|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 | |
Irenosława Pierwsza
|
Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX
Cytat:
![]() nie wszystko z Avon jest produkowane w chinach, dużo w Polsce... ostatnio bardzo poprawiła się kondycja kremów do pielęgnacji twarzy... ![]()
![]() |
#482 |
Raczkowanie
|
Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX
I znów kiepsko jak na mój gust
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zielona herbata ![]() Konwalia ![]() Tylko trochę zawiedziona jestem, że nie dostałam żadnej ulotki ani gazetki, nic. Tylko rachunek.
![]() |
#484 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Konto usunięte
|
Witajcie!
Niestety, nie złożyłam jeszcze żadnego zamówienia majowego. Niestety bo po 1 wypłata dopiero w przyszłym tygodniu (czekam z niecierpliwością), a po drugie nie ma produktów które chciałabym zamówić. Marzą mi się: ![]() http://www.yves-rocher.com.pl/slonec...opalania_ip_50 koniecznie 50tka do mojej skóry, nawet promocja jest na ten spray (niestety, od początku maja niedostępny). http://www.yves-rocher.com.pl/slonec...owa_egzotyczna jest coraz cieplej więc chciałam zamówić moją ulubioną wodę bezalkoholową.... http://www.yves-rocher.com.pl/lakier...nablyszczajacy marzy mi się od dłuższego czasu niedostępny kolor: subtelna malwa. Dlaczego wszystko co chciałabym kupić/potrzebuję jest niedostępne? ![]() ![]() ![]() ![]() Orientujecie się może kiedy była ostatni raz dostawa tych słonecznych produktów? |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Raczkowanie
|
[SIZE="3"]A ja jestem zła
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oj, co za pech, ależ bym była zła jakby wszystko co chcę było niedostępne. Ja czekam tylko na tą wodę bezalkoholową, mam nadzieję że będzie dostępna w tym roku?! Nie wiem kiedy była dostawa tych produktów ostatnio, ale mam nadzieję, że będą może od czerwca ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Aha i jeszcze jedno, dobrze spisuje się ten spray z filtrem 50? Bo mam uczulenie na słońce, testowałam dużo 50+ i jak na razie sprawdziła się u mnie tylko jedna firma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja liczę na to, że zrobią dostawę jeszcze w tym mc (chciałam złożyć ze 2 zamówienia na zieloną herbatkę w gratisie) ![]() A co do tego sprayu to pojęcia nie mam. Unikam słońca jak tylko mogę ale używałam różnych produktów. W tamtym roku miałam 50tkę z Oriflame, próbowałam już z Rossmanna, Nivea i jeszcze pewnie jakieś, których już nie pamiętam. W tym roku chciałam dać szansę YR. Pytałam tutaj kiedyś, czy ktoś się orientuje czy któryś z kosmetyków przeciwsłonecznych YR zawiera filtry fotostabilne ale nikt nie wiedział. Postanowiłam zaryzykować ![]() ![]() A Ty jakiego kremu używasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka -
Cytat:
5 lat byłam w Avonie i to nie konsultantką tylko kimś wyżej i zrezygnowałam jak okazało się , że wartość kosmetyków to połowa z połowy na promocji czyli jakieś grosze. Te kosmetyki są warte 2- 5 -7zł maks! I to te najdroższe nawet! Wszystko jest z Chin. Mogłabym na ten temat pisać referat, bo bardzo dużo tam widziałam ale to off top. Cytat:
Porażka.
![]() |
#491 |
Raczkowanie
|
Ja używam od 3 lat Iwostinu 50+ i jest naprawdę rewelacyjny, tylko jego minusem jest to, że jest bardzo biały. Ale ważne, że działa, mogę normalnie wyjść na słońce i potem nie płakać. Na wakacjach w upałach smarując się nim regularnie dopiero po ok. tygodniu robiła mi się delikatna wysypka od słońca, a słońca nie unikałam wcale, leżałam na plaży itd. Po innych kremach po 1 dniu byłam cała w okropnych swędzących pęchrzykach...
Możesz poczytać o nim https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Oczywiście ten jest do twarzy, jest też emulsja do całego ciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka -
pudrowy róż przepiękny
![]() haha, a u mnie odwrotnie-rózowy sobie czeka zafoliowany w kolejce. ale jak mówisz, że bez rewelacji, to oddam mamie Cytat:
Cytat:
![]() kilka stron wcześniej była dyskusja o hitach&kitach roszerowych- ja uważam bb krem za całkiem udany produkt, oprócz dziwnej rzeczy, która sie dziej po nałożeniu go na nos (a mam tłustą cerę)-roluje się na nosie, no cos przedziwnego się dzieje. jest o niebo lepszy od garniera, matowi mi na długo skórę, nawilża. gdyby nie to co wyprawia z nosem... do prawie- kitów ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#493 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mam też inositol i przez ten opalizujący odcień używam go tylko na noc, ale i tak na dzień jakoś nie lubię używać kremów pod oczy, za dużo tych mazideł na dzień trzeba użyć, krem, podkład, puder dlatego krem pod oczy chętniej używam na noc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tez jestem na maxa minimalistką makijażową, ale noszę okulary i od mruzenia oczu mam dość widoczne zmarszczki pod nimi (+wiek, wiadomo) i muszę znaleźć jakiś fajny nie podrażniający, coś robiący krem w przystępnej cenie (la roche posay active c super, ale za drogi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dolicz sobie koszt reklam w tv, gazetach, gwiazdy w Polsce reklamujące.
![]() |
#496 |
Rozeznanie
|
ale ja dla siebie chcę zamawiać, zarobkowo to nie dla mnie, ale to już off top
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
Zlozylam wlasnie zamowienie z naturelle gratis
![]() Ozn. Nazwa produktu Ilość Cena zakupu Razem 66959 PN2 ŻEL POD PRYSZ./KĄP. TRUSK. 1 15.9 zł 15.9 zł 62426 PASTYLKA DO KĄPIELI TRUSKAWKA 1 4 zł 4 zł 62426 PASTYLKA DO KĄPIELI TRUSKAWKA 1 4 zł 4 zł NATURELLE WODA TOAL.SPRAY 1 Gratis Gratis PN2 ML.DO CIAŁA MALINA 50ML 1 Gratis Gratis Razem w złotych 23.9 zł Koszty wysyłki 9.95 zł Gratis Razem w złotych 33.85 zł Mam jeszcze ochote na kolejne urodzinowe z VN ![]()
#498 |
Rozeznanie
|
info z BOKu, może komuś się przyda
![]() oferta wysyłkowa z gratisowym Elixirem 7.9 (nr PYB2AC02) jest ważna do 29.06.2013 dorzucają mi ta ofertę do każdego zamówienia, mam już ich z 5szt, myślałam że to już się kończy bo to katalog "jesień -zima" a tu proszę... jeszcze trochę będzie ważny (wg mnie ma dobre oferty 2 w cenie 11: żel do mycia twarzy, mleczko do ciała 3w1, krem do rąk 2w1, balsam do stóp i inne) |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Rozeznanie
|
dostałam newsletter :
"W sklepach Yves Rocher trwa święto makijażu! Odkrywamy przed Tobą tajemnicę profesjonalnego makijażu, doradzamy jak podkreślić Twoje piękno i ukryć niedoskonałości. Wybierz 1 z naszych 5 looków i umów się na BEZPŁATNY MAKIJAŻ. Za dowolny zakup otrzymasz W PREZENCIE fioletową brokatową kosmetyczkę idealną na Twoje ulubione kosmetyki, a za zakup kosmetyku do makijażu otrzymasz 50% zniżki na drugi. Pośpiesz się! Oferta ważna tylko do 12.05.2013 r." |
![]() ![]() |
![]() |
#500 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Muszę przyznać, że gdy zobaczyłam tytuł newslettera "3 pachnące prezenty do wyboru z tym newsletterem" to prawie zaczęłam skakać z radości, że będą perfumy gratis ![]() Chyba jednak w tym miesiącu daruję sobie zamówienie z e-sklepu i zrobię z oferty dla nowych z Evidence i tuszem SP, tylko że dopiero dzisiaj otworzyłam tusz SP a tuszu używam tylko czasami i nie potrzebny mi drugi. Drugi feler jest taki, że w tej ofercie nie można zamówić wody kokosowej. Myślicie, że gdybym zrobiła to zamówienie to chciałby się ktoś potem na forum wymiankowym wymienić tuszem na wodę kokosową 100ml? Jeszcze nigdy się nie wymieniałam i nie wiem jak to będzie ![]() ![]() Matko jaka ja jestem niezdecydowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 | ||
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z YR zamawiam ze względu na fajne zapachy kosmetyków, oczywiście gratisy i upusty, a składy... przyznaję się bez bicia, że to atut dla mnie nie do końca istotny... Kiedyś Ori przodowało nad Avonem, a teraz jest tyle krytyki i sama zauważyłam, ze część kosmetyków są bardzo kiepskie w stosowaniu! ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- tylko jakby wziąć pod lupę każdą firmę kosmetyczną na polskim rynku, to co by dobrego zostało...?
/Jestem pianą, która opływa i zapełnia bielą najdalsze krawędzie skał; jestem także dziewczyną, tutaj, w tym pokoju./ Fale - Virginia Woolf Edytowane przez magnolia79 Czas edycji: 2013-05-10 o 18:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Raczkowanie
|
Witajcie w nowym wątku.... Posiadam taki o to specyfik (niuzywany): http://www.yves-rocher.com.pl/cialo/...jace_do_biustu
Może ktos chciałby sie wymienic? |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Irenosława Pierwsza
|
u mnie większa ilość ruchów powodowała warzenie się i smugi...
#504 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Za to strasznie jestem ciekawa tego sprayu z YR ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A możesz mi jeszcze podpowiedzieć jedną rzecz? Dostałam od koleżanki jej Katalog jesień-zima. Ona coś tam z niego zamawiała, ale ja chciałabym telefonicznie wykorzystać tą ofertę z zaproszeniem przyjaciółki. Mogę tak zrobić? Bo rozumiem, że przez ofertę wysyłkową na stronie YR nie da się zaprosić przyjaciółki? I tak jak napisała Trisse, mogę tam zadzwonić do 26 czerwca? Przepraszam za banalne pytania. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 |
Rozeznanie
|
Co do Avonu to polecam serum na przebarwienia!!
Dziś dostałam paczkę z gratisową Evidence, Eliksirem, maseczką i próbką konwalii
#509 |
Zadomowienie
|
chciałabym zamówić szampon I love my Planet i dostać gratis perfumy Naturelle. z wysyłkowej oczywiście. jakiś czas temu składałam zamówienia lecz nie pamiętam i nigdzie nie mogę znaleźć nr klienta, który tam trzeba wpisać. doradźcie co i jak powinnam zrobić, żeby moje chciejstwo zostało spełnione, jesteście bardziej na bieżąco z tematem niż ja
![]()
#510 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.