|
|
#3451 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
|
|
|
|
|
#3453 | ||
|
Zakorzenienie
|
eeee no bo to nie dotyczy mycia
![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- kurczeu , może powinnam zacząć pielęgnować moje włosie na uytkach jojoba, kokos, argan![]()
|
|
#3454 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() są niepodatne na ukladanie celowe, a podatne na przypadkowe, ani proste ani krecone, ani zwisajace ani fruwajace, gumki i spinki jednocześnie zjeżdżają i nie dają się wyplątać ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------
|
|
|
|
|
#3455 |
|
Nindżopesz
|
Ha ha
No ale poważnie, za czasów nietrafionych odżywek miałam szorstkie i sztywne włosy, teraz dla odmiany często bywają klapnięte ale przynajmniej są miękkie w dotyku i sypkie. No i rosno. Chociaż może to nie zasługa odżywek itp. tylko odstawienia rozjaśniania
|
|
|
|
#3458 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no prędzej, nie no tak serio... to ja nei mówię że nic nie robić w ogole jest najlepiej , ale jak patrze ile tego na włosie niektóre maniaczki ładują to aż oczy z orbit wyłażą, pewnie że wspomóc można jak trza to trzeba, ale bez jaj, olejowanie 5 razy w tygodniu, żelatynowanie, odzywka do spłukiwania, bez spłukiwania i wuj wie co jeszcze, to ja dla mnie za wiele Mam koleżankę która od lat myje włosy samą wodą i szarym mydłem , ma piękne włosy, długie jak Maja i zdrowiutkie mimo że nie zapodaje żadnych wspomagaczy, szczęściara nie?
|
|
#3459 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. a to ciekawe, znaczy warkocz się rozwali i będzie wyprost ale po spaniu zostanie uklep? 3. no na to można radzić 4. czyli w normie? ![]() 5. a tego sobie nie wyobrażam. ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Ano... Pewnie proste? I pewnie nie prostuje, nie farbuje, nie używa lokówki? |
|
|
|
|
#3461 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a.... moja didka ma kręcone i wiecznie stoi przed lustrem czerwona ze złości
|
|
#3462 | |
|
Nindżopesz
|
Mić, no dobra, ale czy Ty coś z nimi robisz po myciu (suszysz na szczotce albo coś) czy zostawiasz same sobie albo idziesz spać z mokrymi? Może im stylizacji trza skoro tak się odgniatają i nie wiedzo same co z sobo zrobić?
---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
Jakby to wypollyzować to pewnie większość miałaby włosy jak dziewczynka komunijna pomimo mycia mydłem i olewania odżywek.2. znam to
|
|
|
|
|
#3464 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3465 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się ma gorsze - to się ma kłopot i coś warto robić punkt widzenia zależy wszak od punktu siedzenia, czyż nie? Redzi przykłąd - faktycznie ma lepsze po nazwijmy to skrótowo świadomej pielęgnacji, włąściwej dla typu owłosienia ważne, żeby wiedzieć jaki jest punkt wyjścia i wiedzieć czego się chce stąd mój szalony pomysł powrotu do naturalnych - mycia szmaponem łagodnym dla skalpu, bo z nim mam problemy, no ŁZS mam, od nastoletnich czasów i nakładania odżywki ułatwiającej rozczes end of story na obecną chwilę moje rozjaśniane, wielokrotnei farbowane, prostowane, suszarowane i pokruszone wysokoporowate zatem ( z otwartymi łuskami ) włosy przekształca w ładne umycie łagodnym szmaponem ( tu wciąż szukam, zmieniam) danie odżywki fruktis do blondów - a więc zasilikonowanie tych porowatych włosów i to tyle - jest po takich dwóch zabiegach diametralna różnica - bo tak zniszczone włosy się NIE odbudują i mam tego świadomosc, więc maski se mogę wsadzić gdzie indziej Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-10 o 00:10 |
|
|
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lata potrwa, o ile A ja chcę mieć Ciebie w dorobku Dziękuję! Mam namalować 4 obrazy - dwa kotki, dwa pieski, i panienkę na koniec maja Potem Melagu - Ciebie przed Nią Trzymajcie znowu kciuki - jutro mam w Rodin tv występ na żywo, o 10.30. Zakładam kurtkę od dresu z żorżety bardzo kolorową i spodnie. Biorę Kameleona, żeby pokazali i się będą wyświetlać moje zapachowe obrazy A potem spotkanie z restauratorką
|
|
#3468 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
skad sie bierze takie kiece? kolor nie moj ale fason i material super-chce to!
