Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-10, 08:56   #1171
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
nie prostuje i nie kręce. Farbuje czasami ( u fryzjera) na czekoladowy brąz, żeby były bardziej lśniące.
Jak właśnie farbowałam się na czekoladowy brąz to też jak czarne mi wychodziły... tylko pod słońce refleksy widać było, że jednak to nie czerń... Masakra jest z tym kolorem. Moje włosy już widziałyście... wstawię jeszcze raz..

Misia zapytasz się mamy co sądzi o farbach z loreala? Czy rzeczywiście tego amoniaku tam nie ma? Bo im nie ufam Chodzi mi o ten casting.

1. zdj przed deko
2. jak już wiecie po deko

Na ślub wrócę do ciemnych, bo Tż woli mnie w ciemnych.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0590.jpg (5,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0022.jpg (24,3 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-05-10 o 09:32
KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 08:57   #1172
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Np. moja mama nie farbuje w ogóle włosów u fryzjera
Bo mają słabe farby - strasznie szybko się wypłukują, a sorry, chodzić raz na 2 tygodnie do fryzjera na farbowanie, to głupota, bo raz, że czas, dwa że kasa, no bez sensu.
Dlatego idzie, on ją obcina, a ona się farbuje sama w domu. W dobie tych wszystkich farb w piankach itd, to naprawdę nie problem
Jedynie teraz idzie w przyszłym tygodniu na farbę, bo musi sobie dekoloryzację zrobić, bo będzie kolor zmieniać. Teraz ma taki cieeeeemny, lekko w bordo wpadający, a chce jasny rudy, bliżej marchewki
Aż jestem ciekawa jak będzie wyglądać
mi też właśnie się marzy zmiana koloru, bo od dobrego roku farbuję na ciemny brąz, no z krótką przerwą na pasemka, jednorazowo, teraz chciałabym jakieś jaśniejsze, bo ten brąz zwyczajnie mi się znudził
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 08:58   #1173
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Strasznie dużo jak na tak małe 'wesele'
Co Wam robi tak duże koszty?
weszłam nawet na kalkulator ślubny żeby wszystko "na oko" podliczyć i wyszło mi 9 630 zł ogólnie nasze ubranie (suknia + dodatki no i garniak + dodatki) wychodzą najdrożej... obrączki policzyłam 2 tys ale i tak cośtam stopię żeby wyszło taniej no i mamy zniżkę więc może w tysiącu się zmieścimy 3 taksówki trzeba będzie wziąć, tort, nie wiem ile w knajpie policzą... no z grubsza wychodzi 8-10 tys
podałam w kalkulatorze, ze USC weźmie 80 zł a ksiądz 500 zł.. mam nadzieje, ze weźmie mniej za 15 min gadki ale kto go tam wie
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 08:58   #1174
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Jak właśnie farbowałam się na czekoladowy brąz to też jak czarne mi wychodziły... tylko pod słońce refleksy widać było, że jednak to nie czerń... Masakra jest z tym kolorem. Moje włosy już widziałyście... wstawię jeszcze raz..

Misia zapytasz się mamy co sądzi o farbach z loreala? Czy rzeczywiście tego amoniaku tam nie ma? Bo im nie ufam Chodzi mi o ten casting.

1. zdj przed deko
2. jak już wiecie po deko
3. takie jakie mam teraz.

Na ślub wrócę do ciemnych, bo Tż woli mnie w ciemnych.
ja tak samo chyba tzn teraz jaśniejsze będę nosiła, a przed ,ślubem 2 razy pójdę do fryzjera na farbowanie brązem
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-05-10, 08:59   #1175
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
nadrobiłam

ja lubię mówić "mój narzeczony" ale używam tego słowa bardzo rzadko wolę Kotek, Skarbek, mój TŻ też nie mówi "moja narzeczona"
mój mówi do mnie moja narzeczona gdy chce sie podlizać lubię to

