Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-10, 14:23   #481
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Tylko ze avon kosmetyki produkuje w chinach. Nacielam sie na puder z serii anew, tani nie jest, sprawdzam etykiete a tu made in china!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mnie tam wsio ryba... jakbym zaglądała na każdy skład, czy to kosmetyku, czy tego co jem...

nie wszystko z Avon jest produkowane w chinach, dużo w Polsce...
ostatnio bardzo poprawiła się kondycja kremów do pielęgnacji twarzy...

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 14:23   #482
kamea87
Raczkowanie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

I znów kiepsko jak na mój gust Gdyby chociaż wysyłka była od 39 zł, to rozumiem... ale tak
kamea87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 14:32   #483
DaciaSandero
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DaciaSandero Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam 6.05. Zamówienie było wysłane 8.05 i właśnie sprawdziłam na stronie, że ostatnie 2 statusy to:
-wydano doręczycielowi
-nieudane doręczenie - doręczyciel nie zdążył..

To może dzisiaj będzie
Mam! A już myślałam, że jednak nie przyjdzie.
Zielona herbata
Konwalia

Tylko trochę zawiedziona jestem, że nie dostałam żadnej ulotki ani gazetki, nic. Tylko rachunek.
Stary 2013-05-10, 14:34   #484
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość
Nowy newsletter: http://mail.freshmail.pl/p/ywr77ta48w/iu5pvhx357/
Tak sam, jaki tu już jedna z Was pokazywała z zagranicznej strony
Też dostałam, ale na szczęście mnie nie przekonuje

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
mnie tam wsio ryba... jakbym zaglądała na każdy skład, czy to kosmetyku, czy tego co jem...

nie wszystko z Avon jest produkowane w chinach, dużo w Polsce...
ostatnio bardzo poprawiła się kondycja kremów do pielęgnacji twarzy...
Mnie Avon do twarzy absolutnie nie pasował, zero efektów, a do tego jakieś zaczerwienienia i inne dziwności
Agnexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 15:18   #485
201608171256
Konto usunięte

Witajcie!

Niestety, nie złożyłam jeszcze żadnego zamówienia majowego. Niestety bo po 1 wypłata dopiero w przyszłym tygodniu (czekam z niecierpliwością), a po drugie nie ma produktów które chciałabym zamówić.

Marzą mi się:

http://www.yves-rocher.com.pl/slonec...opalania_ip_50
koniecznie 50tka do mojej skóry, nawet promocja jest na ten spray (niestety, od początku maja niedostępny).

http://www.yves-rocher.com.pl/slonec...owa_egzotyczna jest coraz cieplej więc chciałam zamówić moją ulubioną wodę bezalkoholową....

http://www.yves-rocher.com.pl/lakier...nablyszczajacy
marzy mi się od dłuższego czasu niedostępny kolor: subtelna malwa.

Dlaczego wszystko co chciałabym kupić/potrzebuję jest niedostępne? Lakier jestem w stanie sobie darować, natomiast ten spray 50tka i te perfumy bezalkoholowe MUSZĘ mieć .

Orientujecie się może kiedy była ostatni raz dostawa tych słonecznych produktów?
201608171256 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 15:44   #486
ewa241287
Raczkowanie

[SIZE="3"]A ja jestem zła paczkę wysłali 08/05/2013 i nadal jest w zabrzu [/SIZE]
ewa241287 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 15:45   #487
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewa241287 Pokaż wiadomość
[SIZE="3"]A ja jestem zła paczkę wysłali 08/05/2013 i nadal jest w zabrzu [/SIZE]
Moja też

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 16:01   #488
ofutrzona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wooden_Pints Pokaż wiadomość
Witajcie!

Niestety, nie złożyłam jeszcze żadnego zamówienia majowego. Niestety bo po 1 wypłata dopiero w przyszłym tygodniu (czekam z niecierpliwością), a po drugie nie ma produktów które chciałabym zamówić.

Marzą mi się:

http://www.yves-rocher.com.pl/slonec...opalania_ip_50
koniecznie 50tka do mojej skóry, nawet promocja jest na ten spray (niestety, od początku maja niedostępny).

http://www.yves-rocher.com.pl/slonec...owa_egzotyczna jest coraz cieplej więc chciałam zamówić moją ulubioną wodę bezalkoholową....

http://www.yves-rocher.com.pl/lakier...nablyszczajacy
marzy mi się od dłuższego czasu niedostępny kolor: subtelna malwa.

