6 kg
Cytat:
Gratuluję spadku, małymi kroczkami do celu!
|
|
|
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
Kary nie martw sie na zapas nie masz naprawde duzych roznic ... kiedy masz tego lekarza ?
|
|
|
|
|
#246 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A6W - aerobiczna 6 weidera - ćwiczenia na brzuch Edytowane przez Anielicja Czas edycji: 2013-05-09 o 13:28 |
|
|
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
Aaaaa hahaha TŻ dobre
ja moim pisze Shrek tak dla scislosci hahahA cwiczonka robilam i przerwalam musialabym zaczac od poczatku :-( |
|
|
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
właśnie TŻ, powiedział mi, że przydałyby się nam wakacje
No i ja mu na to że: przecież w lipcu jedziemy... a on: no już niedaleko do lipca... a ja na to: nooo. To może do Grecji - on, a ja: może Chorwacja lub Włochy , on: że może Chorwacja:P i mówi: ale nie chudnij za dużo, bo masz takie ładne piersi a ja:....... ........ eh!---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- elzadinio to zacznij od dziś ze mną ta pierwsza seria taka króciutka jest, potem się zdjęciami pochwalimy
|
|
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
Hihihi tylko pamietaj nie chudnij za duzo ;-)
Ok, wchodze w to i dzis zaczynam od nowa :-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Pobralam sobie wlasnie apke na telefonik i juz zrobilam pierwsze cwiczonko ..powiedz mi tylko jedno bo tego nie rozumiem je sie wykonuje 6 razy dziennie czy jak to wyglada Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#250 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Co do A6W to mi się nie podobają te ćwiczenia... chyba jestem za leniwa
|
||
|
|
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
Chyba nie te 6 w tym programiku to liczba cwiczen i pisze jedna seria
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
jeśli chodzi o a6w to każde ćwiczenie powtarzamy po 6 razy, np. pierwsze ćwiczenie noga podniesiona i ugięta pod kątem 90 stopni i podnosisz łopatki oraz ręce w kierunku kolana , to samo druga noga to jest 1 raz, jeszcze 5 razy, na tym kończysz 1 ćwiczenie
przechodzisz do następnego a tutaj filmik jak prawidłowo wykonywać ćwiczenia: https://www.youtube.com/watch?v=VxhX_wcr3GQ |
|
|
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
Juz do tego doszlam bo w appce cwiczy sie przy filmie takze to duza pomoc
Takze A6W na dzis mam zaliczone :-D Przypomnij mi jutro o 2dniu hehe bo może mi sie zapomniec !!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
masz jak w banku że przypomnę
i brawo za zrobioną dzisiaj serię
|
|
|
|
|
#255 |
|
Rozeznanie
|
Elza, brawo, obyś dotrwała do końca tych ćwiczeń
![]() Mam ochotę iść na rower, ale strasznie mnie tyłek boli |
|
|
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
Kary tez bym poszla ,ale moj shrek zasnal sobie po obiadku, a tak samej to mi sie nie chce ...chyba pozniej z pieskiem pobiegam troszke - taki swiateczny len mnie dopadl :-/
|
|
|
|
#257 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I może ja też pobiegam koło 19? A za godzinkę zrobię sobie ćwiczenia?
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
Raczkowanie
|
no ja tez pozniej bo teraz to delektuje sie cisza w domu ,,a do tego moj tylek przykleil sie do sofy :-D
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z Polski
Ja niestety narazie dietki nie trzymam i nie cwicze, od poniedziałku zacznę znowu, heheA6W już kilka razy robiłam tzn dochodziłam do 20dnia i na tym bylo koniec, teraz ostatnio doszłam tylko do 12tego Najpierw chce troche schudnac a potem sie zabiore za te A6W znowu. Buziaki |
|
|
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
Elzadionio widzę, że ostro jedziesz
gratuluję ja dziś się ważyłam i waga po świętach bez zmian 69 dziś do pracy pojechałam rowerkiem echh jutro taebo ale za to oszczędniej było z jedzonkiem zaraz chyba pójdę spać bo mała wstaje o 5 rano pozdrowionka
|
|
|
|
|
#261 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
Biegałam sobie dzisiaj, powiem Wam że nie dałam rady ostatnich 2 minut przebiec, nawet nie chodzi o to że siły nie miałam, po prostu jakoś niedobrze mi się zrobiło. Czytałam, że po treningu trzeba dostarczyć białka i węglowodanów, a Wy co jecie/pijecie po treningu?
|
|
|
|
|
#262 | |
|
Raczkowanie
|
oj dziewczyny ja padam dziś
wróciłam z nordic walking z kumpelą przeszłyśmy dużo nie wiem ile km, ale 1,5 h wcześniej byliśmy z TŻ na umówionych rowerkach...ola boga!!! masakra . Zrobiliśmy tylko 11km, ale po trasie ciężkiej górskiej, dużo podjazdów... Wcześniej zaliczyłam jeszcze 30 min ćwiczeń cardio i a6w...tyle, kiedy mogę odpoczywać??? ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
Karyvlea Gratuluję pierwszego przebiegnięcia !!! co jemy ,,ja zjadłam dziś banana i piję wodę z cytryną a tak to różnie... ale warto się w tym temacie doedukować... |
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Odpoczynek, a po co Ci odpoczynek? Chcesz być piękna to cierp!
|
|
|
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki gratuluje sukcesow :-***
Tylko mi sie nie zmieniac !!!! A teraz sie pograze i przyznam do mojego nalogu i do tego co zrobilam ....w czasie biegania w pewnym momencie rownierz zlapala mnie zadyszka przeszlam killaset metrow natknelam sie na laweczke i swoim zwyczajem zapalilam sobie ...pomoglo :-/ Teraz juz wiecie ,a jesli chodzi o zerwanie z nalogiem to ciezka sprawa :-/ macie podobny problem ??? Caluje Was wszystkie na dobranoc i do jutra :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez mam ale to nie to samo :-(
Oki zmykam spac bo znowu zaspie do pracy :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kochane!
Jestem nowa i specjalnie "dla Was" założyłam sobie konto, bo chcę mam nadzieję czynnie brać udział w Waszych rozmowach! ![]() Otóż jestem 20-latką z ogromnym problemem, dosłownie. Mam nadzieję, że podzielicie się ze mną pysznymi przepisami na obiadki, czy kolacje, bo z tym mam największy problem. Niech moc będzie z nami, prawda? ![]() _________________________ _______________ Początek : 18.04.2013 Waga początkowa : 88.8 9.05. 2013 : 83.7 (start, na dzień dzisiejszy, kolejne cele) 88,8-83,7-79,9-75,0-73,0-69,9-66,0-64,059,0-55,0 |
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy Cię Milosiu
Oj Elzadinio jeden papieros to jeszcze nic, byle byś do tego nie wróciła. Mój tata jest ciężko chory i strasznie uparty, grozi mu od tego śmierć, od papierosów a dalej pali, miał już nie jeden zawał, zapchane żyły, bajpasy itp. lekarze mówią że daleko tak nie pociągnie, a on dalej swoje. Był czas że nie palił już 4miesiące i znowu do tego wrócił. Najgorsze jest to że kiedyś palił 2 paczki na dzień, teraz 1 paczkę na 2 dni, ale to jest nada bardzo dużo, a on nie może wcale palić!! |
|
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Milosiou :-*
Motylku a Ty jak widac tesknisz za nami haha :-D Lepiej za bardzo nie odpuszczaj bo przez te pare dni duzo Twojej pracy pojdzie na marne -tak co w poniedzialek nie bedziesz nam tu plakac :-* wyszalej sie tam porzadnie !!!! Ja mialam ciezka noc wogole nie moglam zasnac ,,,tragedia -a teraz musze sie zaczac szykowac blaaa ,ale mi sie nie chce :-( |
|
|
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
milosiou witamy serdecznie
![]() elzadinio dlaczego nie mogłaś spać? A jeśli chodzi o papierosy to ja jeszcze paliłam troszkę w kwietniu. Zazwyczaj miałam paczkę na 2 tyg., ale rzuciłam całkowicie, bo tak się zastanawiałam... palę i ćwiczę czy to nie dziwne? Ciężko było ale teraz już nie tykam. Zastanawiam się tylko czy jak będzie jakaś imprezka to czy do piwka lub winka nie zapalę papieroska.... ![]() he he he... ja w nocy budziłam się i śmiałam się, coś mnie strasznie bawiło w nocy, ale nie wiem co. budziłam się troszkę ale jeszcze spałam, nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi ... taki dziwny stan. TŻ miał ubaw po pachy, ale powiedział, że jak nie przestanę się śmiać w środku nocy to... .Butterfly_27 przykro mi z powodu Twojego taty, ale są takie uparciuchy, którym nie przegadasz.. życie A teraz A6W... elzadinio przypominam Ci o Twojej serii!!! ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

- on,
,
........ eh!

i brawo za zrobioną dzisiaj serię
Jestem nowa i specjalnie "dla Was" założyłam sobie konto, bo chcę mam nadzieję czynnie brać udział w Waszych rozmowach! 
.