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
jest to praca w firmie prywatnej. Nie wiedziałam ile powiedzieć bo się po prostu nie orientuje i teraz wiem , ze powiedzialam za malo... mam nadzieje ze w razie gdyby mnie chcieli w tej pracy , to bedzie mozna sie dogadac co do stawki zarobkowej... aj , glupia ze mnie dupina;/
Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Powiem wam że na pytanie potencjalnego pracodawcy ile chce się zarabiać nie ma dobrej odpowiedzi. nie wiadomo czy powiedzieć więcej czy mniej bo każdy to sobie może interpretować negatywnie - albo że za mało się cenisz, albo że zbyt bardzo. Poza tym to najgorsze pytanie dla mnie na rozmowach jakie pada. i uważam że nie powinno być zadawane dopiero jak się zdecydują że cię chcą albo sami powinni mówić ile chcą przeznaczyć pieniędzy na nowego pracownika. no bo nie wiem o czym świadczy odp na to pytanie tak do końca...
to może ja coś powiem doradztwo zawodowe i personalne, praca przy rekrutacji
Spokojnie! z mojego doświadczenia wiem, że pytanie to pada na rozmowach kwalifikacyjncyh z dwóch powodów - po pierwsze po to aby sprawdzić czy z kanydyatem warto w ogole rozmawiać dalej i poświecać mu czas, bo teraz wiele rekrutacji ma kilka etapów, co jest kosztowne dla firmy, wiec jezeli firma może na pracownika przeznaczyc 3000 a na tej pierwszej rozmowie kandydat mówi 4000 to już dalej nie bierze się go pod uwagę, więc bardzo dobrze zrobiłaś, że nie powiedziałaś więcej... sama wielokrotnie przeprowadzałam nawet wywiady telefoniczne, gdzie musialo paść to pytanie, a na rozmowe zaproaszane były osoby ktore zmiesiły sie w przedziale
Rzeczywiście z drugiej strony sprawdza się też jak pracownik cenii swoje umiejętności... ale jeżeli firma ma przeznaczyć te 3000 a ty powiesz 2500 to i tak pewnie te 3000 dostaniesz to zależy też od kultury organizacyjnej przedsiebiorstwa, także spokojnie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

mój TŻ pracuję w dość dużej firmie i niedawno miał szkolenie z rekrutacji, i twierdzi, że zawsze powiedzieć lepiej więcej niż mniej jak nie mają na tego pracownika przeznaczone takiego wysokiego budżetu to po prostu pytają się czy Ci odpowiada taka i taka kwota i albo się zgadzasz, albo nie a jak na przykład powiesz, że chcesz zarabiać 1500zł, a oni przypuszczalnie mają przeznaczone 2200 to raczej tego 2200 nie dostaniesz
dlatego ja już teraz mówię tyle ile chciałabym zarabiać plus parę stówek, a nóż

a skąd wiesz, że powiedziałaś za mało? masz jakieś przecieki?
absolutnie sie nie zgadzam, patrz wyżej ale pewnie sa różne szkoły i wielu "ekspertów" może radzić inaczej, ja to mowie na własnej wiedzy i doświadczeniu
Cytat:
nie prostuje i nie kręce. Farbuje czasami ( u fryzjera) na czekoladowy brąz, żeby były bardziej lśniące.
boże jakie boskie!!!! jak o nie dbasz?
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 09:01   #1176
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
u mojej mamy w salonie farbowanie 70-90 zł kosztuje...
a w salonie dwie ulice dalej 190

więc wystarczy szukać

nie robie reklamy bo nie mówie jaki to salon itp bo nie o to mi chodzi. Tylko chce pokazać, że można czasem trafić na dobry salon

No w większym mieście trudno o takie kwoty, no chyba że z gruponem ale wróciłam do rodzinnego miasta i tam wynalazłam fajną, tanią więc może się skuszę Nie wiem skąd te ceny biorą: produkt ok. 40 zł + robocizna.. ludzie na godzine zarabiają od 7 do 20 zł a fryzjerzy stówę <co niektórzy - nie wszyscy!>

Stary 2013-05-10, 09:02   #1177
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
gdyby u mnie były takie ceny to na pewno bym chodziła farbować do fryzjera. U mnie farbowanie włosów zaczyna się od 130 zł
jak pracowałam w salonie w Katowicach to cena za farbę (1 kolor) zaczynała się od 170 zł a i tak zazwyczaj płaciły ok. 220 zł nigdy w zyciu bym sama tyle nie dała

