Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-10, 14:14   #361
kamciurka
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez Ninedin Pokaż wiadomość
A robisz na rozjaśnianych włosach? Ja mam na końcach rozjaśniacz jeszcze reszta to już farba
A masz jakieś foty przed i po?
I w ogóle sama sobie robisz czy idziesz do fryzjera?
Poproszę o kontakt do sprzedawcy
tak na rozjaśnianych, ostatnio robiłam Palette A10, a na końcach mam rozjaśniacz Loreal Ombre
postaram się pokazać foty przed i po, coś wyszukam w domu, bo teraz z pracy piszę, robię sobie sama jest to bardzo proste dla kogoś kto sobie sam farbuje bo tak samo nakłada się keratynę i dla kogoś kto umie sobie sam wyprostować włosy
kontakt do sprzedawcy też z domku wieczorem wyślę

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 14:22   #362
exclusivee
Zakorzenienie

Jestem wykończona Po 8 byłam w szkole, a okazało się że jestem 13sta z 14 osób na liście.. Czekałam dzielnie w szkole, ale jak po 9tej weszła dopiero trzecia osoba poszłam zrezygnowana do koleżanki na chwilę. Potem do tż na sekundę wstąpiłam, pouczyłam się trochę i koło 11:30 wróciłam do szkoły. Weszłam na egzamin dopiero koło 14:30, no i niby powiedziałam wszystko co chciałam, zapomniałam niestety niektóre nazwiska ze stresu, odpowiedziałam na 2-3 z zadanych pytań dobrze, i miałam 40% Szczerze mówiąc jestem zawiedziona Inne osoby które mówiły ogólnie tak jak ja miały po 70%, a ja powiedziałam niektóre rzeczy naprawdę szczegółowo a tu tylko tyle Ale zdałam, i to najważniejsze. Teraz idę odpoczywać bo mam już dość Nogi mnie bolą niemiłosiernie, i mam dość tych matur...

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 14:47   #363
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Masakra
całkiem niedawno był wątek,że dziewczyna nałożyła żelatynę, olejki i inne cuda na włosy, a później nie mogła tego zmyć
Pamiętam ten wątek

Tylko że ja kaskę będę miała końcem czerwca na lioele, bo niedługo przeprowadzka więc narazie nie będę miała kasy na takie rzeczy Ale jestem pewna że go chcę. Jak będzie za jasny będę go mieszać z jakimś innym, ciemniejszym podkładem. Matuje idealnie, dalej go mam na czole i policzkach pomimo że nałożyłam go o 8 rano, do tego nie jest bardzo widoczny na twarzy, no i to krycie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Ten Lioele to BB?
mozna gdzies o tym poczytac?
jakie ma krycie?
mozesz mi cos na jego temat powiedziec
Mi zamaiast maski kupili szampon z tej serii
Cytat:
Ej ja go chce
a jak z kolorystyka?
Tak jak princeska powiedziała, lioele to bb, z tym że ten jest oryginalny, azjatycki. Nie jakaś polska podróba bb która jest kremem tonującym a bb tylko z nazwy Kryje cudownie, w życiu nie miałam nic tak kryjącego, revlon colorstay i inne "cuda" jak dla mnie mogą się schować Poza tym sam fakt że nie spłynął i wytrzymał temperaturę ok. 25stopni, do tego nie świeciłam się jak psu jajca- no jak dla mnie to szok Polecam jak najbardziej, ja chcę pełnowymiarowe opakowanie teraz Poza tym to ten bb pomimo pozornie wysokiej ceny jest cholernie wydajny! Malutka ilość pozwala na pokrycie całej twarzy, a krycie jest i tak mega pomimo tylko kapki podkładu Sądzę że taka tubka starczy napewno 2-3 miesiące używania o ile nie więcej

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
cieszę się mój 105 nude pasuje idealnie opalać się teraz za bardzo nie mogę, więc będzie mi towarzyszył przez całe lato
on ma też właściwości nawilżające podobno na buzi wygląda jakby nic nie było

teraz są podróbki w CCC i na stylowebutki więc nawet nie trzeba do szewca latać

wstawiam fotki po mixie. Wyszło całkiem inaczej niż wtedy latem, chłodniej. Glona nie ma, tzn. w sztucznym świetle trochę ale u mnie to norma mam nadzieję, że jakoś specjalnie wypłukiwać się nie będzie, ale jakby co to powtórzę za jakieś 3 tygodnie mam kilka takich jaśniejszych pasemek ale jakoś to przeżyję do następnego farbowania
o wieeeele lepiej czuję się w takim ciemniejszym blondzie
Super wyszło