|
|
|
#3469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przechodziłam koło niego milion razy i jakoś nigdy nie chcialo mi sie wejść....a tam same cuda...masa szmatławych bluzek, sukienek, bez cekinow i nadruków |
||
|
|
|
#3470 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
sprawdziłam godzinę, było tuż po 16 więc nie powinno się jeszcze opierać bo on na północnym parapecie jest, ale może nastąpiło zagięcie promieni słonecznych czy coś
albo wina badziewnego najtańszego termometru ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3471 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello, Flo zyje, ale nie ma nic ciekawego do powiedzenia
![]() Ja tez nie mam, wiec ide popracowac
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję - wiem
Idę się szykować - a wory mam pod oczami, że hej! ale to nic nowego
|
#3473 | ||||||||
|
Panaroja
|
Snad szlochu - jednak nie mam Ninfeo Mio
![]() Cytat:
?no troche dużo jak na jednego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mić zabrałaś moje włosy ! , z tyłu są prawie proste ale nie do końca , część ma stałą długość i nie rośnie - nad uszami dzięki czemu mam awangardowy wygląd bo zawsze odstaja poziomo w bok na długość do 15 cm są sztywnawe więc nie fruwają , ale są za sztywne i za lekkie żeby ładnie zwisać , nie są śliskie ale nie są szorstkie za to się plączą spinki i gumki zjeżdżają ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mój nowy toreb doprowadza mnie do furii - w starej mimo że ogromna , wsadzałam rekę i od razu wyjmowałam co trzeba . W nowej o połowę mniejszej nic nie moge znaleźć
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#3474 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nad puszystym ręcznikiem i spacerem na plaży się zastanawiałam, więc skreślam Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ufff, to dopsz że żyje aczkolwiek mogłaby wpaść pomachać ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3475 |
|
Nindżopesz
|
Hm, z tego co piszesz to jedynym problem jest "nieogarnięta" falowano-prostość i odkształcanie - nie wiem co na specjalistka Stazja ale jak dla mnie to kwestia stylizacji. Walnęłabyś albo żel + dyfuzor albo suszenie + prostowanie na szczotce i może byłoby lepiej?
|
|
|
|
#3476 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Parabel, Spoo ma Ninfeo Mio na zbyciu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3477 |
|
Panaroja
|
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba było bardzo dobrze...
![]() wieczorem wkleję link Świetnie się bawiłam i pachniałam Klejem ![]() I byłam w dresowej bluzie z żorżety Teraz lecę, paaaaaa!
|
#3479 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. 57 a było już 54 albo mniej ![]() i gratuluję bielizny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzeba skalę 5-stopniową opracować, opisać ![]() Cytat:
maski proteinowe - różnie od spuszonego matu po gładkie i sypkie kokos - przed myciem na dłużej puszy, b/s na końcówki - sztywne natłuszczone włosy shea - puszy, suszy oliwa - neutralnie łopian z papryką - baby hair, przyciemnia, podkręca kolor, nabłyszcza rycyna, nafta - nie pamiętam, ostatnio z 5 lat wstecz ![]() olejek BD - robi miękkie włosy glut lniany - nawilża, ale skręca jedwab GP - ułatwia rozczesywanie, wygładza, kondycjonuje końcówki, przynajmniej wizualnie jantar - trudno powiedzieć, przyrostu nie umiem zmierzyć, ale po zdjęciach widać że rosną kozieradka - nie przemogłam się, pokrzywa - piję bo polubiłam, już nie zwracam uwagi czy robi coś włosom a silikonowe odżywki i fryzjerskie preparaty pro działają? ![]() Cytat:
![]() włosy nierozczesywalne, matowe, spuszone, okropne ![]() Cytat:
2. hmm... silikony... zabiegi domykające łuski... ![]() 3. ja mam teraz kopa motywacyjnego, żeby wyhodować długie i gęste bo ostatnio nie miałam do nich serca 4. a nie ma jakieś sekretnej kieszonki w postaci dziury w podszewce? ja ostatnio nabyłam 2 za zawrotną cenę 14zł ![]() jedna duża czarna workowata z h&m, druga listonoszka z kieszonkami ciemnogranatowa ![]() Ju Win przesył doleciał?
|
|
#3480 |
|
Nindżopesz
|
Podrzucam dwie fotki z parku: takie oto fikuśne kaczki przechadzajo się po Łazienkach. A na drugiej did ale ważniejsza jest rzeźba czyli lew robiący loda
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.

Mić zabrałaś moje włosy !
, z tyłu są prawie proste ale nie do końca , część ma stałą długość i nie rośnie - nad uszami
tzn nawet nei odpaliłam bo mi niedobrze