Dlaczego wszystko co chciałabym kupić/potrzebuję jest niedostępne? Lakier jestem w stanie sobie darować, natomiast ten spray 50tka i te perfumy bezalkoholowe MUSZĘ mieć .

Orientujecie się może kiedy była ostatni raz dostawa tych słonecznych produktów?
Ja też nie złożyłam jeszcze zamówienia w maju, czekam... nie wiem na co na cud chyba
Oj, co za pech, ależ bym była zła jakby wszystko co chcę było niedostępne. Ja czekam tylko na tą wodę bezalkoholową, mam nadzieję że będzie dostępna w tym roku?! Nie wiem kiedy była dostawa tych produktów ostatnio, ale mam nadzieję, że będą może od czerwca

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Aha i jeszcze jedno, dobrze spisuje się ten spray z filtrem 50? Bo mam uczulenie na słońce, testowałam dużo 50+ i jak na razie sprawdziła się u mnie tylko jedna firma.
ofutrzona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 16:14   #489
201608171256
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ofutrzona Pokaż wiadomość
Ja czekam tylko na tą wodę bezalkoholową, mam nadzieję że będzie dostępna w tym roku?! Nie wiem kiedy była dostawa tych produktów ostatnio, ale mam nadzieję, że będą może od czerwca

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Aha i jeszcze jedno, dobrze spisuje się ten spray z filtrem 50? Bo mam uczulenie na słońce, testowałam dużo 50+ i jak na razie sprawdziła się u mnie tylko jedna firma.

Ja liczę na to, że zrobią dostawę jeszcze w tym mc (chciałam złożyć ze 2 zamówienia na zieloną herbatkę w gratisie)

A co do tego sprayu to pojęcia nie mam. Unikam słońca jak tylko mogę ale używałam różnych produktów. W tamtym roku miałam 50tkę z Oriflame, próbowałam już z Rossmanna, Nivea i jeszcze pewnie jakieś, których już nie pamiętam. W tym roku chciałam dać szansę YR. Pytałam tutaj kiedyś, czy ktoś się orientuje czy któryś z kosmetyków przeciwsłonecznych YR zawiera filtry fotostabilne ale nikt nie wiedział. Postanowiłam zaryzykować i kupić jak tylko się pojawi właśnie ten spray spf 50

A Ty jakiego kremu używasz?
Stary 2013-05-10, 16:32   #490
anekania
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka -

Cytat:
śliczne, śliczne, jednak ja się na nie nie skusiłam do tej pory, bo cena dla mnie zaporowa, z Avon tak mi pasuje kolorówka (oprócz tuszy do rzęs i cieni poczwórnych) - do tego ceny o niebo lżejsze...
Przelicz sobie niech nawet cienie wystarczą Ci na rok, to lepiej używać Avonowego badziewia czy czegoś z lepszych składników?
5 lat byłam w Avonie i to nie konsultantką tylko kimś wyżej i zrezygnowałam jak okazało się , że wartość kosmetyków to połowa z połowy na promocji czyli jakieś grosze.
Te kosmetyki są warte 2- 5 -7zł maks! I to te najdroższe nawet!
Wszystko jest z Chin. Mogłabym na ten temat pisać referat, bo bardzo dużo tam widziałam ale to off top.

Cytat:
Tylko ze avon kosmetyki produkuje w chinach. Nacielam sie na puder z serii anew, tani nie jest, sprawdzam etykiete a tu made in china!
.
Oczywiście! Dramat też miałam ten puder i się przeraziłam, Luxe z Chin.
Porażka.
Stary 2013-05-10, 16:42   #491
ofutrzona
Raczkowanie