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Zły dzień mam dzisiaj Chcialam sie wcisnac w moje krotkie spodenki - na pewniaka wyciagnelam z szafy bo nogawki zawsze luzne mialam sporo, w pasie tez - efekt? w udzie mi sie odciskały a w pasie ledwo sie dopiełam

Rzucam Jillian, o! Co mi po miesniach jak jestem grubaaaa

Zerknelam na wyciag z karty... stwierdzilam ze juz najmniejszego znaczenia nie ma czy zamowie Londy czy kupie Palette, wiec zaraz na allegro siadam i szukam Lond
Czeko to rób Turbo Fire Super prowadząca, codziennie ćwiczysz coś innego a efekty są mega- widziałam zdjęcia na wizażu dziewczyn "po"- naprawdę mega różnica! Sama się za to biorę bo jill mnie nudzi

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-05-10, 14:56   #364
reliable1987
Raczkowanie

Witajcie dziewczęta!! Widzę, że same blondynki więc może mi pomożecie.
Chciałabym mieć jednolity kolor blond, jednakże ostatnio parę koloryzacji na moich włosach zostało schrzanionych. Otóż na długości mam balejaż blond rozjaśniacz + gorzka czekolada. Zachciało mi się zrobić całe włosy farbą bardzo bardzo jasny blond. Miałam 5 cm odrosty Koleżanka fryzjerka powiedziała mi że na włosy wysokoporowe za pierwszym razem może nie złapać. Natomiast ja się uparłam no i w końcu wyszło tak, że na długości nie złapało za to został ryży odrost( naturalne włosy lekko się rozjaśniły ale na rudy). Co zrobić 29 czerwca mam wesele a teraz to jest tragedia.
W załączeniu moje dzisiejsze włosy plus takie o jakich marze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1020146.jpg (83,9 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020116.jpg (135,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg proste-blond-wlosy-na-sylwestra.jpg (13,2 KB, 11 załadowań)

Walczę z moimi włosami od 18.03.2013r.
Kręcone włosy

Moje włosiska: Album
reliable1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 16:07   #365
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Jestem wykończona Po 8 byłam w szkole, a okazało się że jestem 13sta z 14 osób na liście.. Czekałam dzielnie w szkole, ale jak po 9tej weszła dopiero trzecia osoba poszłam zrezygnowana do koleżanki na chwilę. Potem do tż na sekundę wstąpiłam, pouczyłam się trochę i koło 11:30 wróciłam do szkoły. Weszłam na egzamin dopiero koło 14:30, no i niby powiedziałam wszystko co chciałam, zapomniałam niestety niektóre nazwiska ze stresu, odpowiedziałam na 2-3 z zadanych pytań dobrze, i miałam 40% Szczerze mówiąc jestem zawiedziona Inne osoby które mówiły ogólnie tak jak ja miały po 70%, a ja powiedziałam niektóre rzeczy naprawdę szczegółowo a tu tylko tyle Ale zdałam, i to najważniejsze. Teraz idę odpoczywać bo mam już dość Nogi mnie bolą niemiłosiernie, i mam dość tych matur...
kochana ja też tak miałam na polaku. Poszłam obryta, pracę i prezentację miałam ekstra, mój temat, więc nic nie sprawiało mi trudności. Weszłam pierwsza i chyba emocje, bo dukałam i też jakoś mało % miałam z ustnego. Ale to się nigdzie nie dolicza, więc miałam w d

idę Wam pisać powieść!

Króliczku zapakowałam wszystko, mój Brat ma wieczorkiem skoczyć na pocztę i wysłać
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 16:23   #366
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
kochana ja też tak miałam na polaku. Poszłam obryta, pracę i prezentację miałam ekstra, mój temat, więc nic nie sprawiało mi trudności. Weszłam pierwsza i chyba emocje, bo dukałam i też jakoś mało % miałam z ustnego. Ale to się nigdzie nie dolicza, więc miałam w d

idę Wam pisać powieść!

