|
|
#4951 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zapuszczanie włosów część II
Cytat:
Natomiast jeśli chodziłabym sportowo ubrana lub na czasie to czemu nie![]() Mnie się podoba ombre hair ale to bardziej dla brunetek...
|
|
#4952 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tutaj problemu by nie było ale sama nie wiem...w sumie nie zaszkodzi sprobować a najwyżej będę przeklinać siebie .Ombre też mi się podoba ale nigdy nie zdecydowałabym się na rozjaśniacz na końcówki. Pozostaje mi podziwiać zdjęcia
|
|
#4953 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kiedyś na starość podetnę do zapięcia stanika i wycieniuję ![]() E tam, właśnie na blondzie świetnie wyglądają takie kolorowe
|
|
|
|
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4955 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki wielkie
![]() Ja jestem strasznie "dziecinna" jeszcze i np. takie ombre mi się podoba. Nie zrobiłabym sobie ale...gdybym zobaczyła kogoś z takimi włosami to zagapiłabym się na śmierć Oczywiście to też zależy jaki ma się styl. Nie zniosłabym widoku takich włosów u landryny wypaćkowanej ale już dziewczyna w trampkach, w żakiecie typu boyfriend, obcisłe rurki, biały top. Delikatny makijaż i nic więcej
Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko Zuzia już na świecie Edytowane przez srebrna_smuga Czas edycji: 2013-05-10 o 20:42 |
|
|
|
#4957 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to jeszcze do czasu teraźniejszego nie mogłam zejść z tego durnego cieniowania. Włosy przy końcach wyglądały jak pióra, a całość była strasznie cienka. Dopiero kilka dni udało mi się ściąć włosy tak, aby całkowicie zejść z cieniowania i teraz wiem, że nigdy w życiu nie popełnię tego samego błędu
|
|
|
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4959 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4960 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4961 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Zapuszczanie włosów część II
Ja też muszę coś zmienić u siebie! Zrobilabym ombre, bo chodzi za mną od dawna, ale czym?! Rozjasniacz w życiu! Więc nie pozostaje chyba nic innego..
|
|
#4962 |
|
Konto usunięte
|
Chyba każda z nas kiedyś miała pocieniowane włosy, co?
Mnie się zdarzyło ze dwa razy, bo fryzjerka postanowiła je przerzedzić...
|
|
|
|
#4963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hennę w kolorze chna, czyli rudą.
![]() Cytat:
) może wyjść tandetnie i brzydko. Cytat:
![]() Kolorowe ombre jeszcze najbardziej, bo w sumie ja też jestem dziecinna, noszę same kolorowe ciuchy i podobają mi się też bardzo kolorowe tatuaże. Jest -2 do rispektu wśród studentów, ale co tam. Czasem zrobię koka, może to mi coś daje.
|
|
|
#4964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4966 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam tak duuuuuuuużo
włosów, że u mnie bez cieniowania i przerzedzania się nie obejdzie. Tym razem są to tylko końce a nie jak wcześniej na całej ich długości.
Mój blog: https://asia-muf.blogspot.com/ Mój Instagram: https://instagram.com/asiamuf/ Moja miłość: - kosmetyki kolorowe i o cudownych zapachach, - modne ubrania pasujące do mojego stylu, - muzyka w klubowych brzmieniach. Zapuszczam włosy od 25.10.2012r.
|
|
|
|
#4967 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Zapuszczanie włosów część II
A mnie się właśnie podoba ombre u blondynek
ale to może dlatego, że moja znajoma miała ombre na ciemnych, dol potraktowała rozjasniaczem i mi się przejadlo ale fajnie to wygląda. Jasne u góry, a później stopniowe przejście w czekoladę Tak nawiasem mówiąc, wrocilam do mojej starej metody nakładania odżywki i wlosy od razu w lepszej kondycji
|
|
#4968 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Zapuszczanie włosów część II
Cytat:
|
|
|
|
|
#4969 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: Zapuszczanie włosów część II
Pewnie Wam znany, a może i nie
Jak umyje wlosy i je splucze, to mokre (wszystko podczas kąpieli) przeczesuje grzebieniem z szeroko( )rozstawionymi zębami i potem łatwiej dotrzeć do wszystkich kosmykow. Nakladam odzywke.l, czasem na grzebien i znów przeczesuje i zostawiam na chwilę, splukuje ;p
|
|
#4970 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40750643]Chyba każda z nas kiedyś miała pocieniowane włosy, co? Mnie się zdarzyło ze dwa razy, bo fryzjerka postanowiła je przerzedzić...[/QUOTE]Twoich akurat jest tak dużo, że możesz sobie pozwolić
|
|
|
|
|
#4971 |
|
Konto usunięte
|
Witam się znad kawy i wrzucam obiecane hairspo
![]() Pani się zwie JJJ i prowadzi fryzurowy kanał na YT oraz stronę internetową o swoich włosach. To odkrycie uratowało moje włosy przed radykalnym cięciem ![]() ![]() Edytowane przez 1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396 Czas edycji: 2013-05-11 o 09:57 |
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40750643]Chyba każda z nas kiedyś miała pocieniowane włosy, co?
Mnie się zdarzyło ze dwa razy, bo fryzjerka postanowiła je przerzedzić...[/QUOTE]chyba każda z nas musiała kombinować z tym cholerstwem ![]() mi się podobają czarne włosy z granatowym/turkusowym ombre wstawiam moje aktualne włosy i te z początku lutego te pierwsze zdj to aktualny stan włosów Zdjęcie0649.jpg DSC_0001.jpg
|
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm, a nie lepiej zeby kawa sie zaparzyla? czy takie same ziarenka cos poradza? ja bym jednak najpierw dodala troche wody goracej a pozniej odzywke. zeby i ta woda miala tez w sobie te substancje ktore niby pomagaja... osobiscie wole pic pokrzywe ![]() istnieje roznica miedzy pocieniowaniem a przezedzeniem. do tego drugiego uzywa sie degażówek, jesli ktos ma naprawde duzo wlosow. cieniowanie to obcinanie warstwowe i jesli mamy doczynienia z dobra fryzjerka to zabieg ten sprawi ze wlosy beda wygladaly lepiej niz obciete do linijki. nie zmniejszy to nam objetosci, ale beda sie lepiej ukladaly, beda wygladac na lzejsze
24.03.2016 Edytowane przez Emilcia_1616 Czas edycji: 2013-05-11 o 10:12 |
|
|
|
|
#4974 |
|
Nindżopesz
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40753587]Pani się zwie JJJ i prowadzi fryzurowy kanał na YT oraz stronę internetową o swoich włosach. To odkrycie uratowało moje włosy przed radykalnym cięciem
[/QUOTE]Kojarzę... ![]() Grr, właśnie to sobie bezmyślnie zafundowałam na swoich ultralekkich kłakach. |
|
|
|
#4975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4976 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Aczkolwiek jarają mnie jej włosy z czasów długości do kolan max. Mnie by tam i do tyłka wystarczyło ![]() 2. Miałam i cieniowanie i przerzedzanie degażówką. To pierwsze co prawda sprawiło, że włosy lepiej się kręciły, ale zawsze jedna warstwa z czasem piórkowała się i szybciej niszczyła. A przerzedzanie zrobiło z moich włosów masakrę no i wyglądałam tak kretyńsko, że nie mam z tych czasów ani jednej fotki. |
|
|
|
|
#4977 | |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie włosy JJJ za długie :P
Też bym je skróciła, ale nawet więcej niż do kolan ![]() Cytat:
Zawsze włosy były cieniowane hurtem. I zawsze się dziwiłam czytając gdzieś na forum czy blogach o warstwowym cięciu włosów, zastanawiając się o co chodzi.
|
|
|
|
|
#4978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A kolorowe ubrania w nadmiarze kojarzą się trochę dziecinnie jak dla mnie. Mam w szafie parę bluzek w jakimś kolorze ale już sama po sobie zauważyłam, że wolę kupić coś w stonowanym kolorze a poszaleć przy makijażu Dlatego napisałam, że chciałabym mieć kolorowe ombre bo ubrania mam stonowane i to by mnie demaskowało ![]() [1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40754077]1. Hahaha pomyślałam to samo, kiedy ją pierwszy raz zobaczyłam Aczkolwiek jarają mnie jej włosy z czasów długości do kolan max. Mnie by tam i do tyłka wystarczyło ![]() 2. Miałam i cieniowanie i przerzedzanie degażówką. To pierwsze co prawda sprawiło, że włosy lepiej się kręciły, ale zawsze jedna warstwa z czasem piórkowała się i szybciej niszczyła. A przerzedzanie zrobiło z moich włosów masakrę no i wyglądałam tak kretyńsko, że nie mam z tych czasów ani jednej fotki.[/QUOTE] Nie podobają mi się włosy tej dziewczyny .Co do drugiego to właśnie ja chcę uniknąć tego piórkowania.Hanan masz bardzo ładne, gładkie włosy Jak je zapuścisz to kopary będą opadać
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;40753587]Witam się znad kawy i wrzucam obiecane hairspo
![]() Pani się zwie JJJ i prowadzi fryzurowy kanał na YT oraz stronę internetową o swoich włosach. To odkrycie uratowało moje włosy przed radykalnym cięciem ![]() ![]() [/QUOTE] Takie długie wyglądają już trochę creepy. No i końce (czyli jakieś ostatnie 20-60cm) naprawdę okropne. Smętnym końcom mówmy: nie! ![]() Mój aktualny cel włosowy: do bioder. Jak Cersei.
|
|
#4980 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tylko jedno mnie zastanawia - jakim cudem nie puszą jej się włosy (wiem, że to peruka, ale te przecież też miewają BHD chyba, szczególnie, kiedy są tru)? W końcu w pobliżu jest morze, no i wiatru też tam nie brakuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

Śliczne są
Jest obłędny <3

.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Brakuje czegoś, mocniejszego makijażu?
) może wyjść tandetnie i brzydko.

Jak je zapuścisz to kopary będą opadać