Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-10, 10:50   #1981
misia1505
Rozeznanie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40737473]Misia, też nie miałam, ale teraz fajnie mi się gada z dziewczynami. No i... jak kogoś nie lubię to go nie mam w znajomych choćbym 15 lat do szkoły z nim chodziła nie tyczy się to wątkowych dziewczyn, bo wiem, że z opóźnieniem przyjuję zaproszenia [/QUOTE]

Tak w ogóle nie mam na to czasu, my ciągle w ruchu jutro jedziemy z tż do stolicy, jak mam chwilę to tylko wizaz i poczta, chociaz poczte przeważnie czyta tż bo mamy wspólną
Przyznam się szczerze że dopiero lenka podnosi głowę na brzuchu bo wcześniej nie miałam kiedy jej kłaść lub nie chciała ale ostatnio byłam twarda troszkę więcej w domy, 3 dni i głowa w górze

A dziś mi się śnił biały kiełek u małej chyba 3 więc cierpliwie czekamy , już długo ma nabrzmiałe wręcz prześwitujące, może się niedługo doczekamy
Stary 2013-05-10, 10:51   #1982
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość
a do mleka?

do mleka tez nie
Stary 2013-05-10, 11:02   #1983
misia1505
Rozeznanie

Tż tak się śpieszył do szpitala po nas że przyszlo oświadczenie do podpisania i zgoda na mandat, na szczęście tylko 200zł i 4 punkty

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Przedawnił nam się mandat 500 zł oczywiście tż, wiedziałam żeby nie płacić
Stary 2013-05-10, 11:02   #1984
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to dzisiaj jestem jednym wielkim ugryzieniem komara, no masakra co się dzieje, o co im chodzi? na chwilę przystanę, to bach, trójkami siadają, a ja jak głupia teraz chodzę i się drapię, dżizas, nie ma to jak się zrelaksować w parku

Apropo spacerów, jak tam nasze spotkanko w parku chorzowskim?
Co do komarów. To dziwne Ja jeszcze ani jednego nie spotkałam na swojej drodze chyba Cie luuuuubią

A co do spotkania w parku chorzowskim....to ja czekam i czekam....ostatnio znów proponowałam i pytałam jaki dzień by Wam pasował. Lady akurat nie mogła. LASECZKI umawiamy się czy nie?? Ja mam czas i dostosuję się do WAS RAZ DWA!!

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Spoko, nie jest to duze spoznienie o ile juz bierzesz z tydzien
Dzięki. Doczytałam dziś w ulotce. Ale wczoraj spanikowałam! Matko!

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
od 20 maja
Dzięki

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Djerba, Silver, ja też noszę 37-38, a butów kupuję dużo na all, głównie dlatego, że lubię kilka firm, do których nie mam dostępu u siebie w Olsztynie... Zawsze kupuję po długości wkładki i zawsze pasują.
A zdarzyło Ci się kiedyś że kupiłaś buty na all i musiałaś odsyłać bo nie pasowały??

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
hej!
wczoraj zniknelam nagle bo przyszla burza - ciemne chmury, wiatrzysko i co? zagrzmialo w oddali ze 2 razy i koniec
a ja juz panika - wszystko z sieci odlaczylam, rolexy zaciagnelam az za parapet wystawaly polozylam sie z malym i czekalam na armagedon

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
i właśnie tego boję się jeśli chodzi o anty
Ale mi się to zdarzyło pierwszy raz. Teraz biorę już prawie miesiąc. A wczesniej brałam 4 lata i nigdy nie zapomniałam.
Kiedyś musi być ten pierwszy raz

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Hej...
mojev dziecko tak ząbkuje, że mam dość... całe dnie na rękach, marudzi, popłakuje Na dole widać już białego ząbka, ale jeszcze się nie przebił... Biedne maleństwo...

Nawet nie mam jak Was nadrobić...
Stary 2013-05-10, 11:05   #1985
BlackSanctum
Zakorzenienie

Silver, nie, nigdy. Tak samo ciuchy.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:10   #1986
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Co do komarów. To dziwne Ja jeszcze ani jednego nie spotkałam na swojej drodze chyba Cie luuuuubią

A co do spotkania w parku chorzowskim....to ja czekam i czekam....ostatnio znów proponowałam i pytałam jaki dzień by Wam pasował. Lady akurat nie mogła. LASECZKI umawiamy się czy nie?? Ja mam czas i dostosuję się do WAS RAZ DWA!!