Króliczku zapakowałam wszystko, mój Brat ma wieczorkiem skoczyć na pocztę i wysłać
No właśnie o to chodzi, ja też się dość dobrze czułam w tym temacie, nie rozumiem tego że tak mało % Liczyłam na conajmniej 60-70%... Ale najważniejsze że zdane i już spokój bd

Czekamy

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-05-10, 16:25   #367
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Ej ja go chce
a jak z kolorystyka?
kolorystyka tak jak na fotce, niestety jak to BB tylko jeden odcień, mi apsuje, nie wiem czy do ciemniejszej karnacji też by się dopasował?
Cytat:
cieszę się mój 105 nude pasuje idealnie opalać się teraz za bardzo nie mogę, więc będzie mi towarzyszył przez całe lato
on ma też właściwości nawilżające podobno na buzi wygląda jakby nic nie było

teraz są podróbki w CCC i na stylowebutki więc nawet nie trzeba do szewca latać

wstawiam fotki po mixie. Wyszło całkiem inaczej niż wtedy latem, chłodniej. Glona nie ma, tzn. w sztucznym świetle trochę ale u mnie to norma mam nadzieję, że jakoś specjalnie wypłukiwać się nie będzie, ale jakby co to powtórzę za jakieś 3 tygodnie mam kilka takich jaśniejszych pasemek ale jakoś to przeżyję do następnego farbowania
o wieeeele lepiej czuję się w takim ciemniejszym blondzie
ładnie wyszło w sumie mam teraz podobny kolor
Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
kitka ładnie wyszlo i najwazniejsze ze ty sie dobrze czujesz w tym kolorze

jak chcecie sie posmiac to mam newsa
pewna popularna blogerka wlosowa ( domyslacie sie o kogo chodzi ) dowiedziawszy sie ze plyn micelarny z biedronki wycofuja kupila jego 16 butelek na zapas
i powiedzcie ze one maja rowno w glowie poukladane

uciekam na zakupy z sis i mama do wieczora
ejjjjjjjjjjj ale jak to wycofują ja też go używam
Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość

mi się podoba - bierz !
kupiłabym, ale u mnie nie ma Zary,a wolałabym zobaczyć na żywo tym bardziej za taką cenę
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 16:28   #368
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie o to chodzi, ja też się dość dobrze czułam w tym temacie, nie rozumiem tego że tak mało % Liczyłam na conajmniej 60-70%... Ale najważniejsze że zdane i już spokój bd

Czekamy
już naskrobałam

Princesska widziałam te torby na żywo, czarna wg mnie jakoś ładniej się prezentuje. One ogólnie takie workowate są, nie podobają mi się tylko ramiączka bo są takie zwykłe, jakoś bym je odpicowała inaczej spróbuję poszukać na insta u siebie dziewczyny, która ją ma to ocenisz na zdjęciu nie katalogowym ale tak to wykonana w porządku i mięciutka

edit: aaa już nie mam co wstawiać - widziałam, że byłaś u kasiafame

Edytowane przez kitkulka
Czas edycji: 2013-05-10 o 16:30
Stary 2013-05-10, 16:34   #369
Ninedin
Zakorzenienie

ale dziś fajna pogoda tylko komary gryzą
Stary 2013-05-10, 16:36   #370
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
ale dziś fajna pogoda tylko komary gryzą
u mnie leje ale był ciepło 23 stopnie i parno
Stary 2013-05-10, 16:38   #371
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Najwazniejsze że zdane, to i tak sie nigdzie nie liczy

Cytat:
Pamiętam ten wątek

Tylko że ja kaskę będę miała końcem czerwca na lioele, bo niedługo przeprowadzka więc narazie nie będę miała kasy na takie rzeczy Ale jestem pewna że go chcę. Jak będzie za jasny będę go mieszać z jakimś innym, ciemniejszym podkładem. Matuje idealnie, dalej go mam na czole i policzkach pomimo że nałożyłam go o 8 rano, do tego nie jest bardzo widoczny na twarzy, no i to krycie

Tak jak princeska powiedziała, lioele to bb, z tym że ten jest oryginalny, azjatycki. Nie jakaś polska podróba bb która jest kremem tonującym a bb tylko z nazwy Kryje cudownie, w życiu nie miałam nic tak kryjącego, revlon colorstay i inne "cuda" jak dla mnie mogą się schować Poza tym sam fakt że nie spłynął i wytrzymał temperaturę ok. 25stopni, do tego nie świeciłam się jak psu jajca- no jak dla mnie to szok Polecam jak najbardziej, ja chcę pełnowymiarowe opakowanie teraz Poza tym to ten bb pomimo pozornie wysokiej ceny jest cholernie wydajny! Malutka ilość pozwala na pokrycie całej twarzy, a krycie jest i tak mega pomimo tylko kapki podkładu Sądzę że taka tubka starczy napewno 2-3 miesiące używania o ile nie więcej

Super wyszło

Czeko to rób Turbo Fire Super prowadząca, codziennie ćwiczysz coś innego a efekty są mega- widziałam zdjęcia na wizażu dziewczyn "po"- naprawdę mega różnica! Sama się za to biorę bo jill mnie nudzi
Turbo Fire nie jest dla mnie, probowalam Turbo Jam, z TF jakis jeden pojedynczy filmik, i dla mnie te wszystkie cardio sa zbyt skomplikowane. Jakies uklady itd. Ee, nie nadarzam za tym i tylko sie irytuje.

Nie obraz sie, ale ciebie chyba jak narazie wszystkie treningi nudziły? Moze po prostu zacznij biegac albo powybieraj sama swoje wlasne cwiczenia
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 16:44   #372
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Bardzo ładna torebka
Mam do ciebie pytanko. Otóż, kupiłam synkowi ten płyn do płukania jamy ustnej https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-rodzaje.html. I pisze, żeby używać po myciu zębów, 2 razy dziennie. Ale gdzieś wyczytałam, że nie powinno się płukać ust zaraz po ich umyciu. A ja zawsze płuczę zaraz po myciu zębów
I czy używanie takich płynów przez dziecko, i to 2 razy dziennie nie zaszkodzi? Z góry dziękuję za pomoc
Ja też płuczę po myciu ale tak naprawdę płyn nie jest potrzebny, wystarczy porządnie szczotkować zęby. Alkoholu w składzie nie ma i to jest na plus, ale martwi mnie trochę ten fluor... nie powinno się go za często stosować więc ja bym odpuściła ten płyn tak szczerze mówiąc albo stosuj powiedzmy raz w tygodniu. 2 razy dziennie na pewno nie fluor jest nie zdrowy w dużych ilościach
Stary 2013-05-10, 16:44   #373
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Najwazniejsze że zdane, to i tak sie nigdzie nie liczy

Turbo Fire nie jest dla mnie, probowalam Turbo Jam, z TF jakis jeden pojedynczy filmik, i dla mnie te wszystkie cardio sa zbyt skomplikowane. Jakies uklady itd. Ee, nie nadarzam za tym i tylko sie irytuje.

Nie obraz sie, ale ciebie chyba jak narazie wszystkie treningi nudziły? Moze po prostu zacznij biegac albo powybieraj sama swoje wlasne cwiczenia
Czeko próbowałam już wszystkiego Czy to łączenie ulubionych treningów, czy to coś innego.. Chcę teraz kupić ciężarki 2kg i ekspander, żeby mieć motywację do TF, bo będę miała wyrzuty że kasę w błoto wyrzuciłam Chciałam się do niego lepiej przygotować (stąd miałam robić jill przez miesiąc na kondycję), ale przez te matury, grypę żołądkową całkowicie wybiłam się z rytmu.. a do wakacji muszę schudnąć konkretnie bo aż wstyd gdzieś wyjść teraz, jak wieloryb wyglądam A wiem że z tf będę w stanie ładnie się wyszczuplić A co do filmików- rytm się łapie po czasie

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-05-10, 16:46   #374
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Czeko próbowałam już wszystkiego Czy to łączenie ulubionych treningów, czy to coś innego.. Chcę teraz kupić ciężarki 2kg i ekspander, żeby mieć motywację do TF, bo będę miała wyrzuty że kasę w błoto wyrzuciłam Chciałam się do niego lepiej przygotować (stąd miałam robić jill przez miesiąc na kondycję), ale przez te matury, grypę żołądkową całkowicie wybiłam się z rytmu.. a do wakacji muszę schudnąć konkretnie bo aż wstyd gdzieś wyjść teraz, jak wieloryb wyglądam A wiem że z tf będę w stanie ładnie się wyszczuplić A co do filmików- rytm się łapie po czasie
Ja z Turbo Jam probowalam i ni cholery tam rytmu złapac nie moge Mam zachwiana koordynacje chyba