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 09:05   #1178
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
jak pracowałam w salonie w Katowicach to cena za farbę (1 kolor) zaczynała się od 170 zł a i tak zazwyczaj płaciły ok. 220 zł nigdy w zyciu bym sama tyle nie dała
no, masakra, dla mnie to rzucanie pieniędzy w błoto, naprawdę, rozumiem że fryzjerzy muszą zarobić, ale bez przesady
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-05-10, 09:06   #1179
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez helcia86 Pokaż wiadomość
Moje siostry miały organizowane wesela w remizie (13 lat temu) tylko że wtedy było trochę inaczej - nie było tylu lokalów, restauracji, sal weselnych co teraz. Poza tym wszystkim kierowała i nadzorowała moja mama. no i wszzyscy byli z naszych rejonów 9 tzn nasza rodzina i rodziny szwagrów. Ale do tej pory wspominam całodzienne przygotowania, sprzatanie sali, dmuchanie i przywieszanie balonów, gotowanie non stop itd
Przy moim weselu jest trochę inaczej - nie mieszkam w swojej miescowości, więc trudno byłoby mi to zorganizować z Krka. Po porównaniu cen w lokalach w moich stronach a mojego TZ wyszlo, że u niego jest taniej. W jego stronach znależliśmy lokal na jakim nam najbardziej zależało, czyli ładną i klimatyczną karczmę góralską Miewam czasem atlpiwości czy dobrą salę wybralismy, ale ja niestety tak mam - czasem za dużo przemyśliwuję i za bardzo się martwię..

Co do ceny: w tym roku 135/os, ale w przyszłym juz bedzie 145/os. W naszym zakresie owoce, tort, ciastka no i alkohol.
U mojej siostry też było remizowe wesele i moja mama do dziś tego żałuje....

Cytat:
Napisane przez Ines3037200 Pokaż wiadomość
Nie nadrabiam, piszę, bo nie wytrzymię
MAM JĄ!!! Najpiękniejszą, tylko moją

Tylko plecy będą wyżej zabudowane na pewno, tzn wyżej się kończyć.

W ogóle nie chciałam jej mierzyć, tylko chciałam model Lidia, ale tak goło się w niej czułam, a z tym bolerkiem to postarzyło mnie. Chociaż też ładnie.
A jeszcze pierwsze WOW było przy moim pierwszym typie,kiedy zaczęłam się rozglądać za sukniami. Fleure

Tylko czar pryska przy cenie 3400 zł

Teraz idę na szamanko, przy obiedzie nadrobię
śliczna. Gratulacje

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Cześć piękne Dopiero niedawno odkryłam, że założyłyście znowu nowy wątek Tak więc nie jestem na bieżąco, ale nie wykreślajcie mnie z kalendarza, bo jak tylko napiszę pracę i się obronię to będę zaglądać częściej

Co do tego, że większość dziewczyn ze starej ekipy przestało się udzielać to chyba zwyczajne wyczerpanie tematem ślubnym Ja wcześniej się spinałam strasznie i szalałam z szukaniem foto, video, zespołu, a jak już to wszystko mam i umowy już podpisane to teraz mi się już nie chce :P Pewnie na nowo mi się włączy bridezilla jak będę miała szukać sukienki Tak się właśnie zastanawiam kiedy najlepiej zacząć się rozglądać, żeby nie było za wcześnie ale też nie za późno...
Zgadza się... ja też się udzielałam sporo zamin wszystkiego nie pozałatwiałam, a teraz już tylko sporadycznie coś dopisuję, ale czytam codziennie
Cytat:
Zauważyłam dziś, że nie nazywam swojego Tż - Narzeczonym. W sensie takim, że jak opowiadam coś koleżankom to nie mówię: bo mój Narzeczony... nie mówię też mój przyszły mąż tylko tak do niego się zwracam Narzeczony tak dziwnie brzmi! Dobrze, że niedługo zamienię na męzulka!
Ja też nie mówię o nim "narzeczony", tylko po prostu K.

