|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Motywacja by stracic 6 kg
Oj dziewczynki ja juz po pracy i teraz spacerek cwiczyc bede pozniej bo zaraz biore autko i wyruszam na poszukiwania bezglutenowego zarcia -zwiedzilam wszystkie piekarnie w tej wsi i zaden piekarz nie robi nic bez glutenu normalnie sredniowiecze :-( w domu nic nie mam także musze odwiedzic rosmana i dm bo chyba z glodu umre wczoraj o 15 zjadlam ostatni kes tego co mialam !!! Wariuje hehehe dzis w planie a6w i rower ze shrekiem
Motylku ja nie pale duzo ale to nalog i wiem jak sie konczy ...przykro mi z powodu Twojego Taty ale tez wiem jaki to silny nalog i kak trudno szczegolnie po latach sie go pozbyc Przypomnijcie mi jeszcze o a6w tak co nie polegne ;-) |
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Motywacja by stracic 6 kg
No ładnie ładnie, ja też chcę A6W, ale jak strace nadwyżke, bo moim obecnym weekendzie i jeszcze z kilogram, to też sie zabiorę.
Elzadinio udanych połowów
|
|
|
|
|
#273 |
|
Rozeznanie
|
Hej
A ja mam ochotę się spać położyć, ale muszę brzuszek napełnić i idę zrobić sobie owsiankę. Kompletny brak pomysłu na obiad... Pozdrowieńka! |
|
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#275 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki bede plakac w tych sklepach nic nie ma ...wszystko to samo ...monotonia monotonia...ale kupilam sobie 5 paczek moich jagodowych mufinkow po jednej na kazdy dzien ...niestety wykupilam wszystkie wiecej nie mieli :-(
Odwiedzilam turecki sklep i kupilam pelna reklamowe czerwonej papryki (oni maja najleprze) do tego ryz i moj dzisiejszy obiad gotowy -nadziewane papryki (czyt.nadziewane ryzem pokrojana papryka i jajkiem ) bez mieska ...ale tylko tak moge -przydaloby sie tam wsadzic pieczareczki, ale moge tylko pomarzyc hihihi biore sie za gotowanie Cmok cmok ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Aniolku moge sie wazyc w poniadzialek jak widze co mam jadac to i tak wiem ze waga spadnie -raczej to nieuniknione :-( mam nadzieje ze patyk ze mnie nie zostanie ....chyba popadne w depreche |
|
|
|
|
#277 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Motywacja by stracic 6 kg
Nadziewane papryczki są dobre... w dodatku ryżem, mniam!
![]() Współczuję Tobie no ale niestety, alergii się nie wybiera...Pamiętaj, że musisz zaspokajać dzienne zapotrzebowanie na kcal bo inaczej może być efekt jo-jo.
|
|
|
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
Kary tylko z czego ja mam brac te kcal ???? To co jem ma naprawde ich malo i mysle ze jak dobijam do 600 dziennie to sukces moze dzis bedzie wiecej dzieki tym papryka z ryzem ...bedzie tez lepiej jak mi wreszcie przywioza ta kuchnie i bede miala normalna plyte do gotowania bo na tej prowizorce to naprawde porazka i zaczne cos wymyslac np w piekarniku
poki co doladuje sie troche mufinkami mimo ze to puste kcal ale z nimi musze tez byc oszczedna bo nastepna dostawa do sklepu za ok 10 dni :-(Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#279 |
|
Rozeznanie
|
Musisz kombinować, jakieś warzywka może, owoce... Nie orientuje się za bardzo co możesz. Może jakieś mięso z grilla?
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Oj biedna Elzadinio
Jest z papryką i bez. W rewe widziałam różne rzeczy bez glutenu.
