|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Ja w sumie to nie rozumiem tylko jednego, teraz czuję się bardziej zmęczona niż w 1 trymestrze ciązy. spię po 10 godzin,a i tak chodzę nieprzytomna..
#992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- To od początku ![]() ![]() ![]() ![]() A i jeszcze jej mówię, że 25 maja to ja mogę urodzić, a ona na to : phi. Mąż się wkurzył ładnie... ![]()
![]() |
#993 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#995 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#996 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#998 | |||||
Zadomowienie
|
Ale ma Julcia śliczny domek
![]() Super Cytat:
![]() Cytat:
A poza tym to siostra nie widzi, że krzywdzi też drugie dziecko ???!!! ![]() Cytat:
![]() W 18 tc poczułam pukanie i byłam już pewna, że to TO. A tak to takie smieszne uczucie....nie wiem....takie przelewanie się.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kocurku, Kochana trzymam za Was kciuki. Cieszę się, że wszystko się uspokoiło. Witam się i ja w 21 tc (zaczęliśmy wczoraj). I teraz chyba nie będę często, bo pogoda sprzyja spędzaniu czasu na powietrzu (czyt. bujaniu się na ławeczce u mamy ![]()
![]() |
#999 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam, z maluchem wszystko ok
![]() ![]() załączam fotke mojego 5cm szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1002 |
Zakorzenienie
|
hej laski!!
a dzis w norwegii dzien wolny byl, wiec sie lenimy z Tz. a ja zdolna chlapnelam sobie octem w oko ![]() ![]() ![]() lili ![]() ![]() a ja musialam wylaczyc subskrypcje AM bo stwierdzilam, ze o ile jest to watek pocieszajacy po stratach, bo nie jest sie samemu, tak niestety nie sprzyja bezstresowej ciazy. bo chocby sie chcialo miec dobre mysli w glowie, tak przy kazdej nowej mamusi, ktorej aniolek sie rozmyslil cala ta nadzieja pryska jak banka mydlana. niestety za mientka estem na czytanie kazdej z tych opowiesci i chyba to byl moj blad, ze w ogole czytalam niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1003 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() BRAWO!! ![]() ![]() ![]() ![]() widzisz jaki szczęśliwy wątek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny w sobote zaczne najgorszy 8 tydzień..
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-05-09 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1005 |
Zakorzenienie
|
iza spokojnie, teraz juz wszystko bedzie tak jak trzeba
![]() ![]() no niestety nie sa pokrzepiajace. a ja nie chce sie nakrecac i wole zachowac chociaz pozorny spokoj. na tyle na ile mi zycie da ten spokoj zachowac. a nie chce czytac, ze ktorejsc sie po raz kolejny nie udalo, to nie dla mnie niestety i mysle, ze dla zadnej ze staraczek czy ciezarnych nie jest to wskazane. bo nie napawa nadzieja wbrew pozorom. bo kazda z kobiet tam w ta ciaze zaszla, a problemem bylo donoszenie, wiec kolejne ciaze tam wiaza sie nie tyle z radoscia, co z poczatkiem nerwowki. i mimo, ze bardzo lubie dziewczyny i kazdej z osobna kibicuje, sama niestety nie jestem w stanie sie tam udzielac. wlasnie nuna ale bym tam tym babsztylom napyskowala!! nienawidze takich ksiezniczek, co nie wiadomo z akogo sie uwazaja, bo nosza kitel/garsonke czy co tam jeszcze. a piguly powinny byc mile z zalecenia. bo akurat chorym brakuje jeszcze uzerania sie z takimi sukami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1006 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do forum AM czasem czytam... I zgodzę się z Tobą santom... Czytam jak np kocurka dłużej nie ma czy coś... Ale każda opowieść jest smutna... I hamuje trochę radość ciązy... Bo ciągle ktoś dochodzi po stracie. Izuś serduszko bije i będzie biło ![]() Lili brawa dla maleństwa ![]()
![]() |
#1008 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() to będzie szczęśliwy 8 tydzień! ![]() kocurku mam nadzieje ze już się wszystko unormowało ![]() a ja po wizycie ![]() wszystko jest ok.... ![]() ![]() a wogóle to powiedział już że to chłopiec! szok, myslałam ze dziewczynka bedzie ![]() ![]() ![]()
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-05-09 o 20:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1009 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
Skierka
![]() ![]() ![]()
#1011 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-05-10 o 08:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1012 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1013 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1014 |
Zakorzenienie
|
Przeprawy z laryngologiem cz. II
Pojechałam do ośrodka swojego po skierowanie do rodzinnego. Czekałam ponad pół h. Po to, żeby wejść na 5 minut. Spoko. Cała szczęśliwa, że mam skierowanie, poszłam do laryngologa. Rejestracja. Na kiedy teraz termin?? Na sierpień!! Pani doktor Pani nie przyjmie, bo to nie jest pilne skierowanie. Kuźwa ja nie słyszę, i mam tak chodzić do sierpnia. Nagle termin dłuższy?? ![]() Ona: OOO to mogę Panią dziś przyjąć o godz 12. Pasuje?? Wyszłam z gabinetu i się poryczałam z nerwów ![]()
#1015 |
Zakorzenienie
|
nuna co za mendy okropne tam sa!!! bezszczelna!!! oj, jestem pewne, ze i ja bez hormonow ciazowych bym sie poryczala
![]() hej!! gratuluje siurka kolejnego ![]() mialam dzis tragiczna noc, najpierw nie umialam zasnac, a jak juz zanselam to sie budzilam non stop. jak maz do pracy o 4 wychodzil obudzilam sie razem z nim i nie spalam do 7 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1017 | |||||
Zadomowienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Uff, też miałam. Ciężko się dziadostwa pozbyć. Ja dostałam od antybiotyków. Parę lat się z tym męczyłam. Na szczęście teraz odpukać, nie nawraca. Będzie dobrze! ![]() ![]() Cytat:
Nuna - toż to się w głowie nie mieści. Chyba bym ją za kudły wytargała. No jak tak można. Nic jej nie powiedziałaś. To ona tam za karę pracuje, że ma taki stosunek do pacjentów? Nikt jej nie każe, jak się nie podoba to niech spier...znajdą się milsze na jej miejsce. Co za chamidło. Dżasta, ja z pierwszą poczułam w 4 miesiącu, a z drugą w 16 tyg. Może czułam wcześniej ale wtedy to wiedziałam na pewno, że to jest to. A u nas dziś pada, szaro...ciepło bo 20 st. Obiad w drodze, byłam z małą na zakupach, śpi teraz w przez sen narobiła w pieluchę. ![]() ![]() Aha, i w przyszłym tygodniu idę załatwiać sprawę chrztu. W końcu mamy już chrzestnych ![]() ![]() ![]() ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1018 |
Zakorzenienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
beta 3 261
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Zadomowienie
|
Nuna - przypomniało mi się! Są w aptece specjalne preparaty, które rozpuszczają woskowinę z uszu. Wiem, bo moja córka też to miała i dostałam w aptece. A jak nie to strzykawka i heja.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#1020 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
nie daj sobie waxolu wcisnac, jest dobry ale z woskien nic nie zrobi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.