Cytat:
Podjeliśmy decyzję że chcemy obrączki 6 mm
takie najbardziej nam pasują
My też wybraliśmy właśnie tę szerokość

Edytowane przez niulka_1985
Czas edycji: 2013-05-10 o 09:08
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 09:07   #1180
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
u mnie było tak, że farba co na mnie poszła po deko była w wielkiej tubce, czyli wychodzi na to, że taka farba rozchodzi się na kilka klientek więc wyjdzie ok. 40 - 50 zł maks na głowę...
jeszcze tam mieszała z jakąś inną farbą...
ja w kwestii fryzjerów, że za bardzo się cenią nie zmeinie zdania

Stary 2013-05-10, 09:07   #1181
misia880
Zakorzenienie

swiat_katarzyny w żaden specjalny sposób, myje szamponem, odzywka i jedwab do łatwiejszego rozczesywania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1524_2.jpg (10,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (7,9 KB, 2 załadowań)

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 09:09   #1182
ane3kaa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Cytat:
No to ja też się mogę w końcu pochwalić...

Dołączam do grona dziewczyn, które skończyły już swoją pracę mgr! Teraz czekam na informację zwrotną odnośnie poprawek i finito

Niech żyje wolność i swoboda!
gatuluje ;-) ja jeszcze mam to przedsoba ;-)

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
hej hej

dzisiaj rano przywitało mnie słoneczko...no i @ z bólem brzucha...
coś bardzo na czas dostałam, bo po 27 dn., aż sama się zdziwiłam, że już

dzięki kurde, do mnie i tak to nie przemawia jakoś
mnie tez strasznie boli brzuch bo @ sie zbliza :-(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 09:11   #1183
niulka_1985
Zadomowienie

Dziś mamy 6 rocznicę związku!!!

Ciekawe czy Tż będzie pamiętał W zeszłym roku nie zapomniał
Stary 2013-05-10, 09:12   #1184
misia880
Zakorzenienie

KaEs mama mówi, że ma dobre zdanie o farbach z loreal. Nie wie czy maja ten amoniok czy nie, ale mówi że jak maja to bardzo malutko

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 09:12   #1185
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają!

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość

mnie tez strasznie boli brzuch bo @ sie zbliza :-(
boli Cię brzuszek przed okresem..? Ja bóle mam tylko 1 dnia.. czasami zdarza się, że drugiego też, ale to rzadkość. Współczuję

Stary 2013-05-10, 09:14   #1186
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość

Gratulację, miłości dużo Wam życze !!
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-05-10, 09:15   #1187
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
KaEs mama mówi, że ma dobre zdanie o farbach z loreal. Nie wie czy maja ten amoniok czy nie, ale mówi że jak maja to bardzo malutko
nie spodziewałam się tak szybkiej informacji zwrotnej dziękuje bardzo podziękuj też mamie

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:

No to życzę kolejnych lat w miłości

Stary 2013-05-10, 09:17   #1188
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
KaEs, gratuluję

Ja swoją pracę mgr dopiero zaczynam pisać, ale mam jeszcze czas - jestem na I roku mgr
.
Tak jak ja Do końca czerwca muszę I rozdział oddać.
Cytat:
Stawiam wszystkim kawkę ! starym zwyczajem wątkowym
Ja chętnie na ten stary zwyczaj się załapię !

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
ja też jestem na I roku magisterki i do końca semestru musze oddać pierwszy rozdział żeby zaliczyć seminarium

planuję do kwietna w przyszłym roku ją napisać żeby później mieć czas już tylko na przygotowania do 7 czerwca
Ja sobie taki deadline ustaliłam na 31.10 Zobaczymy czy mi się uda.

Cytat:
swiat_katarzyny w żaden specjalny sposób, myje szamponem, odzywka i jedwab do łatwiejszego rozczesywania
Używam maski z tej samej serii, tylko mlecznej

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 09:20   #1189
exist_
Zakorzenienie

KaEs ja uzywałam Castingów i byłam z nich bardzo zadowolona. Niby piszą że bez amoniaku, ja wtedy aż tak bardzo się tym nie interesowałam, ale prawdą jest że nie zniszczyły włosów w znaczący sposób.

Dziewczyny, pomocy

Mam dokument tekstowy w wordzie, który muszę pouzupełniać.
I jest np. Imię i nazwisko ......................... ......................... .......