Ja ciezarki to chyba wszystkie w cholere sprzedaje, o Juz mam dosyc miesni.
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 16:47   #375
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
już naskrobałam

Princesska widziałam te torby na żywo, czarna wg mnie jakoś ładniej się prezentuje. One ogólnie takie workowate są, nie podobają mi się tylko ramiączka bo są takie zwykłe, jakoś bym je odpicowała inaczej spróbuję poszukać na insta u siebie dziewczyny, która ją ma to ocenisz na zdjęciu nie katalogowym ale tak to wykonana w porządku i mięciutka

edit: aaa już nie mam co wstawiać - widziałam, że byłaś u kasiafame
widziałam, widziałam właśnie u niej ją obczaiłam
no właśnie na stronie lepiej ta jasna wygląda dlatego wolałabym u siebie coś znaleźć,ale w każdej torebce coś jest nie tak jeszcze poszukam w sklepach czegoś, a jak nie znajdę to zamówię tą
Stary 2013-05-10, 16:50   #376
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też płuczę po myciu ale tak naprawdę płyn nie jest potrzebny, wystarczy porządnie szczotkować zęby. Alkoholu w składzie nie ma i to jest na plus, ale martwi mnie trochę ten fluor... nie powinno się go za często stosować więc ja bym odpuściła ten płyn tak szczerze mówiąc albo stosuj powiedzmy raz w tygodniu. 2 razy dziennie na pewno nie fluor jest nie zdrowy w dużych ilościach
Kochana a znasz jakieś dobre pasty do zębalów o smaku nie miętowym? chyba tylko dla dzieci? nie mogę teraz zdzierżyć mięty, jak umyję zęby to zaraz biorę gumę Orbit dla dzieci aby smak zabić
jakby co to kuzyna wypytam ale to dopiero w niedzielę będę się z nim widziała

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
widziałam, widziałam właśnie u niej ją obczaiłam
no właśnie na stronie lepiej ta jasna wygląda dlatego wolałabym u siebie coś znaleźć,ale w każdej torebce coś jest nie tak jeszcze poszukam w sklepach czegoś, a jak nie znajdę to zamówię tą
musiałabyś zobaczyć
moooże jutro będę w Zarze, jeśli będą te torebki to spróbuję im fotki cyknąć, może choć trochę pomogą
ale nie wiem jeszcze na 100% czy będę
Stary 2013-05-10, 16:50   #377
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Kitka a tak na oko to ona mieści A4?
Stary 2013-05-10, 16:53   #378
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana a znasz jakieś dobre pasty do zębalów o smaku nie miętowym? chyba tylko dla dzieci? nie mogę teraz zdzierżyć mięty, jak umyję zęby to zaraz biorę gumę Orbit dla dzieci aby smak zabić

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

musiałabyś zobaczyć
moooże jutro będę w Zarze, jeśli będą te torebki to spróbuję im fotki cyknąć, może choć trochę pomogą
Spodziewasz się dziecka?
Stary 2013-05-10, 16:53   #379
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Kitka a tak na oko to ona mieści A4?
ja myślę, że mieści tylko jakbyś włożyła sztywny np. zeszyt to będzie chyba głupio wyglądać, przez to, że jest taka miękka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 16:53   #380
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:

