|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
NIE ZNAM REGULAMINU Super ubrania! roz 36 S! Modne, w świetnym stanie :) MAJ
Zapraszam do wymianki!
Po dłuższej przerwie powracam do wymiany! Mam nadzieję, że coś Wam wpadnie w oko z mojego wątku Zasady podobne jak u innych: - Ubrania wysyłamy czyste, - Jeżeli masz mniej niż 10pkt to wysyłasz pierwsza paczkę, jeżeli więcej możemy jednocześnie, - Nie ukrywam mankamentów ubrań, jeżeli takie wystąpią, więc Ty też tego nie rób! - Wysyłka tylko za pośrednictwem Poczty Polskiej (polecony) bądź odbiór osobisty w Warszawie. - Na prośbę podam dokładne wymiarki moich rzeczy. Chętnie wymienię się na: - UBRANIA BIZNESOWE: sukienki, spódnice, koszule, żakiety, spodnie, kamizelki, komplety, buty! - książki, (o gotowaniu, podróżnicze oraz inne ciekawe , powieści, opowiadania, które poruszają, biznesowe książki, motywacyjne) - elegancką biżuterię - szale - ciuszki rozmiar 36 S - buty rozmiar 36 - coś przyjemnego do kąpieli - sól, płyn, itp - programy do nauki j. angielskiego, hiszpańskiego - książki J. L. Wiśniewski ("Czy mężczyźni są światu potrzebni", "Bajkoterapia, czyli dla małych i dużych o tym jak bajki mogą pomagać", "W poszukiwaniu najważniejszego. Bajka trochę naukowa", "Opowieści wigilijne", "7 x miłość", "10 x miłość") oraz inne książki, które mi przypadną do gustu Edytowane przez klekotka1987 Czas edycji: 2013-05-11 o 11:48 |
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Super ubrania! roz 36 S! Modne, w świetnym stanie :)
Sukienki i spódniczki
![]() 1. Sukienka, bomba, bez ramiączek, rozmiar 36 (dobre będzie też na 34 bo jest na gumce). 2. Elegancka sukienka, gorset wiązany z tyłu i spódnica bombka, po pralni, rozmiar 36 ale dobre też na 38. 3. Biała spódniczka, ATMOSPHERE, rozmiar z metki 38, ale spokojnie 36 też będzie dobra. 4, 6. NOWA, z metką, sukienka 100% z lnu, BIALCON, cena z metki 129 zł po przecenie 69 zł. Rozmiar z metki 34, ale spokojnie na 36 też ok. Bez paska. 5. Sukienka ciemno niebieska NEXT, elegancka, rozmiar 36. 7. RAVEL, sukienka wiązana na szyi, rozmiar 36. 8. VERO MODA, piękna sukienka w kwiatki, guziki przy szyi się rozpinają, rozmiar 36. 9. Sukienka różowa w paseczki z pięknym dekoltem, roz 36, ewentualnie 38 bo jest rozciągliwa ![]() 10. Brązowa spódniczka, na zimniejsze dni, rozmiar 36/38 Edytowane przez klekotka1987 Czas edycji: 2013-05-11 o 17:15 |
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Bluzki, topy, bluzeczki
![]() 1. TALLY WEIJL, fioletowa bluzka, ramiączka ramiączka, rozm 36. 2. NEW YORKER, bluzka z kapturem, rozm. 34, ale też na 36 będzie dobra. 3. NOWA z metką, sportowa bluzka, kupiona w Lidlu, rozmiar 36. 4. NEW YORKER, zielona bokserka w paski, rozm. 36. 5. Bluzka polo w różowe paski, roz. 36 (na metce 38). 6. NEW LOOK, top bez ramiączek, podwójny materiał na wysokości biustu, rozm. 36. 7. DOROTHY PERKINS, czarna bluzka, wiązana na szyi, rozm. 36. 8. CROPP, szara bluzka z gołymi plecami, rozm. 34, na 36 też ok. 9. Tunika z cekinami, rozm. 36, małe 38. 10. NEW YORKER, niebieska bluzka bez pleców, roz. 34 ale na 36 też ok. Edytowane przez klekotka1987 Czas edycji: 2013-05-11 o 17:15 |
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Bluzki cd.
1. TARANKO, błękitna bluzka, roz. 36, ale na 34 też będzie ok. 2. Szara bluzka z motylem, gołe plecy, rozm 36. 3. NEW YORKER, czarna bluzka, dwa guziki można rozpiąć, rozmiar 36 (na metce 38 ale to raczej 36 ewelntualnie 34) Edytowane przez klekotka1987 Czas edycji: 2013-05-11 o 16:47 |
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
ZAPRASZAM
druga dostawa rzeczy jutro. Ale juz teraz zapraszam do wymiany Edytowane przez klekotka1987 Czas edycji: 2013-05-11 o 18:12 |
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
cdn 2
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
cdn 3
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
cdn
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
cdn
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
cdn.
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
.
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
ZAPRASZAM
do wymianki, będę jeszcze dokładać rzeczy w trakcie
|
|
|
|
#13 |
|
Mroczny Elf św. Mikołaja
Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU Super ubrania! roz 36 S! Modne, w świetnym stanie :) MAJ
Ja mam nowe czarne biznesowe spodnie w kant 36, jesteś zainteresowana?
Są elastyczne i ładnie leżą.
|
|
|
|
#14 |
|
Mroczny Elf św. Mikołaja
Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU Super ubrania! roz 36 S! Modne, w świetnym stanie :) MAJ
Rozmiar jest tzw uniwersalny, ja noszę 36 i świetnie na mnie leży. A u Ciebie to czekam na dostawę, ale mam po prostu za dużo ciuchów i za mało miejsca, więc niektóre rzeczy jak te spodnie mogę po prostu oddać
Edytowane przez Rainberry Czas edycji: 2013-05-12 o 21:52 |
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję nic nie widzę
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.