|
|
|
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
No to musze zawitac do REWE ..moze popoludniu sie przejade ..Dzieki za podpowiedz :-*
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Miesko tez musi byc specjalne ja wiecej schudne szukajac tego jedzenia hahah Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czasami szukam po sklepach coś light to tam na tym pisze glutenfree, na mięsie, parówki nawet znalazłam, takie co mają 3%tłuszczu, ale są drogie, też w Rewe. Może coś znajdziesz dla siebie, trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#283 |
|
Raczkowanie
|
A6w zaliczone i 25 minutowy bieg z pieskiem tez
jestem szczesliwa i dumna heheh ale brzuszek, a raczej jego miesnie juz zaczynaja sie odzywac oj bedzie bolalo, a tu jutro do pracy trzeba :-/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
mniam, mniam papryczki... ulala ja to się zastanawiam co się ze mną dzieje że ja tak na jedzenie reaguję
... to bym zjadła i to też...mniam mniam ![]() ale dietkę trzymam i jak tak patrzyłam dziś w lusterko to tak nawet powiem WAM że zadowolona TŻ idzie zaraz na jaką popijawe z współpracownikami ... hmm a ja z kumpelą na kijki...nogi mnie bolą niemiłosiernie )) he he dostałam telefon jestem bardzo zadowolona elzadinio bardzo CI współczuję z powodu alergii |
|
|
|
|
#285 |
|
Raczkowanie
|
Gliwice mowisz hihihi Gwarek jeszcze istnieje ??? Za moich czasow to tam sie odbywaly najlerze imprezki hihihi
Buziaczki z okazji urodzinek :-* :-* :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#286 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki nie wiem jak u Was ale dziś w Białymstoku było max upalnie nie yłam dziś na taebo ale za to wybrałam się pobiegać strasznie ciężko było za 2 tygodnie mam zamiar wystartować w biegu 10-cio km to będzie kolejna motywacja żeby troszkę częściej potruchtać- ja drugi dzień jem same owoce i warzywa jutro wprowadzam kefiry itp. łe znalazłam jakąś dietę oczyszczanie organizmu w 12 dni ale nie wiem czy dotrwam hej Karyvlea mam nadzieję że jesz coś więcej niż pomidora i jogurt light- elzadiniogłowa do góry różne wpadki się zdażają nawet najlepszym co nie oznacza że powinnaś z tym walczyć - pozdrowionka
|
|
|
|
|
#287 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oczywiście, że nie tylko tym się żywię. To akurat zjadłam po bieganiu. Ja jutro zaczynam drugi dzień biegów, dzisiaj miałam przerwę
|
|
|
|
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
hej sprawdź jak to jest z chlebem orkiszowym chyba orkisz ma mało glutenu a może nawet wcale- powodzenia
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- w gazecie poradnik znalazłam taką - twój 12 dniowy program oczyszczania1-2 dzień tylko warzywa i owoce, 3-4 dołączasz napoje mleczne, 5-6 wprowadzasz produkty zbożowe, 7-8 białko ser jajka itp., 9-10 ryby, 11-12 białe mięso
|
|
|
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki ja dzis w sumie zjadlam dwie papryczki z ryzem i moja mufinke o dziwo naprawde sie tym najadlam i wreszcie bylo to cos na cieplo- nawet moj shrek mi jedna podkradl (papryczke )
Co do diet oczyszczajacych typu tylko woda nie jestem przekonana ,przerabialam to kilka razy- zgodze sie ze szybko sie chudnie ,ale w pewnym momencie czlowieka lapie taki zasys ze nie da sie tego opanowac i konczy sie to skutkiem odwrotnym ..a do tego (w moim przypadku) jeszcze bardziej przesuszona skora i spowolniony metabolizm od tej pory mam z tym problem bo toaleta moglaby byc jak dla mnie otwierana raz na poltorej tyg albo tydzien ?a to bardzo nie zdrowe i tylko pomaga mi herbata puerh i tak juz zostalo do dzis tylko ze teraz mam zakaz picia takich herbatek i zastanawiam sie kiedy wybuchne hahah Zmykam pod kolderke Pysiatych i kolorowych snow Wam zycze :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Malincia 10km (szok) !!!!!! Bede trzymac kciuki i czekam na codzienne relacje jak ida cwiczenia i postepy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#290 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie wierzę w takie diety cud, pierwsze dni diety to istna głodówka. Po czymś takim gwarantuje efekt jojo, bo będąc te 12 dni na tej diecie nie widzę innego wyjścia...
|
|
|
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
Pierwszy spacerek zaliczony kawka tez
teraz chwila odpoczynku i do pracki Dzien dobry przedewszystkim ![]() O dziwo po wczorajszych cwiczonkach brzuch az tak bardzo nie boli i to mnie cieszy -myslalam ze bedzie gorzej . Ciekawe do ktorego dnia dojde hehe Shrek wczoraj podsmiewal sie ze mnie i stwierdzil ze po buzi mizernieje ma chyba troche racji ,ale to chyba z powodu tej diety i tych wszystkich zakazow :-/ dobrze ze go mam bo widze ze mu tez smutno i sie stara mnie pocieszac ,caly czas mowi ,ze przywykniemy i jeszcze chwila i stanie sie to norma ...nawet moj synus to zrozumial bo jak szedl do mnie z cukierkiem to stanal spojrzal i powiedzial 'oj mamo ty przeciez nie mozesz ' i ta minka jaka zrobil ;-( Dzis w planach mam jazde na rolkach hmm jadac z moim malym to wygladam jak lamaga ale ppswiece sie hihihi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:12 ---------- Kary znowu nowy avatarek - sliczny roz Motylku jak tam w pl??? Anielicja jakie plany na dzis ??? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:15 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ---------- Malincia nie zapomnij o dzisiejszym treningu !!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
hej ja nie jestem głodna jem dużo owoców i warzyw może nawet za dużo dzis wprowadzam napoje fermentowane na wadze kilogram w dół więc samopoczucie jeszcze lepsze, o 11:30 wybieram się z Zosią na basen potem mam nadzieję znaleść chwilę na bieganie albo dluższy spacerek - Elzadinio super że jesteś Ty nasza matywatorko
a co u Ciebie w planach na dziś---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- ale ze mnie sierota Elzadionio przecież Ty dziś na rollle śmigasz ja właśnie zaliczyłam trening z gazety Shape z ewą chodakowską kupiłam to kilka dni temu alejakoś nie mogłam się zebrać i jestem baardzo pozytywnie zaskoczona super płyta a pot kapał po nosie Elzadiono jak chcesz to Ci zakupię taką gazetkę zpłyt i wyślę naprawdę super ehh piękny dziś dzień- mała ucina sobie drzemkę ehh piękny dzień |
|
|
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
Malincia buziol i pytanko - przy polaczeniu warzywa owoce i fermentowane pr.mleczne moj brzuch chyba by mi tego nie darowal i nie wypuscil by mnie z kibeka hihihi nie boisz sie tego ? Chyba ze w ten sposob wlasnia dziala ta dieta
![]() Ja zaraz jak wroce ze spacerku biore sie za poruszanie biodrami w rytmie odkurzacza pozniej rolki z synkiem na obiadek papryka (powtorka z rozrywki ) moze wyciagne shreka na rowerek :p no i nie moge zapomniec o a6w |
|
|
|
|
#294 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak u Motylka, ale w stolicy deszczowo i pochmurnie. ![]() Ja lubię zmieniać avatary, taki fetysz. |
|
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pogoda wczoraj i wcześniej była ładna, tzn w PL jestem na sląsku
![]() W gliwicach w gwarku też byłam nie raz, jakie to były czasy ![]() Wczoraj robiliśmy ognisko, chociaż pogoda była niepewna, a dzisiaj juz jest gorzej, spotykamy się z kolejnymi znajomymi, ale już chyba w jakiejś restauracji, bo będzie padać. Pozdrawiam buziaki |
|
|
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
Motylku ja jestem z Zabrza
|
|
|
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
hi hi nie gania mnie ja mam stalowy żołądek
|
|
|
|
|
#298 |
|
Rozeznanie
|
Hej laski
Dzisiaj miałam biegać ale lenistwo mnie opętało i pobiegam jutro Ale za to przejechałam sobie rowerkiem praktycznie bez zatrzymywania dwa razy pod grókę jestem z siebie dumna A Wy jak się trzymacie? |
|
|
|
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
Ide spac jutro wam wszystko opowiem cmok cmok
|
|
|
|
|
#300 |
|
utknęła w Króliczej Norze
|
babeczki jeśli pozwolicie to i ja do Was dołączę
![]() mam te nadprogramowe kilka kilogramów, niby nie jest tego aż taki ogrom a uparciuchy zejść nie chcą i do tego of kors usadowiły się w boczkach i innych "cudownych" miejscach ah gdyby udało się tak do wakacji, albo chociaż do sierpnia...ogólnie to sobie myślę, że jeśli ograniczę wszelakie słodkości i inne przegryzki + ruch to może coś z tego wyjdzie...elzadinio robisz A6W? ja też ale fajnie że sama nie jestem, to moze motywację większa będę miała ale powolutku przesżło i teraz jakoś ujdzie.Butterfly ja też z okolic Śląska ale koszmarna pogoda u nas... aż nosa zza drzwi nie chde sie wyściubić...liczę na to, ze uda mi się dziś chociaż na spacer wybyć...
Most people never show up in their own lives Edytowane przez Alicja z Krainy Czarów Czas edycji: 2013-05-12 o 07:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

, też sobie zrobię
no ale niestety, alergii się nie wybiera...

... hmm a ja z kumpelą na kijki...nogi mnie bolą niemiłosiernie
ah gdyby udało się tak do wakacji, albo chociaż do sierpnia...ogólnie to sobie myślę, że jeśli ograniczę wszelakie słodkości i inne przegryzki + ruch to może coś z tego wyjdzie...
ale powolutku przesżło i teraz jakoś ujdzie.