Dzięki

A zdarzyło Ci się kiedyś że kupiłaś buty na all i musiałaś odsyłać bo nie pasowały??

Ale mi się to zdarzyło pierwszy raz. Teraz biorę już prawie miesiąc. A wczesniej brałam 4 lata i nigdy nie zapomniałam.

Ja mam czas po wekendzie :P tzn w poniedziałek wracamy więc od wtorku to ja proponuje środę 15 co Wy na to? raz dwa
Stary 2013-05-10, 11:11   #1987
LadyWhisper
Zakorzenienie

Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Srode o 15 czy srode 15go?

Jestem za

Tylko nie wiem, czy wozek brac czy chuste?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:18   #1988
misia1505
Rozeznanie

Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Szaja twoja doba chyba ma 72 godz że ty masz na wszystko czas
Stary 2013-05-10, 11:20   #1989
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Misiu, nie, ja mam adhd
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:21   #1990
litllesweetangel
Lurker ;)

Hejo, u nas wczoraj okropna burza, odpuscilismy sobie spacer bo nie przestalo padac ;/

Szaja moja tez sie nie przekreca ;p probuje ale pozniej jest ryk bo jej nie wychodzi

scotasia tak, moja czesto placze przez sen, glaszcze ja wtedy, lapie za raczke zeby sie uspokoila, smiejemy sie z TZ ze sni jej sie uciekajaca butla :P

Idziemy dzis do dzieciowego sklepu, tylko zebym nie wydala za duzo bo z TZ nie bedziemy miec co jesc

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:21   #1991
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny czy wasze dzieci też głośno ziewają, moja ostatnio przy każdym ziewaniu wydaje dzwięki to takie słodkie ale i zabawne jak gdzieś jesteśmy ;-)
tak jakby chciała powiedzieć mamo jestem śpiąca, teraz jest w pokoju obok i słyszę jak ziewa
Moja tak samo robi Ale to słodkie jest

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was w życiu miała rumień zakaźny??? Sade prawdopodobnie ma.....38,2 temp różne bąbelki, plamy na ciele!!! Zaczęło się to 2 dni temu i lekarka powiedziała, że to może być pokrzywka..niestety nie minęła i miałam dzisiaj przyjść, więc idziemy....Najbardziej boję się o Nailę i w sumie o siebie...bo dorośli ponoć to gorzej przechodzą!!!
Nie słyszałam o tym nigdy PRZYKRO MI

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Silver, o widzisz, a jak Darunia dzis? I jak nocka? Moze to faktycznie to pieronskie szczepienie.....
Dziękuję że pytasz
Daria w środę tak strasznie płakała, potem po czopku jej przeszło i było już ok. Wczoraj cały dzień też było wszystko dobrze Także jestem na 100% pewna że to po szczepieniu.
Dziś nocka ładna. Spała od 21-4.30 i potem do 8.00.

Lady,przykro mi ... Biedny Pietraszko I Ty biedna bo cała noc nieprzespana

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Próbowałam Was nadrobić,ale z moją Maruderką się nie da
Miałyśmy kolejną ciężką noc, właściwie poranek. Od 4 męczyły bolesne bączki...
Kurcze biedne dzieciaczki

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
bo jak juz jestem, to nadrabiam hurtowo i duzo cytuje, haha
No to tak jak ja
A Wy zaraz że ściemniam z tym że mam dziecko, że nianie wynajęłam.... itp

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zapomniałam Wam powiedzieć- w wątkach staraniowych są już pierwsze kreseczki na testach więc zaraz będzie wątek mamuś styczniowo lutowych 2013
Ooooo

Cytat:
A tak serio, mega nas kusi drugie, ja bym juz mogla..... tylko te cholerne finanse.....
O kurcze! ale tak serio serio? Ja bym chyba nie dała rady z dwójką jeszcze nie teraz

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-05-10 o 11:23
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:21   #1992
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Moja Niunia obudziła się,popatrzyła na mnie ze zmarszczonymi brwiami,naciągnęła pieluszkę na twarz i poszła spać .

Slodzizna Moja tez tak robi
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:26   #1994
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki

znając swoje roztargnienie to nie raz i nie dwa odwiedziłabym poczekalnię

odnośnie komarów smarujecie czymś dzieciątka? Jak przed nimi nasze maluszki uchronić?
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:29   #1995
marta00537
Raczkowanie

Hej
Cytat:
O kuźwa! Dziewczyny teraz mi się przypomniało że nie wzięłam dzisiaj tabl anty. Teraz szybko ją łyknęłam ale codziennie biorę o 20.00. 4 h po! Myślicie że wszystko będzie ok? Matko! Dobrze że mi sie przypomniało! A już mialam zasypiać. ..

Żeby nie było, nastawiam sobie w telefonie przypomnienie, ale dziś wyłączyłam jak zadzwoniło i zapomniałam :/
Do 12 godzin można zapomnieć
Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was w życiu miała rumień zakaźny??? Sade prawdopodobnie ma.....38,2 temp różne bąbelki, plamy na ciele!!! Zaczęło się to 2 dni temu i lekarka powiedziała, że to może być pokrzywka..niestety nie minęła i miałam dzisiaj przyjść, więc idziemy....Najbardziej boję się o Nailę i w sumie o siebie...bo dorośli ponoć to gorzej przechodzą!!!
dużo zdrówka dla was

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Mam pytanie. W czym i pod czym spia Wasze malenstwa w taka pogode? Moj juz drugi dzien z rzedu budzi sie z mokrym karkiem i wloskami...
od wczoraj śpi pod rożkiem

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny kp czy dajecie swoim maluszkom wode/herbatke w taki upał??
cholernik mały z butelki nie chce pić wody, spróbowałam łyżeczką i o dziwo pije, musze popróbowac z innym smoczkiem

Cytat:
Tak, ja daję wodę przegotowaną. Mała bardzo chętnie pije. Tylko szczerze mówiąc nie wiem ile mogę jej dawać.??
Gdzieś czytałam, że np. jak dziecko je 150 ml mleka, to dziennie może wypic 150ml wody, ale jak sie to ma do kp to nie wiem, bo przecież nie wiadomo ile maleństwo wyciąga z cycka
Cytat:
Moja Niunia obudziła się,popatrzyła na mnie ze zmarszczonymi brwiami,naciągnęła pieluszkę na twarz i poszła spać .

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
I jeszcze jedno pytanie. Czy Wasze dzieci tez czasem płaczą przez sen?? kurcze, moj tak miał sporadycznie, ale wczoraj się zdarzyło i dziś znowu. Najpierw robi strasznie smutną minę, oczka cały czas zamknięte, aż w koncu taki żałosny kwik z siebie wydaje. Tak mi go wtedy szkoda, co tez jemu się moze snić? Chyba niedobra matka odciągająca glutki odkurzaczem
oj nam też zdarza się czasami

Szaja nasze dzieci z tego samego dnia i mój mały ani myśleć o przekręcaniu się, jak go położę na brzuch to jedyne co robi to piąstki w buzie i tak leży :/

Sylwietta aż z ciekawości poszłam małego zważyć i ma już z 7,5kg, masakra a tak to Tż go nosi, ja czasami.
Odnośnie noszenia dzieci na rękach, to mój teściu kiedyś dobrze stwierdził "że kiedy mamy małe dzieci nosic , jak nie teraz"

A ropiejące oczka to my z tym mieliśmy mega problem, bo ropiały małemu od urodzenia gdzieś tak do prawie 3 miesiąca nic nie pomagało, masowaliśmy, przemywaliśmy, była w użyciu maść, różnego rodzaju kropelki, no cuda na kiju. w końcu jak byliśmy w szpitalu z tym zapaleniem oskrzeli to mały dostał jakieś kropelki i wiecie co w ogóle mu nie przemywałam i nic nie robiłam i po dwóch dniach przeszło a już mieliśmy wizyte u okulisty mieć.

