|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Ja używam lady spick stick w żelu i bardzo sobie chwalę, bo nic się nie brudzi, ani nie śmierdzi, nie roluje
![]() Eeejj, ten puder dla dzieci, to nie jest jakiś wymysł kolejny, bo mi mama kiedyś mówiła, że tak się robiło, gdy jeszcze nie było suchych szamponów.
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-05-09 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze to czemu ja mam wszedzie biale paski ![]() ![]() ![]()
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lady speed stick tez jest taka co nie zostawia śladów. W sztywcie - ale tutaj musze odczekac chwilke zanim ubiore bluzke czarna. I jest taka fajna soraya w kulce biała z różową nakrętką - świetnie chroni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
Dzisiaj od rana tylko 2 kanapki, parówka, potem hot dogi z surówką i sosem na jogurcie. Pare chipsów, i w lodówce czekaja na mnie jogurty ![]() Chyba zaraz pojde sobie chociaz w mikro wode podgrzeje zeby sie herbaty napic bo nie wytrzymam ![]() Swoja droga przyszedł ten koles co nam wisi kase i jutro ma nam przyniesc to co zaległe ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wachałam Lenory dzisiaj na zakupach i sa bardzo perfumowane i boje sie czy to nie spowoduje swedziocha ![]() Cytat:
![]() jak laleczka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-05-09 o 17:56 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() oby ten koles wam zaplacil bo ![]() na blogu ci odpisalam, wpadnij ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() kupilas ten szampon dove moze? ciekawa jestem twojej opinii bo chyba w przyszlym tyg ja sie tez do niego przymierze, bo potrzebuje silikonowca i do farbowanych ![]() ![]()
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...y-w-kulce.html Po szamponik jutro jak bede szla do pracy to pojde ![]() włosy bede myła chyba w sobote wiec jak cos to dam znac,choc po pierwszym myciu to malo co mozna wywnioskować ![]() Dzisiaj jeszcze lawendowym mylam ![]() A jak ten szampon z Garniera? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Dzięki kochane
![]() Bunny wsuwam ketchup, wsuwam ![]() siedzę z mieszanką excellence'ów na głowie, ciekawe czy dobrze będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mimo to gdy wyschna wloski sa miekkie, koncowki tez. dlugo swieze- moge myc nim co 3-4 dni. skora nie swedzi- takze polecam jako szampon oczyszczajacy raz w czas. na co dzien wole natei bo wlosy sa duzo mieksze i nie pusza sie tak...po pierwszym czesaniu, w pierwszej dobie po umyciu garnierem mam grzywe lwa ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#310 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Strasznie koltunil mi wlosy przy myciu, nie moglam piany dobrze wyplukac, wyrywalam sobie wlosy... ![]() poza tym swedziala mnie skora glowy ale to juz wiecie ![]() Ja juz takiego typowego zdzieracza mam wic juz nawet nie bede sie za Garnierem patrzec w takim razie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odpisałam ![]() A ta rexona przy duzych upałach fakt, czasem mi sie to zdarzało. Ale ja sie dosc mocno pocilam zawsze, nie chodzilo o zapach a bardziej o to ze zima np mokre plamy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Ratunku!!! Pomocy!!!
W ramach akcji "Stop cellulitowi na lato" posmarowalam dup* i nogi balsamem termoaktywnym rozgrzewajacym i zaraz w akcie desperacji jak wkladalam kiedys glowe z farba do lodowki tak teraz wepcham d**e do zamrażalnika... |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Wtajemniczenie
|
ja długo stosowałam rexone te crystal ale w sztyfie, dobrze zabezpieczał, nie miałam plam potu
![]() ![]() Kitka rób sobie makaron ze swoim sosem pomidorowym z pomidorów w puszce ![]() ![]() Czeko możesz mi polecić jakiś dobry krem na dzień do cery naczynkowej? teraz mam z ziaji pro ale to jeszcze nie to...chyba że znajdę jakieś i Ci skał wrzucę i ocenisz? ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Kylie zimne okłady sobie zrób ![]() ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupilam go jeszcze zima,bo rozgrzewajacy,mysle, fajnie cieplutko bedzie...taaa ![]() jeszcze jak posmaruje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
Shizaxa już dzisiaj jadłam spaghetti
![]() ![]() Zmyłam farbę, zdjęcia jutro, dzisiaj już nic z nich nie będzie. Na długościach jak zwykle kolor nieco inny ![]() ![]() ![]() oby tylko nie zielony, bo umrę Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2013-05-09 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#316 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Całe szczescie ze ja mam chlodzacy ![]() Ale wspolczuje, moze zmyj po prostu szybko? Cytat:
![]() Laski mam głupi problem, jako że mi nogi troche spuchły bo przytylam i miesnie swoje robia to jak ubiore kiecke to mi sie uda paskudnie trą o siebie ![]() ![]() Podraznilam sobie skore strasznie, zwlaszcza ze rano nogi goliłam. Piecze że masakra ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Juz sie posmarowalam mascia, i mam nadzieje ze to podraznienie nie bedzie notorycznie sie pojawiac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na otarcie polecam po prostu wetrzec talk w te miejsca zeby sie nie obcieralo i nie bolalo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#320 | ||
Zakorzenienie
|
Infa cudne włosy po garnierze
![]() O kurcze, współczuję ![]() Cytat:
![]() Oj uwierz że łatwo powiedzieć a zrobić... niekoniecznie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny a co do tego szamponu... sposób z mąką poleciła mi kiedyś babcia, bo podobno dawniej się tak robiło, a ja niestety muszę myć włosy codziennie bo rano mam przyklap i sam tłuszcz, no a przy małym dziecku nie zawsze jest czas na mycie włosów na wyjście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- A tak w ogóle to jak casting się w końcu zaczął spłukiwać i mam na głowie brąz a nie czerń czuję się idealnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale u mnie w domu suchy szampon jest na porzadku dziennym wiec mnie to nie dziwi a wrecz mam z tym ciagle do czynienia ![]() KITKA bardzo ładna ta bluzka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Wtajemniczenie
|
Czeko poczytam o nich, dzięki
![]() Kitka spaghetti super sprawa ![]() ![]() W ogóle ostatnio znowu mam puch na głowie...zmieniam te odżywki, testuję, szampony tak samo i moje włosy ewidentnie się buntują ![]() ![]() ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
Princeska chcę lioele na stałe w mojej kosmetyczce! Dzisiaj jak malowałam się nim koło 13stej to o 19 był jeszcze na mojej twarzy i trzymał się twardo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Wtajemniczenie
|
siedzę w pracy i system mi sie pierdzieli
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Czeko o tym kremie myślałaś z nowej serii? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...czynkowej.html czy tym? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...kserutyna.html
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Czekam na fotki z niecierpliwością ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#327 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Odwiedziłam parę Douglasów i niestety w Pl nie ma tego odcienia 103 ivory, najjaśniejszy to 104 cream. Wzięłam próbkę i niestety jest odrobinę za ciemny ALE - zakochałam się w efekcie jaki daje ten podkład ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#329 | |||||||
Zakorzenienie
|
hej!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a swoją drogą to jest przesrane nie móc spódniczki załozyć na gołe nogi ![]() ![]() melduje że paletki się wypłukują ( ale równo ) i mnie to wkurza bo nie chciałam farbować włosów przez miesiąc conajmniej, a będę chyba zmuszona poprawić kolor ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#330 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.