|
|
#2071 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
ona ma na skórze takie coś, tylko bardzo dużo i niektóre się ze sobą zlewają : http://bi.gazeta.pl/im/02/69/b7/z120...y-skornej-.jpg a tu z tego co wychodzi to rumień jednak... ehhhh już nic nie wiem
|
|
|
|
|
#2072 |
|
Wtajemniczenie
|
Wklejam tutaj fotki rączki i nóżki...może np. Black luknęłabyś czy Tobie to wygląda na liszajec?
Mam nadzieję, że nie będziecie zniesmaczone..
|
|
|
|
#2073 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
przystojny ten twoj przystojniak Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
![]() ja sie nie znam ale mam nadzieje ze ktoras z mam pomoze |
|||
|
|
|
#2074 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Napisane przez misia1505 dziewczyny siędzę i rycze, nie wiem czy wam pisałam, moja kużynka 10 lat temu była w ciąży, zmarła jej mama i poroniła w 3 msc, teraz doczekali się 2 dziewczynek, bliźniaczek i dopiero dowiedziałam się że za długo je przetrzymali i podobno mają porazenie, jedna lżejsze, druga mocniejsze, nic więcej nie wiem tylko że są w warszawie w szpitalu, dlaczego ci lekarze są tak beznadziejni? napisalas podobno wiec ja wierzę, że wszystko będzie z Nimi ok, będą zdrowe, Bóg nie może być tak okrutny, trzeba w to wierzyc |
|||
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
scotasia kiedy Yae krzywi sie przez sen i poplakuje, to sie smiejemy, ze sni jej sie slony pokarm.
Tz ma wychodne, a ja caly dzien na full obrotach i nie wiem, czy zauwazylyscie, ale nawet na wizaz chwili nie mialam. Yae uspiona, a ja w wannie i zaleglosci nadrabiam ;-) |
|
|
|
#2076 |
|
Zadomowienie
|
przekazuje info o d pediatry, ze na pneumokoki na prawde warto szczepić, bo to cholerstwo straszne, i ze walcza pediatrzy, zeby u nas byla ta szcepionka refundowana tak jak na zachodzie i ze jesli dziecko nie chodzi do zlobka nie ma mlodszego rodzenstwa to mozna zaszczepic po 6 miesiacu, wtedy oszczedza sie na jednej dawce bo podaje sie wtedy trzy dawki,a jak wczesniej to cztery dawki.
|
|
|
|
#2077 |
|
Zadomowienie
|
Wieczorem was nadrobie bo teraz lece do ginki na usg, mam tylko pytanko. Moje dziecko od 2 dni ciągle śpi, w ciągu dnia zje pobawi się pół godziny i śpi w nocy obudzi sie na jedzenie i zanim skonczy to już spi, czy to normalne?
|
#2078 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że nie jakieś z ćwiekami, błyszczące czy coś tylko właśnie takie delikatne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
silver nawijka dzięki, tam właśnie szukałam ale te hieny wszystko wykupili masakra jakie to to żerte ![]() Bokeh sto lat
|
|||
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
bokeh najlepszego!!
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Silver poka poka tankini
))Zdrzemnelam sie godzinke z Malym i czuje sie jeszcze gorzej niz przed drzemka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2081 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Kuzwa wcielo cytaty!! I skad mam wiedziec co chcialam pisac?!
Misia z tymi blizniaczkami to jak u tego sportowca Bonka Jedna ok, druga ciezko chora.Bokeh wszystkiego o czym marzysz choc najwazniejsze juz masz ![]() Zrobilam grzywe pozniej sie pokaze bo mejkapa nie mam:p nie bede straszyc
|
|
|
|
#2082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Moi rodzice wzięli małą na spacer, więc mam chwilę czasu na wizaż
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cycki też mam teraz ogromne, ale zupełnie mi to nie przeszkadza, bo jednak zawsze miałam duże ![]() Misia mam nadzieję, że jednak dzieciaczki będą zdrowe. Daj znać jak już coś będziesz wiedzieć. Ja też tak mam, że wolę kupić ciuch małej niż sobie ![]() Miałam o czymś jeszcze napisać, ale zapomniałam
|
||
|
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
porobię zdjęcia i pokażę
Cytat:
no ale wiadomo, musimy obserwować... |
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie odnośnie słoiczków - są słoiczki z samą marchewką? Jeśli tak to z jakiej firmy? Bo ja nie mogę znaleźć albo jestem ślepa. Mam jedynie marchewkę z ryżem z bobovity, bo mi przysłali, ale samej marchewki jeszcze nie widziałam.
|
|
|
|
#2085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej słoneczko a Marcinek cudowny, jak to wszystkie Marcinki z moim TZ na czele oczywiście ![]() Cytat:
hipp też ma na pewno zresztą z tego co kojarzę to kazda firma musi mieć marchwkę i jabłko solo bo to przecież pierwsze rzeczy jakie podaje się maleństwu |
||
|
|
|
#2086 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zobaczcie!!! poryczalam sie http://demotywatory.pl/page/2 |
|
|
|
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jeju...
|
|
|
#2088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmmm...szpital ??? a pracuję na białołęce bliskiej
Edytowane przez Kasiorek211 Czas edycji: 2013-05-10 o 18:10 |
|
|
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
Moze sie uda, nowych dostaw juz nie bedzie, ale biedronki maja jeszcze stare zapasy.
Ja jutro ide na lowy ![]() Ojj, dawno nie zrobilam tak duzo w domu. Nie bylismy dzis na dworze, bo leje co chwile, ale wsadzilam Kube do wozka, otworzylam balkon i imitowalam spacer ![]() Zasnal na 3h, a ja zdazylam poukladac ciuchy w szafie (nie mieszcze sie w ulubione letnie spodniczki Obudzil sie dokladnie w chwili, gdy nakladalam obiad na talerz
|
|
|
|
#2090 | ||
|
Zakorzenienie
|
To jednak muszę być ślepa, albo wszystkie same marchewki u mnie wykupują
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2091 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Delicjanko możesz wpisać w wolnej chwili na pierwszej stronie imię mojej córci NATASZA moja niunia też zawsze budzi się albo zaczyna płakać jak zaczynam jeść, chyba chce pomóc Mamie schudnąć ale niestety nie udaje się,od porodu mam tylko 2 kg mniej ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- szaja wysłałam Ci zaproszenie na fb i tak jak wcześniej pisałam nie ścinaj włosów bo fajnie wyglądasz, to jak zobaczyłam Twoje zdjęcie to muszę napisać, że wyglądasz rewelacyjnie, a nie sądziłam, że kiedykolwiek komuś to napisze po ścięciu włosów.
|
|
|
|
|
#2092 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też czytam ale też powoli chociaż jestem już ciut dalej :P Dziękuje !!!Cytat:
no nie wiem..... ale dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
moja też się budzi w tej samej chwili !!!! w efekcie jem zimne zawsze... ![]() Ja byłam na spacerku upał straszny ! Potem przyszli moi rodzice no a teraz się pakuje, kurde ponoć w weekend ma padać
|
|
#2093 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczyny kupiłam kaszkę ryżowa malinową- dobra taka? ![]() :conf used: i dawać ją w butelce czy łyżeczką? i ją od razu całą czy tak jak te słoiczki stopniowo?
|
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi sie ze smakowa to chyba nie bardzo jak na pierwsa kaszke ale moge sie mylic?
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szaja polecała kaszki chyba firmy Holly ja kupiłam kleik kukurydziany i ryżowy, robie na mm bo na moim nie chce i się bawić |
|
|
|
|
#2096 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mnie teściówka zgrzała dzisiaj
Przyjechała znowu bez zapowiedzi. Mało tego, ktoś zostawił drzwi od klatki otwarte i nie musiała dzwonić domofonem to wlazła mi do mieszkania bez pukania. No myślałam że mnie k.u.r.w.i.c.a strzeli. Następna rzecz...trzyma małego na rękach i do niego "nie ma mamy, mama poszła i Cię zostawiła, nie lubi Cię chyba". Ja słucham i nie wierzę. W☠☠☠☠iłam się i powiedziałam do niej mocno podniesionym głosem że tak się do dziecka nie mówi i ciekawe jak by się czuła żebym ja Igusiowi wmawiała że babcia jest niedobra i go nie kocha i że jak ma ochotę to mogę mu to codziennie powtarzać. Oczywiście nie obyło się bez tematu ubierania bo w końcu już jej miałam dosyć i powiedziałam że idę na spacer i ją odprowadzimy na przystanek. A ona zobaczyła że ja jak przewinęłam małego to nałożyłam mu spodenki i koszulkę z krótkim rękawkiem to wypowiedziała w ciągu pięciu minut chyba ze sto razy słowa "jeju" i "zimno". Następna porcja jejania była jak nie nałożyłam mu czapeczki a kolejna jak nie wzięłam kocyka. No k.u.r.w.a przecież u nas dzisiaj ze 30 stopni w cieni i parno bo burza idzie.
|
#2097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
doprawdy wyrodna matka jesteś a tak na serio to aż się za dziewczyną dzisiaj obejrzałam: moja Natka w samej sukieneczce z krótkim rękawkiem (dół sukienki oczywiście był w buzi więc brzuszysko na wierzchu) i pampresie a laska pchała wózek gondolę w kolorze czarnym z postawioną budą i osłonką tą co ją sie zakłada jak wieje...wyobraziłam sobie jaką saunę zapodała tym dziecku choćby tam leżało na golasa!Dziewczyny, pójde z torbami! Moja grzeczna dotąd dziewczynka darła się jak bym ją rozdzierała po zjedzeniu 150ml mleka. Nic nie skutkowało, dałam jej więc pić. Wydudniła 60 ml. Chwila spokoju i dalej ryk. Aż się fioletowa zrobiła. Dorobiłam mleczka 60ml - zjadła, beknęła i mleczny uśmiech posłała....gdzie ona to zmieścila????? a może powinnam jej coś innego już dawać?? Nasza przygłupia pani doktor wczoraj powiedziała, że za 2 tygodnie można "jakiś słoiczek". Matko Szajo - help karmimy sie MM a Natka we wtorek skończy 4 m-ce.
Edytowane przez Kasiorek211 Czas edycji: 2013-05-10 o 18:58 |
|
|
|
|
#2098 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bokeh powodzenia na chrzcinach! |
||||
|
|
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyne czego jeszcze nie ugrałam z nią to wychodzenie z Oskarem na dwór bez czapki. Zakładam mu taką siateczkową z daszkiem więc się nie poci. Mama wyjaśniła mi czemu tak reaguje i chyba ją rozumiem.
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam coś w Klubie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

z tym, że ja się o tym dowiedziałam po fakcie, bo miałam znieczulenie ogólnie, w sumie może i lepiej ze tego nie widziałam, bo bym im tam chyba zeszła na tym stole operacyjnym. W zwiazku z tym mam pytanie, z małym neurologicznie jest wszystko w porządku?? Boję się, ze przez to, że nie mógł złapać oddechu, mógłby być niedotleniony i będzie to miało jakieś konsekwencje
chociaz teraz w CH mam takie sklepy typu bershka i tally weijl- tam są małe rozmiarówki, zawsze coś upoluje
a konczy w niedziele 3mce. Za to dziś fajnie krzyczy na różnych tonacjach, prawie piszczy

!!!