To jest dokument który powinien być wydrukowany i napisane ręcznie w tych kropkach imię i nazwisko, ale muszę to zrobić komputerowo i wiem, że będę jeszcze nie raz takie coś robić. Jak powymazuję kropki, żeby mieć taki "szablon" to mi się wszystko przesuwa i nie wygląda tak jak powinno. A wymazywanie za każdym razem i wpisywanie jest denerwujące.
I w związku z tym mam pytanie czy da się jakoś w wordzie zrobić takie "okienka", że otwieram dokument i wpisuję w określone miejsca co trzeba, bo tam jest na te rzeczy miejsce?
Nie wiem czy jasno wytłumaczyłam, ale to ważne dla mnie
Stary 2013-05-10, 09:20   #1190
velika
Winter is coming

Cytat:

gratulacje udanego świętowania!!!

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 09:20   #1191
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:

super ! na pewno będzie pamiętał

my w 6 rocznicę będziemy sobie ślubować
Stary 2013-05-10, 09:21   #1192
niulka_1985
Zadomowienie

alloffkowa
KaEs
dziękuję Wam
Stary 2013-05-10, 09:25   #1193
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
alloffkowa
KaEs
dziękuję Wam
My za 15 dni będziemy obchodzić 6 rocznicę kurczę niulka kiedy to zleciało, co? Czas tak zapiernicza...

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-05-10 o 09:33 Powód: przejęzyczenie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 09:32   #1194
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
I jest np. Imię i nazwisko ......................... ......................... .......

To jest dokument który powinien być wydrukowany i napisane ręcznie w tych kropkach imię i nazwisko, ale muszę to zrobić komputerowo i wiem, że będę jeszcze nie raz takie coś robić. Jak powymazuję kropki, żeby mieć taki "szablon" to mi się wszystko przesuwa i nie wygląda tak jak powinno. A wymazywanie za każdym razem i wpisywanie jest denerwujące.
I w związku z tym mam pytanie czy da się jakoś w wordzie zrobić takie "okienka", że otwieram dokument i wpisuję w określone miejsca co trzeba, bo tam jest na te rzeczy miejsce?
możesz wstawić pole tekstowe

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-05-10 o 09:41
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 09:34   #1195
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
KaEs ja uzywałam Castingów i byłam z nich bardzo zadowolona. Niby piszą że bez amoniaku, ja wtedy aż tak bardzo się tym nie interesowałam, ale prawdą jest że nie zniszczyły włosów w znaczący sposób.

Dziewczyny, pomocy

Ja nie umiem Ci pomóc... sama z tym zawsze mam problem... Zapytam się wieczorem Tż może On będzie wiedzieć..

Stary 2013-05-10, 09:35   #1196
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:

Przygotowałaś jakąś niespodziankę?:b rzydal:

KaEs za napisanie pracy

Stary 2013-05-10, 09:39   #1197
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

gratuluję!! piękny staż

dzisiaj miałam iść mierzyć suknie z mamą... ale ona zamiast dać mi znać w poniedziałek, że przyjeżdża, to zadzwoniła dopiero wczoraj wieczorem. dzisiaj rano dzwoniłam do salonu i niestety nie mogą nas umówić tego samego dnia, bo mają już klientki ;/ wiedziałam, że tak będzie ;/ a jak pójdę innego dnia mierzyć sama, lub ze świadkową, to mamie pewnie będzie przykro ;/ ale jestem teraz zła przez to... nie mam też zbytnio czasu teraz przeglądać strony innych salonów w poszukiwaniu sukien,które chciałabym mierzyć
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 09:40   #1198
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
może wstawić pole tekstowe
Cytat:
Ja nie umiem Ci pomóc... sama z tym zawsze mam problem... Zapytam się wieczorem Tż może On będzie wiedzieć..
Dzięki dziewczyny za chęci, siedzę i kombinuję korzystając z tego jeszcze co jest w sieci, ale mam worda 2013 i nie ma za wiele w sieci pomocy do niego
Stary 2013-05-10, 09:43   #1199
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za chęci, siedzę i kombinuję korzystając z tego jeszcze co jest w sieci, ale mam worda 2013 i nie ma za wiele w sieci pomocy do niego
w zakładce "wstawianie" jest pole tekstowe.

Stary 2013-05-10, 09:44   #1200
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Niulka gratulacje

KaEs super, że praca wysłana Ja odetchnę całkowicie jak będę oprawiała Albo po obronie

Wczoraj jakiś humor nie taki mialam Cały wieczór beczałam, ale tż stanął na wysokości zadania

400ddś

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2013-05-10 o 09:45
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości