|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
no bo ja mam termin na 30.06 lub 4.07 i jestem troche rozdzielona jednak blizsze jestescie mi tutaj Wy
|
|
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
A mojemu taka pogoda chyba bardzo pasuje, bo szaleje cały dzień bez przerwy...
|
|
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
to marcówki sie wysmiewaly
|
|
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie im też tak piszesz u mnie podobnie, Mała od 2,3 dni ma sporo energii.
|
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubi to, co mamusi odpowiada![]() U mnie padło na serek homogenizowany truskawkowy - ale wyżera
|
|
#4626 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
mykam powoli do małża, skończył oglądać mecz i przypomniał sobie o żonie
i teraz do mnie, że co tak siedzę przed kompem, że on tutaj czeka faceci jak dzieci...---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
|
|
#4629 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brakuje tylko majciochów Seni ![]() Mój też, ale papierkiem ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40750277] mój TZ mnie przed chwilą uświadomił, że dzisiaj jest 10, więc równo za 2 miesiące mam termin porodu !!! Oliath - przyklejałaś kiedyś materiał na drewno? masz może jakieś pomysły i wskazówki? jakiego lakieru na wierzch używasz?[/QUOTE] To jak ja liczę te tygodnie, bo rodzisz 2 dni przede mną a masz tydzień starszą ciążę ![]() Cytat:
Cytat:
Lecę spać
OLCIA WOJTUŚ Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-05-10 o 23:09 |
||||
|
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Lol też dzisiaj szaleje
![]() Cytat:
nie wypada przy mężu za parawanem Ja już się żegnam.. czas narzucić Małemu drzemkę Dobranoc |
|
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc wszystkim
|
|
|
|
#4632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4633 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4634 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz
Ja tez juz uciekam, dobranoc gadulki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam
|
|
|
|
#4636 |
|
Konto usunięte
|
spadam, ciao
|
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
idę sobie, mam wnerwa chciałam prace podrukować i drukarka nie działa-pewnie coś zrobili z nią jak był remont, ale nie mam już sily na nią i idę spać
dobranoc |
|
|
|
#4638 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40751155]no nie wiem...ja ostatnią miesiączkę miałam 04.10 cykle 28, więc wychodzi mi tp 10.07, a jak u Ciebie?[/QUOTE]
Ostatnia miesiączka 05.10, cykle też raczej regularne 28 dniowe. Sprawdzałam jeszcze na moim ciązowym programie komórkowym i tez podaje że dzisiaj mam 31t 0d czyli rozpoczynam 32 tc
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz
Pada deszcz!!!!
dobranoc :-*Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak szybko
widze ze Ewusia jest A u mnie znow ku.... kiepsko. Marysi doszla goraczka, kaszel i katar wiec czopka zaaplikowalam, syrop przeciw kaszlowy dalam i usnela bez jedzenia bo nie chciala jesc tylko pic. spadam spac bo padam na pyszczek, a nie wiadomo co w nocy. Oby spala normalnie.
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
Witam o poranku
![]() Wczoraj padłam, bo cały dzień coś robiłam. Zrobiłam obiados, 3 pralki prania, pomyłam wszystkie okna, spędziłam po południu prawie 3h na placu zabaw - najlepsze jest to, że był to mega dobry brzuchowo dzień i ani jednego stawiania macicy, aż się zdziwiłam... Wieczorkiem mała po całym dniu spania poszalała w brzuszku, dziś z rana też Tydzień 27 skończony, zaczynamy dziś 28, czyli co? oficjalnie 7 miesiąc? Na dziś mam w planach wyciągnąć męża z rana na taki duży targ odzieżowy, wymacać te koszule do szpitala... ale nie wiem czy leniwiec będzie chciał jechać... Po południu muszę iść na 2h do pracy (ale ciiiiii), poza tym trzebaby resztę mieszkania posprzątać i zawiesić firanki do tych czyściuchnych okien ![]() to ja przez lato powinnam się moczyć w Mugdze - komary mnie kochają (moje dziecko też, co już niestety po nim widać - od wczoraj 4 czy 5 plam czerwonych na buziaku) Edytowane przez roxi1980 Czas edycji: 2013-05-11 o 07:09 |
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie w ten chlodny pochmurny poranek
dla mej miesciny zapowiadaja na dzis deszcze Jestem niewyspana Zasnelam po 1 a o godzinie 5 mielismy pobudke i kto nas obudzil?? Komar dziad jeden brzeczal i brzeczal, trzeba bylo zapalic swiatlo i zostal trafiony. Wiec sie przytulilismy dalej ale znowu cos zaczelo brzeczec, dalismy sobie spokoj, ale za chwile zabrzeczalo glosniej i nie bylo wyjscia, tego tez trzeba bylo upolowac i tak skonczyl sie mily sen. A jeszcze przed spaniem tż wykastrowal z 4 i zamknal wszystkie okna.Ale ale wczoraj zainspirowana tematem na wizarzu o komarach zamowilam moskietere na okno do sypialni i dokupimy raida i bedzie ok
|
|
|
|
#4643 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
Dzien dobry brzucholki
![]() Ja dzis z samego ranca sie witam bo juz od 5 spac nie moge trudno, odespie po poludniu![]() Cytat:
Cytat:
za 7 m-c!Moj malzonek szanowny pracuje na targu i tez mam zamiar wyciagnac go dzisiaj na zakup koszuli do szpitala ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- Ode mnie sie jakos komary trzymaja z daleka... Chyba niesmaczna jestem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-V
Dobryyy
czuję chłód po wczorajszej wieczornej ulewie i powiedzmy że żyję Lachryma, wg mnie komarów Mugga nie rusza, przetestowane przez nas, a najlepsze były świece antykomar... tabunami leciały do nas i do świec więc nie wiem co Ty za komary spotkałaś na swojej "drodze" O dziwo, tfuuuuu w niemalowane jeszcze ani jeden mnie nie użarł, ani jeden po chałupie nie lata, za to szerszenie i inne bzyki mi wpadają. Boszzzeeee co raz więcej zapominam, co miałam napisać, zrobić
Edytowane przez czarownica1 Czas edycji: 2013-05-11 o 07:29 |
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-V
Witam z rana
Noc miałam kiepsko przespaną. Coś mi się ta macica stawia, a jak już się mam obrócić z boku na bok to aż się boję. Nigdy tak nie miałam. Co do komarów to w poprzedniej ciąży jadłam witaminki i komary w ogóle mnie nie jadły. Nawet byliśmy na Mazurach, poszliśmy na wycieczkę do Wilczego Szańca i cała grupę komary giganty żarły (mimo psikania się specyfikami) a mnie nie. My w ogóle specyfików żadnych nie mieliśmy więc mąż się wycierpiał i każdy się dziwił co ze mną nie tak. Więc wytłumaczyłam, że jestem w ciąży (wczesna, niewidoczna jeszcze wtedy była), biorę witaminy, a tam jest komplet wit B odstraszającej komary! Teraz o witaminach przypominam sobie ok 1 raz na tydzień więc nie wiem jak to będzie. U mnie od rana deszcz! No nie fajnie. A 2 dni temu przez ten skwar bratki mi uschły i nie da się ich raczej odratować. Ja dziś z siostrą i córą do kina i może jakieś zakupki. Zobaczymy. Miłego dnia.
|
#4646 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewe- jak minela noc? Jak sie czuje Marysia? Lepiej?
Czarownica- u nas Mugga tez dziala na komary. Moze takie smakowite z Was kaski ze nawet Mugga im nie straszna i leca na misje samobojcza
|
#4647 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczny![]() jakie fajne, jeszcze tego w ikei nie widzialam, chyba za malo sie rozgladam Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() u nas tez deszcze i pochmurno i tak ma byc caly week :/ pozazdroscilam Wam i dzis robie ciasto drozdzowe z rabarbarem i truskawkami. znaczy probuje robic, bo pierwszy raz ![]() mykam na sniadanie, maz przygotowal ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
Skylie, no smakowite kąski, a jeszcze jak uprażone na słońcu, to jak tłuste żeberka albo boczuś z grilla
teraz to może rzeczywiścienie będą mnie żarły bo 6 miesiąc witaminy biore gorzej z Tż a on to już wogóle full wypas na komarki a ja dzięki temu że gdzieś wsadziłam mysz do kompa poskładałam pranie, któe zalegało na fotelu z racji braku dostępu do szafy i że niby chłodniej u mnie... mam wrażenie że się zaraz ugotuję na parze... |
|
|
|
#4650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
EVEVEE, jak noc minela Tobiei Mery? ![]() Cytat:
a przy dzieciach to juz w ogole ![]() Wlasnie tak sobie mysle, czy tych elektrycznych raidow i brosow mozna uzywac przy noworodku?... No ale moskitiery sa nieszkodliwe i 100% skuteczne jakby co ![]() Cytat:
Gratulacje za 7 m-c!!!Witam sie przy magicznym lisciowym naparze. Noc jak i u Was kiepska, maz wrocil po 2 z imprezki i ze tak powiem wymagal nadzoru i opieki wiec sie rozbudzilam i do 4 w sumie nie spalam, ehhh. Jutro tez nie pospie, bo ta komunia w Lodzi... Ja nie jade, ale meza i dzieci i szwagierke musze wyprawic, planowana pobudka o 4 . Milego dzionka, u nas tez szaro i chlodno, moze wiecej nas popisze dzis
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

.

i teraz do mnie, że co tak siedzę przed kompem, że on tutaj czeka
faceci jak dzieci...
Wszystko idealnie, hemoglobina niezmiennie 12,2 
klask i:

:

wiec czopka zaaplikowalam, syrop przeciw kaszlowy dalam i usnela bez jedzenia bo nie chciala jesc tylko pic.
spadam spac bo padam na pyszczek, a nie wiadomo co w nocy. Oby spala normalnie.
12.06.2010
Zasnelam po 1 a o godzinie 5 mielismy pobudke i kto nas obudzil?? Komar ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a przy dzieciach to juz w ogole