Ja używam od 3 lat Iwostinu 50+ i jest naprawdę rewelacyjny, tylko jego minusem jest to, że jest bardzo biały. Ale ważne, że działa, mogę normalnie wyjść na słońce i potem nie płakać. Na wakacjach w upałach smarując się nim regularnie dopiero po ok. tygodniu robiła mi się delikatna wysypka od słońca, a słońca nie unikałam wcale, leżałam na plaży itd. Po innych kremach po 1 dniu byłam cała w okropnych swędzących pęchrzykach...
Możesz poczytać o nim
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Oczywiście ten jest do twarzy, jest też emulsja do całego ciała
ofutrzona jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 17:05   #492
forssiczka
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka -

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Przybyły moje Grand Rouge...
pudrowy róż przepiękny

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Sexy Pulp mam ale zafoliowany Czeka na swoją kolej
haha, a u mnie odwrotnie-rózowy sobie czeka zafoliowany w kolejce. ale jak mówisz, że bez rewelacji, to oddam mamie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Przelicz sobie niech nawet cienie wystarczą Ci na rok, to lepiej używać Avonowego badziewia czy czegoś z lepszych składników...
dziewczyny, nie załamujcie mnie! ja sie właśnie wkręcam w avon, jakoś nigdy nie lubiłam ich kosmetyków, a teraz z braku laku (czyt. siedzę z dzieckiem w domu) zostalam "konsultantką", bo mam ich sklep pod nosem

kilka stron wcześniej była dyskusja o hitach&kitach roszerowych- ja uważam bb krem za całkiem udany produkt, oprócz dziwnej rzeczy, która sie dziej po nałożeniu go na nos (a mam tłustą cerę)-roluje się na nosie, no cos przedziwnego się dzieje. jest o niebo lepszy od garniera, matowi mi na długo skórę, nawilża. gdyby nie to co wyprawia z nosem...

do prawie- kitów wrzuciłabym krem inositol pod oczy- sam w sobie jest ok, nawilża, jets wydajny, ma fajną konsystencję, ALE ma jakieś drobinki cuda wianki, na dzień to dla mnie nie nadaje się do użycia-wygląda jakbym sie pociapała cieniem pod oczami.chyba tylko w jednej recenzji na kwc ktos o tym wspomniał, nie sądziłam ze to az takie widoczne, ale dla mnie dyskwalifikuje ten krem

forssiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 17:24   #493
trisse
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez forssiczka Pokaż wiadomość
kilka stron wcześniej była dyskusja o hitach&kitach roszerowych- ja uważam bb krem za całkiem udany produkt, oprócz dziwnej rzeczy, która sie dziej po nałożeniu go na nos (a mam tłustą cerę)-roluje się na nosie, no cos przedziwnego się dzieje. jest o niebo lepszy od garniera, matowi mi na długo skórę, nawilża. gdyby nie to co wyprawia z nosem...

do prawie- kitów wrzuciłabym krem inositol pod oczy- sam w sobie jest ok, nawilża, jets wydajny, ma fajną konsystencję, ALE ma jakieś drobinki cuda wianki, na dzień to dla mnie nie nadaje się do użycia-wygląda jakbym sie pociapała cieniem pod oczami.chyba tylko w jednej recenzji na kwc ktos o tym wspomniał, nie sądziłam ze to az takie widoczne, ale dla mnie dyskwalifikuje ten krem
ten BB zaczyna się ślizgać na skórze jak się za dużo razy próbuje rozsmarować (trzeba go nakładać jak najmniejszą ilością ruchów - nie wiem czy rozumiecie o co chodzi ;P)

mam też inositol i przez ten opalizujący odcień używam go tylko na noc, ale i tak na dzień jakoś nie lubię używać kremów pod oczy, za dużo tych mazideł na dzień trzeba użyć, krem, podkład, puder dlatego krem pod oczy chętniej używam na noc.
trisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 17:34   #494
forssiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez trisse Pokaż wiadomość
na dzień jakoś nie lubię używać kremów pod oczy, za dużo tych mazideł na dzień trzeba użyć, krem, podkład, puder dlatego krem pod oczy chętniej używam na noc.
tak tak, wie co masz na myśli z tym nakładaniem

ja tez jestem na maxa minimalistką makijażową, ale noszę okulary i od mruzenia oczu mam dość widoczne zmarszczki pod nimi (+wiek, wiadomo) i muszę znaleźć jakiś fajny nie podrażniający, coś robiący krem w przystępnej cenie (la roche posay active c super, ale za drogi )

Stary 2013-05-10, 17:39   #495
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, nie załamujcie mnie! ja sie właśnie wkręcam w avon, jakoś nigdy nie lubiłam ich kosmetyków, a teraz z braku laku (czyt. siedzę z dzieckiem w domu) zostalam "konsultantką", bo mam ich sklep pod nosem
Ja sie po latach wycofałam, nie potrafię wciskać komuś złudzeń, że będzie piękny po chińskich mazidłach od których może dostać choroby skóry :/
Dolicz sobie koszt reklam w tv, gazetach, gwiazdy w Polsce reklamujące.
Stary 2013-05-10, 17:55   #496
forssiczka
Rozeznanie

Cytat:
Ja sie po latach wycofałam, nie potrafię wciskać komuś złudzeń, że będzie piękny po chińskich mazidłach od których może dostać choroby skóry :/
ale ja dla siebie chcę zamawiać, zarobkowo to nie dla mnie, ale to już off top

Stary 2013-05-10, 18:07   #497
Figarro
Zakorzenienie

Zlozylam wlasnie zamowienie z naturelle gratis

Ozn. Nazwa produktu Ilość Cena zakupu Razem
66959 PN2 ŻEL POD PRYSZ./KĄP. TRUSK. 1 15.9 zł 15.9 zł
62426 PASTYLKA DO KĄPIELI TRUSKAWKA 1 4 zł 4 zł
NATURELLE WODA TOAL.SPRAY 1 Gratis Gratis
PN2 ML.DO CIAŁA MALINA 50ML 1 Gratis Gratis
Razem w złotych 23.9 zł
Koszty wysyłki

9.95 zł
Gratis
Razem w złotych 33.85 zł

Mam jeszcze ochote na kolejne urodzinowe z VN

Wymieniam się
Figarro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 18:13   #498
trisse
Rozeznanie

info z BOKu, może komuś się przyda
oferta wysyłkowa z gratisowym Elixirem 7.9 (nr PYB2AC02) jest ważna do 29.06.2013
dorzucają mi ta ofertę do każdego zamówienia, mam już ich z 5szt, myślałam że to już się kończy bo to katalog "jesień -zima" a tu proszę... jeszcze trochę będzie ważny
(wg mnie ma dobre oferty 2 w cenie 11: żel do mycia twarzy, mleczko do ciała 3w1, krem do rąk 2w1, balsam do stóp i inne)
trisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 18:14   #499
forssiczka
Rozeznanie

dostałam newsletter :
"W sklepach Yves Rocher trwa święto makijażu! Odkrywamy przed Tobą tajemnicę profesjonalnego makijażu, doradzamy jak podkreślić Twoje piękno i ukryć niedoskonałości. Wybierz 1 z naszych 5 looków i umów się na BEZPŁATNY MAKIJAŻ. Za dowolny zakup otrzymasz W PREZENCIE fioletową brokatową kosmetyczkę idealną na Twoje ulubione kosmetyki, a za zakup kosmetyku do makijażu otrzymasz 50% zniżki na drugi. Pośpiesz się! Oferta ważna tylko do 12.05.2013 r."
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg emailing_2013_04_25_VPM_05.jpg (25,3 KB, 35 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 18:19   #500
kaasia_a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Figarro Pokaż wiadomość
Zlozylam wlasnie zamowienie z naturelle gratis

Ozn. Nazwa produktu Ilość Cena zakupu Razem
66959 PN2 ŻEL POD PRYSZ./KĄP. TRUSK. 1 15.9 zł 15.9 zł
NATURELLE WODA TOAL.SPRAY 1 Gratis Gratis
PN2 ML.DO CIAŁA MALINA 50ML 1 Gratis Gratis
Razem w złotych 23.9 zł
Koszty wysyłki

9.95 zł
Gratis
Razem w złotych 33.85 zł

Mam jeszcze ochote na kolejne urodzinowe z VN
Naturelle za 34 złote, super

Muszę przyznać, że gdy zobaczyłam tytuł newslettera "3 pachnące prezenty do wyboru z tym newsletterem" to prawie zaczęłam skakać z radości, że będą perfumy gratis
Chyba jednak w tym miesiącu daruję sobie zamówienie z e-sklepu i zrobię z oferty dla nowych z Evidence i tuszem SP, tylko że dopiero dzisiaj otworzyłam tusz SP a tuszu używam tylko czasami i nie potrzebny mi drugi. Drugi feler jest taki, że w tej ofercie nie można zamówić wody kokosowej. Myślicie, że gdybym zrobiła to zamówienie to chciałby się ktoś potem na forum wymiankowym wymienić tuszem na wodę kokosową 100ml? Jeszcze nigdy się nie wymieniałam i nie wiem jak to będzie
Matko jaka ja jestem niezdecydowana
kaasia_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 18:40   #501
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Cytat:
Przelicz sobie niech nawet cienie wystarczą Ci na rok, to lepiej używać Avonowego badziewia czy czegoś z lepszych składników?
5 lat byłam w Avonie i to nie konsultantką tylko kimś wyżej i zrezygnowałam jak okazało się , że wartość kosmetyków to połowa z połowy na promocji czyli jakieś grosze.
Te kosmetyki są warte 2- 5 -7zł maks! I to te najdroższe nawet!
Wszystko jest z Chin. Mogłabym na ten temat pisać referat, bo bardzo dużo tam widziałam ale to off top.

Oczywiście! Dramat też miałam ten puder i się przeraziłam, Luxe z Chin.
Porażka.
Cytat:
już dobrych ponad 10 lat używam Avonu, jakoś ani się nie postarzałam, ani nie zbrzydłam, ani mi nie zaszkodziły... miałm swoje wzloty i upadki, raz kochałam, raz nienawidziłam, tak samo jak inne firmy ma swoje perełki i swoje bubelki... ich krem Genics Anew jest dosłownie rewelacyjny! Wiele zapachów tez przepięknych... ale to nie ten wątek, nie ta bajka i każdy ma swój gust
Z YR zamawiam ze względu na fajne zapachy kosmetyków, oczywiście gratisy i upusty, a składy... przyznaję się bez bicia, że to atut dla mnie nie do końca istotny...
Kiedyś Ori przodowało nad Avonem, a teraz jest tyle krytyki i sama zauważyłam, ze część kosmetyków są bardzo kiepskie w stosowaniu!

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
tylko jakby wziąć pod lupę każdą firmę kosmetyczną na polskim rynku, to co by dobrego zostało...?

Edytowane przez magnolia79
Czas edycji: 2013-05-10 o 18:50
Stary 2013-05-10, 18:44   #502
sylwia1989-1989
Raczkowanie

Witajcie w nowym wątku.... Posiadam taki o to specyfik (niuzywany): http://www.yves-rocher.com.pl/cialo/...jace_do_biustu

Może ktos chciałby sie wymienic?
sylwia1989-1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 18:46   #503
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Cytat:
Napisane przez trisse Pokaż wiadomość
ten BB zaczyna się ślizgać na skórze jak się za dużo razy próbuje rozsmarować (trzeba go nakładać jak najmniejszą ilością ruchów - nie wiem czy rozumiecie o co chodzi ;P)
u mnie większa ilość ruchów powodowała warzenie się i smugi...

Stary 2013-05-10, 19:00   #504
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość
Nowy newsletter: http://mail.freshmail.pl/p/ywr77ta48w/iu5pvhx357/
Tak sam, jaki tu już jedna z Was pokazywała z zagranicznej strony
Bez sensu Mogłaby być chociaż przesyłka gratis od 39 zł jak to było przed dniem kobiet

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Napisane przez kamea87 Pokaż wiadomość
I znów kiepsko jak na mój gust Gdyby chociaż wysyłka była od 39 zł, to rozumiem... ale tak
To samo pomyślałam ... i napisałam

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Napisane przez DaciaSandero Pokaż wiadomość
Mam! A już myślałam, że jednak nie przyjdzie.
Zielona herbata
Konwalia

Tylko trochę zawiedziona jestem, że nie dostałam żadnej ulotki ani gazetki, nic. Tylko rachunek.
Gazetki i ulotki przychodzą jak zamawiasz z oferty wysyłkowej Twoje zamówienie było ze sklepu internetowego YR, prawda? Z wodą Zielona Herbata w gratisie ? Przy zakupach w sklepie internetowym ulotek nie dorzucają, ale wszystkie aktualne są na pierwszej stronie wątku
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 19:16   #505
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Z YR zamawiam ze względu na fajne zapachy kosmetyków, oczywiście gratisy i upusty, a składy... przyznaję się bez bicia, że to atut dla mnie nie do końca istotny...

To tak, jak ja i jeszcze to mnie przekonuje, że nie muszę wychodzić z domu , żeby mieć pełną szafę kosmetyków
Stary 2013-05-10, 19:33   #506
201608171256
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ofutrzona Pokaż wiadomość
Ja używam od 3 lat Iwostinu 50+ i jest naprawdę rewelacyjny, tylko jego minusem jest to, że jest bardzo biały. Ale ważne, że działa, mogę normalnie wyjść na słońce i potem nie płakać. Na wakacjach w upałach smarując się nim regularnie dopiero po ok. tygodniu robiła mi się delikatna wysypka od słońca, a słońca nie unikałam wcale, leżałam na plaży itd. Po innych kremach po 1 dniu byłam cała w okropnych swędzących pęchrzykach...
Możesz poczytać o nim
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Oczywiście ten jest do twarzy, jest też emulsja do całego ciała
Tez miałam Iwostin ten do twarzy, pamiętam że ok był tylko strasznie malutki (jak to kosmetyki do twarzy). Teraz z oszczędności kupuję 200-250 ml do całego ciała i używam też do twarzy. Ale ja mam taką cerę, że rzadko spotykają mnie niemiłe niespodzianki (uczulenia).

Za to strasznie jestem ciekawa tego sprayu z YR
Stary 2013-05-10, 19:42   #507
DaciaSandero
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Gazetki i ulotki przychodzą jak zamawiasz z oferty wysyłkowej Twoje zamówienie było ze sklepu internetowego YR, prawda? Z wodą Zielona Herbata w gratisie ? Przy zakupach w sklepie internetowym ulotek nie dorzucają, ale wszystkie aktualne są na pierwszej stronie wątku
Aha.. Tak, było ze sklepu internetowego. Dziękuję za wyjaśnienie To było moje pierwsze zamówienie i dlatego jeszcze nie wszystko rozumiem. Pierwszą stroną ciągle odwiedzam, robiłam symulacje i już mam zaplanowane ze 3 zamówienia do przodu.

A możesz mi jeszcze podpowiedzieć jedną rzecz? Dostałam od koleżanki jej Katalog jesień-zima. Ona coś tam z niego zamawiała, ale ja chciałabym telefonicznie wykorzystać tą ofertę z zaproszeniem przyjaciółki. Mogę tak zrobić? Bo rozumiem, że przez ofertę wysyłkową na stronie YR nie da się zaprosić przyjaciółki? I tak jak napisała Trisse, mogę tam zadzwonić do 26 czerwca? Przepraszam za banalne pytania.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-10, 19:53   #508
thugmisses
Rozeznanie

Co do Avonu to polecam serum na przebarwienia!!
Dziś dostałam paczkę z gratisową Evidence, Eliksirem, maseczką i próbką konwalii
Stary 2013-05-10, 19:55   #509
actriz
Zadomowienie

chciałabym zamówić szampon I love my Planet i dostać gratis perfumy Naturelle. z wysyłkowej oczywiście. jakiś czas temu składałam zamówienia lecz nie pamiętam i nigdzie nie mogę znaleźć nr klienta, który tam trzeba wpisać. doradźcie co i jak powinnam zrobić, żeby moje chciejstwo zostało spełnione, jesteście bardziej na bieżąco z tematem niż ja

~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust
actriz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-10, 20:00   #510
kaasia_a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez actriz Pokaż wiadomość
chciałabym zamówić szampon I love my Planet i dostać gratis perfumy Naturelle. z wysyłkowej oczywiście. jakiś czas temu składałam zamówienia lecz nie pamiętam i nigdzie nie mogę znaleźć nr klienta, który tam trzeba wpisać. doradźcie co i jak powinnam zrobić, żeby moje chciejstwo zostało spełnione, jesteście bardziej na bieżąco z tematem niż ja
Może napisz do BOK-u
kaasia_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości