|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
Biibi widzę ze chcecie psiaka takiego troszkę z Tośkowatych( labradorków :P)
Fajniuchne, słodkie, uwielbiają ludzi i dzieci. moj siostrzeniec robi z nim wszytko co chce :P raz nawet jak był malutki to go nieświadomie za przyrodzenie złapał a piesio sie skulił tylko.... jedyny minus tych psów to to że wymagają dużo ruchu. naszego wzieliśmy jak miał 3 miesiace i średnio co 2 h szłam z nim na dłuższy spacer rzycając śnieżki, kijki itp po powrocie był tak wymeczony ze spał a po 30 min nadal szajba mu sie udzielała :P teraz ma 4 lata i sie troche ustatkował ale nadal jest szajbus a zeby nic nam nie niszczył to mama kupowała mu wedzone przysmaki typu kurze łapki i nic nie mieliśmy pogryzionego
|
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
Cytat:
Przykre A z guzkiem byliście u weterynarza? Jeden z poprzednich pekińczyków miał. Praktycznie z w ciągu kilku dni się pokazał. Rodzinka się wystraszyła i pojechaliśmy. Okazało się że to taka uroda psa. Jak się będzie masowało to się "schowa". Ale nic groźnego to nie było. Troszkę przepuklinę przypominało... No i ani nie było bolesne, ani psu nie przeszkadzało. No ale u niego pojawiło się jak był szczeniakiem...
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się dzisiaj źle czułam....
Jakaś migrena maksymalna, ech.Nasze jutrzejsze PMki kochane Wszystkiego cudownego! Oby jutrzejszy dzień był piękny, najpiękniejszy w Waszym życiu!!! |
|
|
|
#3034 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3035 |
|
<3 <3 <3
|
Oo na mnie tez pora
![]() Dobranoc
|
#3036 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie lubie pokazywać takich rzeczami
Edytowane przez dziobun Czas edycji: 2013-05-11 o 00:10 |
|
|
|
|
#3037 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety, ale z białymi ciuszkami tak jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratuluję raz jeszcze dbaj o siebie terazślicznie w niej wyglądasz ![]() a jeszcze nie zauważyłaś, że zawsze nadrabiam
|
||||
|
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba będę uciekać. Trochę książkę poczytałam, może teraz będzie łatwiej usnąć.
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|
|
|
#3039 |
|
Raczkowanie
|
witam sie nocna pora... nadrabialam was godzine czasu ale juz padam, dzisiaj bede caly dzien w biegu (pomagam w kuchni przy komunii) ale jesli znajde choc troszke czasu to zajrze do was. Widzialam ze duzo sie tu wczoraj dzialo
Gratuluje wszystkich zakupow, przymiarek,odebranych sukni i obraczek. ![]() Perfuzjo, ZaborczaJedzo i Fioletowa wszystkiego naj,naj,naj i oby wasz dzien byl tak idealny jak sobie zaplanowalyscie a nawet jeszcze lepszy |
|
|
|
#3040 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobranoc |
|
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
101 dorosłych, 4 dzieci po 50% + 7 osób z obsługi 50%
Ja mam taką śmieszną Segoe Script. KOCHANE PANNY MŁODE Z 11 MAJA ŻYCZĘ WAM PIĘKNEGO ŚLUBU, SZALONEGO WESELA, PIĘKNEJ POGODY, ZERO STRESÓW I UŚMIECHU NA TWARZY! TRZYMAM KCIUKI, ŻEBY WSZYSTKO POSZŁO PO WASZEJ MYŚLI W TYM NAJPIĘKNIEJSZYM DNIU W WASZYM ŻYCIU PS. Dzień dobry, 2 tygodnie przed ślubem Edytowane przez fantastka Czas edycji: 2013-05-11 o 06:49 |
|
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
Perfuzja, ZaborczaJędza, Fioletowa
życzę Wam pięknych ślubów i udanych wesel oraz dużo szczęścia na małżeńskiej drodze.
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
Dzien dobry
witam sie po prawie nieprzespanej nocy.Dzisiejszym PM zycze duzo radosci, szczescia i zeby wszystko poszlo po Waszej mysli i bylo takie jak sobie wymarzylyscie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i gadać sama z sobą
|
|
|
|
|
#3045 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13
Cytat:
![]() Jadę za chwilę do pracy, może mi się uda przekonać drukarkę do współpracy... Plan na dziś: zrobić winietki i dokupić słodycze i alkohol do koszy dla rodziców i chrzestnych. |
|
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
Witaaaaaaam
![]() Właśnie zostałam obudzona przez telefon komórkowy. Mamie się przypomniało że nie pamięta gdzie ma skręcić żeby gdzieś tam dojechać... no to za telefon i "sprawdź mi". A poczytam jeszcze chwilę książkę na leżąco. No i zaraz trzeba będzie wstawać. Jak mi się nie chce. I pogoda wcale nie zachęcająca. Może chociaż na chwilę wyjrzy słoneczko dla dziewczyn
|
|
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
Dzień Dobry
za tydzień o tej porze będę już w wannie
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
Za tydzień o tej porze to ja prawdopodobnie będę jeszcze w łóżku.
Zaraz wstać muszę, a jeszcze się nie położyłam żeby książkę poczytać
|
|
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
A ja jeszcze jestem w łóżku i poleguje sobie, w sumie jak pomyśle, ze wrócę do niego za mnoooostwo godzin, to polezalabym jeszcze chwile
![]() Dzięki za wszystkie życzenia Trzymajcie kciuki za brak deszczu
Edytowane przez perfuzja Czas edycji: 2013-05-11 o 08:12 |
|
|
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
KOCHANA życzę Ci aby ten dzień przyniósł Wam mnóstwo radości, napełnił Was pozytywną energią na resztę cudownego życia we dwoje.. A przepraszam! We Troje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedziemy i czekamy na Ciebie po slubie z relacja i fotkami
|
|
#3055 |
|
Wtajemniczenie
|
Naszym dzisiejszym Pannom Młodym życzę pięknego słońca, cudownego ślubu i niezapomnianej zabawy u boku męża
|
|
|
|
#3056 | |||||
|
Zakorzenienie
|
przygarnijcie
tak jak my naszą kotkę![]() Cytat:
Moje koleżanka znalazła ją w lesie na spacerze Cytat:
Jak dla mnie to do mieszkania tylko małe rasy lub kotki ![]() Reszta tylko w domu ![]() Cytat:
![]() Suczka rodziców, w sumie u moja, bo się z nią wychowałam ma już 13 lat. Ma dni kiedy widać, że już nie ma sił, ale ma skubana dni, że biega i skacze jak szalona, jakby dopiero rok skończyła W tym raz wyzdrowiała cudownie na dzień przed uśpieniem. Cytat:
czekam na foty ![]() Cytat:
za brak deszczu i całą resztę ![]() witam się z rana. U nas brzydko buuuu. Brzuch boli i jak cieszyłam się na dzisiejszą imrezę, tak dziś najchętniej bym nie szła
|
|||||
|
|
|
#3057 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie wczoraj było chłodno i padał deszcz, ale dziś wyszło słoneczko
Całe szczęście, bo jadę pochodzić po sklepach, może znajdę sukienkę na poprawiny lub wesela na które idę w czerwcu i sierpniu ![]() Czy tylko mi się przytrafiło tak, że przez 5 lat nie byłam na żadnym weselu, a jak mam swój ślub, to wszyscy wokół też sobie wesela wymyślili? ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Uciekam, bo już przeciez po 9 ![]() Jak kupię coś ładnego, to się pochwalę
|
|
|
|
#3058 |
|
Zadomowienie
|
Wiosenne słonko, majowa burza, kolejna PMka na Męża się wkurza! PM13 cz.50
Dzień dobry
ja właśnie u fryzjera siedzę i robię sie na rudo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Ciekawe jak tam Perfuzja dzisiaj ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
|
|
|
#3059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3060 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, samych radosnych i szczęśliwych chwil
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

ale nadal jest szajbus

Biedna, już jest stara, coraz bardziej głucha i coraz gorzej widzi
nie lubie pokazywać takich rzeczami 

buuuu. Brzuch boli i jak cieszyłam się na dzisiejszą imrezę, tak dziś najchętniej bym nie szła