Filip dziękuje za komplementy i pozdrawia wizażowe ciocie

Lecę ogarnąć mieszkanie i jakiś obiad upichcić

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:31   #1996
misia1505
Rozeznanie

CZY KTÓRAŚ Z WAS STOSUJE PIGUŁKI NARAJA?
po jakim czasie pojawiają się działania niepożądane? biorę 3 dzień, mam się cieszyć że jest wszystko ok czy jeszcze za wcześnie?
Stary 2013-05-10, 11:34   #1997
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Tż tak się śpieszył do szpitala po nas że przyszlo oświadczenie do podpisania i zgoda na mandat, na szczęście tylko 200zł i 4 punkty

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Przedawnił nam się mandat 500 zł oczywiście tż, wiedziałam żeby nie płacić
a mi przyszlo ze skarbowego, ze mi potrącają dwie stówki właśnie za mandat ;((( myślałam, ze sie przedawnił bo to było 3 lata temu, buuuuuuuuuuu

Dzwonila przed chwilą pielegniarka srodowiskowa, ze bedzie za 15 minut i szybko musialam sprzatac

Moja niunia dzis konczy 4 msc, kiedy to zleciało...

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
CZY KTÓRAŚ Z WAS STOSUJE PIGUŁKI NARAJA?
po jakim czasie pojawiają się działania niepożądane? biorę 3 dzień, mam się cieszyć że jest wszystko ok czy jeszcze za wcześnie?
raczej za wcześnie, moja kumpela miala po tygodniu dopiero skutki uboczne typu wymioty ;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:35   #1998
onaella
Zakorzenienie

cześć
ale pospaliśmy, 0 9.45 wyszliśmy z sypialni

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40736317]
http://www.mojewypieki.com/przepis/t...szkopcie#dodaj na urodziny Agatki zrobię [/QUOTE]

szajka, tylko pamiętaj o porządnych barwnikach, najlepiej w żelu

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40737126]

A propos, które dziecko jeszcze się nie przekręca? moja tylko czy jeszcze ktoś?
[/QUOTE]

moje tylko my w ogóle robimy cuda, żeby Mały zechciał choć chwilę poleżeć na brzuszku. Wyjątkowo nie lubi

a ja znowu kupiłam nowe zabawki he he, gdzie ja je będę trzymać ale co zrobię jak uwielbiam je kupować

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:36   #1999
s i l v e r
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40736317]http://www.mojewypieki.com/przepis/t...szkopcie#dodaj na urodziny Agatki zrobię [/QUOTE]

Ale super! mniam

Cytat:
meduza moja siostra otwiera ciuchland
Oooo

Cytat:

Hahaha Słodko. Moja też tak lubi sobie oczka zakryć i zaspypia

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Czy Wasze maluszki tez mniej jedzą jak jest gorąco?? Tzn moj mały dopomina sę o cyca mniej wiecej co tyle samo ale krocej je... czyzby tylko pił?
Tak. Właśnie to od paru dni zauważyłam. Daria coś nie ma apetytu

Cytat:
Przyznam się szczerze że dopiero lenka podnosi głowę na brzuchu bo wcześniej nie miałam kiedy jej kłaść lub nie chciała ale ostatnio byłam twarda troszkę więcej w domy, 3 dni i głowa w górze

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Ja mam czas po wekendzie :P tzn w poniedziałek wracamy więc od wtorku to ja proponuje środę 15 co Wy na to? raz dwa
Nooo Pasuje mi

Cytat:
Srode o 15 czy srode 15go?

Jestem za

Tylko nie wiem, czy wozek brac czy chuste?
Ja biorę wózek bo chusty nie mam ...
Stary 2013-05-10, 11:36   #2000
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny kp czy dajecie swoim maluszkom wode/herbatke w taki upał??
ja daje ale nie zawsze chce pić
u nas lekarka kazała przepajać mimo,że jest na piersi ale to z powodu zaparć
poza tym moja teściowa się boi,że on kaszką się zatka więc herbatką trzeba popchać

Cytat:
Ja nie mam facebooka i się nie złoszczę
ja to wręcz się cieszę,że nie mam fejsa
tylko wkurza mnie,że teraz wszystkie konkursy i ważne rzeczy dzieją się na fb to nie jest w porządku

Cytat:
:
u mnie jest masa komarów ale to dlatego,że ja mieszkam blisko lasu
wczoraj poszłam z Leo na konwalie, przed samą burzą, spsikaliśmy się offem ale kuźwa wiałam z tego lasu, bo wszystkie komary pochowały się wlaśnie w konwalie
kurde nic mi się nie udało zebrać tak spieprzaliśmy

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40738252]Misiu, nie, ja mam adhd [/QUOTE]

witaj w klubie, ja mam od dziecka a najgorsze jest to,że z wiekem się pogarsza
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:36   #2001
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
a mi przyszlo ze skarbowego, ze mi potrącają dwie stówki właśnie za mandat ;((( myślałam, ze sie przedawnił bo to było 3 lata temu, buuuuuuuuuuu

Dzwonila przed chwilą pielegniarka srodowiskowa, ze bedzie za 15 minut i szybko musialam sprzatac

Moja niunia dzis konczy 4 msc, kiedy to zleciało...
właśnie po 3 latach się przedawnia, ostatnio czytałam a myślałam że po 5 bo u nas już 5 minęło od tego za 500
apropo fotoradarów powinni udowodnić w ciągu 3 miesięcy a u nas było 3,5 msc i przyszło
Stary 2013-05-10, 11:37   #2002
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
Hej

Do 12 godzin można zapomnieć

dużo zdrówka dla was

od wczoraj śpi pod rożkiem

cholernik mały z butelki nie chce pić wody, spróbowałam łyżeczką i o dziwo pije, musze popróbowac z innym smoczkiem

Gdzieś czytałam, że np. jak dziecko je 150 ml mleka, to dziennie może wypic 150ml wody, ale jak sie to ma do kp to nie wiem, bo przecież nie wiadomo ile maleństwo wyciąga z cycka

oj nam też zdarza się czasami

Szaja nasze dzieci z tego samego dnia i mój mały ani myśleć o przekręcaniu się, jak go położę na brzuch to jedyne co robi to piąstki w buzie i tak leży :/

Sylwietta aż z ciekawości poszłam małego zważyć i ma już z 7,5kg, masakra a tak to Tż go nosi, ja czasami.
Odnośnie noszenia dzieci na rękach, to mój teściu kiedyś dobrze stwierdził "że kiedy mamy małe dzieci nosic , jak nie teraz"

A ropiejące oczka to my z tym mieliśmy mega problem, bo ropiały małemu od urodzenia gdzieś tak do prawie 3 miesiąca nic nie pomagało, masowaliśmy, przemywaliśmy, była w użyciu maść, różnego rodzaju kropelki, no cuda na kiju. w końcu jak byliśmy w szpitalu z tym zapaleniem oskrzeli to mały dostał jakieś kropelki i wiecie co w ogóle mu nie przemywałam i nic nie robiłam i po dwóch dniach przeszło a już mieliśmy wizyte u okulisty mieć.

Filip dziękuje za komplementy i pozdrawia wizażowe ciocie

Lecę ogarnąć mieszkanie i jakiś obiad upichcić
ale te zwykle, te przy kp to niezalecane jest zadne poznienie, ale slver jakie Ty stosujesz???
Stary 2013-05-10, 11:38   #2003
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
A więc, kupiłam:
http://allegro.pl/zaslonki-przeciwsl...236333682.html
http://allegro.pl/szczoteczka-do-zeb...236289726.html
http://allegro.pl/nosefrida-spray-do...228352778.html Już taką mamy, stosujemy od pierwszych dni i bardzo to lubimy.
http://allegro.pl/pieluchy-pieluszki...228118194.html Ofkors, te różowe.
http://allegro.pl/lyzeczki-z-czujnik...227674066.html
http://allegro.pl/bezpieczne-waleczk...226446341.html Kremowe.
http://allegro.pl/smoczek-silikonowy...226298210.html
http://allegro.pl/avent-ortodontyczn...221411133.html Oliwki ulubione smoki, do tej pory miała bezbarwne, a teraz kupiłam 6 - te z kotkiem.
http://allegro.pl/baily-jelen-zel-do...219466228.html
http://allegro.pl/baily-jelen-balsam...217715107.html
http://allegro.pl/smoczek-silikonowy...213989533.html
http://allegro.pl/uniwersalna-moskit...205863404.html
http://allegro.pl/butelka-260ml-smoc...205250908.html Bo 150tki będą zaraz za małe.
http://allegro.pl/termoopakowanie-to...204990112.html
Łohoho ale zaszalałaś Fajne te wałeczki

Oo i te termoopakowanie. Takie wypasione już Super!

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-05-10 o 11:39
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:39   #2004
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie po 3 latach się przedawnia, ostatnio czytałam a myślałam że po 5 bo u nas już 5 minęło od tego za 500
apropo fotoradarów powinni udowodnić w ciągu 3 miesięcy a u nas było 3,5 msc i przyszło
kurna, to mi miesiąc brakuje do 3 lat ale lipusia dobrze ze tylko 200 bo pan policjancik chciał mi wlepić 500

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:39   #2005
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
co????????? po takim czasie?

u mnie była 6 razy, tak nam się fajnie gadało, poza tym spotykam ją czasem jak wnuka odbiera ze szkoly ale chyba nalotu położnej to raczej się już nie spodziewam!
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:41   #2006
mala_19kw
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Wczoraj siedziałam i was nadrabiałam aż bateria w tel mi padła-przeczytałam wszystko od dechy do dechy już nie wspominając o tym jaka byłam z siebie dumna Byłam głodna jak diabli,żołądek do krzyża mi przyrósł ale dzielnie siedziałam... Miałam odpisywać i ta bateria...
Dzisiaj wchodzę a tu kolejne pińcet do nadrobienia-nie dam rady przeczytać teraz bo mamy ostatnio ograniczenie czasowe- Oskar strasznie przechodzi ząbkowanie. Jest marudny'ciągle płacze i ciągle na rękach. Ostatnio udało mi się zjeść tylko śniadanie a obiado-kolację jadłam dopiero jak mąż wrócił z pracy o 21. Byłam już tak słaba że jak wstałam z łóżka prawie zemdlałam.
Poza tym Oskar napewno trochę też tęskni za tatą- mąż odjeżdża jak JESZCZE śpi a wraca jak JUŻ śpi. Wcale go nie widuje ostatnio biedny mój A mąż pracuje po 13-14 godzin dziennie... Już nie pamiętam kiedy ostatnio jedliśmy razem obiad czy spędzalismy czas. Wygląda to tak że on ma swoje życie w pracy a ja swoje w domu z synkiem.

W końcu udało mi się coś napisać póki śpi

Aha-obejrzałam za to wszystkie zdjęcia i filmiki Cudne dzieciaczki-wszystkie bez wyjątku

Boszzz kiedy ja klub nadrobie?
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:41   #2007
misia1505
Rozeznanie

właśnie sobie przypomniałam.... dalej macie erotyczne sny?
pewnie się skończyły bo już mamuśki zaspokojone chociaż u marsi pewnie różnie bywa nie obraź się
Stary 2013-05-10, 11:42   #2008
pstryczek84
Zakorzenienie

Bokeh - wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!! !

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 11:44   #2009
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
co????????? po takim czasie?

u mnie była 6 razy, tak nam się fajnie gadało, poza tym spotykam ją czasem jak wnuka odbiera ze szkoly ale chyba nalotu położnej to raczej się już nie spodziewam!
u mnie była 2 razy w tym raz mała została z siostrą bo musiałam iść do urzędu miasta zapłacić wat i nie mogłam się doczekać, przyszła po 14 jak wyszłam z domu (po kilku minutach), później nie dzwoniła przed przyjściem i nas nie zastała
Stary 2013-05-10, 11:45   #2010
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
odnośnie komarów smarujecie czymś dzieciątka? Jak przed nimi nasze maluszki uchronić?
Ja jeszcze niczym nie smaruję. Też jestem ciekawa ...

Cytat:
To jeszcze przychodzi?? Tak długo?

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
ale te zwykle, te przy kp to niezalecane jest zadne poznienie, ale slver jakie Ty stosujesz???
Bokeh, ja stosuję te specjalne przy kp (Ovulan)bo jak mi je przepisywała to jeszcze karmiłam piersią. Jak skończę te dwa opakowania to pójdę po te zwykłe.

Ale czytałam w ulotce że można do 12 h się spóźnić tylko żeby przez 7 dni stosować dodatkową antykoncepcję np. gumki. I tak też zrobię na wszelki wypadek.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości