|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
i na Twoim miejscu nie brałabym tabsów anty ![]() z tego co opisujesz to ja miałam podobnie, od zawsze miałam nieregularne okresy, jak poszłam z tym problemem pierwszy raz do gina to oczywiście co? bez badań dostałam anty - dianę. Brałam dianę przez rok, w tym czasie cerę miałam gładziutką. Jak odstawiłam to cera też mi zaczęła świrować, a okresu nie dostałam i nie miałam przez pół roku. Po czym poszłam do gina która powiedziała, że ja w żadnym wypadku nie powinnam brać antyków bo nimi sobie jeszcze bardziej zaszkodziłam bo tabsy "blokują" jajniki, a ja właśnie z jajnikami też miałam problem. Potem przez 2 lata brałam hormony zastępcze (nie anty tylko co miesiąc luteinę na wywołanie okresu). A teraz już od trochę ponad roku nie biorę hormonów wcale i dostaję sama z siebie okres co miesiąc ![]() ![]() A jeśli chodzi o cerę to mi bardzo pomaga sok z pokrzywy! piję ją od roku i cerę mam naprawdę ok, może nie jest super idealna ale jest dużo lepiej niż kiedyś ![]() ![]() Wracając jeszcze do Twojego okresu to ja bym na Twoim miejscu kupiła olej z wiesiołka bo on też pomaga wyregulować okres. ![]() Możesz też pić herbatkę z krwawnika. ![]() Sporo jest naturalnych sposobów, które mają jakieś tam lekkie działanie hormonalne. ![]() ![]() Ja zauważyłam dużą poprawę mojego wyglądu, a w szczegolności moich włosów ostatnio. Nie wiem, czy zauważyłyście mój podpis bo mam tam wypisane rzeczy jakie piję na walkę z wypadającymi włosami, bo jak niektóre tu już wiedzą mam z tym duży problem. Ostatnio przestały mi wypadać (nie chcę zapeszać) i wyglądają dużo lepiej, i nawet już kilka osób które mnie znają TEŻ zauważyły poprawę ![]() Romantyczka, to też jest po części zasługą lekarza którego mi poleciłaś ![]() ![]() I teraz ta da daam... LIBIDO! Dziewczyny, które maja niskie libido może byście spróbowały pić to co ja mam w podpisie czyli: - olej z pestek dyni - olej z wiesiołka - wit A + E - cynk - selen Bo ja piję taki "zestaw" od lutego, i ostatnio moje libido normalnie szaleje! ![]() ![]() ![]() ![]() tylko, że ja wcześniej też nie miałam z tym raczej problemu ![]() ![]() ![]() może któraś się skusi na to ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Ilonuś witaj
![]() ![]() kwiatuszku Gratuluję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
Aneczka ja bym się nawet nie zastanwiała nad zapraszaniem jej na wesele, no coś Ty!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() serio? na depresję dają tydzień, a skąd wiesz? Przecież depresji nie da się wyleczyć w tydzień ![]() ![]() aneczka25057, nie cytowałam już Twojego posta, ale po tym co napisałaś to ja się w ogóle dziwie, że utrzymujesz z ta laską jeszcze jakiekolwiek kontakty ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Zakorzenienie
|
niulka_1985 gratulację
![]() ![]() ane3kaa iść na swoje! alloffkowa ja też raczej nie będę powiadamiać na fb... może się dowiedzieć o ślubie ktoś, kogo nawet widzieć bym nie chciała aneczka25057 niezła koleżanka... Cytat:
![]()
![]() |
#1296 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
Tycikata
Wcierasz w skalp kozieradkę? Bo ja kupiłam, ale poczytałam i rzuciłam w kąt. Przeraża mnie jej zapach, dla mnie strasznie śmierdzi. A czytałam, że potem na włosach to czuć :/ Więc kozieradka schowana, a wcieram sobie jantara ![]() Ładna ![]() http://img15.tablica.pl/images_tabli...tok_rev004.jpg Chyba skuszę się na przymiarkę bo wzrost jest ok ![]() Jeszcze moge przymierzyć tą http://img10.tablica.pl/images_tabli...nie-slubne.jpg Ale nie była prana po weselu i przeraża mnie to :| na pralnię pewnie by spuściła, ale skąd mam wiedzieć, że się wypierze. Ciotka pracuje w pralni, ale nie będę jej tym głowy zawracać. Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2013-05-10 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Wtajemniczenie
|
A co włosów to faktycznie miejsce ma duże znaczenie.
Ja nad morzem mogłam myć włosy co 2,3 dni bo wyglądały dalej świeżo, a tu na Śląsku myję codziennie ![]() a ja mam jakąś dziwną manię i nienawidzę nawet lekko tłustawych włosów - i u kogoś jak widzę to też mnie to razi, więc te 3 dni u mnie to było naprawdę dużo ![]()
![]() |
#1299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1300 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() co do depresji wiem, bo Tz sie leczył i jak mu zapisała silne leki, to powiedziała, ze moze mu dac L4 i ze przysługuje mu tydzien. ale moze jakbys po tygodniu sie źle czula to by znowu przedluzyła, ale to chyba nie są takie terminy, które by CIe ratowały. Cos koło miesiaca, moze wiecej trzeba by było strzelac. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przetluszczaja CI sie wiecej wlosy po nim? Ta z rozowa kokarda srednio. Ta pierwsza lepsza choc calkowiecie nie w moim stylu. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Zadomowienie
|
aneczka ta koleżanka to niezła małpa- ja bym jej wtedy dała popalić
![]() ![]()
#1303 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() śmierdzi, ale aż tak jej nie czuć ![]() kiedyś wtarłam sobie przed pójsciem spać a TŻ wtedy u mnie spał - i się nie skarżył ![]() ![]() a podobno jak się pije kozieradkę to wtedy ci pot smierdzi kozieradką ![]() tego to już nie będę próbowała ![]() Cytat:
![]() po przecież chlałam to wszystko z myślą o włosach tylko ![]() no Kochana i dobrze, że odstawiasz tabsy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
Kwiatuszek, chyba Cię słyszałam w radiu
![]() Pysiu - a może jest szansa, że cię nie wyrzucą? a przedłużając l4 tylko zwiększasz szansę, że tak się stanie.. ja bym chyba nie ryzykowała, zwłaszcza, że masz problem ze znalezieniem czegoś nowego ![]() Króliczku, bardzo mi przykro ![]()
![]() |
#1306 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ach, dziwna ta nasza służba zdrowia ![]() polecacie obejrzeć jakiś film? Tak, żeby spędzić miły wieczór z TŻ? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Rozeznanie
|
tak, dokładnie. Moja lekarka też mówiła właśnie o naturalnych sposobach na początek.
Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-05-10 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jantara używam od ok. miesiąca i nie zauważyłam, żeby bardziej się przetłuszczały. Może nawet mniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2. olej z wiesiołka - 2 łyżeczki na dzień 3. wit A + E - 2 x 1 kapsułka na dzień 4. selen - 2 x 1 tabl. na dzień - cynk - 1 x 1 tabl. na dzień (dokładniej to to co biorę nazywa się "zincas forte" i jest na receptę, ale jak mi się skończy to zamierzam sobie kupić cynk bez recepty) wstawiam foty ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Rozeznanie
|
W liceum byłyśmy dość blisko, stanowiłyśmy z dziewczynami zgraną paczkę i chyba przez wzgląd na te czasy utrzymuję z nią kontakt... jakiś sentyment pozostał. Chociaż jak już pisałam był moment, że kontakty zostały całkowicie ograniczone poza życzeniami na urodziny czy święta... Od jakiegoś roku (tzn. od kiedy mam konto na pewnym portalu społecznościowym) znowu zaczęłyśmy się kontaktować, tzn. ona zaczęła. No a jak ostatnio zorganizowano spotkanie "naszej paczki" no to się spotkałyśmy i wtedy mi właśnie powiedziała o tym że jak ją zaproszę na wesele to ona sobie będzie zapisywać co jej nie pasuje Wcześniej byłam nastawiona, że ich zaprosimy. W końcu należała do naszego grona, ale od momentu ostatniego spotkania mam dość spore wątpliwości...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Wtajemniczenie
|
Kochana..... ja to się cieszę, jak mi następne @ przychodzi w przedziale 20-kilku - 30-kilku dni
![]() skoro kiedyś dostawałam co pół roku, co kilka mscy, co 2 miesiące, potem zaś po pół roku, potem z kilka razy z rzędu co miesiąc, potem znowu po 3 miesiącach.... ![]() to naprawdę dla mnie to duże osiągnięcie że już od 3 lat mam @ zazwyczaj przedziale 20-kilku - 30-kilku dni i tylko czasem jakieś opóźnienia miałam że po 40-paru dniach ![]() ![]() ![]()
gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2013-05-10 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
Tycikata,
Nieźle, a myślałam że to ja dużo łykam z racji zboczenia zawodowego ![]() Te oleje pewnie nie dobre w smaku, co? ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Pysia1987 A nie myślałaś o nasłaniu na nich PIP-u? |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ten z dyni potrafię już ciągnąć z gwinta - dosłownie ![]() a z wiesiołka....no za smaczny to nie jest ale da się radę ![]() jesteś farmaceutką? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-05-10 o 18:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się skuszę ! ![]() Aktualnie mam @....i tak jak nigdy teraz nagle się obżeram tzn jadłam cały dzień normalnie aż tu nagle....łyżka masła orzechowego, surówka z marchewki i jabłka, kanapka z masłem orzechowym, gryzek pizzy.....ło matko i to wszystko w 10 minut!! ![]() ![]()
Razem od 01.07.2008 ![]() Zaręczczeni od listopada 2011 ![]() Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 ![]() Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-05-10 o 18:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
Tycikata, mi po lekach wypadło jakieś hmmm 60% włosów, jak nie więcej
![]() Dermena mi pomogła (szampon) + picie skrzypu i pokrzywy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.