musiałabyś zobaczyć
Hmmm nie miętowe ja uwielbiam Colgate pro gum health o ta https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-dziasla.html ona jak dla mnie ma smak gumy orbit dla dzieci tej różowej a tak to nie miętowe wcale to tylko ziołowe, ale one są ble
Dzięki kochana jak byś mogła to byłabym wdzięczna
Stary 2013-05-10, 16:54   #381
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Spodziewasz się dziecka?
nooo dooobra powiem tutaj tak, będziemy mieli dzidziusia
Stary 2013-05-10, 16:55   #382
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:
nooo dooobra powiem tutaj tak, będziemy mieli dzidziusia
Fajnie
Stary 2013-05-10, 16:55   #383
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm nie miętowe ja uwielbiam Colgate pro gum health o ta https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-dziasla.html ona jak dla mnie ma smak gumy orbit dla dzieci tej różowej a tak to nie miętowe wcale to tylko ziołowe, ale one są ble
Dzięki kochana jak byś mogła to byłabym wdzięczna
ooooooooo dzięki, właśnie te różowe gumy teraz ciągle pochłaniam wypróbuję bo już 4 różne pasty TŻ mi kupił i żadna nie przeszła castingu pozytywnie
Stary 2013-05-10, 16:56   #384
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
ja myślę, że mieści tylko jakbyś włożyła sztywny np. zeszyt to będzie chyba głupio wyglądać, przez to, że jest taka miękka
rozumiem mam zeszyt taki trochę mniejszy od A4 ale ogólnie lubię takie większe torebki
Stary 2013-05-10, 16:57   #385
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
rozumiem mam zeszyt taki trochę mniejszy od A4 ale ogólnie lubię takie większe torebki
taki mniejszy wejdzie spokojnie
Stary 2013-05-10, 16:59   #386
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
ooooooooo dzięki, właśnie te różowe gumy teraz ciągle pochłaniam wypróbuję bo już 4 różne pasty TŻ mi kupił i żadna nie przeszła castingu pozytywnie
tu na wizażu jest jedna negatywna opinia,ale laska chyba chciała, żeby pasta wyleczyła jej zęby i usunęła kamień ale smak super ma, spróbuj może akurat Ci podpasuje

Czekamy z TŻ na pizzę kebabową a potem idę na shopping i właśnie zamówiłam nowy fartuszek do pracy http://www.eldan.pl/pl/produkt/25/bl...a-krotki-rekaw łososiowy
Stary 2013-05-10, 17:00   #387
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
tu na wizażu jest jedna negatywna opinia,ale laska chyba chciała, żeby pasta wyleczyła jej zęby i usunęła kamień ale smak super ma, spróbuj może akurat Ci podpasuje

Czekamy z TŻ na pizzę kebabową a potem idę na shopping i właśnie zamówiłam nowy fartuszek do pracy http://www.eldan.pl/pl/produkt/25/bl...a-krotki-rekaw łososiowy
kebabowa?! nie jadłam ja ostatnio zajadam się brokułową

ładny fartuszek, a masz drewniaki pod kolor?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 17:06   #388
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
kebabowa?! nie jadłam ja ostatnio zajadam się brokułową

ładny fartuszek, a masz drewniaki pod kolor?
u nas jest taka pyszna kebabowa właśnie z mięskiem i pekińską, pomidorkami i jakimiś warzywami i z sosem czosnkowym i ogólnie nie da się jej wziąć w rękę i zjeść, bo wszystko spadnie tyle jest nawalone

nie mam drewniaków chodzę w baletkach
Stary 2013-05-10, 17:08   #389
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
u nas jest taka pyszna kebabowa właśnie z mięskiem i pekińską, pomidorkami i jakimiś warzywami i z sosem czosnkowym i ogólnie nie da się jej wziąć w rękę i zjeść, bo wszystko spadnie tyle jest nawalone

nie mam drewniaków chodzę w baletkach
o kurna, ale bym zjadła a taką z mięsem mielonym to już w ogóle
ja dzisiaj łososia z warzywami, próbuję myśli odpędzać od zupek chińskich

aaa to sorry jak nie drewniaki ja jak jestem u kuzyna to zawsze się śmieję, pamiętam jak dopiero co się bawiliśmy zabawkami, jak chodził w rozciągniętych rajtkach a teraz poważny pan doktor w drewniakach
Stary 2013-05-10, 17:12   #390
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
o kurna, ale bym zjadła a taką z mięsem mielonym to już w ogóle
ja dzisiaj łososia z warzywami, próbuję myśli odpędzać od zupek chińskich

aaa to sorry jak nie drewniaki ja jak jestem u kuzyna to zawsze się śmieję, pamiętam jak dopiero co się bawiliśmy zabawkami, jak chodził w rozciągniętych rajtkach a teraz poważny pan doktor w drewniakach
łososia też bym zjadła
Hahah a kiedyś była moda na drewniaki i ciocia mi powiedziała, że jak zjem kanapkę z pomidorem (nie jadłam pomidorów) to mi kupi zjadłam i mi posmakowało, zaczęłam jeść pomidory i dostałam drewniaki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości